30 beste WordPress-plugins i 2020 [Stort sett GRATIS!]

beste wordpress plugins


Med over 55 000 tilgjengelige WordPress-plugins er det ganske vanskelig for nybegynnere å finne de beste WordPress-pluginsene som de trenger. Ofte blir vi spurt av brukere om det er en magisk liste over “må ha WordPress-plugins” som alle proffene bruker. Svaret er JA. Å ha riktig sett med plugins kan utgjøre en enorm forskjell i bloggen / nettstedets vekst. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste WordPress-programtilleggene fra 2020.

Vårt fokus med denne artikkelen er å fremheve de beste WordPress-plugins i deres respektive kategorier. Hvis du ikke er sikker på hvordan du installerer en WordPress-plugin eller hvordan du finner den beste WordPress-plugin, kan du bla ned til bunnen av denne artikkelen for å finne den informasjonen.

Avhengig av hvilken brukssak du trenger, trenger du kanskje ikke alle disse programtilleggene på nettstedet ditt, men vi tror mange av disse er nødvendige for omtrent alle typer nettsteder..

Før vi kommer i gang, er det verdt å ta et øyeblikk å undersøke noen få ting:

Contents

Finne det beste WordPress-plugin

Som vi nevnte tidligere, er det tusenvis av gratis og betalte WordPress-plugins. Det kan være vanskelig å finne en plugin for noe du vil gjøre på nettstedet ditt. Slik begynner du søket.

Beste gratis WordPress.org-plugins

Søkefunksjonen i WordPress.org-katalogen kan hjelpe deg med å begrense søket. Du vil likevel måtte bla mye ned, og mange av resultatene vil ikke være relevante i det hele tatt.

Den beste måten å søke etter plugins er ved å bruke Google Søk, eller søke gjennom WPBeginners plugins-kategori.

Når du ser på plugins i WordPress.org-katalogen, kan du se på pluginstatistikken under hver liste. Den viser det totale antallet aktive installasjoner for en plugin, høyere installasjoner betyr at det er testet og brukt av flere nettsteder. Du vil også se de gjennomsnittlige anmeldelsesstjernene, sist oppdatert og testet opp til informasjon.

Plugg resultatsiden i WordPress.org-katalogen

For mer detaljerte instruksjoner, ta en titt på denne nybegynnerguiden om hvordan du velger den beste WordPress-plugin.

Topp WordPress-plugins – gratis mot premium

Det er tusenvis av WordPress-plugins, som er tilgjengelige gratis i WordPress.org-katalogen. Imidlertid er det mange WordPress-plugins som selges på tredjeparts nettsteder som premium plugins. Dette får mange nye brukere til å lure på om premium eller betalte plugins er bedre på noen måte?

Gratis WordPress-plugins er tilgjengelige for deg uten garantier. Støtte for gratis plugins er vanligvis begrenset, og det er ikke garantert. Noen gratis plugin-forfattere gir ypperlig støtte for gratis plugins, men før eller siden blir det en ork. Det er ikke noe økonomisk insentiv for plugin-forfattere å svare på spørsmål om brukerne på gratis plugins. Dette betyr at gratis WordPress-plugins er tilgjengelige som det er uten garantier.

Betalte WordPress-plugins tilbyr derimot førsteklasses støtte for deres produkt. De fleste av dem er også lisensiert GPL, noe som betyr at de også har begrenset garanti. Men å ha tilgang til støtte betyr at du kan få hjelp mye raskere.

Dette betyr ikke at premium plugins alltid er et bedre alternativ til gratis WordPress-plugins. Faktisk er mange av de mest populære WordPress-programtilleggene gratis. For eksempel Yoast SEO, WP Super Cache, WPForms, og mange flere.

Du bør fokusere på å finne en god plugin, som er enkel å bruke og har gode anmeldelser. Når du har innsnevret søket, kan du bestemme om du vil gå til premium plugin eller et gratis alternativ. Du kan prøve gratis plugins først, men hvis de er for vanskelige å bruke, så kan du gå for en betalt plugin.

Slik installerer du et WordPress-plugin

Det er to enkle måter å installere en WordPress-plugin fra adminområdet på nettstedet ditt. Du kan gå til gratis WordPress-plugins Plugins »Legg til nytt og søk etter plugin-navnet du vil installere.

Se nøye på resultatene for å sikre at du laster ned plugin-en du ønsket, og klikk deretter på Installer-knappen. Når den er installert, må du aktivere plugin-modulen.

gratis form plugin

Hvis du lastet ned en WordPress-plugin i en zip-fil, er det slik du vil installere den.

Bare gå til Plugins »Legg til nytt , og klikk deretter på knappen “Last opp plugin” øverst.

laste opp plugin

WordPress vil nå vise deg en side der du kan laste opp zip-filen for plugin-modulen. Bare trykk på velg-knappen, finn zip-filen på datamaskinen din, og klikk deretter på installer nå-knappen.

Velg fil for opplasting>

WordPress vil nå laste opp plugin-filen til nettstedet ditt, trekke den ut og installere plugin-modulen. Når installasjonen er ferdig, vil den vise deg en suksessmelding med en kobling for å aktivere plugin-modulen.

Det er viktig å huske at du må aktivere en plugin før du kunne bruke den på WordPress-siden din.

For mer detaljerte instruksjoner, se på vår guide til hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Når det er sagt, la oss se på de beste WordPress-pluginene på markedet.

Beste WordPress-plugins: på et øyeblikk

Her er de ti øverste pluginene som vi mener at hvert nettsted må ha.

 1. WPForms – Beste WordPress Form Plugin
 2. MonsterInsights – Beste Analytics-plugin for WordPress
 3. SeedProd kommer snart – Beste kommer snart plugin
 4. OptinMonster – Beste plugin for Lead Generation
 5. Smash Balloon – Beste WordPress plugin for sosial feed
 6. RafflePress – Beste WordPress-konkurranseplugin
 7. TrustPulse – Beste app for varsling av sosiale bevis
 8. WP Mail SMTP – Beste SMTP-plugin
 9. Yoast SEO – Beste WordPress-plugin for SEO
 10. Sucuri – Beste WordPress-plugin for nettstedssikkerhet
 11. UpdraftPlus – Topp WordPress-plugin for sikkerhetskopi
 12. Konstant kontakt – Topp markedsføringsverktøy for e-post
 13. MemberPress – Mest populære medlemskaps-plugin
 14. Beaver Builder – Beste WordPress-plugins for sidebygging
 15. LearnDash – Beste LMS-plugin
 16. WooCommerce – Beste WordPress eCommerce-plugin
 17. Delt teller – Beste plugin for sosial deling
 18. CSS Hero – Beste WordPress Theme Editor Plugin
 19. WP-rakett – Beste WordPress Cache-plugin
 20. Live chat – Beste Live Chat-plugin
 21. Envira Gallery – Topp WordPress Gallery Plugin
 22. Pretty Links – Topp plugin for markedsføring av tilknyttede selskaper
 23. Gjenoppliv gammel post – Beste plugin-program for postplanlegging
 24. Smart glider 3 – Beste glidebrygg-plugin
 25. WPML – Beste WordPress-oversettelsesplugin
 26. Brukerrolleditor – Beste redigeringsverktøy for brukerrolle
 27. Bedre søk erstattes – Beste utskiftingsverktøyet
 28. AdSanity – Topp WordPress-plugin for annonser
 29. W3 Total Cache – Topp cache-plugin
 30. Sett inn topp- og bunntekst – Topputdrag-plugin

1. WPForms – Beste WordPress Form Plugin

WPForms

Hvert nettsted trenger et kontaktskjema. WPForms er den mest nybegynnervennlige kontaktskjema-plugin for WordPress. Den kommer med en kraftig dra og slipp-byggherre som du kan bruke til å lage vakre online-skjemaer på bare noen få minutter uten å berøre en eneste kodelinje.

WPForms er en one-stop shop for å lage alle typer WordPress-skjemaer inkludert bestillingsskjemaer, kartleggingsskjemaer, donasjonsskjemaer, e-postabonnementskjemaer osv..

wpforms dra og slipp plugin-plugin

WPForms leveres med dusinvis av forhåndsbygde formmaler som perfekt tilpasser seg arbeidsflyten din og sparer deg for tid. Den leveres med alle avanserte funksjoner som: e-postmarkedsintegrering, betalingsintegrasjoner, betinget logikk, spørreundersøkelse, flerdelingsskjemaer, innsending av frontinnlegg og mer.

Hvis du leter etter et kontaktskjema-plugin som er både enkelt og kraftig, må du ikke se lenger enn WPForms. Vi tror det må MÅ for hvert nettsted. Det blir brukt på over 1 million nettsteder!

De har også en gratis versjon tilgjengelig som du kan få – WPForms Lite.

Bonus: IsItWP-brukere får 10% rabatt på WPForms. Bare bruk vår WPForms-kupong: SAVE10

2. MonsterInsights – Beste Analytics-plugin for WordPress

MonsterInsights

Hvis du vil vokse nettstedet ditt, er det viktig for deg å vite nøyaktig hvordan folk finner og bruker nettstedet ditt. MonsterInsights er den beste og mest populære Google Analytics-pluginen for WordPress. Over 1,9 millioner nettsteder bruker MonsterInsights.

MonsterInsights gjør det superenkelt å koble nettstedet til Google Analytics og tilby omfattende sporingsfunksjoner.

Selv om Google Analytics er bygd for å spore nesten alle brukerinteraksjoner på nettstedet ditt, for eksempel skjemainnleveringer, netthandelstransaksjoner, nedlasting av sporing, osv., Lar ikke standard Analytics-oppsettet deg utnytte hele potensialet i Analytics-sporing.

beste wordpress-plugin for analyse

Hvis du for eksempel vil spore en begivenhet på stedet, som sporing av skjemainnleveringer, må du enten legge til den tilpassede hendelsesporingskoden på nettstedet ditt eller sette opp Google Analytics-mål for hvert skjema. Dette kan være kjedelig og tidkrevende, spesielt hvis du ikke er en utvikler eller en Analytics-ekspert.

Med MonsterInsights kan du aktivere forskjellige sporingsfunksjoner med bare noen få klikk uten å måtte berøre en eneste kodelinje. På et øyeblikk kan du gå gjennom nettstedets ytelse rett i WordPress-oversikten uten å logge deg på Analytics-profilen din.

EN lite versjon av plugin er tilgjengelig for gratis nedlasting fra det offisielle WordPress plugins depot.

3. SeedProd – Beste kommer snart plugin

SeedProd

SeedProd er den mest populære som kommer snart og plugin for vedlikeholdsmodus for WordPress. Når du oppretter et nytt nettsted, er dette den raskeste og enkleste måten å sette opp en kommende side. Du kan bruke den til å fange leads og utvide lanseringslisten.

seedprod best kommer snart plugin

Den har muligheten til å vise en nedtellingstimer, sosial deling og henvisningsporing.

Hvis du jobber med en ny design eller endringer av nettstedet, kan du bruke SeedProd til å lage en vakker vedlikeholdsside.

Det kommer med alle viktige funksjoner du noensinne kan ønske deg fra en kommende plugin for vedlikeholdsmodus.

 • Kommer snart modus for å lage en fantastisk kommende side før du starter et nettsted.
 • Vedlikeholdsmodus, som du må aktivere når nettstedet ditt er nede for vedlikehold.
 • Redaktør i sanntid, der du kan gjøre sanntidsredigeringer på sidene dine uten å skifte frem og tilbake mellom redigereren og forhåndsvisningssiden.
 • Nedtellingstimer / fremdriftslinje å la kundene dine vite hvor lang tid det vil ta å starte nettstedet ditt.
 • Sømløs integrering med dine favorittverktøy for markedsføring via e-post, for eksempel Constant Contact, MailChimp osv.
 • Og mye mer …

EN gratis / lite versjon av plugin er tilgjengelig for nedlasting fra WordPress.org.

Det er også helt til topps i listen vår over WordPress som snart kommer plugins.

4. OptinMonster – Beste plugin for Lead Generation

beste wordpress plugin for blygen

OptinMonster er den kraftigste blygenerasjonsløsningen i verden. Det kommer med pre-bygget maler som er meget gode resultater som er bevist å konvertere besøkende til potensielle kunder og kunder. Du kan velge den perfekte kampanjetypen som enkelt griper de besøkende oppmerksomhet, for eksempel lightbox-popup, flytende bar, velkomstmatte på fullskjerm og mer.

Sjekk ut vår artikkel om de beste WordPress popup-plugins.

Med sin kraftige målrettings- og segmenteringsmotor kan du vise personlig melding til hver enkelt besøkende på nettstedet ditt basert på deres geografiske beliggenhet, henvisningskilde, siden eller delen av nettstedet ditt og mer.

optinmonster-build-e-blast-liste

Noen viktige funksjoner i OptinMonster er:

 • Exit-intention Technology: Gjenopprett å forlate besøkende til potensielle kunder ved å vise tilpassede kampanjer for de besøkende i det nøyaktige øyeblikket de skal forlate.
 • Retargeting på stedet: Opprett spesialtilbud som målretter gjentatte besøkende basert på deres tidligere interaksjoner på nettstedet ditt.
 • Oppfølgingskampanjer på stedet: Følg opp besøkende med utløste kampanjer basert på besøkendeinteraksjoner.
 • Retargeting av informasjonskapsel: Lag egendefinerte nettleser-informasjonskapsler basert på kundenes demografidata som alder, kjønn, beliggenhet og vis deretter svært målrettede kampanjer for å drive konverteringer.

OptinMonster integreres sømløst med alle større e-postmarkedsføringstjenester. En gratis plugin-plugin er tilgjengelig for nedlasting fra WordPress-plugin-repository som lar deg enkelt legge inn OptinMonster-skjemaene.

5. Smash Balloon

Smash Balloon

Smash Balloon er en sosial feed plugin-pakke for WordPress som lar deg vise innhold i sosiale medier på nettstedet ditt slik du vil. Smash Balloon gjør det enkelt å sette opp sosiale feeds i løpet av bare 30 sekunder.

Alt du trenger å gjøre er å autorisere plugin-modulen, legge til kortkoden hvor som helst på nettstedet ditt og vise innhold på sosiale medier umiddelbart.

Smash Balloon tilbyr 4 forskjellige sosiale feed-plugins:

 • Tilpasset Facebook-feed: Integrer Facebook-bildene, -videoene, -hendelsene dine og mer på nettstedet ditt for å matche utseendet på nettstedet.
 • Instagram Feed: Legg til hashtag, shoppable og tagget feeds på nettstedet ditt. I tillegg kan du til og med vise Instagram-historier i en lightbox-popup.
 • Tilpassede Twitter-feeder: Legg enkelt til twitterkort, søkebaserte feeder og automatisk modererte tweets med flersøyle murlayout.
 • Feed for YouTube: Legg til så mange YouTube-feeder du vil, inkludert direkteavspilling.

6. RafflePress – Beste WordPress-konkurranseplugin

beste wordpress plugin for konkurranse

RafflePress er markedets beste plug-in-plug-in som gjør det enkelt å kjøre en vellykket online konkurranse.

I motsetning til en vanlig konkurranse-plugin, tilbyr RafflePress innebygd viral delingsalternativ som belønner brukere med bonusoppføringer hvis de henviser til en venn eller deler din gave på sosiale medier. På den måten kan du få mer trafikk, utvide e-postlisten din og følgere av sosiale medier.

La oss se raskt på noen av fremtredende funksjonene deres:

 • Dra og slipp giveaway-byggmester for å bygge en gitt kampanje på få minutter, uten å berøre en linje med kode.
 • Forbygde givemaler for å spare deg for tid, slik at du ikke alltid trenger å bygge en attraktiv konkurranse fra bunnen av.
 • Gjør din gave viral ved å stimulere til sosial deling.
 • Og mye mer …

De gratis versjon av plugin-modulen er tilgjengelig for nedlasting fra WordPress.org.

7. TrustPulse – Beste app for varsling av sosiale bevis

beste wordpress plugin for sosialt bevis

TrustPulse er en app for sosialt bevisvarsling som utnytter kraften til sosialt bevis for å øke tilliten, konverteringer og salg. Med TrustPulse kan du spore og vise virkelige brukeraktiviteter på nettstedet ditt, for eksempel kjøp og påmeldinger. Dette tvinger fram tillit, noe som fører til mer salg og inntekter.

Noen av nøkkelfunksjonene i TrustPulse er:

 • Sporing av sanntidshendelser: Vis en direktesendt strøm av alle handlinger på nettstedet ditt, for eksempel kjøp, demonstrasjonsregistreringer osv.
 • Smart målretting: Vis dine sosiale bevisvarsler til de rette menneskene til rett tid.
 • Fungerer på ethvert nettsted: TrustPulse er en plattformuavhengig app, noe som betyr at du kan bruke den på alle plattformer, inkludert WordPress, Shopify, Joomla, Blogger, osv..

8. WP Mail SMTP – Beste SMTP-plugin

beste wordpress SMTP-plugin

WP Mail SMTP hjelper deg med å løse e-postleveringsproblemet som mange WordPress-nettsteder støter på ved å rute e-post gjennom en riktig SMTP-protokoll i stedet for din standard hosting-server.

Populære e-postklienter som Gmail, Yahoo, Outlook, osv. Forbedrer stadig tjenestene sine for å redusere e-post spam. En av tingene spam-verktøyene deres ser etter er om en e-post stammer fra stedet den påstår å stamme fra.

wp-post-smtp-innstilling

Hvis den riktige godkjenningen ikke er der, går e-postene enten i SPAM-mappen, eller verst blir de ikke i det hele tatt.

Sjekk også: Hvordan lage en e-postblast

WP Mail SMTP løser dette problemet. Dette er en MÅ ha plugin for alle nettsteder. For tiden kjører på 900 000 WordPress-nettsteder.

9. Yoast SEO – Beste WordPress-plugin for SEO

beste wordpress plugin for SEO

Yoast SEO er markedets beste SEO-plugin. Det lar deg enkelt optimalisere WordPress-nettstedet ditt for bedre rangering av søkemotorer.

Den kommer med alle viktige funksjoner som XML-nettkart, metainformasjonsredigeringsprogram, robotkontroll og mye mer.

Yoast SEO - SEO Score

I motsetning til de fleste andre WordPress SEO-plugins, tvinger Yoast SEO deg til å velge et fokusnøkkelord for bloggen din, og sørger for at du har brukt den på siden på riktig måte. Yoast SEO viser deg et SEO-utdrag i sideditoren, slik at du kan redigere metabeskrivelsen for å forbedre dine klikkfrekvenser i søkeresultatene.

I et nøtteskall tar Yoast SEO seg av all den tekniske SEO-optimaliseringen for nettstedet ditt.

10. Sucuri – Beste WordPress-plugin for nettstedssikkerhet

beste wordpress plugin for sikkerhet

Sucuri er en komplett sikkerhetsløsning for nettsteder som beskytter nettstedet ditt mot skadelig programvare, brute force-angrep og andre potensielle sårbarheter.

Når du har aktivert Sucuri, går all trafikk på nettstedet gjennom CloudProxy-serverne deres, og hver forespørsel blir skannet for å filtrere ut ondsinnede forespørsler. Slik kan Sucuri redusere serverbelastningen og forbedre ytelsen til nettstedet ved å blokkere all ondsinnet trafikk fra å nå serveren din.

Sucuri Review - herding

Det beskytter nettstedet ditt mot SQL-injeksjoner, XSS og alle kjente angrep. I tillegg rapporterer de proaktive potensielle sikkerhetstrusler til WordPress kjerneteam og tredjeparts plugins.

Sjekk ut vår artikkel om de beste WordPress-sikkerhetsprogramtilleggene.

Bortsett fra å blokkere alle angrepene, er noen andre måter Sucuri beskytter nettstedet ditt:

 • Dens antiviruspakke overvåker nettstedet ditt hver fjerde time for å sikre at nettstedet ditt er fritt for potensielle sårbarheter og skadelig programvare.
 • Den holder oversikt over alt som skjer på nettstedet ditt, inkludert filendringer, siste pålogging, mislykkede påloggingsforsøk og mer …
 • Den lar deg gjennomføre skanning på serversiden for å beskytte nettstedet ditt mot infeksjoner og servernivåinfeksjoner.

11. UpdraftPlus – Topp WordPress-plugin for sikkerhetskopi

beste wordpress plugin for sikkerhetskopi

UpdraftPlus er et av de beste backup-pluginsene i WordPress i markedet. Det er vurdert som den mest populære sikkerhetskopiløsningen for WordPress, med over en million aktive installasjoner.

Selv med gratisversjonen av plugin-modulen, kan du enkelt konfigurere full, manuell eller planlagt sikkerhetskopi av alle nettstedfilene dine, inkludert database, plugins og temaer. Å gjenopprette filene dine er enkelt, og du kan gjøre det med minimal teknisk kunnskap.

Sikkerhetskopi med UpdraftPlus

Det beste av alt er at den støtter flere skylagringsalternativer inkludert Google Drive, Dropbox og Amazon S3.

Mens gratisversjonen er fullpakket med alle viktige funksjoner, kan du enkelt forbedre kjernefunksjonalitetene med premiumversjonen.

Beste alternativ: BackupBuddy

12. Konstant kontakt – Topp markedsføringsverktøy for e-post

Konstant kontakt

Constant Contact er den mest populære e-postmarkedsføringstjenesten for små bedrifter. Den kommer med mange tilpassbare e-postmaler som hjelper deg med å få et forsprang. Når du kommer i gang, blir du bedt om å velge din bransje og din tidligere erfaring med markedsføring via e-post. Basert på utvalget, vil du få tilpasset innhold og markedsføringsideer som hjelper deg med å utjevne e-postmarkedsføringen.

Constant Contact tilbyr uovertruffen støtte med live chat, e-post og diskusjonsfora. De har også et stort bibliotek med ressurser, og det integreres sømløst med populære blygenereringsverktøy som OptinMonster og WPForms.

konstant kontaktbygger

Mens de fleste e-postmarkedsføringstjenester tilbyr 14 eller 30-dagers gratis prøveperiode for å teste tjenesten, gir Constant Contact deg full tilgang til verktøyet deres i 60 dager. Etter rettsaken starter abonnementet på $ 20 per måned for opptil 500 abonnenter.

Konstant kontakt er best for smarte bedrifter som nettopp begynner med e-postmarkedsføring.

Beste alternativer: SendInBlue, AWeber og ConverKit

13. MemberPress – Mest populære medlemskaps-plugin

beste wordpress-plugin

MemberPress er den mest komplette plugin-en for WordPress-medlemskap som har alle funksjonene du trenger for å lage et kraftig medlemskapsside med letthet. I motsetning til andre plugins lar MemberPress deg forvandle det eksisterende nettstedet ditt til et fullstendig medlemskapsside uten problemer.

Alt du trenger å gjøre er å installere MemberPress-plugin på det eksisterende nettstedet ditt, oppgi betalingsgatewaydetaljene dine, konfigurere produktene dine og begynne å invitere de besøkende til å bli medlem på ditt nettsted.

memberpress-plugin-alternativer

Med MemberPress kan du begrense tilgangen til bestemte sider, innlegg, tilpassede innleggstyper eller eventuelle eksisterende filer fra dine vanlige besøkende. Plugin-en integreres sømløst med populære e-postmarkedsføringstjenester, som AWeber, MailChimp, GetResponse osv.

MemberPress tilbyr innebygd støtte for betalingsportaler som PayPal, Stripe og Authorize.net. Du kan også lage dynamiske priser sider raskt og enkelt. Plugin-en har også flere prissidemaler for å skape et unikt utseende.

14. Beaver Builder – Beste WordPress-plugins for sidebygging

Beaver Builder

Beaver Builder er en av de beste dra & slipp WordPress-sidebyggere. Det gir deg muligheten til å lage et nettsted slik du vil uten å kjenne til noen kodingsevner. Du kan dra & slipp for å lage vakre sider med letthet.

Beaver Builder kommer med dusinvis av nydelige sidemaler, slik at du enkelt kan starte ditt design uten å starte helt fra bunnen av. Du kan velge en mal, erstatte bilder og tekst med din, og deretter trykke på publiser.

Beaver Builder brukergrensesnitt

Beaver Builder jobber med alle WordPress-temaer som gir deg full kontroll over innholdet ditt. Det beste er at selv om du sluttet å bruke plugin, blir innholdet ditt portert til WordPress-editoren. Med proplanen og over, vil du få vakre Beaver Builder-kompatible temaer som lar deg endre stilene dine med den opprinnelige WordPress Customizer.

Vil du komme i gang med Beaver Builder? Sjekk ut våre Beaver Builder-tilbud for å få den beste prisen!

Beste alternativer: Divi og Elementor

15. LearnDash – Beste WordPress LMS-plugin

LearnDash

LearnDash er den beste WordPress LMS-plugin som finnes. LearnDash gjør det superenkelt å lage og selge kurs, levere quizer, tildele sertifikater og mer.

Det gjør det mulig for deg å tilby en robust læringsopplevelse til medlemmene dine og støtter den nyeste gamification, sosiale læring og mikroinnholdstrender.

redigerings leksjon-learndash

Noen av måtene du kan selge nettkursene dine fra LearnDash på er:

 • medlemskap: Selg tradisjonell medlemskapstilgang til hele nettkursene dine.
 • Engangspris: Tillat brukere å gjøre individuelle online kurskjøp.
 • Abonnement: Maksimer inntektene gjennom tilbakevendende betalinger og abonnement på nettkurset ditt.
 • Kurslisenser: Tillat arrangører å kjøpe lisensen i bulk og gi tilgang til deres stab.

Med LearnDash kan du la studentene låse opp nye kurs basert på poengene de tjener når de fullfører kurs. Dette øker brukerengasjementet på nettkursene dine. Du kan også tilby front-end brukerprofiler der medlemmene kan spore læringsutviklingen.

16. WooCommerce – Beste WordPress eCommerce-plugin

WooCommerce

WooCommerce er den mest populære e-handelsplattformen for WordPress. Uten tvil er det den mest omfattende løsningen som lar deg selge både digitale og fysiske varer på WordPress-nettstedet ditt.

Med hundrevis av gratis og betalte utvidelser gjør WooCommerce det superenkelt å bygge og forbedre butikken din, slik at du kan begynne å selge produkter på få minutter. Hvis du vil ha en tilpasset nettbutikk, kan du enkelt ansette WooCommerce-utviklere takket være det store samfunnet.

Velkomstmelding fra WooCommerce

WooCommerce leveres sammen med PayPal (for å akseptere betaling av kredittkort og PayPal-kontoer), BACS, og kontanter ved levering for å akseptere betaling. For flere betalingsportaler, kan du installere tillegg i WooCommerce-butikken.

WooCommerce gir også enkel å følge dokumentasjon som leder deg gjennom forskjellige aspekter ved å bygge en nettbutikk. Støtteforespørslene blir behandlet på de offisielle fora, så i tilfelle du trenger hjelp, har de dekket deg. Ikke gå glipp av de beste WooCommerce-vertsvurderingen.

Beste alternativer: BigCommerce

17. Delt teller – Beste plugin for sosial deling

Delt teller plugin

Shared Countts er en mager plugin for sosiale medier for ditt WordPress-nettsted som raskt henter, cacher og viser forskjellige sosiale delingstællinger ved å bruke SharedCount.com API. Dette er den desidert raskeste sosiale deling-pluginen i markedet. De fleste andre share-plugins bremser nettstedet ditt, men dette er skrevet av meget anerkjente utviklere som verdsetter ytelse.

Siden det er skrevet av utviklere, er denne plugin-en veldig fleksibel og utviklervennlig. Du kan enkelt tilpasse det slik at det samsvarer med temaets behov.

Den støtter delingstelling for Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (ved hjelp av NewShareCount API), Stumbleupon og e-postdeling. Den kombinerer også antall tellinger, slik at du kan vise totalt antall tellinger ved siden av knappene.

Beste alternativ: Monarch

18. CSS Hero – Beste WordPress Theme Editor Plugin

CSSHero

CSS Hero er en WordPress-tilpasningsplugin som hjelper deg å tilpasse WordPress-temaet uten å skrive en eneste kodelinje.

WordPress-temaer bruker CSS for å kontrollere det visuelle utseendet på nettstedet ditt. Dette betyr at hvis du ønsker å tilpasse utseendet og følelsen på nettstedet ditt, så må du lære CSS. Dette er ikke et mulig alternativ for nybegynnere.

CSS Hero live visual CSS editor

CSS Hero er en flott løsning hvis du ikke bruker en sidebygger som BeaverBuilder.

19. WP Rocket – Beste WordPress Cache Plugin

wp rakett

WP Rocket er den beste premium cache-plugin som finnes på markedet. Det beste med WP Rocket er at den lanseres ved aktivering, slik at du ikke trenger å slite med komplekse plugin-konfigurasjoner.

WP Rocket integrerer alle de nyeste funksjonene for å øke ytelsen, inkludert lat lasting minifisering av CSS, HTML og JavaScript filer, etc..

Beste alternativer: Super Cache og W3 Total Cache

20. Live Chat – Beste Live Chat-plugin

LiveChat Inc

Live Chat er det beste live chat-verktøyet som lar deg komme i kontakt med besøkende på nettstedet og peke dem i riktig retning.

Prisene er basert på antall agenter som kan logge inn på din Live Chat-konto samtidig. Du kan imidlertid opprette så mange som agentkontoer for å organisere teammedlemmene dine. Alt som kunder skriver inn er synlig umiddelbart i chatvinduet, som hjelper deg med å gi rask assistanse til kundene dine.

Livechat-chat-skjermen

Verktøyet leveres også med kraftige innebygde rapporter og analyser. Du kan til og med integrere den med Google Analytics-kontoen din for å måle effekten Live Chat har på bedriften din. Du kan også få en gratis WordPress-plugin å installere på nettstedet ditt.

Live Chat Inc støtter integrasjon med alle favoritt-appene dine.

21. Envira Gallery – Topp WordPress Gallery Plugin

Envira Gallery

Envira Gallery er den beste WordPress Gallery-plugin som er både enkel og kraftig. Det kommer med et sett med forhåndsbygde maler som lar deg enkelt tilpasse utseendet og følelsen av galleriet.

I motsetning til andre populære WordPress gallery plugins, er Envira en lett ikke-oppblåst plugin. Den kommer med alle viktige funksjoner utenfor boksen. Du kan enkelt forbedre kjernefunksjonalitetene ved å installere et av de to dusin tilleggene.

Edit-bilder-metadata-Miljøalliansen-gallery

Noen av hovedfunksjonene i Envira Gallery er:

 • Dra og slipp byggherre: Lag vakre gallerier i løpet av sekunder med bare noen få klikk.
 • Responsiv mobilvennlig: Alle gallerier du bygde med Envira er 100% responsive, noe som betyr at de vil fungere bra på mobile, nettbrett og stasjonære enheter.
 • Frittstående gallerier: Lag uavhengige gallerier som ikke er knyttet til innleggene og sidene dine.
 • Tonnevis med tillegg: Du kan finne en omfattende samling av tillegg, som sosial deling, videoer, WooCommerce, vannmerke – bare for å nevne noen.

Beste alternativer: NextGen Gallery og Modula Gallery

22. Pretty Links – Topp tilknyttet markedsføringsplugin

Pretty Links

Pretty Links er et must-use plugin for tilknyttede markedsførere som lar deg enkelt organisere alle tilknyttede lenker på et enkelt sted. Med Pretty Links vil det ikke være noe problem å finne og erstatte tilknyttede koblinger.

get-short-pen-koblinger

Når du for eksempel vil endre en tilknyttet kobling, trenger du ikke grave dypere inn på nettstedet ditt og endre disse nettadressene manuelt. I stedet gjør du det ganske enkelt i panelet Pretty Links, som automatisk endrer alle publiserte URL-er.

Den lar deg også kappe de stygge lange URL-adressene dine i kortere pene lenker.

Beste alternativer: ThirstyAffiliates

23. Gjenoppliv gammel post – Beste postplanlegging-plugin

Gjenoppliv gammel post

Revive Old Post lar deg dele dine nye og gamle innlegg automatisk på dine sosiale mediekontoer. Det lar deg dele innholdet ditt på flere plattformer inkludert Facebook, Twitter og LinkedIn. Det lar deg også spore klikk.

Du kan angi et delingsintervall og velge antall innlegg du vil dele. Du kan også legge ut med utvalgte bilder i tweets for å øke dine klikkfrekvens.

24. Smart glider 3 – Beste WordPress Slider Plugin

smart skyveknapp 3

Smart Slider 3 lar deg raskt bygge en skyvekontroll slik du ønsker. La oss se på noen funksjoner i Smart Slider 3:

 • Skyv biblioteket: Bygg enkelt en glidebryter med hundrevis av forhåndsdefinerte lysbilder.
 • Laganimasjoner: Det gir lag bevegelser og overganger.
 • Dynamisk innholdsgenerator: Importer innhold fra eksterne nettsteder, som Instagram, YouTube, Flickr og mer.

smart slider 3 anmeldelse

Les vår komplette Smart Slider 3-anmeldelse.

Beste alternativ: Soliloquy

25. WPML – Beste WordPress-oversettelsesplugin

WPML

WPML er et premium-oversettelsesplugin som lar deg oversette innlegg, sider og tilpassede innleggstyper. Det anbefales å ta en fullstendig sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du installerer det på nettstedet ditt.

I motsetning til de fleste andre oversettelsestillegg, er WPML kompatibel med de fleste store WordPress-temaer og plugin, slik at du ikke trenger å lappe temaene eller pluginene dine for å få WPML til å fungere. Det lar deg til og med oversette webkopi opprettet med populært drag & slipp side byggere.

add-WPML-språk-switcher

Hvis du trenger hjelp med oversettelse av mennesker, kobler WPML deg til ledende oversettelsestjenester. WPML tar seg av all flerspråklig SEO og fungerer sømløst med populære SEO-plugins. Du kan bruke så mange språk du vil med WPML.

De tilbyr 3 premiumplaner basert på antall funksjoner. Med hver premium-plan får du ubegrenset bruk av nettsteder.

WPML er den eldste og mest pålitelige plugin for å lage flerspråklige WordPress-nettsteder.

Beste alternativet: TranslatePress. Sjekk ut denne TranslatePress-anmeldelsen.

26. Brukerrolleditor – Beste redigeringsverktøy for brukerrolle

Brukerrolleditor

User Role Editor er et flott verktøy plugin som lar deg lage tilpassede tillatelser og roller for WordPress-nettstedet ditt. Dette er en flott plugin for medlemsnettsteder, e-handelsnettsteder, bedriftssider eller hvilken som helst type nettsted med flere forfattere / flere brukere.

Selv om det ikke er nødvendig for alle nettsteder, er det den beste programtillegget av den typen, spesielt når du trenger det.

27. Bedre søk erstattes – Beste utskiftingsverktøyet

Bedre søk erstattes

Better Search Erstatt er et WordPress-verktøy plugin som hjelper deg raskt å finne og erstatte forskjellige elementer på nettstedet ditt. Dette fungerer veldig likt funksjonen Finn og erstatt i Microsoft Word eller tilsvarende programvare.

Vi anbefaler at du installerer denne pluginen når du trenger den, fordi den er den beste av den typen. Når du er ferdig med å bruke plugin-modulen, kan du bare avinstallere den.

28. AdSanity – Topp WordPress-plugin for annonser

AdSanity

AdSanity er en enkel måte å sette inn tilknyttede bannere i et innlegg eller sidefelt-widgeter. Du kan administrere tilknyttede kampanjer og annonser i WordPress-administratorpanelet.

AdSanity-gjennomgang - velg størrelse

Den største fordelen ved å bruke AdSanity er at du bare kan vise tilknyttet banner på en bestemt tidsramme på nettstedet ditt. Med resultatrapporten kan du enkelt spore ytelsen til hvert banner du publiserer på nettstedet ditt.

29. W3 Total-hurtigbuffer – Topp cache-plugin

W3 Total Cache

Med over en million aktive installasjoner er W3 Total Cache en av de mest populære cache-pluginene for WordPress. Det forbedrer serverprestasjonen ved å bufret alle sider på nettstedet ditt og tilbyr også nettverksintegrasjoner for innholdslevering.

Det er blitt brukt og anbefalt av utallige selskaper og publikasjoner som AT&T, MattCutts.com, Mashable.com og andre. Enten nettstedet ditt er vert i et delt vertsnettverk eller en dedikert server, vil du finne at plugin-en er nyttig for å forbedre ytelsen til webserveren og redusere lastetiden for siden. Kanskje er det den eneste plugin designet for å optimalisere alle praktiske vertsmiljøer.

Den tilbyr støtte for Google Accelerated Mobile Pages (AMP) og Secure Socket Layer (SSL).

Utviklerne hevder at plugin-en kan tilby opptil 80% båndbreddebesparelse via minifisering, prosessen med å redusere størrelsen på HTML, CSS, JavaScript og feeds uten å ha en negativ innvirkning.

Beste alternativ: WPRocket

30. Sett inn topp- og bunntekst – Topputdrag-plugin

Sett inn topptekst og bunntekst

Sett inn topptekst og bunntekst er et enkelt verktøyplugin som lar deg sette inn kode som Facebook Pixel, tilpasset CSS, metaverifisering og andre i nettstedets topp- eller bunntekstområde.

Dette sparer deg fra å redigere temafilene dine. Du kan gjøre alle endringene fra et enkelt grensesnitt inne i WordPress-dashbordet.

Den brukes på over 400 000 nettsteder.

Plugins er apper i WordPress som hjelper deg med å ta nettstedet ditt til neste nivå. Vi håper du finner listen vår over de beste WordPress-pluginsene som kan være nyttige.

Men hva om du var ute etter en plugin som du ikke ser i denne listen?

Vel, vi vil prøve å gi deg en oversikt over hvordan du velger den beste plugin-en for ditt WordPress-nettsted. Vi vil dele hva som er tingene du bør se etter og hvordan du kan få mest mulig ut av WordPress-plugins.

Hjelp! Jeg kan ikke se plugins-siden på min WordPress-blogg

Hvis du ikke ser en plugins-side på WordPress-bloggen din, er den mest sannsynlige årsaken at du bruker WordPress.com.

WordPress.com er en gratis bloggvertjeneste som lar deg lage gratis blogger på serverne deres. Det er ikke det samme som å ha ditt eget WordPress.org-nettsted.

Ta en titt på denne guiden på forskjellen mellom WordPress.com og WordPress.org. En av de viktigste forskjellene mellom de to er at du ikke kan installere plugins på WordPress.com-bloggen med mindre du er i en høyere plan..

Du bør heller ikke gå glipp av denne guiden for de beste WordPress-vertsselskapene.

For å bruke kraftige WordPress-plugins og temaer, må du flytte etter et WordPress.org-nettsted som er selvhusholdt. Her er trinnvise instruksjoner for hvordan du gjør det gå fra WordPress.com til WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me