Best Green Hosting: Topp 5 miljøvennlige webhotellfirmaer

Beste grønne vertsselskaper


Leter du etter de beste grønne vertsselskapene?

Grønne eller miljøvennlige webhotell-selskaper er avhengige av fornybare energiressurser for å styrke datasentre. Bortsett fra det fungerer det akkurat som tradisjonelle webhotellfirmaer.

I dag utgjør datasentre 2% av verdens karbonutslipp og forventes å vokse til 14%, like mye som USA, innen 2040. Hvis du er en naturelsker, kan det være lurt å velge en grønn hostingfirma som har en forpliktelse til å redusere karbonavtrykk.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de beste grønne vertsselskapene for miljø og naturelskere.

Hva er Green Hosting?

Grønn hosting fungerer akkurat som en typisk leverandør av webhotell, og den gir alle settene med hostingfunksjoner som hjelper deg å få nettstedet ditt i gang. Den største forskjellen er imidlertid at green hosting bruker fornybare energikilder, noe som gir mindre karbonavtrykk.

Webhotell-servere en enorm mengde energi til å kjøre serverne, server-kontrollrommene og sikkerhetsoppsett. For et grønt vertsmiljø tas kraften fra vindturbiner eller andre fornybare energiressurser.

La oss ta en titt på noen av de beste grønne hostingfirmaene der du kan være vert for nettstedet ditt.

1. GreenGeeks

GreenGeeks Green Hosting

GreenGeeks er det mest populære miljøvennlige webhotell på markedet. De hevder å gi tilbake 3 ganger strømmen som forbrukes til nettet i form av fornybar energi.

GreenGeeks-hosting tilbyr billig hosting, dedikert serververt, VPS-hosting og planer for forhandlervert. Med et fleksibelt skalerbarhetsalternativ kan du starte fra en rimelig server og oppgradere til en større plan etter dine krav.

Du får også SSD-lagringsmatriser. Siden SSD ikke har bevegelige deler, har det vist seg å forbedre nettstedets ytelse enn et nettsted som bruker en typisk HDD-lagring. I tillegg kan du bruke deres kundestøtte 24/7 for å løse eventuelle problemer du måtte ha.

For mer informasjon, sjekk den komplette GreenGeeks-vertsgjennomgangen!

Pris: Startprisen er $ 2,95 per måned. Med hver plan får du et gratis domenenavn og 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Kom i gang med GreenGeeks nå

2. HostGator

HostGator

HostGator er et ledende grønt hostingfirma som driver servere med fornybare energiressurser. Det kommer med et 1-klikks WordPress-installasjonsprogram, en gratis nettstedbygger og 45-dagers pengene tilbake-garanti.

Med deres ubegrensede diskplass og båndbredde kan du være trygg på at webhotellet ditt er i en trygg hånd. Det tilbyr også ubegrensede e-postkontoer for å sette opp e-postmeldinger for store team.

HostGator webhotell har et enkelt kontrollpanel for å administrere nettstedets ressurser. I tillegg får WordPress-brukere gratis annonseringskreditter og bloggverktøy for å utvide nettstedet ditt til neste nivå.

For mer informasjon, bør du sjekke den komplette HostGator-vertsgjennomgangen.

Pris: Startprisen er $ 2,08 per måned. Hver plan har gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og 45-dagers pengene tilbake-garanti.

Kom i gang med HostGator nå

3. InMotion Hosting

InMotion Hosting

InMotion Hosting er et premiumgrønt hostingfirma som driver grønne datasentre. De bruker den avanserte grønne avkjølingsmetoden som krever mindre energikilder.

Vertsselskapet samarbeidet også med Trær for fremtiden å plante 5000 trær som en del av deres miljøstrategi. InMotion Hosting fokuserer på fornybare og gjenbrukbare energikilder for drift av serverne.

Videre får du rask webhotell, ubegrenset båndbredde, gratis nettstedoverføring, automatisert backup-plugin og en gratis Jetpack-lisens. Med 24/7 live chat support kan du alltid finne noen som kan hjelpe deg med å sette opp nettstedet ditt.

For mer informasjon, bør du sjekke ut vår komplette anmeldelse av InMotion Hosting.

Pris: IsItWP brukere kan få en rabattert pris på $ 4.99 per måned. Du får også ubegrenset e-postkontoer med merkevaredomene, BoldGrid-sidebygger og 90-dagers pengene tilbake-garanti.

Få InMotion Hosting nå

4. DreamHost

Dreamhost

DreamHost er et raskt og pålitelig grønt hostingfirma. Det tilbyr et grønt og miljøvennlig vertsmiljø for å beskytte naturen mot skadelige energikilder.

Deres datasentre bruker høyeffektiv kjøleinfrastruktur, strømsparende prosessorer og fornybar energi. De driver også arbeidsplassene sine med avanserte lyskontrollsystemer, CFL-belysning og sertifiserte fasiliteter.

Hvis du ser på webhotellfunksjonene deres, tilbyr DreamHost dedikert serververt, VPS-hosting og WooCommerce hostingplaner. Det er enkelt å sette opp og leveres med en innebygd nettstedbygger som raskt kan starte nettstedet ditt.

For mer informasjon, bør du sjekke ut vår komplette DreamHost-vertsvurdering.

Pris: Startprisen er $ 2,59 per måned. Ekstra fordeler inkluderer et gratis domenenavn, et gratis SSL-sertifikat og 97-dagers pengene tilbake-garanti.

Få DreamHost nå

5. A2 Hosting

A2 Hosting

A2 Hosting er et annet populært grønt hostingfirma med et grønt og naturvennlig servermiljø. Det leveres med flere typer webhotell, inkludert billig hosting, dedikert serververt, forhandlervert, delt hosting, VPS hosting og Windows hosting.

De tilbyr også en administrert WordPress-hostingløsning, som betyr at du kan stole på at teamet deres skal sette opp WordPress-nettstedene dine, og du kan fokusere på veksten i bedriften din.

Du får de forhåndskonfigurerte sikkerhets- og hastighetsinnstillingene for å overgå konkurrentene. A2 Hosting gir deg en automatisk WordPress-installasjon, som betyr at du kan velge et tema og komme i gang med en gang.

For mer informasjon, sjekk ut vår komplette A2 Hosting-anmeldelse.

Pris: Startprisen er $ 3,92 per måned. Du får også gratis migrering av nettsteder, gratis SSL-sertifikat og når som helst pro-rangerte pengene tilbake-garanti.

Kom i gang med A2 Hosting nå

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste grønne hosting selskapene. Det kan også være lurt å sjekke ut vår guide for hvordan du får premium StudioPress-temaer gratis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map