Bluehost vs iPage Comparison (2020) – Her er vinneren! (2020)

Vil du vite hvem som er den beste leverandøren av webhotell: Bluehost eller iPage? Både Bluehost og iPage vugger webhotellet vertikalt med sine rimelige hostingplaner. Begge tilbyr også forskjellige hostingalternativer, inkludert VPS og dedikerte servere. Men den ene leverandøren må være bedre enn den andre, ikke sant?


I vår UNBIASED sammenligning mellom iPage og Bluehost, hjelper vi deg med å finne ut det beste valget for budsjett og behov. La slaget begynne!

Bluehost vs iPage – Oversikt

Bluehost-wordpress-hosting

Bluehost er en av de mest populære webhotellleverandørene på markedet. De er også offisielt anbefalt av WordPress.org.

Bluehost ble lansert i 1996 og driver for tiden over en million nettsteder rundt om i verden. Mens de tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer, er de mest kjent for sine billige hosting-tjenester.

IPage-GoDaddy-hosting-alternativer

Akkurat som Bluehost eies iPage også av Endurance International Group. Det ble lansert i 1998 og serverer for tiden over en million nettsteder mellom to datasentre lokalisert i USA.

iPage er kjent for rimelige prisalternativer for webhotelltjenestene deres. iPage er det beste valget for brukere som leter etter en billig, men pålitelig hosting-tjeneste som ikke går på akkord med nettstedets hastighet.

Bluehost vs iPage – Hastighet og oppetid

Hastighet og oppetid er de mest kritiske faktorene du må ta hensyn til når du velger en webvertstjeneste.

Hastighet er viktig fordi ingen liker et tregt nettsted, og Google fortsetter å understreke sidehastigheten i algoritmen sin.

Tilsvarende er oppetid viktig fordi brukerne forventer at nettstedet ditt skal være tilgjengelig døgnet rundt. Vanligvis uttrykkes oppetid som en prosentandel av den totale tilgjengelige tiden; “99,95%”, for eksempel.

For å teste nettstedets hastighet og oppetid for webhotelltjenestene i vår iPage vs Bluehost-sammenligning, registrerte vi oss med begge tjenestene og opprettet en testside drevet av WordPress. For å speile det levende miljøet, installerte vi også et standard WordPress-tema, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder.

Vi brukte følgende verktøy for å utføre hastighet og oppetid eksperimenter på våre test nettsteder:

 • Pingdom
 • Lastpåvirkning
 • Bitcatcha

bluehost hastighetstest

Ifølge Pingdom tok Bluehost-nettstedet vårt 689ms å laste da det ble testet fra New York City. Det er raskere enn 94% av testede nettsteder.

ipage pingdom hastighetstest

IPage-testnettstedet vårt lastet inn på mindre enn 3 sekunder og var raskere enn 60% av testede nettsteder.

Akkurat som hastighetstesten, er det viktig å analysere om hostingtjenesten din kan overleve en trafikkstigning. For trafikkstopptesten vår brukte vi et populært testverktøy, Load Impact. Med Load Impact sendte vi opptil 100 virtuelle besøkende om gangen til teststedene våre for å se hvordan serverne ville takle trafikken.

loadimpact bluehost

Bluehosts ytelse forble intakt uansett antall besøkende.

belastning på siden

Når det gjaldt iPage, var responstiden langsom når det var rundt 50 brukere på nettstedet. Etter dette forble sidehastigheten stabil til tross for at det var flere live brukere.

bluehost server svarstester

I henhold til vår Bitcatcha-test, svarte Bluehost-serveren vår på bare et brøkdel av et sekund i USA. Selv om responstiden var relativt høy på internasjonale steder, svarte den fortsatt på mindre enn et sekund.

ipageserverens responstid

IPage-serveren vår svarte på mindre enn et sekund på alle steder, unntatt Japan. Hvis målgruppen din hovedsakelig befinner seg i Japan, kan det være lurt å lete etter en server nærmere regionen.

Vinner: Bluehost

Bluehost vs iPage – Brukervennlighet

Bluehost cPanel

Bluehost tilbyr cPanel-tilgang til alle brukere. Med Bluehosts tilpassede cPanel-grensesnitt kan du enkelt administrere nettstedet og hostingressursene.

For å forbedre brukeropplevelsen oppusset de instrumentbordet, noe som gjør det enklere enn noen gang å lansere et nettsted med Bluehost.

Akkurat som Bluehost, kommer iPage også med et 1-klikk WordPress-installasjonsprogram for å raskt starte et WordPress-nettsted. I motsetning til Bluehost, tilbyr de også en grunnleggende dra og slipp-byggherre med hostingplanene sine. Dette er et godt valg for brukere som ønsker en rask og enkel løsning å bygge og designe nettstedet sitt uten å ansette en utvikler.

iPage kontrollpanel

Den viktigste ulempen er at iPage ikke tilbyr cPanel. I stedet tilbyr de sin egen tilpassede versjon av et kontrollpanel som de omtaler som vDeck. Imidlertid, hvis du er vant til cPanel, som er det mest populære kontrollpanelet for webhotell, vil det være litt læringskurve å takle før du bruker vDeck.

Vinner: Bluehost

Bluehost vs iPage – Funksjoner

Både Bluehost og iPage vil sannsynligvis ha det rette vertsalternativet for nettstedet ditt, uavhengig av størrelsen og budsjettet til din online virksomhet. Vertsalternativene deres kjører spekteret fra billig hosting til en fullverdig dedikert server.

Med både Bluehost og iPage får du et gratis domenenavn, gratis SSL og et 1-klikks installasjonsprogram. Imidlertid, når det gjelder funksjoner, slår iPage ut Bluehost …

 • iPage kommer med en gratis dra og slipp-byggherre, mens Bluehost ikke tilbyr en.
 • Med iPage får du gratis annonsekreditter til en verdi av $ 200, mens Bluehost ikke tilbyr noe med startplanen.
 • iPage gir bare en enkelt delt hostingplan. iPage tillater ubegrenset webhotell med den planen. Du må imidlertid oppgradere til en kostbar delt hostingplan hvis du vil være vert for ubegrensede nettsteder.

Vinner: iPage

Bluehost vs iPage – Support og dokumentasjon

Bluehosts vennlige supportteam er tilgjengelig døgnet rundt via live chat og telefon. De avviklet billettbasert support for å fokusere utelukkende på å gi personlig, direkte support via live chat og telefon. Denne avgjørelsen kan være frustrerende for brukere med mer avanserte problemer som det kan ta litt lengre tid å løse.

iPage derimot gir 24/7 support via telefon, e-post og live chat. Du kan også stole på dokumentasjonen deres, som forklarer alt du trenger å vite om å starte et nytt nettsted.

Vinner: iPage

Bluehost vs iPage – Priser

Uten tvil vipper iPage ganske enkelt det billige vertikalet med rimelige priser. Du kan starte et nettsted på iPage for så lavt som $ 1,99 per måned.

Bortsett fra delt / billig hosting, blåser Bluehost iPage ut av vannet med sine rimelige hostingplaner.

Her er en komplett sammenligning head-to-head mellom kostnadene for å starte et nettsted på Bluehost og iPage:

SharedWordPressVPSDedicated
Bluehost$ 2,75 / mo.$ 2,75 / mo.$ 19.99 / mo.$ 79.99 / mo.
iPage$ 1,99 / mo.$ 3,75 / mo.$ 19.99 / mo.$ 119,99 / mo.

Vinner: Bluehost

Oppsummering: Bluehost vs iPage

Etter vår sammenligning, tror vi Bluehost er det beste vertsalternativet du kan velge for nettstedet ditt. Ikke bare tilbyr Bluehost rask webhotell, men vertspanelet deres er superintuitivt slik at du raskt kan bygge et nettsted, selv om du er en absolutt nybegynner.

Bluehost tilbyr også flere hostingalternativer enn iPage, inkludert administrert WordPress-hosting og WooCommerce-hosting. I tillegg er de anbefalt av WordPress.org, noe som øker deres troverdighet som WordPress-vert.

På toppen av det oppgraderer Bluehost kontinuerlig sin serverinfrastruktur for å øke ytelsen og forbedre brukeropplevelsen.

Du vil også lese ekspertenes mening mellom:

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs InMotion hosting
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Hosting
 • Bluehost vs Liquid Web

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge mellom Bluehost og iPage. Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å lese vår komplette Bluehost-gjennomgang og fullstendige iPage-gjennomgang.

BlueHost gjennomgang

Bluehost
Vurdering
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 4,9 / 5,0

Besøk Bluehost »

IPage-logo

iPage
Vurdering
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Besøk iPage »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map