30 bästa WordPress-plugins 2020 [Mest GRATIS!]

bästa wordpress plugins


Med över 55 000 WordPress-plugins tillgängliga är det ganska svårt för nybörjare att hitta de bästa WordPress-plugins för deras behov. Ofta blir vi frågade av användare om det finns en magisk lista över “måste ha WordPress-plugins” som alla proffs använder. Svaret är ja. Att ha rätt uppsättning plugins kan göra en stor skillnad i din blogg / webbplatstillväxt. I den här artikeln har vi handplockat de bästa WordPress-pluginsna från 2020.

Vårt fokus med denna artikel är att lyfta fram de bästa WordPress-pluginsna i respektive kategori. Om du inte är säker på hur du installerar ett WordPress-plugin eller hur du hittar det bästa WordPress-plugin, bläddra ned till botten av den här artikeln för att hitta den informationen.

Beroende på ditt användningsfall kanske du inte behöver alla dessa insticksprogram på din webbplats, men vi tror att många av dessa behövs för nästan alla typer av webbplatser.

Innan vi börjar är det värt att ta en stund att undersöka några saker:

Contents

Hitta det bästa WordPress-plugin

Som vi nämnde tidigare finns det tusentals gratis och betalade WordPress-plugins. Det kan vara svårt att hitta en plugin för något du vill göra på din webbplats. Så här börjar du sökningen.

Bästa gratis WordPress.org-plugins

Sökfunktionen i WordPress.org-katalogen kan hjälpa dig att begränsa din sökning. Men du måste fortfarande rulla ner mycket och många av resultaten kommer inte att vara relevanta alls.

Det bästa sättet att söka efter plugins är att använda Google Search eller söka igenom WPBeginners plugins-kategori.

När du tittar på plugins i WordPress.org-katalogen, titta på pluginstatistiken under varje lista. Det visar det totala antalet aktiva installationer för ett plugin, högre installationer innebär att det har testats och använts av fler webbplatser. Du kommer också att se de genomsnittliga granskningsstjärnorna, senast uppdaterade och testade upp till information.

Plugin resultatsida i WordPress.org-katalogen

För mer detaljerade instruktioner, titta på denna nybörjarguide om hur man väljer det bästa WordPress-plugin.

Bästa WordPress-plugins – gratis kontra premium

Det finns tusentals WordPress-plugins som är tillgängliga gratis i WordPress.org-katalogen. Det finns dock massor av WordPress-plugins som säljs på tredje parts webbplatser som premium plugins. Detta får många nya användare att undra om premium eller betalda plugins är bättre på något sätt?

Gratis WordPress-plugins är tillgängliga för dig utan några garantier. Support för gratis plugins är vanligtvis begränsat och det garanteras inte. Vissa gratis plugin-författare ger utmärkt stöd för sina gratis plugins, men förr eller senare blir det en ork. Det finns inget ekonomiskt incitament för pluginförfattare att fortsätta svara på användarfrågor på sina gratis plugins. Detta innebär att gratis WordPress-plugins är tillgängliga som standard utan garantier.

Betalade WordPress-plugins å andra sidan erbjuder premiumstöd för deras produkt. De flesta av dem är licensierade GPL också, vilket innebär att de också har begränsad garanti. Men att ha tillgång till support betyder att du kan få hjälp mycket snabbare.

Detta betyder inte att premium-plugins alltid är ett bättre alternativ till gratis WordPress-plugins. Faktum är att många av de mest populära WordPress-pluginsen är gratis. Till exempel Yoast SEO, WP Super Cache, WPForms, och många fler.

Du bör fokusera på att hitta ett bra plugin, som är lätt att använda och har utmärkta recensioner. När du har minskat din sökning kan du bestämma om du vill gå till premium-plugin eller ett gratis alternativ. Du kan prova de gratis plugin-programmen först, men om de är för svåra att använda kan du gå för en betald plugin.

Hur man installerar ett WordPress-plugin

Det finns två enkla sätt att installera ett WordPress-plugin från adminområdet på din webbplats. För gratis WordPress-plugins kan du gå till Plugins »Lägg till nytt och sök efter plugin-namnet som du vill installera.

Titta noga på resultaten för att se till att du laddar ner det plugin du ville ha och klicka sedan på Installera-knappen. När installationen är installerad måste du aktivera plugin-programmet.

gratis form plugin

Om du laddade ner ett WordPress-plugin i en zip-fil, så är det hur du installerar det.

Gå bara till Plugins »Lägg till nytt och klicka sedan på knappen “Ladda upp plugin” överst.

ladda upp plugin

WordPress visar nu en sida där du kan ladda upp zip-filen för plugin. Klicka bara på knappen Välj fil, leta upp zip-filen på din dator och klicka sedan på knappen Installera nu.

Välj fil för att ladda upp>

WordPress kommer nu att ladda upp plugin-filen till din webbplats, extrahera den och installera plugin. När installationen är klar visar den dig ett framgångsmeddelande med en länk för att aktivera plugin.

Det är viktigt att komma ihåg att du måste aktivera ett plugin innan du kan använda det på din WordPress-webbplats.

För mer detaljerade instruktioner, ta en titt på vår guide om hur man installerar ett WordPress-plugin.

Med det sagt, låt oss ta en titt på de bästa WordPress-plugins på marknaden.

Bästa WordPress-plugins: en överblick

Här är de 10 bästa plugins som vi tror att varje webbplats måste ha.

 1. WPForms – Bästa WordPress Form Plugin
 2. MonsterInsights – Bästa Analytics-plugin för WordPress
 3. SeedProd kommer snart – Bästa snart kommer plugin
 4. OptinMonster – Bästa Lead Generation Plugin
 5. Smash Balloon – Bästa WordPress Social Feed Plugin
 6. RafflePress – Bästa WordPress-tävlingsplugin
 7. TrustPulse – Bästa appen för socialt bevismeddelande
 8. WP Mail SMTP – Bästa SMTP-plugin
 9. Yoast SEO – Bästa WordPress-plugin för SEO
 10. Sucuri – Bästa WordPress-plugin för webbplatssäkerhet
 11. UpdraftPlus – Topp WordPress-plugin för säkerhetskopiering
 12. Konstant kontakt – Topp verktyg för e-postmarknadsföring
 13. MemberPress – Det mest populära plugin-medlemskapet
 14. Beaver Builder – Bästa WordPress-plugins för siduppbyggnad
 15. LearnDash – Bästa LMS-plugin
 16. WooCommerce – Bästa WordPress eCommerce-plugin
 17. Delade räkningar – Bästa plugin för social delning
 18. CSS Hero – Bästa WordPress Theme Editor Plugin
 19. WP-raket – Bästa WordPress-cache-plugin
 20. Live chat – Bästa Live Chat-plugin
 21. Envira Gallery – Topp WordPress Gallery Plugin
 22. Pretty Links – Topp-plugin för marknadsföring av affiliate
 23. Återuppliva gamla posten – Bästa plugin för postplanering
 24. Smart Slider 3 – Bästa Slider-plugin
 25. WPML – Bästa WordPress-översättningsplugin
 26. User Role Editor – Bästa användarrollredigeringsverktyg
 27. Bättre sök ersätt – Bästa ersättningsverktyget
 28. AdSanity – Topp WordPress-plugin för annonser
 29. W3 Total Cache – Topp-cache-plugin
 30. Sätt i sidhuvuden och sidfötter – Top Snippet Plugin

1. WPForms – Bästa WordPress Form Plugin

WPForms

Varje webbplats behöver ett kontaktformulär. WPForms är det mest nybörjarvänliga kontaktformuläret för WordPress. Det levereras med en kraftfull drag-and-drop-byggare som du kan använda för att skapa vackra onlineformulär på bara några minuter utan att röra vid en enda kodrader.

WPForms är en one-stop-shop för att skapa alla typer av WordPress-formulär inklusive beställningsformulär, undersökningsformulär, donationsformulär, e-postabonnemangsformulär, etc..

wpforms dra och släpp byggaren plugin

WPForms har dussintals förbyggda formmallar som perfekt anpassar sig till ditt arbetsflöde och sparar tid. Det levereras med alla avancerade funktioner som: e-postmarknadsintegration, betalningsintegrationer, villkorad logik, tillägg till enkäter, flerdelsformulär, inlämning av inlägg i front-end och mer.

Om du letar efter ett kontaktformulär som är både enkelt och kraftfullt, leta inte längre än WPForms. Vi tror att det måste MÅSTE för varje webbplats. Det används på över 1 miljon webbplatser!

De har också en gratis version tillgänglig som du kan få – WPForms Lite.

Bonus: IsItWP-användare får 10% rabatt på WPForms. Använd bara vår WPForms-kupong: SAVE10

2. MonsterInsights – Bästa Analytics-plugin för WordPress

MonsterInsights

Om du vill växa din webbplats är det viktigt att du vet exakt hur människor hittar och använder din webbplats. MonsterInsights är det bästa och mest populära Google Analytics-pluginet för WordPress. Över 1,9 miljoner webbplatser använder MonsterInsights.

MonsterInsights gör det superlätt att ansluta din webbplats till Google Analytics och erbjuder omfattande spårningsfunktioner.

Även om Google Analytics är byggt för att spåra nästan alla användarinteraktioner på din webbplats, som formulärinsändningar, e-handelstransaktioner, nedladdningspårning, etc., gör standardinställningen för Analytics inte att du kan utnyttja Analytics-spårningens fulla potential.

bästa wordpress-plugin för analys

Om du till exempel vill spåra en händelse på plats, som spårning av formulärinsändningar, måste du antingen lägga till den anpassade händelsespårningskoden på din webbplats eller ställa in Google Analytics-mål för varje formulär. Detta kan vara tråkigt och tidskrävande, särskilt om du inte är en utvecklare eller en Analytics-expert.

Med MonsterInsights kan du aktivera olika spårningsfunktioner på bara några få klick utan att behöva röra vid en enda kodrad. På ett ögonblick kan du granska webbplatsens resultat direkt i din WordPress-instrumentpanel utan att logga in på din Analytics-profil.

EN lite version av plugin kan laddas ner gratis från det officiella arkivet för WordPress-plugins.

3. SeedProd – Bästa snart kommer plugin

SeedProd

SeedProd är den mest populära som kommer snart och plugin för underhållsläge för WordPress. När du skapar en ny webbplats är detta det snabbaste och enklaste sättet att skapa en kommande sida snart. Du kan använda den för att fånga leads och växa din startlista.

seedprod bäst kommer snart plugin

Det har förmågan att visa en nedräkningstimer, social delning och remissspårning.

Om du arbetar med en ny design eller webbplatsändringar kan du använda SeedProd för att skapa en vacker underhållssida.

Det kommer med alla väsentliga funktioner du någonsin kan önska dig från en snart kommande plugin och underhållsläge.

 • Kommer snart läge för att skapa en fantastisk nästa sida innan du startar en webbplats.
 • Underhållsläge, som du måste aktivera när din webbplats är nere för underhåll.
 • Redaktör i realtid, där du kan göra realtidsredigeringar på dina sidor utan att växla fram och tillbaka mellan redigeraren och förhandsgranskningssidan.
 • Nedräkningstimer / framstegsfält att låta dina kunder veta hur lång tid det tar att starta din webbplats.
 • Sömlös integrering med dina favoritverktyg för e-postmarknadsföring, till exempel Constant Contact, MailChimp, etc..
 • Och mycket mer…

EN gratis / lite version av plugin kan laddas ner från WordPress.org.

Det är också till toppen i vår lista över WordPress som snart kommer plugins.

4. OptinMonster – Bästa Lead Generation Plugin

bästa wordpress-plugin för blygen

OptinMonster är den mest kraftfulla blygenereringslösningen i världen. Det levereras med högpresterande förbyggda mallar som har visat sig konvertera dina besökare till leads och kunder. Du kan välja den perfekta kampanjtypen som enkelt tar tag i besökarnas uppmärksamhet, som pop-up med ljusboxar, flytande bar, välkomstmatta på hela skärmen och mer.

Kolla in vår artikel om de bästa WordPress-popup-plugins.

Med sin kraftfulla inriktnings- och segmenteringsmotor kan du visa personligt meddelande till varje enskild besökare på din webbplats baserat på deras geografiska plats, hänvisningskälla, sidan eller avsnittet på din webbplats och mer.

optinmonster-build-e-blast-lista

Några viktiga funktioner i OptinMonster är:

 • Exit-intention Technology: Återställ övergivande av besökare till potentiella kunder genom att visa anpassade kampanjer för dina besökare i det exakta ögonblicket som de ska lämna.
 • Retargeting på plats: Skapa specialerbjudanden som riktar sig till upprepade besökare baserat på deras tidigare interaktioner på din webbplats.
 • Uppföljningskampanjer på plats: Följ dina besökare med utlösta kampanjer baserade på besökares interaktioner.
 • Cookie retargeting: Skapa anpassade webbläsarkakor baserade på dina kunders demografidata som ålder, kön, plats och visa sedan mycket riktade kampanjer för att driva konverteringar.

OptinMonster integreras sömlöst med alla större e-postmarknadsföringstjänster. Ett gratis plugin-plugin är tillgängligt att ladda ner från WordPress-plugin-arkivet som gör att du enkelt kan bädda in dina OptinMonster-formulär.

5. Smash Balloon

Smash Balloon

Smash Balloon är en social feed-plugin-svit för WordPress som låter dig visa innehåll i sociala medier på din webbplats som du vill. Smash Balloon gör det enkelt att ställa in sociala flöden på bara 30 sekunder.

Allt du behöver göra är att auktorisera plugin-programmet, lägga till kortkoden var som helst på din webbplats och visa socialt medieinnehåll direkt.

Smash Balloon erbjuder fyra olika sociala feed-plugins:

 • Anpassad Facebook-flöde: Integrera dina Facebook-bilder, videor, evenemang och mer på din webbplats för att helt matcha utseendet och känslan på webbplatsen.
 • Instagram-flöde: Lägg till hashtag, shoppningsbara och taggade flöden på din webbplats. Dessutom kan du till och med visa Instagram-berättelser i en popup-lightbox.
 • Anpassade Twitter-feeds: Lägg enkelt till twitterkort, sökbaserade flöden och automatiskt modererade tweets med murstruktur med flera kolumner.
 • Feed för YouTube: Lägg till så många YouTube-flöden du vill, inklusive liveströmningsflöden.

6. RafflePress – Bästa WordPress-tävlingsplugin

bästa wordpress-plugin för tävling

RafflePress är marknadens bästa WordPress-giveaway-plugin som gör det enkelt att köra en framgångsrik online-tävling.

Till skillnad från en typisk tävlingsplugin erbjuder RafflePress ett inbyggt viralt delningsalternativ som belönar användare med bonusposter om de hänvisar till en vän eller delar din giveaway på sociala media. På så sätt kan du få mer trafik, växa din e-postlista och följare av sociala medier.

Låt oss snabbt titta på några av deras framstående funktioner:

 • Dra och släpp giveaway-byggaren för att bygga en giveaway-kampanj på några minuter utan att röra en kodrad.
 • Förbyggda giveaway-mallar för att spara tid så att du inte alltid behöver bygga en attraktiv tävling från början.
 • Gör din giveaway viral genom att stimulera social delning.
 • Och mycket mer…

De gratis version av plugin är tillgängligt att ladda ner från WordPress.org.

7. TrustPulse – Bästa appen för socialt bevismeddelande

bästa wordpress-plugin för socialt bevis

TrustPulse är en app för socialt bevismeddelande som utnyttjar kraften i socialt bevis för att öka förtroende, konverteringar och försäljning. Med TrustPulse kan du spåra och visa verkliga användaraktiviteter på din webbplats, som köp och registreringar. Detta säkerställer förtroende, vilket leder till ökad försäljning och intäkter.

Några av de viktigaste funktionerna i TrustPulse är:

 • Spårning av realtidshändelser: Visa en direktström av alla åtgärder på din webbplats, till exempel köp, demo-registreringar osv.
 • Smart inriktning: Visa dina sociala bevismeddelanden till rätt personer vid rätt tidpunkt.
 • Fungerar på valfri webbplats: TrustPulse är en plattformsoberoende app, vilket innebär att du kan använda den på alla plattformar, inklusive WordPress, Shopify, Joomla, Blogger, etc..

8. WP Mail SMTP – Bästa SMTP-plugin

bästa wordpress SMTP-plugin

WP Mail SMTP hjälper till att fixa e-postleveransproblemet som många WordPress-webbplatser stöter på genom att dirigera e-postmeddelanden genom ett ordentligt SMTP-protokoll istället för din standardvärdserver.

Populära e-postklienter som Gmail, Yahoo, Outlook, etc. förbättrar ständigt sina tjänster för att minska skräppost via e-post. En av sakerna som deras skräppostverktyg letar efter är om ett e-postmeddelande kommer från den plats som det påstår sig komma från.

wp-mail-smtp-inställning

Om rätt verifiering inte finns där, kommer e-postmeddelandena antingen att gå i din SPAM-mapp eller värsta inte levereras alls.

Kontrollera också: Hur man skapar en e-postblast

WP Mail SMTP löser problemet. Detta är ett MÅSTE-plugin för alla webbplatser. Kör för närvarande på 900 000 WordPress-webbplatser.

9. Yoast SEO – Bästa WordPress-plugin för SEO

bästa wordpress-plugin för SEO

Yoast SEO är marknadens bästa SEO-plugin. Det låter dig enkelt optimera din WordPress-webbplats för bättre sökmotorsrankning.

Det kommer med alla viktiga funktioner som XML-webbplatskartor, metainformatredigerare, robotkontroll och mycket mer.

Yoast SEO - SEO-poäng

Till skillnad från de flesta andra WordPress SEO-plugins tvingar Yoast SEO dig att välja ett fokusnyckel för din blogg och sedan se till att du använde det på sidan på rätt sätt. Yoast SEO visar ett SEO-utdrag i din sidredigerare så att du kan redigera din metabeskrivning för att förbättra dina klickfrekvenser i sökresultaten.

I ett nötskal tar Yoast SEO hand om all teknisk SEO-optimering för din webbplats.

10. Sucuri – Bästa WordPress-plugin för webbplatssäkerhet

bästa wordpress-plugin för säkerhet

Sucuri är en komplett webbplatssäkerhetslösning som skyddar din webbplats från skadlig programvara, attacker av brute force och andra potentiella sårbarheter.

När du aktiverar Sucuri går all din webbplatstrafik via deras CloudProxy-servrar och varje begäran skannas för att filtrera bort skadliga förfrågningar. På detta sätt kan Sucuri minska serverbelastningen och förbättra webbplatsens prestanda genom att blockera all skadlig trafik från att nå din server.

Sucuri Review - härdning

Det skyddar din webbplats mot SQL-injektioner, XSS och alla kända attacker. Utöver detta rapporterar de proaktivt potentiella säkerhetshot till WordPress-kärnteamet och plug-in från tredje part också.

Kolla in vår artikel om bästa WordPress-säkerhetsplugins.

Förutom att blockera alla attacker är några andra sätt Sucuri skyddar din webbplats:

 • Dess antiviruspaket övervakar din webbplats var fjärde timme för att säkerställa att din webbplats är fri från potentiella sårbarheter och skadlig programvara.
 • Den håller reda på allt som händer på din webbplats, inklusive filändringar, senaste inloggning, misslyckade inloggningsförsök och mer …
 • Det låter dig utföra skanning på serversidan för att skydda din webbplats från infekterade och infektioner på servernivå.

11. UpdraftPlus – Topp WordPress-plugin för säkerhetskopiering

bästa wordpress-plugin för säkerhetskopiering

UpdraftPlus är en av de bästa WordPress-säkerhetskopior för plug-in på marknaden. Det har rankats som den mest populära säkerhetslösningen för WordPress, med över en miljon aktiva installationer.

Även med den kostnadsfria versionen av plugin kan du enkelt konfigurera fullständiga, manuella eller schemalagda säkerhetskopior av alla dina webbplatsfiler inklusive databas, plugins och teman. Att återställa dina filer är enkelt och du kan göra det med minimal teknisk kunskap.

Säkerhetskopia med UpdraftPlus

Bäst av allt, det stöder flera molnlagringsalternativ inklusive Google Drive, Dropbox och Amazon S3.

Medan gratisversionen är fullpackad med alla väsentliga funktioner, kan du enkelt förbättra kärnfunktionerna med deras premiumversion.

Bästa alternativet: BackupBuddy

12. Konstant kontakt – Top Marketing Marketing Email

Konstant kontakt

Constant Contact är den mest populära e-postmarknadsföringstjänsten för små företag. Det kommer med massor av anpassningsbara e-postmallar som hjälper dig att få ett försprång. När du kommer igång blir du ombedd att välja din bransch och din tidigare erfarenhet av e-postmarknadsföring. Baserat på valet får du anpassat innehåll och marknadsföringsidéer som hjälper dig att höja din e-postmarknadsföring.

Constant Contact erbjuder oöverträffad support med livechatt, e-post och diskussionsforum. De har också ett stort bibliotek med resurser, och det integreras sömlöst med populära blygenerationsverktyg som OptinMonster och WPForms.

konstant kontaktbyggare

Medan de flesta e-postmarknadsföringstjänster erbjuder 14 eller 30-dagars gratis prov för att testa tjänsten, ger Constant Contact dig full tillgång till deras verktyg i 60 dagar. Efter rättegången börjar prenumerationen på $ 20 per månad för upp till 500 prenumeranter.

Konstant kontakt är bäst för smarta företag som precis börjar med e-postmarknadsföring.

Bästa alternativ: SendInBlue, AWeber och ConverKit

13. MemberPress – Mest populära plugin för medlemskap

bästa wordpress-plugin

MemberPress är den mest kompletta WordPress-medlemskapsplugin som kommer med alla funktioner du behöver för att skapa en kraftfull medlemskapssida med lätthet. Till skillnad från andra insticksprogram låter MemberPress du omvandla din befintliga webbplats till en fullständig medlemskapssida utan krångel.

Allt du behöver göra är att installera MemberPress-insticksprogrammet på din befintliga webbplats, ange dina betalningsportaluppgifter, ställa in dina produkter och börja bjuda in dina besökare att gå med på din medlemssida.

memberpress-plugin-alternativ

Med MemberPress kan du begränsa åtkomsten till specifika sidor, inlägg, anpassade inläggstyper eller alla befintliga filer från dina vanliga besökare. Plugin integreras sömlöst med populära e-postmarknadsföringstjänster, som AWeber, MailChimp, GetResponse, etc..

MemberPress erbjuder inbyggt stöd för betalningsportar som PayPal, Stripe och Authorize.net. Du kan också skapa dynamiska prissidor snabbt och enkelt. Plugin kommer också med flera sidor för prissättning för att skapa ett unikt utseende.

14. Beaver Builder – Bästa WordPress-plugins för siduppbyggnad

Beaver Builder

Beaver Builder är en av de bästa dra & släpp WordPress-sidbyggare. Det ger dig möjligheten att skapa en webbplats som du vill utan att känna till någon kodningskompetens. Du kan dra & släpp för att bygga vackra sidor med lätthet.

Beaver Builder kommer med dussintals underbara sidmallar, så att du enkelt kan starta din design utan att börja från början. Du kan välja en mall, ersätta bilder och text med din och sedan trycka på publicera.

Beaver Builder användargränssnitt

Beaver Builder arbetar med alla WordPress-teman som ger dig full kontroll över ditt innehåll. Det bästa är att även om du slutade använda plugin, kommer ditt innehåll att överföras till WordPress-redigeraren. Med proplanen och ovan får du vackra Beaver Builder-kompatibla teman som låter dig ändra dina stilar med den ursprungliga WordPress Customizer.

Vill du komma igång med Beaver Builder? Kolla in våra Beaver Builder-erbjudanden för att få det bästa priset!

Bästa alternativ: Divi och Elementor

15. LearnDash – Bästa WordPress LMS-plugin

LearnDash

LearnDash är den bästa WordPress LMS-plugin som finns. LearnDash gör det superlätt att skapa och sälja kurser, leverera frågesporter, tilldela certifikat och mer.

Det gör att du kan erbjuda dina medlemmar en robust inlärningsupplevelse och stöder de senaste trenderna för gamification, socialt lärande och mikroinnehåll.

edit-lektion-learndash

Några av de sätt du kan sälja dina onlinekurser från LearnDash är:

 • Medlemsskap: Sälj traditionell medlemskapstillgång till alla dina onlinekurser.
 • Engångspris: Tillåt användare att köpa individuella onlinekurser.
 • Prenumeration: Maximera intäkterna genom återkommande betalningar och prenumeration på din onlinekurs.
 • Kurslicenser: Låt organisatörerna köpa licensen i bulk och ge tillgång till deras personal.

Med LearnDash kan du låta dina elever låsa upp nya kurser baserat på poäng de tjänar när de slutför kurser. Detta ökar användarnas engagemang i dina onlinekurser. Du kan också erbjuda användarprofiler i front-end där medlemmar kan spåra deras lärande.

16. WooCommerce – Bästa WordPress eCommerce-plugin

WooCommerce

WooCommerce är den mest populära eCommerce-plattformen för WordPress. Utan tvekan är det den mest omfattande lösningen som gör att du kan sälja både digitala och fysiska varor på din WordPress-webbplats.

Med hundratals gratis och betalda tillägg gör WooCommerce det superlätt att bygga och förbättra din butik, så att du kan börja sälja produkter på några minuter. Om du vill ha en specialbyggd onlinebutik kan du enkelt anställa WooCommerce-utvecklare tack vare det stora samhället.

Välkomstmeddelande från WooCommerce

WooCommerce levereras med PayPal (för att acceptera kreditkort- och PayPal-kontobetalningar), BACS och kontanter vid leverans för att acceptera betalningar. För fler betalningsportaler kan du installera tillägg i din WooCommerce-butik.

WooCommerce tillhandahåller också lätt att följa dokumentation som leder dig genom olika aspekter av att bygga en onlinebutik. Supportförfrågningarna hanteras på de officiella forumen, så om du behöver hjälp så har de täckt dig. Missa inte dessa bästa WooCommerce-värdegranskningar.

Bästa alternativ: BigCommerce

17. Delade räkningar – Bästa plugin för social delning

Delat räknar plugin

Shared Countts är en mager plugin för sociala medier för din WordPress-webbplats som snabbt hämtar, cachar och visar olika sociala delningsräknor med hjälp av SharedCount.com API. Detta är den överlägset snabbaste sociala delningsprogrammet på marknaden. De flesta andra plugin-program saknar din webbplats, men det är skriven av mycket välrenommerade utvecklare som värderar prestanda.

Eftersom det är skrivet av utvecklare är detta plugin mycket flexibelt och utvecklarvänligt. Du kan enkelt anpassa det så att det passar ditt temas behov.

Det stöder delningssiffror för Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (med hjälp av NewShareCount API), Stumbleupon och e-postdelning. Det kombinerar också antalet räkningar, så att du kan visa totalt antal räkningar tillsammans med knapparna.

Bästa alternativet: Monark

18. CSS Hero – Bästa WordPress Theme Editor Plugin

CSSHero

CSS Hero är ett WordPress-anpassningsplugin som hjälper dig att anpassa ditt WordPress-tema utan att skriva en enda kodrad.

WordPress-teman använder CSS för att kontrollera det visuella utseendet på din webbplats. Detta innebär att om du vill anpassa utseendet och känslan på din webbplats, måste du lära dig CSS. Detta är inte ett genomförbart alternativ för nybörjare.

CSS Hero live visuell CSS-redaktör

CSS Hero är en bra lösning om du inte använder en sidbyggare som BeaverBuilder.

19. WP Rocket – Bästa WordPress-cache-plugin

wp raket

WP Rocket är den bästa premium-cache-plugin som finns på marknaden. Det bästa med WP Rocket är att den startas vid aktivering, så att du inte behöver kämpa med komplexa plugin-konfigurationer.

WP Rocket integrerar alla de senaste funktionerna för att öka prestandan, inklusive lata laddning minifiering av CSS, HTML och JavaScript-filer, etc..

Bästa alternativ: Supercache och W3 Total Cache

20. Live Chat – Bästa Live Chat-plugin

LiveChat Inc

Live Chat är det bästa livechattverktyget som låter dig komma i kontakt med dina besökare på webbplatsen och peka dem i rätt riktning.

Prissättningen baseras på antalet agenter som kan logga in på ditt Live Chat-konto samtidigt. Du kan dock skapa så många som agentkonton för att organisera dina teammedlemmar. Allt som kunder skriver in syns direkt i chattfönstret, vilket hjälper dig att snabbt få hjälp till dina kunder.

livechat-chat-screen

Verktyget kommer också med kraftfulla inbyggda rapporter och analyser. Du kan till och med integrera det med ditt Google Analytics-konto för att mäta påverkan Live Chat har på ditt företag. Du kan också få ett gratis WordPress-plugin att installera på din webbplats.

Live Chat Inc stöder integration med alla dina favoritweb-appar.

21. Envira Gallery – Topp WordPress Gallery Plugin

Envira Gallery

Envira Gallery är det bästa WordPress Gallery-plugin som är både enkelt och kraftfullt. Det kommer med en uppsättning förbyggda mallar som låter dig enkelt anpassa utseendet och känslan i ditt galleri.

Till skillnad från andra populära WordPress-galleriplugins är Envira en lätt, icke uppblåst plugin. Det kommer med alla viktiga funktioner ur lådan. Du kan enkelt förbättra kärnfunktionerna genom att installera ett av deras två dussin tillägg.

Redigera-images-metadata-Envira-galleri

Några av de viktigaste funktionerna i Envira Gallery är:

 • Dra och släpp byggmästare: Skapa vackra gallerier på bara några få klick.
 • Responsiv mobilvänlig: Alla gallerier du har byggt med Envira svarar 100%, vilket innebär att de fungerar bra på mobila, surfplattor och stationära enheter.
 • Fristående gallerier: Skapa oberoende gallerier som inte är knutna till dina inlägg och sidor.
 • Massor av tillägg: Du kan hitta en omfattande samling av tillägg, som social delning, videor, WooCommerce, vattenstämpel – bara för att nämna några.

Bästa alternativ: NextGen Gallery och Modula Gallery

22. Pretty Links – Topp-marknadsföringsprogram för affiliate-marknadsföring

Pretty Links

Pretty Links är ett måste-plugin för affiliate-marknadsförare som låter dig enkelt organisera alla dina affiliate-länkar på en enda plats. Med Pretty Links kommer det inte vara problem att hitta och ersätta dina affiliate-länkar.

get-Short-pretty-länkar

När du till exempel vill ändra en anknuten länk behöver du inte gräva djupare på din webbplats och ändra dessa webbadresser manuellt. Istället gör du det helt enkelt i panelen Pretty Links, som automatiskt kommer att ändra alla publicerade URL: er.

Det låter dig också täcka dina fula långa URL: er i kortare vackra länkar.

Bästa alternativ: ThirstyAffiliates

23. Återuppliva gamla posten – Bästa inlägg för schemaläggning efter post

Återuppliva gamla posten

Med Revive Old Post kan du automatiskt dela dina nya och gamla inlägg på dina sociala mediekonton. Det gör att du kan dela ditt innehåll på flera plattformar inklusive Facebook, Twitter och LinkedIn. Det låter dig också spåra klick.

Du kan ställa in ett delningsintervall och välja antalet inlägg som du vill dela. Du kan också posta med presenterade bilder i dina tweets för att öka dina klickfrekvenser.

24. Smart Slider 3 – Bästa WordPress Slider Plugin

smart reglage 3

Smart Slider 3 gör att du snabbt kan bygga en skjutreglage som du vill. Låt oss titta på några funktioner i Smart Slider 3:

 • Skjut biblioteket: Bygg enkelt ett skjutreglage med hundratals premade objektglas.
 • Lageranimationer: Det ger lager rörelser och övergångar.
 • Dynamisk innehållsgenerator: Importera innehåll från externa webbplatser, som Instagram, YouTube, Flickr och mer.

smart slider 3 recension

Läs vår kompletta Smart Slider 3-recension.

Bästa alternativ: Soliloquy

25. WPML – Bästa WordPress-översättningsplugin

WPML

WPML är ett premiumöversättningsplugin som låter dig översätta dina inlägg, sidor och anpassade inläggstyper. Det rekommenderas att göra en fullständig säkerhetskopiering av din webbplats innan du installerar den på din webbplats.

Till skillnad från de flesta andra översättningsprogram är WPML kompatibelt med de flesta stora WordPress-teman och plugin, så du behöver inte korrigera dina teman eller plugins för att få WPML att fungera. Det tillåter till och med att du översätter webbkopia skapad med populära drag & släpp sida byggare.

add-WPML-language-switcher

Om du behöver hjälp med mänsklig översättning kopplar WPML dig till ledande översättningstjänster. WPML tar hand om all flerspråkig SEO och fungerar sömlöst med populära SEO-plugins. Du kan använda så många språk som du vill med WPML.

De erbjuder 3 premiumplaner baserade på antalet funktioner. Med varje premiumplan får du obegränsad användning av webbplatser.

WPML är den äldsta och mest pålitliga plugin för att skapa flerspråkiga WordPress-webbplatser.

Bästa alternativet: TranslatePress. Kolla in denna översyn avPressPress.

26. Användarrollredigerare – Bästa användarrollredigeringsverktyg

User Role Editor

User Role Editor är ett bra verktygsplugin som låter dig skapa anpassade behörigheter och roller för din WordPress-webbplats. Detta är ett utmärkt plugin för medlemswebbplatser, e-handelswebbplatser, företagswebbplatser eller någon typ av webbplatser med flera författare / flera användare.

Även om det inte behövs för alla webbplatser, är det den bästa plugin av den typen speciellt när du behöver den.

27. Bättre sökbyte – Bästa ersättningsverktyget

Bättre sök ersätt

Better Search Replace är ett WordPress-verktygsprogram som hjälper dig att snabbt hitta och ersätta olika objekt på din webbplats. Detta fungerar mycket som funktionen Sök och ersätt i Microsoft Word eller motsvarande programvara.

Vi rekommenderar att du installerar detta plugin när du behöver det eftersom det är det bästa av det slag. När du är klar med pluginprogrammet kan du helt enkelt avinstallera det.

28. AdSanity – Topp WordPress-plugin för annonser

AdSanity

AdSanity tillhandahåller ett enkelt sätt att infoga affiliate-banners i ett post- eller sidofältwidgets. Du kan hantera dina affiliate-kampanjer och annonser på din WordPress adminpanel.

AdSanity-granskning - välj storlek

Den viktigaste fördelen med att använda AdSanity är att du bara kan visa affiliate-banner endast inom en viss tidsram på din webbplats. Med sin resultatrapport kan du enkelt spåra resultatet för varje banner du publicerar på din webbplats.

29. W3 Total Cache – Topp-cache-plugin

W3 Total Cache

Med över en miljon aktiva installationer är W3 Total Cache en av de mest populära cache-pluginsna för WordPress. Det förbättrar din serverprestanda genom att cache-lagra alla aspekter på din webbplats och erbjuder också nätverksintegrationer för innehållsleverans.

Det har använts och rekommenderats av otaliga företag och publikationer som AT&T, MattCutts.com, Mashable.com och andra. Oavsett om din webbplats är värd i ett delat värdnätverk eller en dedikerad server, hittar du plugin-programmet som hjälper dig att förbättra din webbserverprestanda och minska sidbelastningen. Kanske är det den enda plugin som är utformad för att optimera alla praktiska värdmiljöer.

Det erbjuder support för Google Accelerated Mobile Pages (AMP) och Secure Socket Layer (SSL).

Utvecklarna hävdar att plugin kan erbjuda upp till 80% bandbreddbesparingar via minifiering, processen att minska storleken på din HTML, CSS, JavaScript och feeds utan att ha någon negativ inverkan.

Bästa alternativet: WPRocket

30. Sätt i sidhuvud och sidfot – Top Snippet Plugin

Sätt i sidhuvud och sidfot

Insert Header and Footer är ett enkelt verktygsplugin som låter dig infoga kod som Facebook Pixel, anpassad CSS, metaverifiering och andra i webbplatsens sidhuvud eller sidfotområde.

Detta sparar dig från att redigera dina temafiler. Du kan göra alla ändringar från ett enkelt gränssnitt i din WordPress-instrumentpanel.

Det används på över 400 000 webbplatser.

Plugins är appar i WordPress som hjälper dig att ta din webbplats till nästa nivå. Vi hoppas att du hittar vår lista över de bästa WordPress-plugins som kan vara till hjälp.

Men tänk om du letade efter ett plugin som du inte såg i den här listan?

Tja, vi kommer att försöka ge dig en översikt över hur du väljer det bästa plugin för din WordPress-webbplats. Vi kommer att dela vad du ska leta efter och hur du får ut det bästa av WordPress-plugins.

Hjälp! Jag kan inte se plugins-sidan på min WordPress-blogg

Om du inte ser en pluginsida på din WordPress-blogg, är det mest troliga skälet att du använder WordPress.com.

WordPress.com är en gratis webbhotelltjänst som låter dig skapa gratis bloggar på deras servrar. Det är inte detsamma som att ha en egen självhostad WordPress.org-webbplats.

Ta en titt på den här guiden på skillnaden mellan WordPress.com och WordPress.org. En av de viktigaste skillnaderna mellan de två är att du inte kan installera insticksprogram på WordPress.com-bloggen om du inte är med på deras högre plan.

Du bör inte heller missa den här guiden för de bästa WordPress-värdföretagen.

För att kunna använda kraftfulla WordPress-plugins och teman måste du flytta till en självhostad WordPress.org-webbplats. Här är steg för steg instruktioner om hur du gör gå från WordPress.com till WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map