A2 koda kupona gostovanja (2020)

A2 gostovanje


A2 gostovanje je priljubljen ponudnik spletnega gostovanja z namenskimi, VPS, skupnimi, preprodajalci in upravljanimi WordPress načrti za gostovanje. Ponujajo tudi brezplačen SSL certifikat, račun cPanel, neomejeno shranjevanje, namestitvene programe za WordPress v enem kliku in še več. Kot uporabnik IsItWP lahko z našo kodo kupona A2 Hosting pridobite 51% popusta na ceno!

Izkoristite kodo kupona gostovanja A2 – 51% popust + brezplačen prenos spletnega mesta

A2 gostovanje je eno od hitrih in zanesljivih WordPress gostovalnih podjetij na svetu. Osredotoča se na hitrost in uspešnost spletnega mesta, s čimer zagotovite hiter čas nalaganja strani.

A2 koda popusta za gostovanje

Omogoča samodejno namestitev WordPressa, predhodno konfigurirane varnostne nastavitve, brezplačne SSL certifikate, globalne podatkovne centre in predpomnilniške rešitve. A2 gostovanje je odlična izbira za začetnike za napredne uporabnike.

Z WordPress gostovanjem ponuja tudi skupno gostovanje, namensko gostovanje in VPS načrte gostovanja. Če bi raje zarezali naravnost v lov in zgrabili kodo kupona, pojdi.

Pridobite “WordPres gostovanje” s kodo za popust A2 gostovanje (51% OFF)

Gostovanje A2 WordPress

A2 gostovanje ima močan WordPress hosting program, zgrajen posebej za vaše spletno mesto ali blog. Na voljo sta dve možnosti: V skupni rabi WordPress in Upravljan WordPress.

V skupni rabi WordPress

Načrt Shared WordPress je namenjen začetnikom in razvijalcem. Ima 3 možnosti določanja cen od lite do turbo strežnikov, zaradi česar je idealen za uporabnike posameznih strani do neomejenih spletnih mest.

Vsi načrti imajo brezplačen SSL certifikat, neomejeno shranjevanje in prenos, brezplačno selitev mesta, enostavno nadzorno ploščo in še več.

Upravljan WordPress

Načrt gostovanja Upravljanega programa WordPress je kot nalašč za netehnične uporabnike, lastnike podjetij in začetnike z manj ali brez poznavanja kode. Ponuja tudi 3 načrte cen, načrt pa lahko izberete glede na vaše potrebe.

Vsak načrt ima več funkcij, vključno z nadzorno ploščo Plesk, urejanjem spletnega mesta, brezplačno licenco Jetpack, orodji za migracijo spletnega mesta, samodejnimi varnostnimi kopijami in še več.

A2 gostovanje v skupni rabi / upravljanje WordPress gostovanja cen: Začne pri 3,92 USD na mesec.

Pridobite WordPress gostovanje zdaj

Pridobite “skupno gostovanje” s kodo kupona A2 za gostovanje (51% OFF)

A2 gostovanje v skupni rabi

A2 gostovanje ima načrt skupnega gostovanja za uporabnike, ki iščejo cenovno ugodno rešitev na skupnih strežnikih. Z deljenjem virov hitrost in varnost spletnega mesta sploh ne učinkujeta.

Kot vsi drugi načrti gostovanja A2 tudi ta vključuje brezplačno potrdilo SSL, migracijo spletnega mesta in nadzorno ploščo. Vsi strežniki spletnega gostovanja so optimizirani za hitro in hitro izvedbo.

A2 gostovanje v skupnih cenah gostovanja: Začne pri 2,94 USD na mesec.

Pridobite skupno gostovanje zdaj

Pridobite “VPS gostovanje” z A2 ekskluzivno ponudbo gostovanja (50% OFF)

Gostovanje A2 VPS gostovanje

Rešitev VPS (virtualni zasebni strežnik) podjetja A2 Hosting je priljubljena storitev v industriji gostovanja. Razdeljen je na 3 vrste: Core VPS, Upravljavec VPS, in Neupravljan VPS.

Core VPS

Gostiteljski načrt Core VPS je popolnoma upravljana rešitev gostovanja s podporo 24/7/365 v živo, ki jo nudijo strokovnjaki. Omogoča tudi korenski dostop do upravljanja in nadzora strežnikov.

Upravljavec VPS

Rešitev gostovanja Upravljani VPS je zelo podobna načrtu Core VPS. Vendar vam omogoča dostop do nadzorne plošče za upravljanje strežnika, s čimer naredite preprost načrt VPS.

Neupravljan VPS

Načrt upravljanja brez VPS je namenjen razvijalcem, ki želijo izbrati svoj Ram, prostor na disku in storitev prenosa podatkov. To je rešitev za plačilo, kar pomeni, da boste plačali samo za storitve in vire, ki jih uporabljate.

Vsi načrti VPS so popolnoma zaščiteni za programsko, strojno in omrežno mrežo. Za vsa vprašanja ali poizvedbe se lahko obrnete tudi na njihovo neverjetno skupino za podporo.

A2 gostovanje VPS gostovanje cen: Začne se pri 25 USD / mesec.

Pridobite VPS gostovanje zdaj

Pridobite “Dedicirano gostovanje” z ekskluzivno kodo A2 gostovanja (17% OFF)

A2 Namenski strežnik

Rešitev namenskega strežnika A2 Hosting ima 3 vrste: Neupravljani strežniki, Core strežniki, in Upravljani strežniki.

Neupravljani strežniki

Če ste razvijalec in iščete bolj robustno rešitev kot VPS, potem je namenjen strežnik A2 Unmanaged namenjen vašim potrebam. Na voljo je v različnih načrtih cen in popolnem dostopu do strežnika za gostovanje vaših spletnih strani.

Core strežniki

Core strežniki ali namenski korenski strežnik je upravljana platforma s korenskim dostopom za razvijalce za nadzor strežniških virov. Ima preprosto nadzorno ploščo za enostavno upravljanje računa.

Upravljani strežniki

Upravljani strežniki so namenjeni podjetjem in rešitvam za e-trgovino. To je popolnoma upravljana platforma brez korenskega dostopa, kar pomeni, da se za upravljanje spletnega gostovanja strežnika lahko zanesete na neverjetno ekipo strokovnjakov.

Vsi načrti namenskega strežnika vključujejo brezplačno potrdilo SSL, prenose strani in druge funkcije.

Cene gostovanja, namenjenega strežniku A2, za ceno gostovanja: Začne pri 141,09 USD na mesec.

Pridobite namenski strežnik zdaj

Pridobite “Reseller gostovanje” s kodo za popust A2 gostovanje (51% OFF)

Gostovanje prodajalcev A2

Reseller Hosting by A2 Hosting je zmogljiv, zanesljiv, varen in visoko zmogljiv za gostovanje neomejenih spletnih mest. Omogoča vam ustvarjanje cPanelov za vaše uporabnike, tako da lahko dobijo popolno nastavitev za svoja spletna mesta.

Z vsakim načrtom boste dobili brezplačne SSL in SSD, nadzorno ploščo WHM, 24-urno podporo strankam in številne druge uporabne funkcije.

Cene gostovanja za prodajalce A2: Začne pri 9,80 USD / mesec.

Pridobite Reseller Hosting Now

Pridite 51% OFF na A2 gostovanju Premium WordPress gostovanje!

Naš dogovor o gostovanju A2 vam bo omogočil 51% popusta!

Pridobite ponudbo »

Pridite 51% OFF na A2 gostovanju Premium WordPress gostovanje!
Koda ni potrebna. Kliknite gumb za zahtevo posla.

Pojdi na A2HOSTING.COM

Ekskluzivna koda kupona A2 Gostovanje IsItWP vam bo zagotovila 51% popust na njihove WordPress načrte za gostovanje. Za uveljavljanje popusta preprosto sledite spodnjim navodilom!

Najprej obiščite spletno mesto A2 gostovanje s pomočjo naše referenčne povezave.

Od tam boste morali klikniti Začeti gumb, ki ga lahko vidite zgoraj na strani spletne strani.

Začeti

Nato vas bo izbralo ime domene. Obstajajo 4 možnosti, vključno z registracijo nove domene, prenosom domene od drugega registrarja in še več.

Izberite možnost in vnesite ime domene.

Izberite ime domene

Kliknite na gumb ‘Uporabi’.

Po tem si lahko ogledate povzetek naročila in kliknete gumb ‘Nadaljuj’.

Povzetek naročila

Koda kupona se samodejno uporabi, ko ste obiskali referenčno povezavo IsItWP. Če želite nadaljevati, kliknite gumb “Naročilo”.

Preveri

Nazadnje morate vnesti svoje osebne podatke, naslov za izstavitev računa in podatke o plačilu.

Popolno naročilo

Za zaključek nakupa kliknite gumb »Popolno naročilo«. Nato boste imeli dostop do gostovanja A2 premium premium WordPress.

Upamo, da ste našli našo kodo kupona A2 v pomoč. Za dodatne popuste lahko preverite tudi našo stran s kuponi.

Želite ustanoviti novo spletno mesto? ne zamudite našega vodnika o tem, kako izbrati najboljšega registrarja domen.

Unovčenje kode kupona gostovanja A2: pogosta vprašanja

Tu je nekaj pogostih vprašanj o ekskluzivni ponudbi A2 gostovanja.

Kako lahko dobim popust pri gostovanju A2 gostovanja?

Če ste uporabnik IsItWP, boste na A2 gostovanju dobili ekskluzivni 51% popust. Vključuje tudi brezplačen SSL certifikat, samodejno namestitev WordPressa, brezplačno migracijo mesta in 24/7 podporo strankam.

Če želite dobiti to izjemno ponudbo A2 gostovanja, morate klikniti povezavo s kodo za popust A2. Če želite več podrobnosti, spodaj spodaj preverite, kako uporabljati kodo za popust A2 gostovanja.

Ali gostovanje A2 gostuje mesečno?

Z A2 gostovanjem dobite več načrtov in različne možnosti plačila. Omogoča vam plačevanje mesečno in letno.

A2 načrti za gostovanje cen

Zgoraj navedeni načrti cen so idealni za vsakega CMS-a ali spletnega mesta. Vsi načrti so popolnoma optimizirani za visoke zmogljivosti in turbo hitrost.

Skupni in WordPress gostovalni načrti so namenjeni spletnim mestom WordPress. Imajo drugačno strukturo cen z A2 Hosting popustno kodo 51% OFF na vse načrte.

Ali gostovanje A2 zagotavlja ponudbe in popuste pogosto?

Ta ekskluzivna ponudba A2 gostovanja je namenjena uporabnikom IsItWP, in sicer za omejen čas. A2 gostovanje vsako leto ponuja popuste in ponudbe. Izkoristite to ugodno ponudbo A2 gostovanja, da dobite načrt spletnega gostovanja in hitro zaženete svoje WordPress spletno mesto.

Ali gostovanje A2 ponuja garancijo za vračilo denarja?

Da, A2 gostovanje ponuja garancijo za vračilo denarja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map