Bluehost vs. A2 Hosting Comparison (2020) – 1 klar vinner!

Bluehost-Vs-a2-hosting


Ser du etter den beste leverandøren av WordPress? Prøver du å bestemme mellom Bluehost og A2 Hosting? Både Bluehost og A2 Hosting lar deg enkelt arrangere WordPress-nettstedet ditt. Men det ene må være bedre enn det andre, ikke sant?

I denne artikkelen vil vi gi en sammenligning to-to-head mellom A2 Hosting og Bluehost, slik at du kan bestemme hvilken som er den rette løsningen for budsjettet og behovene dine.

Bluehost vs. A2 Hosting – Oversikt

Bluehost-register-domenenavn fritt

Bluehost er en offisiell hostingleverandør av WordPress.org. Det ble grunnlagt i 2003, og har for tiden over en million nettsteder fra hele verden.

Med hver hostingplan gir Bluehost et gratis domenenavn og et gratis SSL-sertifikat. De tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøve ut tjenesten, risikofri.

A2 Hosting

A2 Hosting er et ledende utviklingsvennlig vertsfirma som tilbyr alle funksjonene du trenger for å få nettstedet ditt i gang. De lar deg også velge ditt foretrukne datasenter når du registrerer deg for deres hosting-tjenester.

Det beste av alt er at A2 Hosting gir en garantert pengene tilbake-garanti når som helst hvis du ikke er helt fornøyd.

Bluehost vs. A2 Hosting – Sidehastighet og oppetid

Hastighet og oppetid er de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger en webvert. Nesten hver hostingleverandør garanterer supersnelle nettstedhastigheter og høy tilgjengelighet på nettstedet. For å teste om Bluehost og A2 Hosting faktisk lever opp til deres hype, bestemte vi oss for å analysere siden hastigheter og oppetid garantier ved å registrere deg med hver av dem og opprette to test nettsteder.

Vi installerte også et WordPress-tema, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder for å speile et levende miljø på våre nettsteder. Deretter gjennomførte vi noen forskjellige hastighetstester med følgende verktøy:

 • Pingdom
 • Lastpåvirkning
 • Bitcatcha

bluehost hastighetstest

I følge vår Pingdom-test tok Bluehost-teststedet 689 ms når det ble testet fra New York City, som er raskere enn 94% av testede nettsteder.

a2 hosting hastighetstest pingdom

Imidlertid tok A2 Hosting-nettstedet vårt 1,18 sekunder å laste, noe som betyr at nettstedet bare var raskere enn 84% av alle testede nettsteder.

Det er også viktig å analysere om hosting-servere kan overleve en trafikkstigning. For trafikkstopptesten vår brukte vi et verktøy som heter Load Impact. Vi sendte noen virtuelle brukere til nettstedene våre og bygde gradvis opp til 100 besøkende om gangen for å se hvordan serverne presterte.

loadimpact bluehost

I følge Load Impact-testen vår hadde ikke antall live besøkende noen negativ innvirkning på Bluehost.

A2 Hosting loadimpact test

På den annen side, testet nettstedet vårt A2 Hosting fungerte konsekvent til det var rundt 40 besøkende på nettstedet. Nettstedet bremset opp en stund for deretter å gå tilbake til normal tilstand.

Etter vår Load Impact-test utførte vi en test med Bitcatcha for å overvåke serverens responstid fra 8 forskjellige geografiske steder: New York, LA, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia. Hastigheten for hvert sted ble målt tre separate ganger, og deretter ble resultatene gjennomsnittet.

bluehost server svarstester

I henhold til vår Bitcatcha-test, var samlet ytelse for Bluehost og A2 Hosting begge graderte C.

a2 hosting bitcatcha test

Vinner: Bluehost

Bluehost vs. A2 Hosting – Brukervennlighet

Bluehost nytt administrasjonspanel

For administrasjon av webhotellkontoer gir både Bluehost og A2 Hosting cPanel-tilgang til brukere. I tillegg hjelper installatørene med 1 klikk deg raskt å installere populære nettstedskript som WordPress, Joomla, Drupal, osv..

A2 Hosting cPanel

Hvis du velger Windows-hosting med A2 Hosting, vil du få tilgang til Plesk for å administrere webhotellkontoen din.

Bluehost vs. A2 Hosting – Funksjoner

Med Bluehost kan du forvente at alle viktige funksjoner du trenger for å starte nettstedet ditt; inkludert uovervåket båndbredde, 1-klikks installatører, et gratis domenenavn og SSL.

Med deres felles delt hostingplan kan du være vertskap for 1 nettsted, og med en litt dyrere plan kan du være vert for ubegrensede nettsteder og benytte deg av gratis markedsføringskreditter.

Til sammenligning holder A2 Hosting seg lenger foran kurven når det gjelder funksjoner. La oss se på noen få områder der A2 Hosting utmerker seg i forhold til Bluehost:

 • Når som helst pengene tilbake-garanti: Hvis du ikke er fornøyd med A2 Hosting, kan du be om full refusjon innen 30 dager etter at du registrerte deg. De gir også en pro-rate refusjon for ubrukte hosting-tjenester.
 • Flere vertsalternativer: I motsetning til Bluehost, gir A2 Hosting et bredt utvalg av hostingalternativer. Med sine VPS-planer tilbyr de for eksempel en ubehandlet server, administrert server, rabatt SSD-server, kjernetjener, osv..
 • Gratis nettstedoverføring: Med hver webhotellplan gir A2 Hosting gratis migrering av nettsteder.

Vinner: A2 Hosting

Bluehost vs. A2 Hosting – Support og dokumentasjon

Bluehost gir 24/7 support via live chat og telefon. For å fokusere på å tilby direkte support via live chat og telefon, har de avviklet e-postbasert support. Det betyr at hvis du er for opptatt til å vente på at en agent skal svare via live chat, vil du ikke kunne få støttespørringen din løst.

A2 Hosting tilbyr 24/7 support via 3 moduser: live chat, telefon og e-post. Deres robuste kunnskapsbase forklarer alt du trenger å vite om å bygge et nettsted med A2 Hosting, steg for steg.

Vinner: A2 Hosting

Bluehost vs. A2 Hosting – Priser

La oss ta en titt på en sammenligning mellom prisene for forskjellige hostingalternativer fra Bluehost og A2 Hosting:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost$ 2,75 / mo.$ 2,75 / mo.19,95 / mo.$ 19.99 / mo.$ 79.99 / mo.
A2 Hosting$ 3,92 / mo.$ 3,92 / mo.$ 11.99 / mo.$ 5 / mo.$ 99,59 / mo.

Fra tabellen kan du se at Bluehost tilbyr rimelige hostingplaner for delte, WordPress og dedikerte servere. For VPS er A2 Hosting planer billigere takket være deres ubehandlede hosting-tjeneste.

A2 Hosting administrerte WordPress-planer er også billigere enn Bluehost. Men totalt sett tilbyr Bluehost rimeligere hosting-tjenester, spesielt for nybegynnere.

Bluehost har også laget vår liste over de beste gratis webhotellfirmaene.

Vinner: Bluehost

Oppsummering – Bluehost vs. A2 Hosting

Vi tror at Bluehost generelt er en bedre hosting-leverandør enn A2 Hosting. Ikke bare gir Bluehost alt du trenger for å få nettstedet ditt i gang, men de gjør også hele ombordprosessen superenkling.

Selv om du er helt ny på webhotell, kan du raskt starte et nettsted i løpet av få minutter uten å måtte henvise til dokumentasjonen deres.

Når du starter, kan det hende du føler at det er ganske dyrt å bygge et nettsted. Med Bluehosts lave introduksjonspriser kan du imidlertid starte et nettsted for så lave som $ 2,75. Du kan også benytte deg av et gratis domenenavn og et SSL-sertifikat.

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs InMotion hosting
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs Liquid Web

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste webhotelletjenesten som oppfyller budsjettet og forretningsmessige mål. Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke ut vår fullstendige Bluehost-gjennomgang eller en grundig A2 Hosting-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map