Bluehost vs SiteGround Comparison (2020) – 1 klar vinner

Bluehost vs. SiteGround


Leter du etter den beste webhotelletjenesten? Bluehost og SiteGround 2 av de mest populære webhotell-tjenestene som er tilgjengelige på markedet. Men det er virkelig det beste valget: Bluehost eller SiteGround?

Å velge feil webhotellleverandør kan skade søkeresultatene og bedriftene. Og det er derfor vi har skrevet en UNBIASED sammenligning av webhotell mellom Bluehost og SiteGround, slik at du kan bestemme hvilken som er det beste alternativet for nettstedet ditt.

La oss se på vår sammenligning mellom Bluehost og SiteGround.

Bluehost vs. SiteGround – Oversikt

Bluehost-register-domenenavn fritt

Bluehost er en av de største leverandørene av webhotell og er offisielt anbefalt av WordPress.org. Startet i 2005, og driver nå over 2 millioner nettsteder over hele verden. De tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer, for eksempel delt hosting, WordPress hosting, eCommerce hosting, VPS hosting, dedikerte servere osv..

Bluehost tilstreber konsekvent fortreffeligheter ved jevnlig å forbedre serverens maskinvareinfrastruktur og forbedre brukeropplevelsen.

Siteground

SiteGround er derimot et av få webhotellfirmaer som tilbyr stedsspesifikk hosting med 3 datasentre som opererer i USA, Europa og Singapore. Akkurat som Bluehost, er de også en offisielt anbefalt leverandør av webhotell av WordPress.org.

Vertsalternativene deres kjører også spekteret fra grunnleggende delt hosting helt opp til en fullt utstyrt dedikert server.

Bluehost vs. SiteGround – Hastighet og oppetid

Bluehost bruker bransjeledende teknologier som KVM og OpenStack for å sikre at nettstedet ditt er så raskt det kan komme. Mens SiteGround skiller seg ut fra konkurransen ved å tilby de nyeste hastighetsteknologiene inkludert NGINX, HTTP / 2, PHP7 og gratis CDN.

For å teste ytelsen til hosting-serverne for sammenligningen vår SiteGroud mot Bluehost, registrerte vi oss med begge webhotell-tjenestene og opprettet en testside med WordPress. For å speile produksjonsmiljøet på testnettstedet vårt, installerte vi også et standard WordPress-tema, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder.

I følge Pingdoms hastighetstest for nettstedet tok Bluehost-testnettstedet vårt 689 ms å laste for en server i Dallas, Texas. Det er raskere enn 94% av alle testede nettsteder.

bluehost hastighetstest

Vi gjennomførte den samme testen på vårt SiteGround-testnettsted. Teststedet vårt tok bare 649 ms å laste for en server i Dallas, Texas. Det er raskere enn 95% av alle testede nettsteder.

hastighetstest siteground

Vi har ikke opplevd driftsstans under testene våre på noen av serverne. Sjekk ut vår komplette SiteGround-gjennomgang.

Vinner: SiteGround

Bluehost vs. SiteGround – Brukervennlighet

Bluehost nytt administrasjonspanel

Bluehost tilbyr en flott ombordopplevelse, noe som gjør det ekstremt enkelt å avsparke et nytt WordPress-nettsted både for nybegynnere og eksperter. På toppen av det har de også fornyet brukerpanelet for å forbedre brukeropplevelsen.

Med hver webhotellplan tilbyr Bluehost et gratis domenenavn, gratis SSL og 1-klikk WordPress-installasjoner. Det betyr at med Bluehost får du alt du trenger for å få nettstedet ditt opp og gå rett utenfor flaggermusen.

Siteground cPanel

Motsatt, med SiteGround, tar det bare tre klikk for å starte ditt nye nettsted. Mens SiteGround ikke tilbyr et gratis domenenavn, er det problemfritt å komme i gang med et nytt nettsted. I motsetning til Bluehost, tilbyr de en dra og slipp nettstedbygger for å opprette en ny webside på kort tid.

Vinner: Bluehost

Bluehost scoret også nummer 1-plassering for det beste kanadiske webhotellet.

Selv om SiteGround tilbyr en nettstedsbygger og 1-klikks installatører, tror vi Bluehost utmerker seg i forhold til SiteGround på grunn av deres svært optimaliserte ombordopplevelse for WordPress-brukere.

Imidlertid, hvis du trenger en dra og slipp-byggherre med webhotellplanen din, kan det være lurt å vurdere SiteGround.

Bluehost vs. SiteGround – Funksjoner

Bluehost gir deg alle standard hostingfunksjonene du kan forvente fra en leverandør, inkludert båndbredde som ikke er målt, SSD-lagring, gratis SSL, 1-klikk-installatører, etc. ubegrensede e-postkontoer, ubegrenset lagring, markedsføringstilbud på $ 200, sikkerhetskopiering av nettsteder og mer.

Når du sammenligner funksjoner, blåser SiteGround imidlertid Bluehost ut av vannet. Nedenfor er noen unike funksjoner som legger SiteGround langt foran kurven:

  • Gratis daglig sikkerhetskopiering, nettstedbygger og CloudFlare CDN med alle webhotellplaner.
  • Med en litt dyr plan kan du benytte deg av gratis nettstedoverføringer og sikkerhetskopieringer. Du kan også øke lastetiden din med SuperCacher.
  • Hvis du trenger geeky avanserte funksjoner som PCI-kompatible servere og 1-klikk Git repo-oppretting på det delte webhotellet ditt, kan du abonnere på GoGeek-planen deres.

Vinner: SiteGround

Uten tvil knuser SiteGround alle konkurrentene, inkludert Bluehost, takket være de viktige og avanserte funksjonene i WordPress.

Bluehost vs. SiteGround – Support og dokumentasjon

Bluehost tilbyr 24/7 support via telefon og live chat for å løse hostingrelaterte problemer raskt. Det beste av alt, at deres interne team av WordPress-eksperter kan hjelpe deg med å løse eventuelle WordPress-relaterte henvendelser.

Når det er sagt, i et forsøk på å fokusere mer på å tilby personlig og direkte støtte gjennom telefon eller chat, har Bluehost avviklet e-postbasert billettstøtte. Dette kan være frustrerende for brukere med mer avanserte problemer som det kan ta litt lengre tid å løse.

SiteGround derimot tilbyr 24/7 support via telefon, e-post og live chat. Du kan også stole på kunnskapsbasen deres, som dekker alle aspekter ved å bygge et nettsted fra grunnen av ved å bruke webhotellplanene sine.

Vinner: SiteGround

Bluehost vs. SiteGround – Priser

Noe av det beste med Bluehost er at de tilbyr et stort utvalg av hostingalternativer som passer best for budsjettet og kravene dine. Hvis du trenger et rimelig hostingalternativ, kan du velge en av de delte hostingplanene deres. Med hver delt hostingplan får du et gratis domene, gratis SSL, 1-klikks installatører, og alt annet du trenger for å starte et nettsted. Når du har vokst ut trafikkfradraget for delt hosting, kan du enkelt oppgradere til VPS og dedikerte serveralternativer.

Sammenlignet med Bluehost, er HostingGrounds vertsplaner litt dyre.

SharedCloudWooCommerceVPSDedicated
Bluehost$ 2,75 / mo.$ 6,95 / mo.$ 6,95 / mo.$ 19.99 / mo.$ 79.99 / mo.
Siteground$ 3,95 / mo.$ 80,00 / mo.$ 3,95 / mo.$ 269,00 / mo.

Du kan imidlertid bruke vår SiteGround-kupong for å få STORE rabatter.

Vinner: Bluehost

Oppsummering: Bluehost vs. SiteGround

Bluehost er det beste valget for deg hvis du starter et nytt nettsted og trenger en rimelig hostingløsning. De gjør det ekstremt enkelt å lansere et nytt WordPress-nettsted, selv for en absolutt nybegynner. Deres enorme utvalg av hostingalternativer passer for alle budsjett- og hostingkrav.

Men hvis du ikke har noe imot å bruke litt mer for en supersnabb webhotell, kan det være lurt å vurdere SiteGround. SiteGround slår konkurransen ved å tilby de nyeste hastighetsteknologiene. De tilbyr også 24/7 support via telefon, live chat og billetter. Du vil også sjekke ut Siteground-kupongen for mer rabatt.

Sjekk også ut denne sammenligningen mellom Bluehost vs iPage.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge mellom Bluehost og SiteGround. Hvis du starter et nytt nettsted, kan du sjekke trinnvise guider for hvordan du starter et nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me