30 najboljših vtičnikov za WordPress v letu 2020 [Večinoma BREZPLAČNO!]

najboljši vtičniki wordpress


Z več kot 55.000 WordPress vtičniki je začetnikom precej težko najti najboljše WordPress vtičnike za svoje potrebe. Uporabniki nas pogosto sprašujejo, ali obstaja čarobni seznam “must have WordPress vtičnikov”, ki ga uporabljajo vsi profesionalci. Odgovor je DA. Ob pravilnem naboru vtičnikov se lahko pri rasti vašega spletnega dnevnika ali spletnega mesta zelo spremeni. V tem članku smo ročno izbrali najboljše WordPress vtičnike leta 2020.

Naš članek je v tem članku izpostaviti najboljše WordPress vtičnike v njihovih kategorijah. Če niste prepričani, kako namestiti WordPress vtičnik ali kako najti najboljši vtičnik WordPress, se pomaknite navzdol do samega dna tega članka in poiščite te informacije.

Vse te vtičnike na vašem spletnem mestu morda ne boste potrebovali, vendar menimo, da je veliko teh potrebnih za vsako vrsto spletnega mesta.

Preden začnemo, je vredno vzeti trenutek, da preučimo nekaj stvari:

Contents

Iskanje najboljšega vtičnika WordPress

Kot smo že omenili, obstaja na tisoče brezplačnih in plačanih WordPress vtičnikov. Iskanje vtičnika za nekaj, kar želite narediti na vašem spletnem mestu, je lahko težavno. Tukaj je opisano, kako bi začeli svoje iskanje.

Najboljši brezplačni vtičniki WordPress.org

Funkcija iskanja v imeniku WordPress.org vam lahko pomaga skrčiti iskanje. Vendar se boste morali še veliko pomakniti navzdol in številni rezultati sploh ne bodo pomembni.

Najboljši način za iskanje vtičnikov je z iskanjem v Googlu ali iskanju Kategorija vtičnikov WPBeginner.

Ko pogledate vtičnike v imeniku WordPress.org, si oglejte statistiko vtičnikov pod posameznim seznamom. Prikazuje skupno število aktivnih namestitev za vtičnik, višje namestitve pa pomenijo, da ga je preizkusilo in uporabljalo več spletnih mest. Videli boste tudi povprečne zvezde pregledov, nazadnje posodobljene in preizkušene do informacij.

Stran z vtičniki v imeniku WordPress.org

Za podrobnejša navodila si oglejte ta priročnik za začetnike kako izbrati najboljši vtičnik WordPress.

Najboljši WordPress vtičniki – Brezplačno proti Premium

Na tisoče vtičnikov WordPress je brezplačno na voljo v imeniku WordPress.org. Vendar pa obstaja veliko WordPress vtičnikov, ki se na spletnih straneh tretjih oseb prodajajo kot premium vtičniki. Zaradi tega se mnogi novi uporabniki sprašujejo, ali so premijski ali plačani vtičniki na nek način boljši?

Brezplačni vtičniki WordPress so vam na voljo brez kakršnih koli garancij. Podpora za brezplačne vtičnike je običajno omejena in ni zagotovljena. Nekateri avtorji brezplačnih vtičnikov nudijo odlično podporo za svoje brezplačne vtičnike, vendar slej ko prej postane to delo. Avtorji vtičnikov nimajo finančne spodbude, da bi na svojih brezplačnih vtičnikih še naprej odgovarjali na vprašanja uporabnikov. To pomeni, da so brezplačni vtičniki WordPress na voljo na podlagi, kot je, brez garancij.

Na drugi strani plačani vtičniki WordPress ponujajo vrhunsko podporo za njihov izdelek. Večina jih ima tudi licenco GPL, kar pomeni, da imajo tudi omejeno garancijo. Toda dostop do podpore pomeni, da lahko hitreje pridete do pomoči.

To ne pomeni, da so premijski vtičniki vedno boljša alternativa brezplačnim WordPress vtičnikom. Pravzaprav je veliko najbolj priljubljenih vtičnikov WordPress brezplačnih. Na primer, Yoast SEO, WP Super predpomnilnik, WPForms, in še veliko več.

Morali bi se osredotočiti na iskanje dobrega vtičnika, ki je enostaven za uporabo in ima odlične ocene. Ko ste iskanje zožili, se lahko odločite, ali želite iti za premium vtičnik ali brezplačno alternativo. Najprej lahko poskusite brezplačne vtičnike, če pa jih je pretežko uporabiti, se lahko odločite za plačljivi vtičnik.

Kako namestiti vtičnik WordPress

Obstajata dva preprosta načina za namestitev vtičnika WordPress iz skrbniškega območja vašega spletnega mesta. Za brezplačne vtičnike WordPress se lahko odpravite na Vtičniki »Dodaj novo in poiščite ime vtičnika, ki ga želite namestiti.

Previdno si oglejte rezultate in se prepričajte, da nalagate želeni vtičnik, nato pa kliknite na gumb Namestitev. Ko je nameščen, boste morali aktivirati vtičnik.

vtičnik brezplačnega obrazca

Če ste v vip datoteko prenesli vtičnik WordPress, potem ga boste tako namestili.

Preprosto pojdite Vtičniki »Dodaj novo strani, nato pa na vrhu kliknite gumb »Naloži vtičnik«.

naložite vtičnik

WordPress vam bo zdaj pokazal stran, na katero lahko naložite zip datoteko vtičnika. Preprosto kliknite gumb za izbiro datoteke, poiščite zip datoteko v računalniku in kliknite gumb za namestitev zdaj.

izberite datoteko za nalaganje>

WordPress bo zdaj datoteko vtičnikov naložil na vaše spletno mesto, jo izvlekel in namestil vtičnik. Ko je namestitev končana, se prikaže sporočilo o uspehu s povezavo za aktiviranje vtičnika.

Pomembno si je zapomniti, da morate aktivirati vtičnik, preden ga boste lahko uporabljali na svojem mestu WordPress.

Za podrobnejša navodila si oglejte naš vodnik naprej kako namestiti vtičnik WordPress.

Glede na to si poglejmo najboljše WordPress vtičnike na trgu.

Najboljši vtičniki za WordPress: Na prvi pogled

Tu je 10 najboljših vtičnikov, za katere menimo, da jih mora imeti vsako spletno mesto.

 1. WPForms – Najboljši vtičnik za WordPress obrazec
 2. MonsterInsights – Najboljši analitični vtičnik za WordPress
 3. SeedProd prihaja kmalu – Najboljši prihodnji vtičnik
 4. OptinMonster – Najboljši vtični kabel generacije
 5. Smash Balloon – Najboljši WordPress socialni vtičnik
 6. RafflePress – Najboljši vtičnik za tekmovanje v programu WordPress
 7. TrustPulse – Best Social Proof Obvestilo App
 8. WTP Mail SMTP – Najboljši SMTP vtičnik
 9. Yoast SEO – Najboljši WordPress vtičnik za SEO
 10. Sucuri – Najboljši WordPress vtičnik za varnost spletnega mesta
 11. UpdraftPlus – Top WordPress vtičnik za varnostno kopiranje
 12. Stalni stik – Najboljše orodje za trženje po e-pošti
 13. Članica – Najbolj priljubljen vtičnik za članstvo
 14. Beaver Builder – Najboljši WordPress vtičniki za gradnjo strani
 15. LearnDash – Najboljši LMS vtičnik
 16. WooCommerce – Najboljši vtičnik za e-trgovino WordPress
 17. Skupno štetje – Najboljši vtičnik za skupno rabo v družabnih omrežjih
 18. CSS Hero – Najboljši vtičnik za urejevalnik teme WordPress
 19. Raketa WP – Najboljši vtičnik za predpomnilnik WordPress
 20. Klepet v živo – Najboljši vtičnik za klepet v živo
 21. Galerija Envira – Vtičnik za WordPress Gallery
 22. Precej povezave – Vtičnik Top Affiliate Marketing
 23. Oživite staro pošto – Najboljši vtičnik za načrtovanje objav
 24. Pametni drsnik 3 – Najboljši drsnik vtičnik
 25. WPML – Najboljši vtičnik za prevod WordPress
 26. Urejevalnik vlog uporabnika – Najboljše orodje za urejanje vlog uporabnika
 27. Boljše iskanje Zamenjaj – Najboljše orodje za zamenjavo
 28. AdSanity – Top WordPress vtičnik za oglase
 29. W3 Skupaj predpomnilnik – Top Caching Vtičnik
 30. Vstavite glave in noge – Zgornji vtičnik

1. WPForms – Najboljši vtičnik za WordPress obrazec

WPForms

Vsako spletno mesto potrebuje kontaktni obrazec. WPForms je najbolj uporabniku prijazen kontaktni vtičnik za WordPress. Priložen je močan ustvarjalnik povleci in spusti, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje čudovitih spletnih obrazcev v samo nekaj minutah, ne da bi se dotaknili ene same vrstice.

WPForms je vse na enem mestu za ustvarjanje katere koli vrste obrazca WordPress, vključno z obrazci za naročanje, obrazci za anketo, donacijskimi obrazci, naročnino po e-pošti itd.

wpforms vtičnik za gradbenike povleci in spusti

WPForms so na voljo z desetimi vnaprej izdelanimi predlogi obrazcev, ki se popolnoma prilagajajo vašemu delovnemu toku in vam prihranijo čas. Na voljo je z vsemi naprednimi funkcijami, kot so: integracija e-poštnega marketinga, plačilne integracije, pogojna logika, dodatek k anketi, obrazci v več delih, oddaja sprednje objave in še več.

Če želite vstaviti kontaktni obrazec, ki je enostaven in zmogljiv, ne glejte naprej na WPForms. Verjamemo, da je to MORAJO imeti za vsako spletno mesto. Uporablja se na več kot milijon spletnih strani!

Na voljo imajo tudi brezplačno različico, ki jo lahko dobite – WPForms Lite.

Bonus: Uporabniki IsItWP dobijo 10% popust na WPForms. Preprosto uporabite naš kupon WPForms: SAVE10

2. MonsterInsights – Najboljši analitični vtičnik za WordPress

MonsterInsights

Če želite razviti svoje spletno mesto, je pomembno, da natančno veste, kako ljudje najdejo in uporabljajo vaše spletno mesto. MonsterInsights je najboljši in najbolj priljubljen vtičnik Google Analytics za WordPress. Več kot 1,9 milijona spletnih strani uporablja MonsterInsights.

MonsterInsights zelo enostavno poveže spletno mesto z Google Analytics in ponuja celovite funkcije sledenja.

Čeprav je Google Analytics zasnovan za sledenje skoraj vseh interakcij uporabnikov na vašem spletnem mestu, kot so oddaje obrazcev, transakcije e-trgovine, sledenje prenosov itd., Vam privzeta namestitev Analytics ne omogoča, da v celoti izkoristite potencial sledenja Analytics.

najboljši WordPress vtičnik za analitiko

Če želite na primer spremljati dogodek na kraju samem, na primer sledenje oddaji obrazcev, boste morali na svoje spletno mesto dodati kodo za sledenje dogodkom po meri ali za vsak obrazec postaviti cilj storitve Google Analytics. To je lahko dolgočasno in dolgotrajno, še posebej, če niste razvijalec ali strokovnjak za Analytics.

S programom MonsterInsights lahko v nekaj klikih omogočite različne funkcije sledenja, ne da bi se morali dotikati ene same vrstice kode. Na prvi pogled si lahko ogledate uspešnost svojega spletnega mesta neposredno na nadzorni plošči WordPress, ne da bi se prijavili v svoj profil Analytics.

A Lite različica vtičnika je na voljo za brezplačen prenos iz uradnega skladišča vtičnikov WordPress.

3. SeedProd – Najboljši prihodnji vtičnik

SeedProd

SeedProd je najbolj priljubljen kmalu in vtičnik za vzdrževalni način za WordPress. Ko ustvarjate novo spletno mesto, je to najhitrejši in najpreprostejši način za pripravo strani, ki prihaja kmalu. Uporabite ga lahko za zajemanje potencialnih strank in razširitev seznama za zagon.

seedprod najbolje prihaja vtičnik

Ima možnost prikazovanja odštevalnika, družabne izmenjave in sledenja napotitvam.

Če delate na novem dizajnu ali spremembah spletnega mesta, lahko s SeedProdom ustvarite čudovito stran za vzdrževanje.

Na voljo je z vsemi bistvenimi funkcijami, ki bi si jih lahko kdaj želeli od vtičnika, ki prihaja kmalu, in vzdrževalnega načina.

 • Kmalu način da ustvarite osupljivo stran kmalu, preden zaženete spletno mesto.
 • Način vzdrževanja, kar morate omogočiti, ko je vaše spletno mesto zaradi vzdrževanja.
 • Urednik v realnem času, kjer lahko na svojih straneh sproti urejate strani, ne da bi preklapljali med urejevalnikom in predogledno stranjo.
 • Odštevalnik časa / vrstica napredka da vaše stranke vedo, kako dolgo bo trajalo zagon vašega spletnega mesta.
 • Brezšivna integracija z vašimi najljubšimi orodji za trženje e-pošte, kot so stalni stiki, MailChimp itd.
 • In še veliko več …

A brezplačna / lite različica vtičnika je na voljo za prenos s WordPress.org.

Na našem seznamu WordPress kmalu vtičniki so tudi na vrhu.

4. OptinMonster – Najboljši vtični kabel generacije

najboljši WordPress vtičnik za svinec gen

OptinMonster je najmočnejša rešitev za generiranje svinca na svetu. Na voljo je z visokozmogljivimi vnaprej izdelanimi predlogi, ki dokazano pretvorijo vaše obiskovalce v potencialne stranke in kupce. Izberete lahko popolno vrsto oglaševalske akcije, ki zlahka pritegne pozornost obiskovalcev, na primer pojavno okno, plavajoči trak, dobrodošlico in celo več zaslona.

Oglejte si naš članek o najboljših vtičnikih WordPress.

Z močnim mehanizmom ciljanja in segmentacije lahko vsakemu posameznemu obiskovalcu na svojem spletnem mestu prikažete prilagojeno sporočilo glede na njegovo geografsko lokacijo, vir napotitve, stran ali odsek vašega spletnega mesta in drugo.

optinmonster-build-email-blast-list

Nekaj ​​ključnih lastnosti OptinMonsterja so:

 • Izhodna namerna tehnologija: Obnovite opustitev obiskovalcev v potencialnih kupcih tako, da obiskovalcem prikažete prilagojene akcije v natančnem trenutku, ko bodo kmalu zapustili.
 • Ponovno ciljanje na mestu: Ustvarite posebne ponudbe za ciljanje na večkratne obiskovalce na podlagi njihovih prejšnjih interakcij na vašem spletnem mestu.
 • Nadaljnje oglaševalske akcije na mestu: Sledite obiskovalcem z sproženimi akcijami, ki temeljijo na interakcijah obiskovalcev.
 • Preusmeritev piškotkov: Ustvarite piškotke po meri, ki temeljijo na demografskih podatkih vaših strank, kot so starost, spol, lokacija, in nato prikažite zelo ciljno usmerjene kampanje za spodbujanje konverzij.

OptinMonster se brezhibno integrira z vsemi glavnimi storitvami e-poštnega trženja. Za shranjevanje iz shrambe vtičnikov WordPress je na voljo brezplačni vtičnik, ki vam omogoča enostavno vdelavo obrazcev OptinMonster.

5. Smash balon

Smash Balloon

Smash Balloon je paket vtičnikov za družabne vire za WordPress, ki omogoča prikaz vsebine družbenih medijev na vašem spletnem mestu tako, kot želite. Smash Balloon olajša nastavitev družabnih virov v samo 30 sekundah.

Vse, kar morate storiti, je, da pooblastite vtičnik, dodate kratko kodo kjer koli na svojem spletnem mestu in takoj prikažete vsebino družabnih medijev.

Smash Balloon ponuja 4 različne vtičnike za družabne vire:

 • Facebook vir: V svoje spletno mesto vključite fotografije, videoposnetke, dogodke in drugo iz Facebooka, da se popolnoma ujemajo z videzom spletnega mesta.
 • Instagram Feed: Na spletno mesto dodajte oznake hashtag, v trgovini in označene. Poleg tega lahko zgodbe o Instagramu prikažete celo v pojavnem oknu.
 • Viri po meri po meri: Enostavno dodajte twitter kartice, vire, ki temeljijo na iskanju, in samodejno moderirajo tvite z zidavo z več stolpci.
 • Viri za YouTube: Dodajte toliko virov v YouTubu, vključno z viri v živo.

6. RafflePress – Najboljši vtičnik za tekmovanje v programu WordPress

najboljši WordPress vtičnik za tekmovanje

RafflePress je najboljši vtičnik WordPress za oddajo na trgu, ki olajša izvedbo uspešnega spletnega natečaja.

Za razliko od običajnega tekmovalnega vtičnika RafflePress ponuja vgrajeno možnost za izmenjavo virusov, ki uporabnike nagradi z bonusi, če napotijo ​​prijatelja ali delijo vaše podelitve na družbenih medijih. Tako lahko povečate promet, povečate seznam e-poštnih sporočil in privržence družabnih medijev.

Oglejmo si nekaj njihovih značilnosti:

 • Povlecite in spustite program za izdelovanje, da v nekaj minutah sestavite oglaševalsko akcijo, ne da bi se dotaknili vrstice kode.
 • Vnaprej izdelane predloge za oddajo, s katerimi boste prihranili čas, zato vam ni treba vedno pripraviti privlačnega natečaja iz nič.
 • Poskrbite za viralno s spodbujanjem družabne izmenjave.
 • In še veliko več …

The brezplačna različica vtičnika je na voljo za prenos z WordPress.org.

7. TrustPulse – Best Social Proof Obvestilo App

najboljši WordPress vtičnik za socialni dokaz

TrustPulse je aplikacija za obveščanje o družbenih dokazih, ki izkorišča moč socialnega dokazovanja za povečanje zaupanja, konverzij in prodaje. S TrustPulse lahko na svojem spletnem mestu spremljate in prikažete resnične uporabniške dejavnosti, kot so nakupi in prijave. To uveljavlja zaupanje, kar vodi k večji prodaji in prihodkom.

Nekatere ključne značilnosti TrustPulse-a so:

 • Spremljanje dogodkov v realnem času: Prikažite pretok v živo o vseh dejavnostih na vašem spletnem mestu, kot so nakupi, demo registracije itd.
 • Pametno ciljanje: Prava ljudem pravočasno pokažite svoja socialna dokazila.
 • Deluje na katerem koli spletnem mestu: TrustPulse je aplikacija, neodvisna od platforme, kar pomeni, da jo lahko uporabljate na kateri koli platformi, vključno z WordPress, Shopify, Joomla, Blogger itd..

8. WP Mail SMTP – Najboljši SMTP vtičnik

najboljši WordPress vtičnik SMTP

WP Mail SMTP pomaga odpraviti težavo z dostavo e-pošte, s katero se srečujejo številna spletna mesta WordPress z usmerjanjem e-poštnih sporočil prek ustreznega protokola SMTP namesto privzetega strežnika gostovanja.

Priljubljeni odjemalci e-pošte, kot so Gmail, Yahoo, Outlook itd., Nenehno izboljšujejo svoje storitve za zmanjšanje neželene pošte. Ena od stvari, ki jo iščejo njihova orodja za neželeno pošto, je, ali e-poštno sporočilo izvira iz lokacije, za katero trdi, da izvira.

wp-mail-smtp-nastavitev

Če prave avtentikacije ni, potem e-poštna sporočila gredo v mapo SPAM ali najslabše ne bodo dostavljena..

Preverite tudi: Kako ustvariti pišu po e-pošti

WP Mail SMTP rešuje to težavo. To je MUST HAVE vtičnik za vsa spletna mesta. Trenutno deluje na 900.000 spletnih mestih WordPress.

9. Yoast SEO – Najboljši WordPress vtičnik za SEO

najboljši WordPress vtičnik za SEO

Yoast SEO je najboljši SEO vtičnik na trgu. Omogoča vam enostavno optimizacijo spletnega mesta WordPress za boljše uvrstitve v iskalnikih.

Na voljo je z vsemi pomembnimi funkcijami, kot so zemljevidi XML, urejevalnik meta informacij, nadzor nad roboti in še veliko več.

Yoast SEO - SEO ocena

Za razliko od večine drugih vtičnikov WordPress SEO vas Yoast SEOforsira, da izberete ključno besedo za svoj blog in nato poskrbite, da ste jo pravilno uporabili na strani. Yoast SEO vam v urejevalniku strani prikaže delček SEO, tako da lahko uredite meta opis in tako izboljšate kliki med rezultati iskanja.

Na kratko, Yoast SEO skrbi za vso tehnično SEO optimizacijo za vašo spletno stran.

10. Sucuri – najboljši vtičnik WordPress za varnost spletnega mesta

najboljši WordPress vtičnik za varnost

Sucuri je celovita varnostna rešitev spletnega mesta, ki ščiti vaše spletno mesto pred zlonamerno programsko opremo, napadi grobe sile in drugimi možnimi ranljivostmi.

Ko aktivirate Sucuri, ves promet na vašem spletnem mestu poteka prek njihovih strežnikov CloudProxy in vsaka zahteva se skenira, da se odstranijo zlonamerne zahteve. Tako lahko Sucuri zmanjšajte obremenitev strežnika in izboljšate delovanje svojega spletnega mesta tako, da prepreči dostop celotnega zlonamernega prometa do vašega strežnika.

Pregled Sucuri - utrjevanje

Vašo spletno stran ščiti pred SQL vbrizgi, XSS in vsemi znanimi napadi. Poleg tega proaktivno poročajo o možnih grožnjah varnosti jedrski ekipi WordPress in vtičnikov drugih proizvajalcev.

Oglejte si naš članek o najboljših varnostnih vtičnikih WordPress.

Poleg blokiranja vseh napadov Sucuri ščiti vaše spletno mesto:

 • Njegov protivirusni paket spremlja vaše spletno mesto vsake 4 ure, da bi zagotovil, da vaše spletno mesto ne vsebuje potencialnih ranljivosti in zlonamerne programske opreme.
 • Spremlja vse, kar se zgodi na vašem spletnem mestu, vključno s spremembami datotek, zadnjo prijavo, neuspešnimi poskusi prijave in še več …
 • Omogoča vam skeniranje na strani strežnika, da zaščitite vaše spletno mesto pred ogroženimi okužbami in okužbami na strežniku.

11. UpdraftPlus – top WordPress vtičnik za varnostno kopiranje

najboljši WordPress vtičnik za varnostno kopijo

UpdraftPlus je eden najboljših rezervnih vtičnikov WordPress na trgu. Ocenjena je kot najbolj priljubljena varnostna rešitev za WordPress z več kot milijonom aktivnih namestitev.

Tudi z brezplačno različico vtičnika lahko enostavno nastavite popolne, ročne ali načrtovane varnostne kopije vseh datotek spletnega mesta, vključno z bazo podatkov, vtičniki in temami. Obnovitev datotek je enostavna in to lahko storite z minimalnim tehničnim znanjem.

Varnostno kopiranje z UpdraftPlus

Najboljše od vsega je, da podpira več možnosti za shranjevanje v oblaku, vključno s storitvijo Google Drive, Dropbox in Amazon S3.

Medtem ko je brezplačna različica v celoti napolnjena z vsemi bistvenimi lastnostmi, lahko preprosto izboljšate osnovne funkcije s svojo premijsko različico.

Najboljša alternativa: BackupBuddy

12. Stalni stik – Top Email Marketing Tool

Stalni stik

Constant Contact je najbolj priljubljena storitev trženja e-pošte za mala podjetja. Na voljo je s številnimi prilagodljivimi predlogi e-pošte, s katerimi si lahko pomagate. Ko začnete, boste morali izbrati svojo panogo in svoje prejšnje izkušnje s trženjem po e-pošti. Na podlagi izbire boste dobili prilagojene ideje o vsebini in promociji, ki vam bodo pomagale izravnati e-poštno trženje.

Stalni stik ponuja neprimerljivo podporo s klepetom v živo, e-poštnimi forumi in forumi za razprave. Imajo tudi ogromno knjižnice virov in se brezhibno povezujejo s priljubljenimi orodji za generiranje svinca, kot so OptinMonster in WPForms.

stalen graditelj stikov

Medtem ko večina storitev trženja e-pošte ponuja testiranje storitve za 14 ali 30 dni brezplačno preskusno različico, vam Constant Contact 60 dni nudi popoln dostop do njihovega orodja. Po preizkusu se naročnina začne pri 20 USD na mesec za do 500 naročnikov.

Stalni stik je najboljši za pametna podjetja, ki šele začnejo s trženjem po e-pošti.

Najboljše alternative: SendInBlue, AWeber in ConverKit

13. MemberPress – najbolj priljubljen vtičnik za članstvo

najboljši plugin za wordpress članstvo

MemberPress je najbolj popoln vtičnik za WordPress članstvo, ki je na voljo z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za enostavno ustvarjanje močnega spletnega mesta za članstvo. Za razliko od drugih vtičnikov vam MemberPress omogoča preoblikovanje obstoječega spletnega mesta v spletno mesto s članstvom brez težav.

Vse, kar morate storiti, je, da na obstoječe spletno mesto namestite vtičnik MemberPress, vnesete podatke o svojem plačilnem prehodu, nastavite svoje izdelke in začnete povabiti svoje obiskovalce, da se pridružijo vašemu članskemu mestu..

memberpress-plugin-opcije

S programom MemberPress lahko svojim rednim obiskovalcem omejite dostop do določenih strani, objav, vrst objav po meri ali do obstoječih datotek. Vtičnik se brezhibno integrira s priljubljenimi storitvami za trženje e-pošte, kot so AWeber, MailChimp, GetResponse itd..

MemberPress ponuja vgrajeno podporo za plačilne prehode, kot so PayPal, Stripe in Authorize.net. Prav tako lahko hitro in enostavno ustvarite strani z dinamičnimi cenami. Vtičnik vsebuje tudi več predlog za oblikovanje strani za ustvarjanje edinstvenega videza.

14. Beaver Builder – najboljši vtičniki WordPress za gradnjo strani

Beaver Builder

Beaver Builder je eden najboljših vlečnih elementov & spustite WordPress graditelje strani. Omogoča vam, da ustvarite spletno mesto tako, kot želite, ne da bi poznali veščine kodiranja. Lahko vlečete & spustite, da z lahkoto ustvarite čudovite strani.

Beaver Builder ima na voljo na desetine čudovitih predlog strani, tako da lahko preprosto zasnujete svoj dizajn, ne da bi začeli iz nič. Izberete lahko predlogo, slike in besedilo zamenjate s svojimi in pritisnete na objavo.

Uporabniški vmesnik Beaver Builder

Beaver Builder deluje s katero koli temo WordPress, ki vam daje popoln nadzor nad vašo vsebino. Najboljša stvar je, tudi če prenehate uporabljati vtičnik, vaša vsebina se prenese v urejevalnik WordPress. S načrtom in zgoraj lahko dobite čudovite teme, združljive s programom Beaver Builder, ki vam omogočajo spreminjanje stilov z domačim WordPressovim prilagoditeljem.

Želite začeti z Beaver Builderjem? Oglejte si naše ponudbe Beaver Builder-a, da dosežete najboljšo ceno!

Najboljše alternative: Divi in ​​Elementor

15. LearnDash – najboljši WordPress LMS vtičnik

LearnDash

LearnDash je najboljši WordPress LMS vtičnik. LearnDash zelo enostavno ustvarja in prodaja tečaje, ponuja kvize, podeljuje certifikate in drugo.

Omogoča vam, da svojim članom ponudite robustno izkušnjo učenja in podpira najnovejše trende gamifikacije, socialnega učenja in mikro vsebin.

uredi-lekcija-učenje

Nekateri načini prodaje spletnih tečajev iz programa LearnDash so:

 • Članstva: Prodaja tradicionalni dostop do vaših celotnih spletnih tečajev.
 • Enkratna cena: Dovoli uporabnikom, da opravijo nakup posameznih spletnih tečajev.
 • Naročnina: Maksimirajte prihodke s ponavljajočimi se plačili in naročnino na vaš spletni tečaj.
 • Licence za tečaj: Dovoli organizatorjem, da kupujejo licenco v razsutem stanju in omogočijo dostop svojim osebjem.

Z LearnDash lahko svojim študentom omogočite, da odklenejo nove tečaje glede na točke, ki jih zaslužijo, ko končajo tečaje. To povečuje udeležbo uporabnikov v vaših spletnih tečajih. Ponudite lahko tudi uporabniške profile vnaprej, kjer lahko člani spremljajo svoj napredek pri učenju.

16. WooCommerce – najboljši vtičnik za e-trgovino WordPress

WooCommerce

WooCommerce je najbolj priljubljena platforma e-trgovine za WordPress. Brez dvoma je najbolj celovita rešitev, ki vam omogoča prodajo digitalnih in fizičnih dobrin na vaši spletni strani WordPress.

S sto brezplačnimi in plačanimi razširitvami WooCommerce omogoča enostavno prodajo in izboljšanje trgovine, tako da lahko začnete prodajati izdelke v nekaj minutah. Če želite spletno trgovino po meri sestaviti, lahko razvijalce WooCommerce po zaslugi velike skupnosti enostavno najamete.

Pozdravno sporočilo družbe WooCommerce

WooCommerce je v paketu s PayPal (za sprejem plačil s kreditno kartico in PayPal računom), BACS in gotovino pri dostavi za sprejem plačil. Za več prehodnih plačil lahko v svojo trgovino WooCommerce namestite dodatke.

WooCommerce ponuja tudi enostavno sledljivo dokumentacijo, ki vas vodi skozi različne vidike gradnje spletne trgovine. Zahteve za podporo obravnavajo na uradnih forumih, zato vas v primeru, da potrebujete pomoč, pokrijejo. Ne zamudite teh najboljših recenzij gostovanja WooCommerce.

Najboljše alternative: BigCommerce

17. Delljeni grofje – Najboljši vtičnik za skupno rabo v družabnih omrežjih

Vtičnik za deljene štetje

Shared Counts je vitki vtičnik za družabne medije za vaše WordPress spletno mesto, ki s pomočjo API-ja SharedCount.com hitro prikliče, predpomni in prikaže različna števila skupnih delitev. To je daleč najhitrejši vtičnik družbene skupne rabe na trgu. Večina drugih vtičnikov za delitev upočasni vaše spletno mesto, vendar to pišejo zelo ugledni razvijalci, ki cenijo uspešnost.

Ker je napisan s strani razvijalcev, je ta vtičnik zelo prilagodljiv in prijazen do razvijalcev. Lahko ga preprosto prilagodite potrebam svoje teme.

Podpira štetje delnic za Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (z uporabo API-ja NewShareCount), Stumbleupon in skupno rabo e-pošte. Združuje tudi število delnic, tako da lahko poleg gumbov prikažete tudi skupno število delnic.

Najboljša alternativa: Monarh

18. CSS Hero – najboljši vtičnik za urejanje tem WordPress

CSSHero

CSS Hero je prilagoditveni vtičnik za WordPress, ki vam pomaga pri prilagajanju svoje WordPress teme, ne da bi napisali eno vrstico kode.

Teme WordPress-a uporabljajo CSS za nadzor vizualnega izgleda vašega spletnega mesta. To pomeni, da če se želite prilagoditi videzu svojega spletnega mesta, se morate naučiti CSS. Za začetnike to ni mogoče.

CSS Hero vizualni urejevalnik CSS

CSS Hero je odlična rešitev, če ne uporabljate ustvarjalca strani, kot je BeaverBuilder.

19. WP Rocket – najboljši vtičnik za predpomnilnik WordPress

wp raketa

WP Rocket je najboljši premium predpomnilni vtičnik, ki je na voljo na trgu. Najboljša stvar pri raketi WP je, da se zažene ob aktivaciji, zato se vam ni treba boriti s kompleksnimi konfiguracijami vtičnikov.

WP Rocket združuje vse najnovejše funkcije za povečanje zmogljivosti, vključno z lenobnim nalaganjem datotek CSS, HTML in JavaScript itd..

Najboljše alternative: Super predpomnilnik in W3 Skupaj predpomnilnik

20. Klepet v živo – najboljši vtičnik za klepet v živo

LiveChat Inc

Klepet v živo je najboljše orodje za klepet v živo, s katerim lahko vzpostavite stik z obiskovalci vaše spletne strani in jih usmerite v pravo smer.

Cene temeljijo na številu agentov, ki se lahko hkrati prijavijo v vaš račun Live Chat. Vendar lahko ustvarite toliko agencijskih računov za organiziranje članov svoje ekipe. Vse, kar kupci vtipkajo, je takoj vidno v oknu za klepet, kar vam pomaga, da svojim strankam hitro pomagate.

livechat-chat-screen

Orodje ima tudi zmogljiva vgrajena poročila in analitiko. Lahko ga celo integrirate s svojim računom za Google Analytics, da merite vpliv klepeta v živo na vaše podjetje. Na svojem spletnem mestu lahko dobite tudi brezplačen vtičnik WordPress.

Live Chat Inc podpira integracijo z vsemi vašimi najljubšimi spletnimi aplikacijami.

21. Galerija Envira – vtičnik Top WordPress Gallery

Galerija Envira

Envira Gallery je najboljši vtičnik za WordPress Gallery, ki je enostaven in zmogljiv. Priložen je nabor vnaprej izdelanih predlog, ki vam omogočajo enostavno prilagajanje videza vaše galerije.

Za razliko od drugih priljubljenih vtičnikov galerije WordPress je Envira lahek vtičnik, ki ni napihnjen. Na voljo je z vsemi pomembnimi lastnostmi. Glavne funkcionalnosti lahko preprosto izboljšate tako, da namestite enega od njihovih dveh ducatov dodatkov.

Uredi-slike-metapodatke-okolje-galerija

Nekatere ključne značilnosti galerije Envira so:

 • Gradnik povleci in spusti: V nekaj sekundah ustvarite čudovite galerije z le nekaj kliki.
 • Odziven mobilni prijazen: Vse galerije, ki ste jih zgradili z Enviro, so 100-odstotno odzivni, kar pomeni, da bodo odlično delovali na mobilnih, tabličnih in namiznih napravah.
 • Samostojne galerije: Ustvarite neodvisne galerije, ki niso vezane na vaše objave in strani.
 • Tone dodatkov: Najdete lahko obširno zbirko dodatkov, kot so družabna raba, videoposnetki, WooCommerce, vodno označevanje – samo če naštejem nekaj.

Najboljše alternative: Galerija NextGen in Galerija Modula

22. Precej povezave – Top Affiliate Marketing Vtičnik

Precej povezave

Pretty Links je obvezen vtičnik za pridružene prodajalce, ki vam omogoča enostavno organiziranje vseh povezanih partnerskih povezav na enem mestu. Z lepimi povezavami iskanje in nadomestitev partnerskih povezav ne bo preveč težav.

get-kratke povezave-lepe povezave

Na primer, kadar želite spremeniti partnersko povezavo, vam ni treba kopati globlje v svoje spletno mesto in ročno spreminjati teh URL-jev. Namesto tega preprosto storite to na plošči Pretty Links, ki bo samodejno spremenila vse objavljene URL-je.

Prav tako vam omogoča, da svoje grdo videti dolge URL-je zakrijete v krajše lepe povezave.

Najboljše alternative: Žejni pridruženi partnerji

23. Revive Old Post – Najboljši vtičnik za načrtovanje objav

Oživite staro pošto

Revive Old Post omogoča samodejno skupno rabo novih in starih objav v vaših računih v družbenih medijih. Omogoča vam, da delite svojo vsebino na več platformah, vključno s Facebookom, Twitterjem in LinkedInom. Omogoča tudi sledenje klikom.

Lahko nastavite interval deljenja in izberete število objav, ki jih želite dati v skupno rabo. V tvitih lahko objavljate tudi slike s predstavljenimi slikami, da povečate število klikov.

24. Pametni drsnik 3 – Najboljši vtičnik za drsnik WordPress

pametni drsnik 3

Smart Slider 3 vam omogoča hitro izdelavo drsnika tako, kot želite. Oglejmo si nekaj funkcij Smart Slider 3:

 • Knjižnica diapozitivov: Drsnik enostavno sestavite s stotinami predhodno pripravljenih diapozitivov.
 • Animacije slojev: Plasti daje gibe in prehode.
 • Dinamični generator vsebine: Uvozi vsebino z zunanjih spletnih mest, kot so Instagram, YouTube, Flickr in še več.

pametni drsnik 3 pregled

Preberite si celoten pregled Smart Slider 3.

Najboljša alternativa: Soliloquy

25. WPML – najboljši vtičnik za prevod WordPress

WPML

WPML je vrhunski prevodni vtičnik, ki vam omogoča prevajanje svojih objav, strani in vrst po meri. Priporočamo, da naredite popolno varnostno kopijo spletnega mesta, preden ga namestite na svoje spletno mesto.

Za razliko od večine drugih vtičnikov za prevajanje je WPML združljiv z večino glavnih tem in vtičnika WordPress, zato vam ni treba zalepiti tem ali vtičnikov, da WPML deluje. Omogoča celo prevajanje spletne kopije, ustvarjene s priljubljenim povlekom & spusti ustvarjalce strani.

dodaja-wpml-preklopnik jezika

Če potrebujete pomoč pri prevajanju ljudi, vas WPML poveže z vodilnimi prevajalskimi storitvami. WPML skrbi za vse večjezično SEO in brezhibno deluje s priljubljenimi SEO vtičniki. Z WPML lahko uporabite toliko jezikov, kot želite.

Ponujajo 3 premijske načrte glede na število funkcij. Z vsakim premijskim načrtom dobite neomejeno pravico do uporabe spletnih strani.

WPML je najstarejši in najbolj zanesljiv vtičnik za ustvarjanje večjezičnih spletnih mest WordPress.

Najboljša alternativa: TranslatePress. Oglejte si ta pregled TranslatePressa.

26. Urejevalnik vlog uporabnika – Najboljše orodje za urejanje vlog uporabnika

Urejevalnik vlog uporabnika

Uporabniški urejevalnik vlog je odličen pripomoček, ki omogoča ustvarjanje dovoljenj in vlog po meri za vaše spletno mesto WordPress. To je odličen vtičnik za spletna mesta s članstvom, spletna mesta za e-trgovino, spletna mesta podjetja ali katero koli spletno mesto z več avtorji / več uporabniki.

Čeprav ni potreben za vsa spletna mesta, je najboljši vtičnik, še posebej, kadar ga potrebujete.

27. Boljše iskanje nadomestite – Najboljše orodje za zamenjavo

Boljše iskanje Zamenjaj

Better Search Replace je vtičnik pripomočka WordPress, ki vam pomaga hitro najti in zamenjati različne predmete na svojem spletnem mestu. To delo je zelo podobno funkciji Najdi in zamenjaj v programu Microsoft Word ali enakovredni programski opremi.

Priporočamo, da namestite ta vtičnik, ko ga potrebujete, ker je najboljši med njimi. Ko končate s pomočjo vtičnika, ga lahko preprosto odstranite.

28. AdSanity – najboljši vtičnik WordPress za oglase

AdSanity

AdSanity ponuja enostaven način, kako v pripomočke za objavo ali stransko vrstico vstaviti podružnične pasice. Svojo partnersko oglaševalsko akcijo in oglase lahko upravljate v skrbniški plošči WordPress.

Pregled AdSanity - izberite velikost

Glavna prednost uporabe AdSanity je, da lahko partnersko pasico prikažete samo v določenem časovnem okviru na svojem spletnem mestu. S svojim poročilom o uspešnosti lahko preprosto spremljate uspešnost vsakega pasica, ki ga objavite na svojem spletnem mestu.

29. W3 Skupaj predpomnilnik – Top Caching Vtičnik

W3 Skupaj predpomnilnik

Z več kot milijonom aktivnih namestitev je W3 Total Cache eden najbolj priljubljenih predpomnilniških vtičnikov za WordPress. Izboljša delovanje vašega strežnika, tako da predpomni vsak vidik vašega spletnega mesta in ponuja tudi integracijo omrežja za pošiljanje vsebin.

Uporabljajo ga in priporočajo številna podjetja in publikacije, kot je AT&T, MattCutts.com, Mashable.com in drugi. Ne glede na to, ali vaše spletno mesto gostuje v omrežju za skupno gostovanje ali na namenskem strežniku, vam bo vtičnik koristen za izboljšanje delovanja spletnega strežnika in zmanjšanje časa nalaganja strani. Morda je edini vtičnik, namenjen optimizaciji vseh praktičnih gostovalnih okolij.

Ponuja podporo za Google Accelerated Mobile Pages (AMP) in Secure Socket Layer (SSL).

Razvijalci trdijo, da lahko vtičnik ponudi do 80% prihranka pasovne širine s pomočjo minifikacije, s čimer zmanjša velikost HTML, CSS, JavaScript in virov, ne da bi imel negativen vpliv.

Najboljša alternativa: WPRocket

30. Vstavite glave in noge – Zgornji vtičnik

Vstavite glavo in nogo

Insert Header and Footer je preprost vtičnik pripomočka, ki omogoča vstavljanje kode, kot so Facebook Pixel, prilagojeni CSS, meta preverjanje in drugo, v območje glave ali podnožja vašega spletnega mesta.

S tem boste prihranili urejanje datotek s temami. Vse spremembe lahko izvedete s preprostega vmesnika znotraj svoje WordPress nadzorne plošče.

Uporablja se na več kot 400.000 spletnih mestih.

Vtičniki so aplikacije v WordPressu, s pomočjo katerih lahko spletno mesto dvignete na naslednjo raven. Upamo, da vam bo v pomoč naš seznam najboljših vtičnikov WordPress.

Kaj pa če bi iskali vtičnik, ki ga niste videli na tem seznamu?

No, poskušali vam bomo dati pregled, kako izbrati najboljši vtičnik za vaše WordPress spletno mesto. Delili bomo, katere stvari morate iskati in kako najbolje izkoristiti vtičnike WordPress.

Pomoč! Na blogu WordPress ne vidim strani vtičnikov

Če na svojem blogu za WordPress ne vidite strani z vtičniki, je najverjetnejši razlog ta, da uporabljate WordPress.com.

WordPress.com je brezplačna storitev gostovanja blogov, ki omogoča ustvarjanje brezplačnih blogov na njihovih strežnikih. Ni isto kot imeti lastno spletno mesto WordPress.org.

Oglejte si ta priročnik na spletni strani razlika med WordPress.com in WordPress.org. Ena glavnih razlik med tema dvema je, da v blogu WordPress.com ne morete namestiti vtičnikov, razen če ne uporabljate načrta višjega cenovnega razreda.

Tudi tega vodnika ne smete zamuditi pri najboljših podjetjih za gostovanje WordPress-a.

Če želite uporabljati močne WordPress vtičnike in teme, se boste morali premakniti za samostojno spletno mesto WordPress.org. Tu so navodila za korake po korakih premakni se z WordPress.com na WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map