Koda kuponov DreamHost (2020)

Koda kupona DreamHost


DreamHost ponuja uporabnikom IsItWP 47% popusta z BREZPLAČNO domeno. Je najboljši in zanesljiv ponudnik gostovanja, ki gosti skoraj milijon spletnih mest WordPress. Ponujajo nadzorne plošče po meri, takojšnjo namestitev WordPress z enim klikom, brezplačen SSL in še več. S kodo kupona DreamHost lahko uporabite največji popust v višini 25% na spletno gostovanje in brezplačno ime domene.

Unovčite kodo kupona DreamHost – 47% OFF + Free Domain

DreamHost ponuja gostovanje za WordPress, ki vključuje VPS, namensko, deljeno, WooCommerce in upravljano gostovanje v WordPressu. Na voljo je tudi s koristnimi orodji, kot je WordPress gradnik spletnih strani in storitev spletnega oblikovanja.

Koda popusta DreamHost

Ima nadzorno ploščo po meri, ki vam omogoča upravljanje in nastavitev spletnih strani na vašem spletnem gostovanju. DreamHost je hiter, zanesljiv in enostaven za uporabo, zaradi česar je odlična izbira za začetnike za napredne uporabnike.

Z vsemi načrti DreamHost dobite hitro shrambo SSD, brezplačno ime domene in gostovanje po e-pošti. Vsak načrt ponuja tudi nekaj edinstvenega, zaradi česar se razlikuje od drugega.

Kliknite katero koli od spodnjih možnosti gostovanja, če želite prebrati več podrobnosti o vsaki storitvi. Če bi raje zarezali naravnost v lov in zgrabili kodo kupona, pojdi.

Pridobite “WordPress / Shared Hosting” s kodo kupona DreamHost (47% OFF)

Skupno gostovanje DreamHost

Skupno gostovanje DreamHost za spletna mesta WordPress ponuja garancijo za hitrost, varnost in uptime. Za začetnike je na voljo 1 spletno mesto ali neomejeno število spletnih mest.

Načrt gostovanja v skupni rabi vključuje neomejen promet, vnaprej nameščen WordPress, brezplačen SSL certifikat in še več. Lahko izkoristite več mesecev, da izkoristite posebno ponudbo DreamHost.

DreamHost Shared / WordPress gostovanje cen: Začne pri 2,59 USD na mesec.

Pridobite skupno gostovanje zdaj

Pridobite “Upravljano gostovanje WordPress” z ekskluzivno kodo kupona DreamHost (15% OFF)

Gostovanje WordPress, ki ga upravlja DreamHost

Upravljanje DreamHost WordPress gostovanja je strelovodno in popolnoma optimizirano za WordPress spletna mesta. Priložen je tim strokovnjakov za WordPress, takojšnja namestitev WordPressa, samodejne posodobitve in še več.

Na voljo je tudi enostavna plošča, samodejne varnostne kopije, brezplačno gostovanje po e-pošti in brezplačna zaščita zasebnosti. Kot vsi njihovi načrti boste dobili brezplačno ime domene in brezplačno SSL potrdilo.

Cene gostovanja v programu WordPress, ki jih upravljajo DreamHost: Začne pri 2,59 USD na mesec.

Pridružite se upravljanemu WordPress gostovanju zdaj

Pridobite “WooCommerce gostovanje” s kodo kupona DreamHost (15% OFF)

Gostovanje za DreamHost WooCommerce

DreamHost WooCommerce gostovanje je zmogljiva rešitev, ki je popolnoma sestavljena za gostovanje vaših spletnih mest in e-trgovine. Na voljo je z robustnim predpomnjenjem strani, postopnim prikazovanjem z enim klikom, varnostnim kopiranjem na zahtevo in brezplačno profesionalno migracijsko storitev.

Gostovanje v WooCommerce je paket z vsemi storitvami z vrhunsko podporo strokovnjakov WordPress in WooCommerce. Vsebuje tudi vnaprej nameščeno temo Storefront za takojšnjo nastavitev spletnega mesta za e-trgovino.

Cene gostovanja v DreamHost WooCommerce: Začne se pri 16,95 USD / mesec.

Pridobite WooCommerce gostovanje zdaj

DreamHost »VPS gostovanje« se začne že pri 10 USD

Gostovanje DreamHost VPS

Načrti VPS gostovanja, ki jih ponuja DreamHost, so z neprekosljivo zmogljivostjo, varnostjo in posodobitvami. Ponuja vam strežniške vire s prilagojeno nadzorno ploščo, ki je uporabnikom prijazna in enostavna za uporabo.

Viri strežnika so popolnoma razširljivi, kar pomeni, da lahko začnete z majhnim načrtom in pozneje nadgradite na večji načrt. Pasovna širina ni omejitev in celo RAM je prilagodljiv, zato je DreamHost VPS odlična izbira za vaša spletna mesta.

Cene za gostovanje v DreamHost VPS: Začne se pri 10 USD / mesec.

Pridobite VPS gostovanje zdaj

Pridobite “Namensko gostovanje strežnikov” s DreamHostom (11% OFF)

Namenski strežnik DreamHost

DreamHost Dedicated Server Hosting je v celoti upravljan in profesionalen po dostopni ceni. Odlikuje ga močan strežniški vir za visoko zmogljivost in hitro hitrost.

Namensko gostovanje ima dva načrta: Standardni in izboljšani. Oba načrta vam omogočata popoln korenski dostop, zaščito DDoS, spremljanje strežnika itd.

Cene za hosting strežnika DreamHost: Začne se pri 149 USD / mesec.

Pridobite namenski strežnik zdaj

Pridite 47% OFF na gostovanju v DreamHost in BREZPLAČNA domena

Če želite pridobiti največji popust in brezplačno domeno, sledite povezavi DreamHost s strani IsItWP.

Pridobite kodo »

Pridite 47% OFF na gostovanju v DreamHost in BREZPLAČNA domena
kopirajte spodnjo kodo in pri blagajni prilepite:

WPBEGINNER695

Pojdi na DREAMHOST.COM

Uporabniki IsItWP lahko z uporabo ekskluzivne kode kupona in brezplačne domene dobijo 47% popusta na spletnem gostovanju DreamHost. Pomaknite se spodaj do navodil s posnetki zaslona in si tako olajšajte kodo kupona DreamHost ter uživajte v najvišjih popustih na spletnem gostovanju DreamHost.

Pojdite na spletno mesto DreamHost s pomočjo naše povezave. Uporabniki IsItWP bodo videli pozdravno sporočilo, kodo kupona DreamHost s popustom se samodejno uveljavi.

Preprosto zadeti Prijavite se zdaj gumb pod načrtom, ki ga želite kupiti.

Koda popusta DreamHost

Odprla se bo nova stran, kjer morate izbrati ime domene. Lahko dodate tudi svoje ime domene in nadaljujete na naslednji korak.

Izberite ime domene

Nato boste videli stran za plačilo. Od tam morate izbrati način plačila in pregledati povzetek naročila.

Izberite način plačila

Po tem se pomaknite navzdol, da dodate podatke o svojem računu in si oglejte dodatne možnosti, ki jih lahko izberete v svojem načrtu gostovanja.

Oddaj naročilo

Kliknite na Oddaj naročilo gumb za dokončanje nakupa.

Upamo, da ste našli našo kodo kupona DreamHost kot koristno. Za dodatne popuste lahko preverite tudi našo stran s kuponi.

Če želite ustanoviti novo spletno mesto, ne zamudite našega vodnika, kako izbrati najboljšega registrarja domen.

Unovčenje kode kupona DreamHost: Pogosta vprašanja

Tu je nekaj najpogostejših vprašanj o ekskluzivni pogodbi DreamHost.

Kako lahko dobim popust pri gostovanju v DreamHost?

Če ste uporabnik IsItWP, boste na DreamHost dobili ekskluzivni 47% popust. Vključuje tudi brezplačno domeno, zasebnost brezplačne domene, brezplačno SSL potrdilo, vnaprej nameščen WordPress in 24/7 podporo uporabnikom.

Ekskluzivna ponudba za DreamHost

Če želite dobiti to neverjetno posebno ponudbo, morate klikniti povezavo s kodo za popust v DreamHost. Če želite več podrobnosti, spodaj poiščite, če želite izvedeti, kako uporabiti kodo za popust DreamHost.

Ali gostovanje DreamHost zaračuna mesečno?

S DreamHostom imate več možnosti plačila. Omogoča vam plačevanje mesečno, 1 leto in 3 leta. Več mesecev, ko boste plačali, boste imeli dodaten popust na vse načrte.

Cene spletnega gostovanja DreamHost

Če izberete triletni načrt, potem morate vedeti, da sta ime domene in SSL potrdilo brezplačno samo prvo leto (12 mesecev). Če želite nadaljevati storitev brez prekinitve, morate plačati za ime domene in SSL potrdilo od 2. letnika.

Ali DreamHost zagotavlja ponudbe in popuste pogosto?

Ta ekskluzivna pogodba DreamHost je namenjena uporabnikom IsItWP, in sicer za omejen čas. DreamHost vsako leto ponuja popuste in ponudbe v praznični sezoni. Izkoristite to DreamHost posebno ponudbo, da dobite načrt spletnega gostovanja in hitro zaženete svoje WordPress spletno mesto.

Ali DreamHost ponuja garancijo za vračilo denarja?

Da, z vsako ekskluzivno pogodbo za DreamHost boste dobili 97-dnevno garancijo vračila denarja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me