Koda kupona SiteGround (2020)

Koda kupona SiteGround


SiteGround je dobro znano podjetje za gostovanje WordPress z več podatkovnimi centri in proračunom prijazen načrt. Strežnik za svoje spletno mesto lahko izberete v katerem koli od njihovih treh podatkovnih centrov, ki se nahajajo po vsem svetu. Za uporabnike IsItWP ponujajo 70-odstotni popust pri zagonu načrta. Če iščete gostovanje z optimiziranimi spletnimi strežniki in svetovno znano podporo strankam, je lahko SiteGround vaša prva izbira.

Unovči kodo kupona spletnega mesta – 70% OFF + BREZPLAČNA domena

SiteGround ponuja močne rešitve za gostovanje in razvoj spletnih strani. Na voljo je z več storitvami, vključno s prenosom spletnih strani, spletnim razvojem, upravljanjem in vzdrževanjem WordPress-a ter prednostnimi orodji za sodelovanje.

Koda za popust SiteGround

S SiteGround boste dobili več vrst gostovanja, vključno z gostovanjem WordPressa, spletnim gostovanjem, gostovanjem WooCommerce, gostovanjem v oblaku, namenskimi strežniki in gostiteljskim podjetjem.

Vsi načrti so z brezplačnim SSL certifikatom, brezplačnim Cloudflare CDN, dnevnimi varnostnimi kopijami, e-poštnimi računi, spletnim mestom za ustvarjanje spletnih strani in 24 -7 dnevno podporo uporabnikom.

Kliknite katero koli od spodnjih možnosti gostovanja, če želite prebrati več podrobnosti o vsaki storitvi. Če bi raje zarezali naravnost v lov in zgrabili kodo kupona, pojdi.

Pridobite “Gostovanje WordPress” s kodo kupona SiteGround (70% OFF)

Koda kupona SiteGround za gostovanje v WordPressu

SiteGround ponuja popolnoma upravljano rešitev gostovanja WordPress. Za začetnike je cenovno ugoden in ponuja številne uporabne funkcije in orodja za vsakodnevno varnostno kopiranje, uprizoritev, e-pošto itd..

Ponuja 3 načrte: Začeti, GrowBig, in GoGeek. Z načrtom StartUp lahko gostite 1 spletno mesto, drugi načrti pa omogočajo gostovanje neomejenih spletnih mest. Vsak načrt ima različen spletni prostor in mesečno razporeditev obiskovalcev.

SiteGround WordPress gostovanje cen: Začne pri 3,95 USD na mesec.

Pridobite WordPress gostovanje zdaj

Pridobite “spletno gostovanje” z ekskluzivno kodo kupona SiteGround (70% OFF)

Ponudbe SiteGround za spletno gostovanje

Načrti spletnega gostovanja SiteGround so namenjeni za spletna mesta po meri. Ponuja več paketov za začetnike in napredne uporabnike z odličnimi funkcijami za takojšen zagon vašega spletnega mesta.

Najpomembnejše funkcije vključujejo enostavno upravljanje spletnega mesta, upravljanje domene, zanesljivo e-poštno storitev, izjemno hitro hitrost, vrhunsko varnost in še več. Na voljo je tudi orodja za izdelavo spletnih strani za enostavno nastavitev spletnega mesta.

Cene spletnega gostovanja SiteGround: Začne pri 3,95 USD na mesec.

Pridobite spletno gostovanje zdaj

Pridobite “WooCommerce gostovanje” s posebno ponudbo SiteGround (70% OFF)

Koda za popust SiteGround za gostovanje v WooCommerce

SiteGround ponuja upravljano gostovanje WooCommerce za nastavitev vaše spletne trgovine na hitrih in zanesljivih strežnikih. Pomaga vam migrirati vaše spletno mesto WooCommerce z drugih platform na SiteGround z uporabo vtičnika po meri.

Tako kot kateri koli od njihovih načrtov boste tudi vi dobili možnost pametnega predpomnjenja in brezplačen Cloudflare CDN. Na voljo je s predhodno nameščenim brezplačnim SSL certifikatom, dnevnimi varnostnimi kopijami in samodejnimi posodobitvami za WordPress in WooCommerce vire.

Cene gostovanja spletnega mesta WooCommerce SiteGround: Začne pri 3,95 USD na mesec.

Pridobite WooCommerce gostovanje zdaj

SiteGround »gostovanje v oblaku« se začne z 80 USD na mesec

Gostiteljski kupon SiteGround za gostovanje v oblaku

Hosting v oblaku, ki ga upravlja SiteGround, je zelo prilagodljiv in razširljiv za gostovanje vseh vaših spletnih mest. Na voljo je z zasebnimi viri strežnikov za uporabnike vstopne ravni na velika poslovna spletna mesta.

Upravljanje in pomanjšanje RAM-a ali CPU-ja je zelo enostavno z enim klikom. Z dinamičnim predpomnjenjem vam omogoča, da se usedete in sprostite, medtem ko strežnik samodejno optimizira delovanje.

Cene spletnega gostovanja v oblaku SiteGround: Začne se pri 80 USD / mesec.

Pridobite gostovanje v oblaku zdaj

Pridobite “Enterprise Hosting” s SiteGround

SiteGround obravnava Enterprise Hosting

SiteGround Enterprise Hosting je narejen po meri za napredne uporabnike in velika poslovna spletna mesta. V celoti ga upravlja ekipa strokovnjakov, ki dobro skrbi za vašo gostovalno infrastrukturo.

Deluje na strežnikih Linux in vam nudi vrhunsko podporo za povečanje gostovanja vašega podjetja. Za integracijo vaših rešitev lahko dobite tudi delovni potek razvoja po meri.

Cene gostovanja v podjetju SiteGround: Za ta načrt morate stopiti v stik s prodajno ekipo SiteGround za prilagojene cene.

Pridobite podjetje Hosting Now

»Namensko gostovanje strežnikov« pri SiteGround se začne od 269 USD / mesec

Kupon SiteGround za namensko gostovanje

Gostovanje namenskega strežnika SiteGround je namenjeno tistim uporabnikom, ki iščejo več kot rešitev VPS. To je vrhunsko gostovanje z visokozmogljivimi postavitvami, ki jih upravljajo strokovnjaki SiteGround.

Namenska namestitev strežnika vključuje samodejne posodobitve, postopne postopke, WP-CLI, integracijo Git in še več. Upravljanje s cPanel, WHM in drugimi uporabnimi orodji je enostavno.

Cene spletnega gostovanja v oblaku SiteGround: Začne se pri 269 USD na mesec.

Pridobite namensko gostovanje strežnika zdaj

Pridite 70% OFF gostovanje na spletnem mestu (ekskluzivna ponudba)

Za ekskluzivni popust na gostovanje sledite povezavi s sklicem kupona SiteGround od IsItWP.

Pridobite kupon »

Pridite 70% OFF gostovanje na spletnem mestu (ekskluzivna ponudba)
Koda ni potrebna. Kliknite gumb za zahtevo posla.

Pojdi na SITEGROUND.COM

Na spletnem gostovanju lahko dobite 70% popust s kodo kupona IsItWP SiteGround na njihovem zagonskem načrtu. Upoštevajte naša navodila po korakih spodaj, da uveljavite najvišje popuste na gostovanju SiteGround z našo ekskluzivno kodo za popust SiteGround.

Preprosto pojdite na spletno mesto SiteGround. Pomaknite se navzdol in kliknite na Pridobite načrt gumb.

Koda za popust SiteGround

SiteGround ponuja našim uporabnikom ekskluzivno 70% popust na vse WordPress načrt gostovanja. Začeti je treba z ustvarjanjem svojega prvega spletnega mesta.

Zdaj vnesite ime svoje domene (na primer www.yourwebsite.com ali isitwp.com) in kliknite na Nadaljujte gumb.

Opomba: Če že imate domeno, lahko nadaljujete z vnosom.

Izberite Domena in se registrirajte s kuponom za gostovanje spletnega mesta

Po izbiri imena domene in načrta gostovanja morate dodati podatke o računu in svoje kontaktne podatke.

Podatki o računu

Nato se pomaknite navzdol, da vnesete podatke o stranki in podatke o plačilu, če želite nadaljevati.

Plačajte zdaj s svojo kodo kupona Siteground

Kliknite na Plačaj zdaj in kupili ste fantastično ponudbo gostovanja pri spletnem mestu SiteGround.

Upamo, da ste našli našo kodo kupona SiteGround kot koristno. Za dodatne popuste lahko preverite tudi našo stran s kuponi.

Če želite ustanoviti novo spletno mesto, ne zamudite našega vodnika, kako izbrati najboljšega registrarja domen.

Unovčenje kod spletnega kupona: Pogosta vprašanja

Tu je nekaj najpogostejših vprašanj o ekskluzivni ponudbi SiteGround.

Kako lahko dobim popust pri gostovanju na spletnem mestu?

Če ste uporabnik IsItWP, boste na SiteGround dobili ekskluzivni 70-odstotni popust. Vključuje tudi brezplačno domeno, brezplačno potrdilo SSL, namestitev WordPress z enim klikom in podporo za stranke 24/7.

Če želite dobiti to neverjetno posebno ponudbo, morate klikniti povezavo s kodo za popust SiteGround. Če želite več podrobnosti, spodaj spodaj preverite, kako uporabljati kodo za popust SiteGround.

Ali gostovanje SiteGround zaračuna mesečno?

S spletnim mestom SiteGround dobite več možnosti plačila. Omogoča vam plačilo za 1 mesec, 12 mesecev, 24 mesecev in 36 mesecev. Več mesecev, ki jih izberete za plačilo, dodaten popust na vse načrte.

Gostovalni načrti SiteGround

Če izberete 36-mesečni načrt, potem morate vedeti, da sta ime domene in SSL potrdilo prvo leto (12 mesecev) brezplačno. Če želite nadaljevati storitev brez prekinitve, morate plačati za ime domene in SSL potrdilo od drugega leta.

Ali SiteGround zagotavlja ponudbe in popuste pogosto?

Ta pogodba SiteGround je namenjena uporabnikom IsItWP, in sicer za omejen čas. SiteGround vsako leto ponuja popuste in ponudbe v praznični sezoni. Izkoristite ta spletni kupon za spletno gostovanje, da dobite načrt spletnega gostovanja in hitro zaženete svoje WordPress spletno mesto.

Ali SiteGround ponuja garancijo vračila denarja?

Da, z vsako ekskluzivno pogodbo SiteGround boste dobili 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map