De beste e-handelshotellfirmaene fra 2020 (ekte anmeldelser)

beste netthosttjenester


Ser du etter den beste e-handelsvertstjenesten for nettbutikken din? For å gi kundene dine en lynrask handleopplevelse, må eCommerce-hosting være innstilt for høy ytelse.

Selv en forsinkelse på 1 sekund kan redusere konverteringene dine med 7 prosent, så det er avgjørende for deg å velge det beste e-handelshotellet som ikke går ut over hastighet eller ytelse. I denne artikkelen vil vi introdusere deg for de beste vertsselskapene for e-handel som driver nettbutikken din.

Velge riktig e-handelsvert

e-handel butikkplattformer kan være ressurstunge applikasjoner. Hvis de ikke blir optimalisert, bruker de flere serverressurser og bremser hele butikken. noe som igjen påvirker bunnlinjen din negativt.

Hosting er muligens ikke ditt ekspertiseområde, men som e-handelsselger er det viktig å vite hva du kan forvente av en eCommerce-hostingleverandør som standard fra begynnelsen.

 • 1-klikk installasjon: Sjekk om eCommerce hosting-leverandøren støtter 1-klikk installasjon av din favoritt eCommerce-app.
 • SSL-sertifikat: SSL lar deg beskytte kundedata når de blir overført til og fra webserveren.
 • PCI-samsvar: Det første trinnet for å oppfylle PCI-standarden (Payment Card Industry) er å installere et SSL-sertifikat. I tillegg til SSL, må du være vertskap for din nettbutikk med en PCI-kompatibel webhotellleverandør for å godta kredittkortbetalinger.
 • Oppdateringer og sikkerhetskopier: Velg en leverandør som tilbyr sikkerhetskopier når du trenger dem, slik at du i verste fall kan tilbakestille dataene dine til det normale scenen.

Topp 7 beste e-handelsvertstjenester

 1. SiteGround Cloud
 2. BigCommerce
 3. WP-motor
 4. Shopify
 5. Bluehost WooCommerce
 6. HostGator Cloud
 7. Liquid Web VPS

1. SiteGround Cloud – billig e-handelsvert

siteground sky hosting

SiteGround er en av de ledende leverandørene av e-handelstjenester, og driver over 1,9 millioner domener over hele verden. Mens du kan starte en eCommerce-butikk med hvilken som helst av deres webhotellplaner, anbefaler vi deres cloud hosting eller WooCommerce hostingalternativer.

Cloud hosting-tjenesten deres er optimalisert for de mest populære e-handelsapplikasjonene, for eksempel Magento; og nettstedsbyggerapplikasjoner, som WordPress. SiteGround’s Cloud-hosting er det beste valget hvis du vil bygge en ressurstunge e-handelsbutikk. Mens deres WooCommerce-hostingplan tilbyr 10 GB nettplass, kommer skyplanen deres med 40 GB lagring.

Alternativt kan du også bygge en eCommerce-butikk med WooCommerce-vertsalternativet, som er billig og gir deg en delt hosting-type miljø.

Ta også en titt på sammenligningen av e-handelshosting mellom,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs Liquid Web
 • SiteGround vs Bluehost

Priser: $ 80 per måned

Les hele SiteGround-vurderingen vår »

2. BigCommerce – Hosted eCommerce Hosting Platform

Bigcommerce
BigCommerce er en hostet plattform for å bygge e-handelsbutikker og online markedsplasser. I motsetning til andre hostingløsninger for e-handel, krever BigCommerce ikke at du kjenner til det tekniske ved å bygge en nettbutikk. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for en BigCommerce-hostingplan, lage og liste produktene dine og begynne å selge dem til kundene dine.

Sammenlignet med Shopify, gir BigCommerce deg mer out-of-the-box funksjoner, for eksempel SEO-alternativet deres. Hvis du er en virksomhet i vekst, vil sannsynligvis Gold-planen være det riktige valget for deg, ettersom det tillater ubegrenset produkter, lagring og båndbredde.

Du kan til og med integrere BigCommerce i WordPress-nettstedet ditt. På den måten kan du administrere innholdet ditt med WordPress og administrere butikken for e-handel med Bigcommerce-kontoen. Sjekk også ut denne sammenligningen mellom BigCommerce vs WooCommerce.

Priser: $ 29,95 per måned

3. WP Engine – Managed eCommerce Hosting

WP-motor
WP Engine er en WordPress-sentrert administrert hostingleverandør. I motsetning til en typisk administrert leverandør av eCommerce-hosting, gir WP Engine deg en pakke med ytelses- og integrasjonsløsninger for å bygge og distribuere e-handelsbutikker med høy ytelse.

WP Engine er inngått samarbeid med Amazon Web Services og Google Cloud Platform for å hjelpe deg med å bygge en lynrask, skalerbar e-handelsbutikk med WordPress.

Du vil også sjekke sammenligningene våre mellom,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting
 • WP Engine vs GreenGeeks

Priser: 24,50 dollar per måned (vanligvis 35 / mo.)

Les vår komplette WP Engine-gjennomgang »

4. Shopify – Hosted eCommerce Hosting

Shopify

Akkurat som BigCommerce er Shopify også en vert eCommerce-plattform som lar nybegynnere få starte en eCommerce-virksomhet. Shopify tilbyr mer attraktive temaer enn konkurrentene.

Fordelene ved å bruke Shopify over andre leverandører av e-handelstjenester er:

 • Bygg en fantastisk butikk raskt og enkelt uten å kjenne til det tekniske med e-handelshotell.
 • Du trenger ikke å bekymre deg for trafikkbrudd når du utvider virksomheten. Du kan enkelt oppgradere til en høyere plan for avanserte funksjoner.
 • Shopify støtter flere betalingsportaler for å godta online betalinger.

Det kan også være lurt å sjekke ut vår komplette liste over Shopify-alternativer og konkurrenter.

Priser: $ 29 per måned

Du kan til og med integrere Shopify med WordPress.

Les hele Shopify-vurderingen vår »

5. Bluehost WooCommerce

Bluehost WooCommerce hostingplan

Hvis du ønsker å bygge en eCommerce-butikk drevet av WordPress + WooCommerce, velger du Bluehosts WooCommerce-vertsplan. Med Bluehost kan du bygge en fullt tilpassbar nettbutikk drevet av WooCommerce.

Alle planer inkluderer 1-klikk WooCommerce automatisk installasjon, 1 gratis domenenavn og en dedikert IP-adresse. De tilbyr også en gratis nettbutikk som ringer opp.

Du vil lese artiklene våre om:

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs InMotion hosting
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Hosting
 • Bluehost vs Liquid Web

Priser: $ 6,95 per måned (vanligvis $ 13,99 / mo.)

Les vår fullstendige Bluehost-anmeldelse »

6. HostGator Cloud – eCommerce Hosting for Growing Stores

hostgator sky hosting

HostGator Cloud hosting er sannsynligvis den beste e-handelstjenesten for en voksende nettbutikk. Deres netthosting gjør det mulig å behandle lynraskt med dynamiske e-handelsforespørsler.

HostGator Cloud-hosting er også 4x mer skalerbar enn delt hosting, noe som er et stort pluss for voksende nettbutikker. Hver gang du forventer en stor trafikkøkke til nettbutikken din, kan du øke skyskildene dine med bare noen få klikk.

Du kan sjekke sammenligninger av e-handelshosting:

 • HostGator vs. WP Engine
 • HostGator vs. Liquid Web

Priser: $ 4.95 per måned (45% avslag)

Les hele HostGator-anmeldelsen vår

7. Liquid Web VPS – Enterprise Level eCommerce Hosting

flytende nettvps

Liquid Web er en fullstendig administrert hostingleverandør som tilbyr hosting på bedriftsnivå til priser du har råd. For å starte en nettbutikk, anbefaler vi å velge deres VPS-hostingplan.

Alle hostingplaner kommer med 1-klikks installasjoner av de mest populære e-handelspakkene, for eksempel Magento, Prestashop, Open Cart og X-Cart. De sikrer at eCommerce-nettstedet ditt oppfyller PCI-standarder.

Alternativt kan du velge deres WooCommerce hostingalternativ, hvis du vil bygge en eCommerce-butikk på WordPress + WooCommerce.

Priser: 59 dollar per måned

Les vår komplette Liquid Web-anmeldelse »

Oppsummering: Beste e-handelsvertsfirmaer

Etter vår gjennomgang mener vi at SiteGround Cloud-hosting er det beste valget for de fleste e-handelsbutikker. SiteGround Cloud-hosting tilbyr alt du trenger for å få din nettbutikk i gang. Deres enterprise-klassen hosting-tjeneste lar deg til og med oppgradere serverressursene under trafikkpikes uten å starte på nytt.

Hvis du heller vil gå med en vert e-handelsplattform, kan BigCommerce være det beste valget for deg. Ikke bare gir det mer ut av funksjonene enn konkurrentene, men det krever heller ikke transaksjonsgebyrer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map