6 beste Windows Hosting Services for 2020 (sammenlignet)

beste windows hosting-tjenester


Leter du etter de beste Windows-leverandørene? Med Windows Hosting kan du være vert for nettsteder basert på ASP.NET.

Windows Hosting er det beste alternativet for deg hvis du vil kjøre tjenester som Exchange, Microsoft SQL Server eller andre Microsoft stack-produkter for nettstedet ditt..

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste Windows-hosting-tjenestene for nettstedet ditt.

Hva er Windows Hosting? Er det noe bra for WordPress-nettsteder?

Windows hosting er et webhotell som kjører på et Windows-operativsystem.

Du kan anta at nesten alle webhotell-tjenester kjører på et Linux-operativsystem hvis et operativsystem ikke er spesifisert spesifikt.

Windows-hosting brukes først og fremst til å betjene et nettsted som kjører på Windows-teknologi, for eksempel ASP.net.

Selv om du kan være vert for et WordPress-nettsted med et Windows-operativsystem, anbefales det ikke av følgende årsaker.

Windows Hosting vs. Linux Hosting: Hvilken er bra for WordPress?

La oss ta en titt på en sammenligning mellom Windows og Linux-hosting.

 • gunstig: Vanligvis er Linux-hosting et billigere vertsalternativ enn Windows-hosting.
 • Ulik oppsett: Å sette opp WordPress på Windows er helt forskjellig fra Linux. For eksempel må du oppdatere web.config-filen for å konfigurere WordPress med Windows, men du finner ikke den filen i ditt Linux WordPress-oppsett.
 • Kontrollpanel: Det mest populære kontrollpanelet for Linux-hosting er cPanel, mens for Windows er det populære kontrollpanelet Plesk.

De fleste opplæringsprogrammer for WordPress som du finner på nettet er basert på Linux-hosting. I tillegg er prestasjonsmessig en Linux-basert WordPress webhotell-tjeneste mye bedre enn Windows-hosting for WordPress-nettsteder.

Hvis du vil være vert for et WordPress-nettsted, velger du en WordPress-hosting-tjeneste med et av Linux-distriktene som operativsystem. Hvis du heller vil være vertskap for et nettsted drevet av Windows-teknologier, velger du en av Windows-hosting-tjenestene nedenfor.

1. HostGator

Hostgator windows hosting

HostGator er en av de beste Windows-hosting-tjenestene som tilbyr alle Windows-vertsfunksjoner, inkludert Plesk kontrollpanel, kraftige adminverktøy, gratis SSL-sertifikat og deres prisbelønte hostingstøtte 24/7. Den har gode Windows-delte hostingplaner, som starter på $ 4,76 per måned. Basert på planen du velger, kan du være vert for opptil 5 domenenavn.

Du kan også enkelt konfigurere den profesjonelle e-postkontoen din med noen få klikk, konfigurere og få tilgang til e-postmeldingene dine fra hvilken som helst mobilenhet og til og med eliminere spam med de sterke spamfiltrene.

Prisingen starter på $ 4,76 per måned.

2. GoDaddy

GoDaddy windows hosting

GoDaddy er et knutepunkt når det gjelder å starte din digitale reise. Det være seg et domenenavn, Windows-hostingtjeneste eller en nettstedbygger, GoDaddy har den perfekte løsningen for din virksomhet. GoDaddy har fantastiske Windows-hostingplaner for deg å velge mellom. Det kommer med gode lagringsmuligheter og har uavhengig båndbredde.

GoDaddys Windows-vertsplan starter så lavt som $ 5,99 per måned. Du får gratis SSL, et gratis domenenavn for første år, premium DNS og mye mer.

Prisingen starter på $ 5,99 per måned.

3. Hostinger

hostinger windows hosting

Hostinger er et annet selskap som tilbyr en av de billigste Windows VPS-hosting-tjenestene. Du kan velge din egen plan basert på minnet, lagringen og båndbredden du trenger for nettstedet ditt.

Fra 2 GB lar det deg ha opptil 16 GB minne for nettstedet ditt. Hver av disse planene kommer med dedikert live chat support. Du kan også ha ubegrenset maskinvare- og SSD-plass, sikkerhetskopieringsalternativer på høyt nivå og mye mer. Hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres, kan du få pengene tilbake innen 30 dager.

Prisingen starter på $ 26 per måned.

4. A2 Hosting

windows hosting

A2 Hosting er enda en Windows-hosting-tjeneste som tilbyr gode Windows-delte hostingplaner som er ekstremt pålitelige og supersnelle. Det tilbyr et brukervennlig Plesk Onyx 17.8 kontrollpanel som er superenkelt å håndtere. Du kan også ha et gratis SSL-sertifikat for å sikre sikkerheten på nettstedet ditt.

A2 tilbyr ubegrenset overføring og en komplett SSD-løsning for hosting av nettstedfiler, operativsystem og database. Hvis nettstedet ditt allerede er vert for en annen tjeneste, kan du få deres gratis migrasjonstjeneste. Det tilbyr også et ubegrenset antall e-postadresser, fysisk og virtuelt minne og mye mer.

Prisingen starter på $ 3,70 per måned.

5. Flytende nett

Flytende nett

Liquid Web er et populært navn når det gjelder å tilby administrerte Windows-hosting-tjenester. Liquid Webs Windows-hosting er tilgjengelig for dedikerte servere og VPS-hosting i skyen. Avhengig av planen du velger det dedikerte hostingalternativet, tilbyr det 8 TB til 15 TB båndbredde. Du kan også ha serverbeskyttelse og sanering av malware med alle planene. For å holde dataene dine trygge tilbyr de også et flott alternativ for lagring av sikkerhetskopier.

For cloud-VPS-hosting kan du ha opptil 10 TB for alle planene og 100 GB gratis backup-lagring. For å sette opp nettstedet, e-postadressen osv., Får du et intuitivt Plesk onyx-dashbord. Avhengig av planen du velger, kan du ha opptil 200 GB SSD-diskplass for dataene dine.

Prisingen starter på $ 74 per måned

6. AccuWeb Hosting

AccuWeb tilbyr premium-delte hosting-tjenester for windows, og det kan være et flott alternativ for både små og store bedrifter. Avhengig av planen du velger, kan du ha opptil 5 domener i kontoen din med opptil 150 e-postkontoer for hvert domene. Det tilbyr også 10 GB til 50 GB SSD-lagring.

Når du har valgt planen din, vil kontoen din bli aktivert øyeblikkelig. For å sikre at alle dataene dine er sikre, vil selskapet automatisk ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt hver dag. Plesk-kontrollpanelet gjør det enkelt for deg å håndtere og administrere nettstedet ditt. Den støtter PHP7.2x og tilbyr 500 MB lagringsplass for hver SQL lagringsdatabase.

Det er det!

Dette er noen av de ledende selskapene som tilbyr kraftige Windows-hosting-tjenester. Når du er ferdig med å velge verts- og domenenavn, glem ikke å sette opp en kommende side på nettstedet ditt. Dette vil hjelpe deg med å få et forsprang med markedsføring og markedsføringstaktikker og la deg begynne å bygge e-postlisten din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map