Bluehost vs WP Engine Comparison (2020) – Her er vinneren

BlueHost Vs Wp Engine


WP Engine vs Bluehost: hvilken leverandør har virkelig de best administrerte WordPress-hosting-tjenestene? Bluehost og WP Engine er begge ledende WordPress-hostingleverandører på markedet, men det er på tide å velge den virkelige mesteren.

Mens WP Engine er en WordPress-sentrert administrert hostingløsning, gir Bluehost deg et bredt utvalg av hostingalternativer, inkludert administrert WordPress hosting. I vår objektive sammenligning av WordPress-hosting mellom Bluehost og WP Engine, forklarer vi hvordan de skiller seg fra hverandre. Vi hjelper deg også med å bestemme hvilken som er den beste løsningen for dine behov.

Bluehost vs WP Engine – Oversikt

Bluehost-register-domenenavn fritt

Bluehost er en av de mest populære webhotellleverandørene på markedet. Det er også en offisielt anbefalt WordPress-hosting-tjeneste av WordPress.org.

Bluehost tilbyr et bredt utvalg av WordPress-sentriske hostingplaner, for eksempel delt WordPress hosting, administrert WordPress hosting og WooCommerce hosting. På toppen av WordPress-sentriske alternativer tilbyr de også delte, VPS og dedikerte hosting-tjenester.

WP-motor

WP Engine er derimot kun fokusert på å tilby administrerte WordPress-hostingløsninger. Enten du starter en blogg eller driver en virksomhetsnivå med vekst utenfor kartet, vil du finne den rette hostingløsningen for å dekke dine behov.

Bortsett fra WordPress-hosting, vil du også få premium tilgang til 35+ StudioPress-temaer gratis. De utstyrer deg også med en serie ytelses- og integrasjonsløsninger for å bygge og utvide virksomheten din.

Bluehost vs WP Engine – Hastighet og oppetid

Hastighet er en av de mest kritiske faktorene du må ta hensyn til når du velger WordPress hosting. Selv en forsinkelse på 1 sekund kan føre til en reduksjon i konvertering på 7%. For ikke å nevne at hvis du ikke tar hastigheten på nettstedets lasting på alvor, vil du legge igjen mye penger på bordet.

For å analysere hastigheten og oppetiden til hosting-serverne for WP Engine vs. Bluehost-sammenligningen, opprettet vi et teststed på begge hosting-serverne ved å registrere deg for deres delte hostingplan.

Vi gjennomførte noen få forskjellige tester på testnettstedene våre:

 • Pingdom-test for å overvåke lastetidene og tilgjengeligheten.
 • Load Impact-test for å analysere ytelsen til serverne under høye belastningstider.
 • Bitcatcha-test for å bestemme hvordan serverne ville prestere på 8 forskjellige geografiske steder ved å ignorere innholdet.

La oss se resultatene.

bluehost hastighetstest

I følge vår Pingdom-test tok Bluehost-teststedet 689 ms når det ble testet fra New York City, som er raskere enn 94% av testede nettsteder.

wpengine hastighetstest

Mens testnettstedet for WP Engine bare tok 582ms å laste, noe som betyr at nettstedet er raskere enn 96% av testede nettsteder.

wpengine loadimpact hastighetstest

Det er også viktig å analysere om hosting-serveren kan overleve en trafikkstigning. For trafikkstopptesten vår brukte vi et verktøy som heter Load Impact. Vi sendte noen virtuelle brukere til nettstedene våre og bygde gradvis opp til 100 besøkende om gangen for å se hvordan serverne presterte.

Fra testen vår er det tydelig at antallet live besøkende ikke har noen negativ innvirkning på verken Bluehost- eller WP Engine-servere.

bluehost server svarstester

I henhold til vår Bitcatcha-test, svarte Bluehost-serveren vår på mindre enn et sekund over hele kloden.

wpengine bitcatcha-responstid

Den samlede ytelsen ble gradert C av BitCatcha, mens WP Engine ble gradert A av BitCatcha.

Vinner: WP Engine

Bluehost vs WP Engine – Brukervennlighet

Bluehost cPanel

Bluehost gjenoppretter kontinuerlig sin onboarding-opplevelse for å sikre at alle enkelt kan lansere et nettsted uten tidligere erfaring. De tilbyr et gratis domenenavn, gratis SSL, 1-klikk WordPress-installasjoner, og alt annet du trenger for å få nettstedet ditt i gang.

wpengine min konto

Motsatt er WP Engine fokusert på nettsteder med høy trafikk og bedrifter på virksomhetsnivå. De håndterer alle tekniske forhold ved å optimalisere serveren din for forbedret ytelse. Du får et finjustert hostingoppsett som er bygget spesielt for å betjene WordPress-nettsteder. De lar deg ikke installere plugins for å øke nettstedets hastighet, for eksempel CDN eller hurtigbufring-plugins.

Selv om du kan kjøre et WordPress-nettsted på WP Engine uten å måtte bekymre deg for optimalisering og WordPress-sikkerhet, er realiteten at det ikke er den rette løsningen for alle. I tillegg er det litt læringskurve å takle hvis du er vert for nettstedet ditt på WP Engine.

Vinner: Bluehost

Bluehost vs WP Engine – Funksjoner

Bluehost-hosting er først og fremst rettet mot brukere på nybegynnernivå, slik at du kan forvente at alle funksjoner på nybegynnervirksomhet skal starte en blogg eller nettsted, inkludert uovervåket båndbredde, SSD-lagring, gratis SSL, 1-klikk-installatører osv.

Med en litt dyrere plan får du ubegrenset e-postkontoer, ubegrenset SSD-lagring, sikkerhetskopiering av nettsteder, markedsføringstilbud til 200 dollar, osv..

Å være en administrert WordPress-hostingløsning, lover WP Engine høy tilgjengelighet, drevet av Amazon Web Services og Google Cloud Platform.

Vertsplanene deres kommer med et bredt utvalg av innebygde verktøy som hjelper deg med å bygge, teste og migrere nettstedet ditt. Med hver hostingplan vil du få premium tilgang til 35+ StudioPress-temaer gratis. På toppen av det har du også 1-klikk-verktøy for å sette opp utviklings-, iscenesettelses- og produksjonsmiljøer.

Vinner: WP Engine

Bluehost vs WP Engine – Support og dokumentasjon

Bluehost gir 24/7 support via live chat og telefon. I et forsøk på å fokusere på å tilby direkte support via live chat og telefon, har de avviklet e-postbasert support. Ulempen er at hvis du bare er for opptatt og ikke kan vente på at en agent skal svare via live chat, vil du ikke kunne få støttespørringen din løst. Dette kan også være frustrerende for brukere som ønsker å løse avanserte problemer som det kan ta litt lengre tid å løse.

Med startplanen tilbyr WP Engine bare 24-timers chat-støtte. Telefonstøtte er bare tilgjengelig med de dyrere planene dine, og starter fra $ 115 per måned.

Vinner: Bluehost

Bluehost vs WP Engine – Priser

Den vanlige prisingen for Bluehost-delt webhotell starter på $ 7,99 per måned. Kostnadene ved å starte et nytt nettsted (som inkluderer domenenavnet og webhotellkostnaden) kan være dyre hvis du nettopp begynner. Derfor har vi forhandlet en avtale med Bluehost for å tilby våre brukere 65% avslag på webhotell. Med Bluehost trenger du bare betale 2,75 dollar per måned. Foruten en enorm rabatt, vil du få et gratis domenenavn og et gratis SSL-sertifikat når du kjøper en webhotellplan fra Bluehost.

Den vanlige prisingen for WP Engine starter på $ 35 per måned. Hvis du vil ha et månedlig abonnement, kan du få 30% rabatt på WP Engine, så du trenger bare å betale 24,50 dollar per måned.

Med et årsabonnement kan du få 5 måneder gratis med vår WP Engine-kuponkode: WPBeginner30

Vinner: Bluehost

Bluehost er også det beste valget for den beste britiske webhotelletjenesten.

Oppsummering: Bluehost vs WP Engine

For nybegynnere er Bluehost det beste valget da det kommer med et bredt utvalg av WordPress-hostingplaner. Når du starter, kan du velge deres WordPress-hostingplan, som koster bare $ 2,75 per måned. De tilbyr også en administrert WordPress-hosting-tjeneste, som starter på $ 19,95 per måned.

WP Engine er derimot en av de best administrerte WordPress-hostingløsningene som er tilgjengelige på markedet. Hvis du ikke ønsker å optimalisere WordPress-hosting på egen hånd, kan det være lurt å vurdere WP Engine som vert for nettstedet ditt.

Du vil også lese ekspertenes mening mellom:

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs InMotion hosting
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Hosting
 • Bluehost vs Liquid Web

Hvis du liker vår sammenligning, anbefaler vi sterkt å lese vår fullstendige Bluehost-anmeldelse, så vel som vår komplette WP Engine-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map