Brezplačno orodje Strong Generator Password

Kako deluje naše močno orodje za ustvarjanje gesel?

Naše orodje za ustvarjanje geslov vam pomaga preprečiti varnostno grožnjo z močnim geslom.


Najboljša stvar pri našem generatorju gesel je, da se ob nalaganju strani samodejno ustvari močno geslo za vas. Vse, kar morate storiti, je, da ga kopirate in uporabite med nastavitvijo računa na katerem koli spletnem mestu.

To orodje vam ponuja pet različnih možnosti, da ustvarite izjemno močno geslo za kateri koli račun, vključno s skrbnikom WordPressa, kanali družabnih medijev ali drugimi, ki si jih omislite. Možnosti gesla so:

 • Velike črke
 • Številke
 • Posebni liki
 • Enostavno zapomniti
 • Dolžina gesla

Možnosti velikih in velikih črk so privzeto izbrane. Možnosti gesla lahko izberete ali prekličete tako, kot želite.

Privzeta dolžina gesla je 12. Z našim generatorjem gesel lahko ustvarite celo geslo z največ 50 znaki.

Če potrebujete drugo geslo, lahko preprosto kliknete gumb za ponastavitev.

Kako izbrati močno geslo za svoj račun

Ne glede na to, ali ustvarjate skrbnika WordPressa ali katerega koli drugega računa za to zadevo, je izbira močnega gesla bistvenega pomena. Kakorkoli že, kako narediti zaporno geslo, ki ga je težko uganiti in si ga je enostavno zapomniti? Oglejmo si 4 različne načine za ustvarjanje močnega gesla.

1. Uporabite orodje za ustvarjanje gesel

Orodje za ustvarjanje gesel vam pomaga ustvariti varno geslo, ki ga je nemogoče pokreti. Čeprav je orodje za geslo zelo priporočljivo za ustvarjanje zaščitnega gesla, je težava v tem, da ima vsako spletno mesto svoje pravilo, kako naj bo geslo. Na primer, nekatera spletna mesta ne podpirajo posebnih znakov v geslu, medtem ko druga zahtevajo, da imate vsaj 8 znakov.

Zagotoviti boste morali, da vam orodje z geslom omogoča različne možnosti za ustvarjanje prilagodljivega gesla za različna spletna mesta.

2. Nikoli ne uporabljajte istega gesla za več računov

Nič ne more biti slabše za vaše digitalno življenje kot uporaba istega gesla za več uporabniških računov na različnih spletnih mestih. Ne glede na to, kako močno je vaše geslo, je varno le kot najšibkejše spletno mesto, na katerem ste nastavili račun.

Če je na primer vaše geslo izpostavljeno po kršitvi podatkov na spletnem mestu, potem tvegate, da boste ogrozili vse svoje račune na več spletnih mestih, če uporabljate isto uporabniško ime in geslo.

Nasvet: če potrebujete varno digitalno življenje, ne uporabljajte istega gesla za več računov.

3. Izberite orodje za upravljanje gesla

Zdaj veste, kako pomembno je imeti različna gesla za več računov. Vendar je spomin na vsa gesla za različne račune lahko zastrašujoče. Tukaj pride orodje za upravljanje gesla.

Orodje za upravljanje gesla je centralizirano središče, ki shranjuje in upravlja vsa vaša gesla na več spletnih mestih. Tako lahko imate močna gesla za vse svoje račune, ne da bi si jih sploh morali zapomniti.

Priporočamo, da uporabite 1Password za upravljanje vseh računov, vključno s svojim skrbnikom WordPressa, kanali socialnih medijev, e-poštnimi sporočili in drugo.

Ne samo, da bi vam 1Password pomagal upravljati vsa gesla, ampak vam omogoča tudi dostop do vseh spletnih računov z enim klikom.

4. Izberite geslo, ki ga je enostavno zapomniti

Če si raje zapomnite geslo, kot da bi jih vse upravljali s programom 1Password, boste morda želeli zagotoviti, da je vsako geslo, ki ga nastavite, preprosto zapomniti. Zato je naš generator gesel na voljo za enostavno spominjanje.

Če izberete možnost, ki jo je enostavno zapomniti, prekličete vse druge možnosti, da ustvarite geslo, ki jo lahko hitro preberete in si zapomnite.

Vseeno pa toplo priporočamo, da se za nastavitev močnega gesla odločite za orodje za upravljanje gesla.

Zapiranje: Uporaba orodja za ustvarjanje gesel

Močan generator gesel vam omogoča več možnosti za prilagoditev ciljnega gesla. Za prilagojeno geslo lahko določite dolžino znaka in vključite velike črke, številke in celo posebne znake. Če raje izberete enostavno zapomniti geslo kot naključno ustvarjeno geslo, potem lahko to storite tudi vi.

Tu je nekaj razlogov, zakaj morate uporabiti orodje za ustvarjanje gesel.

 • Ustvari močno geslo: Močno geslo ščiti vaš račun pred ugibanjem in tehnikami krajanja gesla.
 • Nastavite geslo, ki se ujema s pravilom gesla: Ustvarite geslo za zaščito pred kraji, ki se popolnoma drži pravila gesla za dano spletno mesto.
 • Spremenite geslo, dokler ne najdete dobrega ujemanja: Če vam geslo ni všeč, ga lahko spremenite z enim klikom, dokler ne najdete ustreznega ujemanja.

Ste vse pripravljeni? Nato pojdite naprej in izberite geslo za svoj novi račun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map