Brezplačno orodje za analiziranje predmetov e-pošte

Kako deluje naš e-poštni analizator predmeta

Naš analizator predmetnih e-poštnih sporočil vam omogoča, da napišete nepremagljive vrstice predmetov, ki odpirajo in berejo vaša e-poštna sporočila. Tukaj je opisano, kako deluje naše orodje.


1. korak: Vnesite zadevo e-poštnega naslova

Če želite ugotoviti, kako uporabniško vrstico e-pošte lahko kliknete, pošljite želeno vrstico v analizo.

2. korak: Preglejte e-poštno vrstico

Ko pošljete vrstico zadeve, boste videli podrobno analizo, kako vabljiva je, in priporočila, kako narediti večjo vredno klika.

 • Skupni rezultat: Za najboljše rezultate si prizadevajte za 70 ali več.
 • Ovitek: Predmetne vrstice naslova so ponavadi boljše od malih črk
 • Število besed: Znano je, da teme z 4-6 besedami delujejo najbolje z najvišjo hitrostjo
 • Številke: Dokazano je, da se zadevna e-pošta s številkami odpre več.
 • Število znakov: Za najboljše rezultate je priporočljivo, da se vaš znak šteje približno 20.
 • Štetje emojijev: Če uporabite emojis v vrstici zadeve, bo vrstica predmeta izstopala v mapi »Prejeto«.
 • Moč besede: Uporabite čustveno sprožene besede moči v predmetu, kar poveča odprto stopnjo.

3. korak: Na podlagi analize natančneje določite predmet

Na podlagi analizatorja predmetne vrstice po e-pošti nekajkrat nastavite in izpopolnite zadevno vrstico, dokler ne dobite dobre skupne ocene. Splošno pravilo je, da si prizadevamo za skupno oceno 70 ali več.

Kako napisati neustavljivo zadevo za povečanje odprte hitrosti

Ali ste vedeli, da povprečni e-poštni naročnik prejme 13 komercialnih e-poštnih sporočil na dan in le približno 20% se jih odpre (več kot 2 na dan)?

To pomeni, da če bodo vaše vrstice predmetov dovolj privlačne, bodo vaša e-poštna sporočila zakopana v mapo »Prejeto«, ne da bi jih opazili.

Kako bi torej napisali neustavljivo tematsko vrstico e-pošte, ki izstopa?

No, ni čarobne formule, da bi jo napisal. Vendar obstaja nekaj različnih dejavnikov uspeha, ki pomenijo razliko med zadevno vrstico, ki jo bodo opazili vaši naročniki – in odprto – in zadevo, ki jo bodo preskočili takoj. Oglejmo si te dejavnike uspeha spodaj:

 • Možnost skeniranja: Popolna tema hitro zajame pozornost uporabnikov.
 • Odlično ravnovesje besed: Zajemanje pozornosti je le polovica bitke. Popolno besedno razmerje spodbuja klike in izboljšuje odprte cene e-poštnih sporočil.
 • Ravno do točke: Na kratko pojasnite, kaj je v e-poštnem sporočilu. Ne pretiravajte in ne ustvarjajte zavajajočih pričakovanj, saj lahko to zmanjša vašo končno konverzijo.

Naredite, da je predmetna vrstica skenirana

Če želite ustvariti e-poštno sporočilo, ki ga bodo opazili in prebrali, boste morali poskrbeti, da bo zadevna vrstica zajela pozornost uporabnikov, ko prelistajo po nabiralniku.

Obstaja nekaj načinov, kako pritegniti pozornost uporabnika v mapo »Prejeto«.

Uporabite Emojis:

emojipedia.org je najboljši vir za iskanje emojisov za vaša e-poštna sporočila. Preprosto poiščite emoji, ki ga želite uporabiti, in ga kopirajte v svoj e-poštni naslov.

Uporabite naslov:

Vrstice naslova velikosti naslova so ponavadi boljše od malih črk. Obstaja nekaj različnih slogov začetnice, kot so Associated Press, APA, Chicago Manual of Style ali MLA Style.

Če želite samodejno podati veliko začetnico, lahko uporabite naše orodje za analizo naslovov.

Uporabite besedne besede

Zajetje pozornosti je le polovica bitke; zagotavljanje odpiranja e-poštnih sporočil je še en enako pomemben vidik vaših e-poštnih kampanj. Uporaba besednih besed v vrstici teme je eden najboljših načinov za izboljšanje odprtih cen.

Glede na to je v vašem najboljšem interesu, da se izognete prevelikemu oglaševanju svojih tem. Pretiravanje z zadevnimi vrsticami negativno vpliva na vaš ugled in negativno vpliva na končne konverzije.

Izdelajte 2-3 teme

Vaša prva vrstica morda ni vedno dovolj prepričljiva.

Zato pametni tržniki vedno pošljejo več vrstic za temo svojih e-poštnih sporočil.

Pravzaprav vas pisanje več vrst vrstic prisili, da vsako od njih napišete z različnih vidikov. Tako lahko izvirno vrstico predmeta izboljšate in jo naredite bolj koristno za klik.

Uporabite naš e-poštni naslovnik

Zdaj, ko ste uporabili naš e-poštni analizator predmetnih vrstic za pripravo več vrstic, jih ne pozabite preizkusiti z našim grederjem zadevnih vrstic. Omogoči vam vizualno predstavitev vrstice predmeta, tako da lahko vidite, kako bo videti v nabiralniku prejemnikov. Poleg tega vam to orodje omogoča tudi ocenjevanje predmetnih vrstic v merilu 1-100.

Želite vedeti, ali je zadevna vrstica dovolj prepričljiva za povečanje odprtih stopenj? Vrnite se do našega e-poštnega preveritelja predmetov in začnite preizkušati svojo zadevo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map