Bluehost vs. Liquid Web Comparison (2020) – 1 klar vinner!

bluehost vs liquid-web


Leter du etter den best administrerte leverandøren av WordPress? Prøver du å bestemme mellom Liquid Web og Bluehost? Både Liquid Web og Bluehost er to av verdens ledende administrerte WordPress-hostingleverandører. Men som er bedre?

I denne artikkelen sammenligner vi Bluehost og Liquid Web grundig, slik at du kan bestemme hvilken som passer best for budsjettet og behovene dine.

Bluehost vs. Liquid Web – Oversikt

Bluehost-register-domenenavn fritt

Bluehost er et vertsmerke som eies av Endurance International Group, et kjent webhotellfirma. Det er også en offisielt anbefalt leverandør av webhotell av WordPress.org.

Bluehosts hosting-tjenester er rettet mot brukere på nybegynnere, og de vugger spesielt den delte hosting-vertikalen. De tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer, inkludert delte, WordPress, VPS og dedikerte hosting-servere.

De gir 3 forskjellige WordPress-sentriske hostingalternativer:

 • Delt WordPress-hosting for brukere på entry-level.
 • Administrert WordPress hosting for brukere som trenger optimalisert serverytelse.
 • WooCommerce hosting for e-handelsbedrifter.

Eksklusiv rabatt på flytende nett

Liquid Web er et uavhengig operert administrert webhotellfirma. I motsetning til tradisjonelle hostingleverandører, som Bluehost, tilbyr Liquid Web bare administrerte hostingtjenester for VPS og dedikerte servere. Deres vertsalternativer er optimalisert for populære apper, inkludert WordPress, WooCommerce, premium forretnings-e-post og mer.

Den viktigste forskjellen mellom WordPress og WooCommerce hosting-tjenester for Bluehost vs. Liquid Web er at mens Bluehost tilbyr hostingløsninger for alle størrelser og budsjetter, er Liquid Web rettet mot nettsteder med høyt trafikkvolum.

Bluehost vs. Liquid Web – Page Speed ​​og Uptime

For å utføre en ytelsestest av hosting-serverne for vår Liquid Web vs. Bluehost-sammenligning, opprettet vi et test WordPress-nettsted på begge hosting-serverne ved å registrere deg for deres WordPress-hostingplaner. Deretter installerte vi et standard WordPress-tema, lastet opp dummyinnhold, inkludert bilder, for å speile produksjonsmiljøet på teststedet vårt.

Til slutt gjennomførte vi også et par hastighetstester som:

Load Impact-test: For å registrere hvordan serveren responderte under maksimal belastningstid.

Bitcatcha-test: For å analysere responstider på serveren på 8 forskjellige internasjonale steder ved å ignorere innholdet på testområdet.

Og her er resultatene våre:

loadimpact bluehost

Både Bluehost og Liquid Web ble utført konsekvent gjennom vår Load Impact-test. Antallet live besøkende på nettstedet har ingen innvirkning på serverytelsen.

Effekt på væske på nettet

Vi brukte også Bitcatcha til å registrere serverens responstid for våre hosting-servere fra 8 forskjellige geografiske steder: New York, LA, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia. Hastigheten for hvert sted måles tre separate ganger, og deretter blir resultatene gjennomsnittet.

bluehost server svarstester

Som du kan se, mens vårt Liquid-nettsted ble rangert som C + av Bitcatcha, ble Bluehost-nettstedet vurdert til C.

Reaksjonstid på flytende nett

Vinner: Flytende nett

Bluehost vs. Liquid Web – Brukervennlighet

Bluehost cPanel

Noe av det beste med Bluehost er at de gir en flott brukeropplevelse for brukere, noe som gjør det utrolig nyttig å sparke av et nettsted selv om du er en absolutt nybegynner. Med deres guidede onboarding kan du enkelt sette opp WordPress og installere det foretrukne temaet selv uten å logge deg på WordPress-nettstedet ditt.

De anbefaler også noen få viktige WordPress-plugins som hjelper deg med å styrke virksomhetsmålene dine. I et nøtteskall kan du med letthet starte et WordPress-nettsted, selv om du ikke er kjent med WordPress-oversikten.

Bluehost gir også cPanel-tilgang til å administrere nettstedet ditt enkelt.

Med hver Liquid Web-plan, unntatt administrert WordPress-hosting, vil du få tilgang til cPanel / WHM eller Plesk.

flytende nettsky

Med Liquid Webs administrerte WordPress-hostingplan vil du få tilgang til iThemes Sync Pro. Det hjelper deg med å administrere alle nettstedene du kjører fra et enkelt sted. Med iThemes Sync Pro vil du kunne overvåke oppetid og nedetid, spore SEO-status for innholdet ditt og kontrollere hva klientene dine ser i WP-admin.

Hvis du nettopp begynner, anbefaler vi at du velger Bluehost fordi ombordopplevelsen deres er tilpasset brukere som deg.

Vinner: Bluehost

Bluehost vs. Liquid Web – Funksjoner

Bluehost er først og fremst rettet mot brukere på nybegynnere. Det kommer med alle viktige funksjoner du trenger for å få nettstedet ditt i gang. Med alle delte hostingplaner, får du

 • Umeteret båndbredde
 • SSD-lagring
 • Gratis SSL
 • 1-klikk installatører

Med en litt kostbar delt webhotellplan får du ubegrenset SSD-lagring, ubegrensede e-postkontoer, ubegrenset lagring, markedsføringstilbud på $ 200, sikkerhetskopiering av nettsteder og mer.

Som en administrert hosting-leverandør, sikrer Liquid Web rask lastingstid, med bransjeledende funksjoner, som:

 • Auto-plugin-oppdateringer: I tillegg til WordPress-kjerneoppdateringer, tilbyr Liquid Web også automatiske plugin-oppdateringer med visuelle sammenligninger.
 • Full server tilgang: I motsetning til andre administrerte hostingfirmaer, tilbyr Liquid Web full server tilgang.
 • stencil: Spar tid mens du bygger nye nettsteder ved å bruke samme plugins og tema.
 • Enkel iscenesettelse: Lag enkelt et iscenesettingsnettsted, som lar deg teste kodene dine før du distribuerer det til det levende nettstedsmiljøet.

Vinner: Flytende nett

Bluehost vs. Liquid Web – Støtte og dokumentasjon

Bluehost tilbyr 24/7 support via telefon og live chat. I et forsøk på å fokusere på å gi direkte støtte, avviklet de e-postbasert billettstøtte.

Ulempen er at hvis du bare er for opptatt og ikke kan vente på at en agent skal svare via live chat, vil du ikke kunne få støttespørringen din løst. Dette kan også være frustrerende for brukere med mer avanserte problemer som det kan ta litt lengre tid å løse.

I motsetning til Bluehost, tilbyr Liquid Web teknisk assistanse via 3 modus: telefonsamtale, live chat og e-post.

Hvis du når ut via telefon eller chat, svarer de på et øyeblikk, og hvis du når ut via e-post, får du svar på under 30 minutter.

Både Bluehost og Liquid har omfattende kunnskapsbaser på nettstedene sine som dekker alle aspekter ved å bygge et nettsted fra grunnen av ved å bruke webhotellplanene sine..

Vinner: Bluehost

Bluehost toppet også posisjonen 1 for Top UK Web Hosting Services.

Bluehost vs. Liquid Web – Priser

Den vanlige prisingen for Bluehost-delt webhotell starter på $ 7,99 per måned. Siden vi har forhandlet en avtale med Bluehost, må IsItWP-brukere bare betale 2,75 dollar per måned. Det beste av alt, med hver nye Bluehost-konto får du et gratis domenenavn og gratis SSL-sertifikat.

Prisene for Liquid Web-administrert WordPress-hosting starter på $ 29 per måned.

Bluehost er også en av de beste gratis webhotell-tjenestene i verden.

Vinner: Bluehost

Oppsummering – Bluehost vs. Liquid Web

Hvis du nettopp begynner og leter etter en rimelig administrert WordPress-hostingleverandør, kan du ikke se lenger enn til Bluehost. Bluehost tilbyr også flere forskjellige hostingalternativer for brukere på entry-level.

Bluehost tilbyr også en rimelig WooCommerce-hosting-tjeneste som gir deg alle grunnleggende funksjoner du trenger for å drive et e-handelssted, for eksempel et domenenavn, gratis SSL og dedikert IP-adresse.

Liquid Web derimot, er for brukere som ønsker lynrask webside. Liquid Webs administrerte WooCommerce-hosting hjelper deg å bygge ressurstunge eCommerce-butikk uten å måtte ansette en profesjonell utvikler for å optimalisere serverne dine.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den best administrerte WordPress-hostingleverandøren. Hvis du likte denne artikkelen, vennligst sjekk Bluehost-gjennomgangen og Liquid Web-gjennomgangen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map