Bluehost vs InMotion Hosting (2020): Her er vinneren!

Bluehost Vs inmotion hosting


Vil du sammenligne Bluehost og InMotion Hosting? Bluehost og InMotion Hosting er to av de mest populære webhotellleverandørene der ute. I vår UNBIASED sammenligning mellom InMotion Hosting vs. Bluehost, hjelper vi deg med å finne ut det beste valget for budsjett og behov.

Bluehost vs InMotion Hosting – Oversikt

Bluehost-wordpress-hosting

Bluehost er en av de ledende leverandørene av webhotell på markedet. De er også en offisiell anbefalt leverandør av WordPress.org. De tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer, inkludert delt, VPS, dedikert, WordPress hosting, osv.

Bluehost tilstreber konsekvent fortreffeligheter ved å jevnlig forbedre deres maskinvareinfrastruktur og tilby ledende teknologier for å sikre at nettstedet ditt er så raskt det kan komme.

inmotion hosting gjennomgang

InMotion Hosting er en annen ledende leverandør av webhotell. Det beste med InMotion Hosting er at de tilbyr mange ønskelige funksjoner og utmerket kundestøtte. De tilbyr også en uovertruffen 90-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøve tjenesten deres risikofri.

De har samarbeidet med Trees for the Future, en ideell organisasjon som har til hensikt å utligne karbonavtrykk ved å plante trær. De åpnet et grønt datasenter i Los Angeles i et forsøk på å bli grønn og redusere karbonavtrykket.

Bluehost vs InMotion Hosting – Hastighet & oppetid

Nettstedshastighet og oppetid er de mest kritiske faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

Sidehastighet betyr noe fordi ingen liker et tregt nettsted. Brukerne dine forlater nettstedet ditt hvis det tar lang tid å laste inn. Uptime er et begrep som brukes for å beskrive perioden nettstedet ditt er tilgjengelig og operativt. For ikke å nevne at hvis nettstedet ditt ikke er tilgjengelig 24/7, vil det skade virksomheten og omdømmet ditt.

For å sjekke om Bluehost og InMotion Hosting oppfyller oppetidens løfter og hype, registrerte vi oss med begge hosting-tjenester og bygde en testside med WordPress på hver hosting-konto. For å speile et levende nettstedsmiljø på testnettstedet vårt, la vi dummyinnhold til det (inkludert bilder).

Vi brukte følgende verktøy for å utføre hastighet og oppetid eksperimenter på våre test nettsteder:

 • Pingdom: For å analysere sideinnlastningstiden for teststedene våre.
 • Lastpåvirkning: For å se hvordan testnettstedene våre presterer under en trafikkstigning.

bluehost hastighetstest

Ifølge Pingdom tok Bluehost-nettstedet vårt 689 ms å laste når det ble testet fra New York City. Det er raskere enn 94% av testede nettsteder.

InMotion Hosting test pingdom

InMotion Hosting-nettstedet tok 982 ms å laste, noe som er raskere enn 90% av testede nettsteder.

For å få hele bildet av serverytelsen, bestemte vi oss også for å teste testnettstedene våre med Load Impact. Med Load Impact sendte vi noen virtuelle brukere til våre nettsteder og bygde opp til 100 besøkende om gangen for å overvåke hvordan serverne ville takle det.

loadimpact bluehost

Som du ser, for vår Bluehost-side, hadde ikke en trafikkstigning noen negativ innvirkning på responstiden. Imidlertid fungerte InMotion Hosting-nettstedet bare bra før det nådde 25 brukere. Etter det avtok det betydelig. Serverens ytelse var ikke konsekvent gjennom hele testen.

loadimpact følelser

Vinner: Bluehost

Bluehost vs InMotion Hosting – Brukervennlighet

Bluehost-dashbord-e-menyen

Bluehost gjenoppretter kontinuerlig sin onboarding-opplevelse, noe som gjør det enkelt for alle å slappe av med WordPress-nettstedet sitt enkelt, uavhengig av ferdighetssettet. De tilbyr til og med et gratis domenenavn og SSL-sertifikat, slik at selv en absolutt nybegynner raskt kan starte et nettsted uten å måtte bekymre seg for skandaløse oppstartskostnader.

Alle Bluehost-planene har en cPanel for å administrere webhotellkontoen din. cPanel er verdens mest populære kontrollpanel for webhotell. Med cPanel kan du administrere webhotellfiler, domener og databaser fra ett sted.

InMotion kontrollpanel

Tilsvarende tilbyr InMotion Hosting også en cPanel-konto til alle brukerne. Akkurat som Bluehost, tilbyr InMotion Hosting også installatører med 1 klikk for WordPress, Joomla og Drupal.

Når det gjelder brukervennlighet, tror vi imidlertid Bluehost skiller seg ut takket være den fantastiske onboarding-opplevelsen de tilbyr til WordPress-brukere. Etter å ha registrert deg, guider Bluehost deg gjennom alle aspekter ved å sette opp et nettsted, inkludert installasjon av WordPress, installering av et tema, anbefaling av noen få must-have plugins og mer.

Vinner: Bluehost

Bluehost vs InMotion Hosting – Funksjoner

Når det gjelder funksjoner, trekker InMotion Hosting miles foran Bluehost. Selvfølgelig gir Bluehost deg alle standard hostingfunksjoner som ubegrenset båndbredde, gratis SSL, 1-klikks installasjonsprogram, etc. InMotion Hosting går imidlertid utover.

La oss se på noen få InMotion Hosting-funksjoner som du ikke finner hos Bluehost:

 • Dra og slipp byggherre: BoldGrid er en nettstedsbygger bygget på toppen av WordPress av InMotion Hosting.
 • Velg et datasenter: Når du registrerer deg for en hostingplan, lar de deg velge datasenteret du vil være vert for nettstedet ditt.
 • Gratis nettstedoverføring: De tilbyr også gratis nettstedoverføring null nedetid når du registrerer deg for deres vertstjeneste.
 • 90-dagers pengene tilbake-garanti: På toppen av funksjonene deres lar de deg prøve tjenesten deres i 90 dager uten risiko, mens Bluehost bare tilbyr en 30-dagers garanti.

Vinner: InMotion Hosting

Bluehost vs InMotion Hosting – Support og dokumentasjon

Bluehost gir 24/7 support via live chat og telefon. De avviklet billettbasert support for å fokusere mer på å gi direkte support til kundene.

Motsatt tilbyr InMotion Hosting 24/7/365 USA-basert teknisk support via telefon, live chat, e-post / billetter og til og med Skype! I tillegg til å publisere og oppdatere artikler i deres kunnskapsbase, laster de regelmessig opp videoopplæringer på YouTube for å svare på brukernes ofte stilte spørsmål.

Vinner: InMotion Hosting

Bluehost vs InMotion Hosting – Priser

InMotion Hosting-planene er litt dyre sammenlignet med Bluehost. Imidlertid, med startplanen, lar InMotion Hosting deg bygge 2 nettsteder; mens Bluehost bare lar deg være vert.

Her er en detaljert sammenligning av prisingen av forskjellige hostingtjenester som tilbys av de to webhotellfirmaene:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost$ 2,75 / mo.$ 2,75 / mo.19,95 / mo.$ 19.99 / mo.$ 79.99 / mo.
InMotion Hosting$ 3,99 / mo.$ 4,99 / mo.$ 19.99 / mo.$ 105,69 / mo.

Hvis du leter etter den rimeligste løsningen, er Bluehost selvfølgelig det beste alternativet.

Vinner: Bluehost

Oppsummering: Bluehost vs InMotion Hosting

Hvis du leter etter en rimelig hostingleverandør som har alle viktige funksjoner du trenger og ikke går på akkord med hastigheten, anbefaler vi Bluehost. Uansett ferdighetssett, vil du finne det enkelt å starte et nytt nettsted med Bluehost takket være deres fantastiske ombordopplevelse.

Imidlertid, hvis du leter etter en webhotellleverandør som inneholder massevis av tilleggsfunksjoner, for eksempel dra og slipp-byggherre, valg av datasenter og utmerket kundesupport, anbefaler vi at du velger InMotion Hosting.

Du vil også sjekke sammenligningene våre mellom,

 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs Liquid Web
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Hosting

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å bestemme hvilken leverandør som har de riktige hosting-tjenestene for dine behov. Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke ut vår komplette Bluehost-gjennomgang eller vår grundige InMotion Hosting-anmeldelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map