Bare vert

JustHost gjennomgang


Just Host er enda et vertsfirma som tilbyr billige og pålitelige webhotelltjenester. Tidligere kjent som Super Green Hosting, tilbyr de tilpasset skreddersydd støtte basert på hosting-tjenesten du velger. IsItWP-brukere får over 50% avslag på den vanlige prisen og et gratis domenenavn.

Generell vurdering
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Bare vertsanmeldelse: Hvor bra er det?

Bare vert gjennomgang

Just Host tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer for nettsteder i alle størrelser. Når du begynner, kan du velge en delt hostingplan, som lar deg enkelt få nettstedet ditt i gang. De tilbyr også VPS og dedikerte hosting-tjenester for ressurstunge nettsteder som bruker mye båndbredde.

Just Host gir deg $ 200 i annonseringskreditter for å markedsføre og utvide det nye nettstedet ditt. Når du kjøper en hostingplan, kan du registrere et domenenavn gratis. Du vil også få tilgang til Trendy nettstedbygger, som er en flash-basert byggherre for raskt å lansere et nytt nettsted uten koding involvert.

Alle nettstedene dine er hostet på quad-prosessorservere med høy ytelse. De utfører nettverksovervåking døgnet rundt for å sikre maksimal oppetid for nettstedet ditt. I tilfelle du trenger hjelp, kan du enkelt komme i kontakt med deres vennlige supportteam via telefon eller live chat.

Med Just Host får du SSH-tilgang, som lar deg få tilgang til serveren din ved å bruke kommandolinjen. På den måten kan du administrere hostingkontoen din raskere enn et grafisk brukergrensesnitt kan gi.

 • Få cPanel-tilgang
 • Ett-klikk installatører
 • 24/7 support via telefon og chat
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • Vanlig pris $ 9,49 / mo, men brukerne våre betaler $ 3,95 / mo!
 • Kom i gang med Just Host i dag!

Billig vertsvurdering
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Bare vert billig hosting gjennomgang

bare vertstjeneste,

Just Host spesialiserer seg på delt hosting for små blogger og nettsteder. De tilbyr 4 forskjellige delte hostingplaner: Basic, Plus, Prime og Pro. Uansett hvilken plan du velger, vil kontoen din bli satt opp nesten umiddelbart etter kjøpet.

Alle planer har båndbredde som ikke er målt, noe som betyr at de ikke belaster deg basert på båndbredden nettstedet ditt bruker. Alle planer inkluderer også cPanel, det mest populære kontrollpanelet for administrasjon av hostingkontoen din. Med cPanel kan du få tilgang til alt du trenger for å bygge og utvide nettstedet ditt, inkludert 1-klikk-installatører, nettstedbyggere, nettstedstatistikk og mer.

Planene varierer basert på lagringsplassen du får, antall nettsteder du har lov til å være vertskap, og antall e-postkontoer du kan sette opp.

Prime-planen lar deg være vert for ubegrensede nettsteder med ubegrenset nettstedplass. Det kommer også med Site Backup Pro, som gir deg en ro i sinnet ved å sikkerhetskopiere alle nettstedfilene og databasene dine sikkert.

Hvis du ønsker å starte en nettbutikk, kan det være lurt å velge Pro-planen. Pro-plan leveres med alt i Prime-planen, pluss et dedikert IP- og SSL-sertifikat. Med et SSL-sertifikat kan du fremme tillit blant kundene dine ved å vise et grønt hengelåsikon i nettleserens adressefelt.

Just Host tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti med alle hostingplanene deres. Hvis du ikke er fornøyd med hostingstjenesten deres, kan du be om å kansellere hostingkontoen din og motta pengene dine tilbake.

 • Umeteret båndbredde
 • Gratis domeneregistrering
 • Opp til $ 200 i annonseringskreditter
 • Gratis SSL og dedikert IP med Pro-planen
 • Vanlig pris $ 9,49 / mo, men brukerne våre betaler $ 3,95 / mo!
 • Kom i gang med Just Host i dag!

Dedikert vertsvurdering
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Bare vert dedikert hostinganmeldelse

Hvis du vil være vert for et nettsted som tiltrekker seg en betydelig mengde trafikk eller et ressurstungt program som bruker mye båndbredde, kan det være lurt å velge en dedikert serverhotellplan.

Den største fordelen med Just Host er at kontoen din blir avsatt nesten umiddelbart, i motsetning til Just Hosts konkurrenter. Du får tilgang til den forbedrede cPanel og alle verktøyene som er inkludert i delt hosting.

Just Hosts dedikerte servere er bygget med de beste komponentene, for eksempel Intel® Xeon-prosessorer. All kontoinformasjon og data er beskyttet med RAID 1 speillagring.

Just Host-servere støtter bare CentOS. Etter å ha kjøpt en dedikert serververtsplan, får du full tilgang til operativsystemet og serveren. Just Host er bygget på nyskapende skyteknologier som OpenStack og KVM, og kan sikre at nettstedet ditt er så raskt det kan komme.

Mens Just Host lar deg velge et betalingsalternativ fra måned til måned for dedikert serververt, vil du få en enorm rabatt på et lengre tids abonnement. I alle dedikerte hostingplaner fravikes oppsetningsavgiften, og om nødvendig kan du få hostingtillegg, som SiteLock Security og SEO-verktøy.

Med dedikert hosting fra Just Host får du 4 kjerner per server, 1000 GB RAID-lagring og mellom fire og 16 spillejobber tilgjengelig RAM. Du vil få en dedikert tilgang til en dedikert støttelinje som dine forespørsler blir svart på og løst raskt.

Om nødvendig kan du enkelt legge til mer lagringsplass til din eksisterende dedikerte server.

 • Øyeblikkelig klargjøring
 • Enkel oppgradering av lagring
 • Forbedret cPanel-tilgang
 • Dedikert støttelinje tilgjengelig
 • Vanlig pris $ 109.99 / mo, men våre brukere betaler $ 79.99 / mo!
 • Kom i gang med Just Host i dag!

VPS-vurdering
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Bare vert VPS Hosting gjennomgang

bare vert, vps hosting

Just Hosts VPS-planer er best egnet for nettsteder som krever mer ressurser enn delt hosting kan gi.

Med Just Hosts VPS-planer får du 2 GB til 8 GB RAM og 30 GB til 120 GB diskplass. Med sin KVM-hypervisor-virtualisering er serverressursene du kjøper garantert for kontoen din, slik at du kan være vert for nettsted med høy trafikk uten problemer.

Hver VPS-konfigurasjon har forbedret cPanel-grensesnitt, med alt som finnes i et delt hosting-grensesnitt, sammen med spesielle verktøy for din VPS-administrasjon. Du kan også administrere flere cPanel-kontoer i en enkelt pålogging.

I motsetning til de fleste hostingleverandører, kan Just Host tilby VPS-en din på bare sekunder, noe som betyr at du ikke trenger å vente i dager eller timer for å få nettstedet ditt i gang..

Du vil også få full root-tilgang til CentOS. Just Hosts VPS-planer er en av de beste i bransjen for prisen. Supportstaben deres vil alltid være der for å hjelpe deg når du er i nød.

 • Øyeblikkelig klargjøring
 • Garanterte serverressurser
 • Håndtering av flere kontoer
 • Forbedret cPanel-tilgang
 • Vanlig pris $ 29.99 / mo, men brukerne våre betaler $ 19.99 / mo!
 • Kom i gang med Just Host i dag!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map