Bluehost vs. GreenGeeks Comparison (2020) – 1 klar vinner

Bluehost-vs-Greengeeks


Ser du etter den beste hostingtjenesten? Bluehost og GreenGeeks er to av de beste hostingleverandørene der ute. Men som virkelig er den beste webhotelletjenesten: Bluehost eller GreenGeeks?

Siden ikke alle webhotell-tjenester er opprettet like, er det viktig for deg å forstå hvordan disse to hosting-leverandørene skiller seg fra hverandre, angående deres prisplaner og funksjoner, før du tar et valg. Vår objektive sammenligning mellom HostGator og GreenGeeks, vi hjelper deg med å bestemme hvilken som er det perfekte valget for nettstedene dine.

Bluehost vs. GreenGeeks – Oversikt

Bluehost-wordpress-hosting

Bluehost er en av de offisielt anbefalte hostingleverandørene av WordPress.org. Bluehosts vertsalternativer kjører spekteret fra billig hosting til WordPress hosting, helt opp til en fullverdig dedikert server.

De tilbyr 3 forskjellige WordPress-sentriske hostingalternativer: Delt WordPress-hosting, administrert WordPress-hosting, og WooCommerce-hosting.

greengeeks-web-hosting

GreenGeeks er en av de ledende miljøvennlige webhotellleverandørene på markedet. Bortsett fra å tilby en supersnabb webhotellopplevelse til kundene, er de også opptatt av å utligne karbonavtrykk produsert av deres datasentre.

Uansett hvilken vertsplan du velger, vil du få SSD-lagring (Solid State Drive), som har vist seg å være to ganger raskere enn harddiskstasjoner (HDD). Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres, kan du be om full tilbakebetaling innen 30 dager etter hosting-abonnementet ditt

Bluehost vs. GreenGeeks – Sidehastighet og oppetid

Bluehost tilstreber kontinuerlig fortreffeligheter ved å forbedre server maskinvarens infrastruktur regelmessig. De bruker bransjeledende teknologier som KVM og OpenStack for å sikre at nettstedet ditt er så raskt det kan komme.

GreenGeeks, derimot, gir deg noen av de beste internt utviklede hastighetsteknologiene som PowerCacher, som serverer applikasjonen din effektivt og garanterer raske sideoppdateringstider for besøkende. De tilbyr også gratis CloudFlare CDN-integrasjon for å få fart på nettstedet ditt.

For å sette webhotellgarantiene fra Bluehost og GreenGeeks på prøve, bestemte vi oss for å utføre noen få forskjellige hastighets- og ytelseseksperimenter på deres hosting-servere.

For å utføre testene, meldte vi oss på begge hosting-tjenester, opprettet en WordPress-webside på hver og installerte et standardtema på nettstedene våre. For å speile et produksjonsmiljø, publiserte vi dummyinnhold og lastet opp noen bilder.

bluehost hastighetstest

Ifølge Pingdom tok Bluehost-nettstedet vårt 689ms å laste da det ble testet fra New York City. Det er raskere enn 94% av testede nettsteder. Lastetiden for GreenGeeks-siden vår var litt høyere: det tok 697 ms å laste inn siden.

GreenGeeks hastighetstest

Etter Pingdom-testene våre, gjennomførte vi en test med Load Impact for å undersøke hvordan hosting-serverne våre håndterte en trafikkstøt.

loadimpact bluehost

I følge Load Impact forble Bluehosts ytelse den samme uansett antall besøkende.

GreenGeeks lastimpact

For GreenGeeks-siden var det noen små pigger i lastetiden, noe som betyr at nettstedet ble litt redusert.

Etter våre Load Impact-tester brukte vi et verktøy kalt Bitcatcha for å analysere responstider fra 8 forskjellige geografiske steder: New York, LA, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia. Hastigheten for hvert sted ble målt tre separate ganger, og deretter ble resultatene gjennomsnittet.

bluehost server svarstester

I følge Bitcatcha ble Bluehost- og GreenGeeks-nettstedene begge rangert som C.

GreenGeeks responstid

Vinner: Bluehost

Bluehost vs. GreenGeeks – Brukervennlighet

Bluehost-dashbord-e-menyen

Det beste med Bluehost er at de gjør det superenkelt for alle å lansere en ny webside. Med deres guidede onboarding kan du enkelt installere WordPress på webhotellkontoen din, velge et WordPress-tema og installere anbefalte WordPress-plugins. Hele prosessen er rask og smertefri.

GreenGeeks cpanel

GreenGeeks ‘onboarding-opplevelse er ikke så elegant som Bluehost. Når det er sagt, er det ikke vanskelig å komme i gang med GreenGeeks takket være deres omfattende dokumentasjon; det tar bare litt lenger tid. De tilbyr også en flott byggherre for å lage nettstedet ditt slik du vil uten å ansette en utvikler.

Vinner: Bluehost

Bluehost vs. GreenGeeks – Funksjoner

Når det gjelder funksjoner, har både Bluehost og GreenGeeks mye til felles, for eksempel SSD-lagring, et gratis domenenavn med et hostingplankjøp, gratis SSL, 1-klikk WordPress-installasjon, etc. Når du sammenligner forskjellene deres i -dybden, vil du se at GreenGeeks holder seg lenger foran kurven.

Før vi undersøker hvordan GreenGeeks skiller seg ut i forhold til funksjoner, la oss se på de få områdene der Bluehost utmerker seg i forhold til GreenGeeks:

 • WordPress Hosting: Bluehost tilbyr 3 forskjellige WordPress-hostingalternativer: WordPress delt, WordPress-administrert og WooCommerce; mens GreenGeeks bare tilbyr WordPress delt hosting.
 • popularitet: Bluehost makter over 2 millioner domener over hele kloden. Uten tvil rocker de den delte webhotellindustrien.
 • Massiv rabatt: Bluehost gir enorme introduksjonsrabatter på webhotellplanene sine.

La oss nå se på noen av de viktigste funksjonene GreenGeeks gir at Bluehost ikke gjør:

 • Ubegrenset nettsteder: Selv med startplanen din kan du være vert for ubegrensede nettsteder med GreenGeeks; mens Bluehost bare lar deg være vert for et nettsted.
 • Gratis nettstedoverføringer: Hvis du allerede er vert på andre hostingplattformer, kan du overføre nettstedene dine til GreenGeeks gratis.
 • Nettstedsbygger: Med hver webhotellplan vil du få en gratis nettstedbygger.
 • E-postkontoer: Du kan opprette ubegrensede e-postkontoer selv med deres starthotellplan.

Vinner: GreenGeeks

Bluehost vs. GreenGeeks – Støtte og dokumentasjon

GreenGeeks tilbyr 24/7 support via 3 moduser: live chat, telefon og billettbasert support. Deres omfattende dokumentasjon guider deg gjennom alle aspekter ved å bygge et nettsted med GreenGeeks hosting-plattform.

I et forsøk på å fokusere på å tilby direkte support via live chat og telefon, har Bluehost pensjonert billettbasert support. Dette kan være frustrerende for brukere med mer avanserte problemer som det kan ta litt lengre tid å løse.

Vinner: GreenGeeks

Bluehost vs. GreenGeeks – Priser

La oss se på en sammenligning mellom prisene på forskjellige hostingalternativer fra Bluehost og GreenGeeks:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost$ 2,75 / mo.$ 2,75 / mo.19,95 / mo.$ 19.99 / mo.$ 79.99 / mo.
GreenGeeks$ 2,95 / mo.$ 2,95 / mo.$ 39,95 / mo.$ 169,00 / mo.

Som du ser av tabellen, tilbyr Bluehost rimeligere hosting-tjenester for brukere på nybegynnere. De tilbyr til og med en administrert WordPress-hostingløsning for vekst i påvente av WordPress-nettsteder.

Bluehost er også et av de beste gratis webhotellfirmaene.

Vinner: Bluehost

Oppsummering – Bluehost vs. GreenGeeks

Vi tror at Bluehost er en bedre hostingleverandør enn GreenGeeks totalt sett. Bluehost tilbyr rimelige vertsalternativer for nybegynnere. Deres enkle ombordstigningsprosess gjør det superenkelt for alle å sparke fra seg et nytt nettsted, uavhengig av ferdighetssett.

Hvis du vil lansere et lite WordPress-nettsted, kan du velge deres WordPress-hostingplan. Hvis du ikke ønsker å håndtere det tekniske ved å optimalisere hosting-serveren etter hvert som nettstedet ditt vokser, kan det være lurt å velge WP Pro, den administrerte WordPress-hostingløsningen deres.

De tilbyr også WooCommerce-hosting, som kommer med alt du trenger for å få WooCommerce-nettstedet i gang. Med WooCommerce-hosting kan du også få en gratis 2-timers oppringt samtale med en WooCommerce-ekspert.

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs InMotion hosting
 • Bluehost vs A2 Hosting
 • Bluehost vs Liquid Web

Det er det! Vi håper denne guiden hjalp deg med å finne den beste hostingløsningen for dine behov. Hvis du likte denne artikkelen, sjekk ut vår komplette Bluehost-gjennomgang eller vår komplette GreenGeeks-anmeldelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map