Koda kupona GreenGeeks (2020)

GreenGeeks koda za popust


GreenGeeks WordPress gostovanje uporabnikom IsItWP ponuja velik popust v višini 70%. Podobno kot njihovo ime sta podpornica okolju prijaznega zelenega okolja in za zagotovitev tega sta sodelovala s projektom EPA Green Power. GreenGeeks si je priskrbel ime v industriji gostovanja WordPress s svojimi neverjetnimi funkcijami, kot so namestitev z enim klikom, zanesljiva varnost, pravočasne posodobitve, podpora za polni delovni čas, varnostne kopije, integracija CDN in še več. Z kuponom GreenGeeks spodaj lahko dobite 70-odstotni popust na spletno gostovanje in brezplačno domeno.

Unovčite kodo kupona GreenGeeks – prihranite do 70% OFF + Free Domain

V tem članku vam bomo pokazali naše ekskluzivne ponudbe GreenGeeks za vsako od možnosti spletnega gostovanja. Najdete lahko tudi, kako unovčiti te ekskluzivne kode kuponov GreenGeeks.

Kliknite katero koli od spodnjih možnosti gostovanja, če želite prebrati več podrobnosti o vsaki storitvi. Če bi raje zarezali naravnost v lov in zgrabili kodo kupona, pojdi.

Pridobite “WordPress gostovanje” s kodo kupona GreenGeeks (70% OFF)

GreenGeeks koda za popust

WordPress gostovanje GreenGeeks prihaja z namestitvenim programom WordPress z enim klikom, samodejnimi posodobitvami, dnevnimi varnostnimi kopijami, napredno varnostjo in 24/7 podporo strankam. Omogoča tudi brezplačno selitev programa WordPress z drugih platform za gostovanje na vaš račun GreenGeeks gostovanje.

Z vsemi njihovimi načrti pridobite brezplačno ime domene in prenos domene. Ima zmogljivo tehnologijo predpomnjenja, ki vam pomaga pospešiti spletno mesto.

Cene gostovanj GreenGeeks WordPress: Začne pri 2,95 USD na mesec.

Pridobite GreenGeeks WordPress gostovanje zdaj

Pridobite “VPS gostovanje” z GreenGeeksom (začne se pri 39,95 USD)

Gostovanje VGG GreenGeeks

VPS Hosting by GreenGeeks je popolnoma upravljana rešitev, ki vam ponuja močan portal za upravljanje, s katerim lahko dodate DNS, odprete račun, ustavite račun, pobrišete račun itd..

Nenehno preverja, ali IP-ji na črnem seznamu ščitijo vaše VPS strežnike pred vsemi napadi. Vsak načrt ima brezplačen SSL certifikat, brezplačen prenos spletnega mesta in 24/7/365 podporo uporabnikom v živo.

Cene gostovanja GreenGeeks VPS: Začne pri 39,95 USD na mesec.

Pridobite GreenGeeks VPS gostovanje zdaj

Pridobite “Dedicated Hosting” z GreenGeeks-om (začne se pri 169 $)

GreenGeeks namenski strežnik gostovanje

Namenski strežnik, ki ga gosti GreenGeeks, vam omogoča popoln nadzor nad strežniki. Lahko popolnoma prilagodite nastavitve strežnika in zaženete spletna mesta, programsko opremo, aplikacije in kateri koli spletni projekt ali projekt baze podatkov.

Z vsakim načrtom dobite 5 naslovov IP, pogone SATA, prenos 10.000 GB in več. Kot vse rešitve GreenGeeks za gostovanje, je tudi namensko gostovanje strežnikov okolju prijazno s pobotano 300-odstotno vetrno energijo, zaradi česar so zeleni in zmanjšajo emisijo ogljika.

GreenGeeks namenske cene gostovanja: Začne se pri 169 USD / mesec.

Pridobite GreenGeeks namensko gostovanje zdaj

Pridobite “Reseller gostovanje” z GreenGeeks ekskluzivno ponudbo (do 43% OFF)

Gostovanje prodajalcev GreenGeeks

Reseller Hosting, ki ga ponuja GreenGeeks, uporabnikom ponuja več načrtov za prodajo gostovanja in denar na spletu. Prihaja od 10 do 50 računov z neomejenim prostorom SSD, neomejeno pasovno širino, cPanel, WHMCS in še več.

Vsi načrti imajo hitro delovanje, brezplačno selitev računov, veleprodajne domene, razširljivost in napredno varnost. V prodajalcu, ki ga gostuje GreenGeeks, je več podatkovnih centrov, integracija CDN, združljivost e-trgovine, prijazno okolju za razvijalce in nočno varnostno kopiranje podatkov.

Cene gostovanj za prodajalce GreenGeeks: Začne se pri 19,95 USD / mesec.

Pridobite gostovanje GreenGeeks Reseller Hosting Now

Pridite 64% OFF + Brezplačna domena na GreenGeeks gostovanju

Za ekskluzivni 64% popust uporabite našo kodo popustov GreenGeeks.

Pridobite kupon »

Pridite 64% OFF + Brezplačna domena na GreenGeeks gostovanju
Koda ni potrebna. Kliknite gumb za zahtevo posla.

Pojdi na GREENGEEKS.COM

Uporabniki IsItWP lahko z uporabo kuponske kode GreenGeeks v skupnem WordPress gostovanju dobijo 70% OFF. Sledite našim korakom po korakih spodaj in unovčite kupon GreenGeeks, da pridobite ekskluzivni popust na gostovanje GreenGeeks WordPress.

Prva stvar, ki jo morate storiti, je obisk spletne strani GreenGeeks. Pokazalo se vam bo dobrodošlo sporočilo. Ker ste uporabnik IsItWP, je koda kupona že uporabljena zaradi vaše enostavnosti.

Gostovanje GreenGeeks WordPress

Pomaknite se navzdol in si oglejte načrte spletnega gostovanja GreenGeeks. Izbrati morate načrt in klikniti na Začeti gumb.

GreenGeeks načrti za spletno gostovanje

Preusmeril vas bo na novo stran, kjer boste morali izbrati ime svoje domene, če želite nadaljevati z nakupom.

Ime domene GreenGeeks

Vnesite ime svoje domene (na primer example.com ali isitwp.com) in preverite razpoložljivost. Če že imate ime domene, ga vnesite in pritisnite Nadaljujte gumb.

Na naslednji strani morate dodati svoje osebne podatke, kot so e-pošta, ime, priimek, naslov in še več.

GreenGeeks se prijavi

Ko dodate te podatke, se morate pomakniti navzdol, da preverite podrobnosti svojega paketa. Koda kupona GreenGeeks se samodejno uveljavi in ​​za vas izbere najboljši paket spletnega gostovanja.

Plačilni pogoji GreenGeeks

V Informacije o plačilu , vnesite podatke o svoji kreditni kartici.

Podatki o plačilu GreenGeeks

Kliknite na Ustvari račun & Začeti gumb za zaključek tega nakupa.

Upamo, da ste našli našo kodo kupona GreenGeeks v pomoč. Za dodatne popuste lahko preverite tudi našo stran s kuponi.

Če želite ustanoviti novo spletno mesto, ne zamudite našega vodnika, kako izbrati najboljšega registrarja domen.

Unovčenje kode kupona GreenGeeks: Pogosta vprašanja

Tu je nekaj najpogostejših vprašanj o ekskluzivni ponudbi GreenGeeksa.

Kako lahko dobim popust na GreenGeeks gostovanju?

Če ste uporabnik IsItWP, boste na spletnem gostovanju GreenGeeks dobili ekskluzivni 70-odstotni popust. Vključuje tudi brezplačno domeno, brezplačno potrdilo SSL, namestitev WordPress z enim klikom in podporo za stranke 24/7.

Gostovanje GreenGeeks WordPress

Potrebno je le klikniti povezavo s kodo za popust GreenGeeks, da dobite to neverjetno posebno ponudbo GreenGeeks.

Ali gostitelj GreenGeeks zaračuna mesečno?

Z GreenGeeksom imate več možnosti plačila. Omogoča vam plačevanje mesečno, 12 mesecev, 24 mesecev in 36 mesecev. Več mesecev, ko boste plačali, boste imeli dodaten popust na vse načrte.

Plačilni pogoji GreenGeeks

Če izberete 36-mesečni načrt, potem morate vedeti, da sta ime domene in SSL potrdilo prvo leto (12 mesecev) brezplačno. Če želite nadaljevati storitev brez prekinitve, morate plačati za ime domene in SSL potrdilo od drugega leta.

Ali GreenGeeks zagotavlja ponudbe in popuste pogosto?

Ta ekskluzivna pogodba GreenGeeks je namenjena uporabnikom IsItWP, in sicer za omejen čas. GreenGeeks vsako leto ponuja popuste in ponudbe v praznični sezoni. Izkoristite to ponudbo GreenGeeks, da dobite načrt spletnega gostovanja in hitro zaženete svoje WordPress spletno mesto.

Ali GreenGeeks ponuja garancijo za vračilo denarja?

Da, z vsako ekskluzivno ponudbo GreenGeeks boste prejeli 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map