Flytende nett

logo flytende nett


Liquid Web er et ledende administrert hostingfirma på markedet. Hosting-tjenestene deres er spesielt optimalisert for populære apper som WordPress, WooCommerce, premium forretnings-e-post og mer. Som IsItWP-bruker vil du få en eksklusiv 33% rabatt med dine Liquid Web-planer.

Generell vurdering
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 4,8 / 5,0

Liquid Web Review: Er det den best administrerte WordPress Hosting?

liquid web managed hosting review

Liquid Web er en av de ledende administrerte hostingleverandørene på markedet. De tilbyr høy ytelse administrert infrastruktur for webhotell for å drive nettstedet eller webappen din. Deres hosting-tjenester er optimalisert for populære apper, inkludert WordPress, WooCommerce, premium forretnings-e-post og mer.

Det som tjener Liquid Web som toppstyrt vurdering av webhotell er at de tilbyr spesialbygde serverklynger som er optimalisert for populære apper. De hjelper deg også med å administrere alt, slik at du ikke trenger å håndtere tekniske fordeler med å optimalisere og vedlikeholde serveren din, noe som gir deg trygghet. I motsetning til tradisjonelle hostingleverandører, tilbyr de bare administrerte hostingtjenester for VPS og dedikerte servere.

Med administrerte WordPress-hostingplaner, vil du få et tilpasset kontrollpanel for å administrere flere WordPress-nettsteder. Med alle andre planer får du et valg om å bruke cPanel / WHM eller Plesk. Uansett hvilke planer du bruker, er de svært pålitelige og fleksible, slik at du kan kjøre nettstedene og appene dine slik du vil uten trafikkgrenser.

Liquid Web har nylig lansert en administrert WooCommerce-hosting-tjeneste, som lar deg bygge ressurstunge e-handelsbutikker uten å måtte bruke pengene dine og ressursene dine på å optimalisere serverne dine. I motsetning til andre WooCommerce-hostingleverandører, har Liquid Web bygget et eget sett med WooCommerce-tabeller for å håndtere og lagre ordredata for å øke serverytelsen.

 • Ingen sidevisning eller trafikkgrenser
 • Full tilgang til både databasen og serveren
 • Automatiske plugin-oppdateringer
 • Iscenesettelsessted
 • Vanlig pris $ 29 / mo, men våre brukere betaler $ 19,33 / mo!
 • Kom i gang med Liquid Web nå!

Dedikert vertsvurdering
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Liquid Web Dedicated Hosting Review

liquid web managed dedikerte servere gjennomgang

Liquid Webs spesialtilpassede dedikerte servere med en leietaker gir skuddsikker sikkerhet og lynrask hastighet for nettstedet eller appen din. Alle dedikerte serverhotellplaner kan tilpasses fullstendig og er tilgjengelige med både Linux og Windows.

Når du abonnerer på en dedikert serverplan, lar Liquid Web deg velge mellom tre forskjellige datasentre, slik at du kan velge den nærmeste der målgruppen din befinner seg, noe som kan redusere serverens responstid.

Med Liquid Web dedikert hosting får du minimum 16 GB RAM, 5 TB båndbredde, 2 x 250 GB SSD primærlagring og 1 TB SATA backup-stasjon.

I motsetning til andre dedikerte serververtstjenester, kan Liquid Web tilby sine dedikerte servere raskt når en ordre er bekreftet. Etter at ordrebekreftelsen er fullført, vil de bygge og distribuere serveren innen 24 til 48 timer.

Hvis du ikke er sikker på hvilken dedikert serverhotellplan som passer riktig for dine unike behov, kan du komme i kontakt med vertsrådgiverne deres for en skreddersydd hostingløsning som passer best for deg.

De krever ingen installasjonsgebyr med dedikerte serverplaner. Om nødvendig kan du tilpasse ønsket styringsnivå.

 • Få spesialtilpasset dedikert server
 • 100% nettverks- og Power Uptime SLAer
 • Tilpass ønsket styringsnivå
 • Innebygde backup-stasjoner
 • Prisingen starter på $ 199 / mo.
 • Kom i gang med Liquid Web nå!

VPS-vurdering
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Liquid Web VPS Hosting gjennomgang

liquid web managed VPS hosting review

Liquid Webs VPS-hosting er det beste valget hvis du trenger kontrollen av en administrert dedikert server, men ikke kan rettferdiggjøre å ha din egen. Liquid Webs VPS-vertsplan er rangert som nr. 1 av en uavhengig kilde.

VPS-hostingplaner gir enkel skalerbarhet for serverressurser i det øyeblikket du vil ha dem. Du vil også ha full root-tilgang til serveren din. Hvis du velger et kontrollpanel, kan du enkelt konfigurere alle innstillinger og versjoner av PHP.

Med Liquid Webs VPS-hostingplaner, får du minimum 40 GB SSD-diskstasjon, 5 TB båndbredde og 2 vCPU. Du kan også forbedre din hosting med mange forskjellige tillegg som belastningsbalansører, VPN, brannmurer, integrerte sikkerhetskopier osv..

Et uavhengig tredjeparts skyleanalysikfirma, Cloud Spectator, rapporterte at Liquid Webs VPS-hostingplaner er raskere enn AWS, Rack Space og Digital Ocean. De tilbyr også serverovervåkning i sanntid og 100% nettverk og strøm oppetid SLAer.

Det beste av alt er at Liquid Web støtter oppetidsløftet med bransjens beste garanti. I tilfelle du møtte noen driftsstans, vil du få vertskapskreditter verdt 10 ganger så mye tid nettstedet var nede. Med VPS-plattformen kan du installere ethvert større operativsystem som CentOS 6 eller 7, Ubuntu, Debian 8, etc..

Du har ikke lov til å installere et tilpasset operativsystem på VPS-kontoen din. Hvis du trenger å installere et tilpasset operativsystem, blir du bedt om å velge en dedikert serververtsplan i stedet. Totalt sett tilbyr Liquid Webs cloud-VPS-hosting den beste verdien for pengene.

 • Fullt administrert VPS-hosting
 • Enkel skalerbarhet for serverressurser
 • Innebygde sikkerhetskopier
 • Server Secure Advanced Security
 • Prisingen starter på $ 59 / mo.
 • Kom i gang med Liquid Web nå!

WordPress Hosting Rating
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Liquid Web Managed WordPress Hosting Review

flytende nettavtale

Hvis du trenger administrert WordPress-hosting som ikke bare oppdaterer WordPress-installasjonen, men de installerte pluginsene, må du velge en av Liquid Webs administrerte hostingplaner.

For å unngå konflikter oppdaterer Liquid Web automatisk alle pluginene dine i et eget miljø. Hvis alt går bra, oppdaterer de produksjonsstedet ditt.

De har inngått et samarbeid med iThemes for å gi deg iThemes Sync Pro, en førsteklasses tjeneste som overvåker alle nettsteders oppetid og nedetid, Google Analytics-data, og sjekker SEO-statusen til innleggene dine, alt fra ett sted uten ekstra kostnad . iThemes Sync Pro er inkludert i Professional plan eller høyere.

De administrerte WordPress-hostingplanene for Liquid Web har mange unike funksjoner som hjelper deg med å spare tid.

Hvis du for eksempel vil bruke de samme programtilleggene og temaene for flere prosjekter, kan du bruke Stencil-appen for å spare tid, slik at du ikke trenger å installere dem manuelt én etter én.

 • Ingen sidevisning eller trafikkgrenser
 • Full tilgang til både databasen og serveren
 • Automatiske plugin-oppdateringer
 • Iscenesettelsessted
 • Vanlig pris $ 69 / mo, men brukerne våre betaler $ 21,39 / mo!
 • Kom i gang med Liquid Web nå!

WooCommerce Hosting Rating
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Liquid Web Managed WooCommerce Hosting gjennomgang

liquid web managed woocommerce hosting review

Vil du ha en WooCommerce-hostingløsning som gjør det superenkelt å sette opp butikken din, på lik linje med en hostet plattform som Shopify? Ønsker du også mer kontroll over plattformen din slik at du kan utvide nettstedet slik du vil med null begrensninger?

Liquid Webs WooCommerce-hosting-tjeneste tilbyr enkelheten til en hostet plattform når det kommer til butikkoppsett. Du trenger bare å velge en vertsplan og fullføre bestillingen for planen.

Siden plattformen er bygget med WooCommerce, får du full tilpassbarhet og utvidbarhet av WooCommerce. Hostingplanen din er ikke begrenset basert på antall sidevisninger, og butikken din er forhåndsinstallert og konfigurert med SSL, og flere verktøy.

I motsetning til tradisjonelle WooCommerce-vertsleverandører, bruker Liquid Web et annet sett med tabeller for å lagre bestillingsdata som reduserer spørringsbelastningen med 95%. Dette betyr at du får høy ytelse selv under topplast økter.

Liquid Web har inngått et samarbeid med Jilt, et flott produkt som reduserer oppsigelse av handlekurv for WooCommerce.

De har også inngått et samarbeid med Glew, et analyseverktøy som hjelper deg med å gjøre butikkens informasjon om til handlingsdata for å øke salget og inntektene dine. På toppen av det vil deres kundestøtte sikre at nettstedet ditt får en PCI-samsvarssertifisering for sikkert online betalingssystem.

 • Hostet WooCommerce-løsning
 • Forlatt vogngjenoppretting
 • Iscenesettelsessted
 • Innebygd Glew-analyse
 • Prisingen starter på $ 249 / mo.
 • Kom i gang med Liquid Web nå!

Reseller Hosting Rating
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Star Half 4,5 / 5,0

Liquid Web Reseller Hosting Review

flytende nettleserhotellvurdering

Ønsker du å selge delte hostingkontoer til kundene dine ved å kjøpe en VPS eller dedikert server? Trenger du også en WHMCS-plugin for å selge Cloud VPS eller Cloud Dedicated hosting-tjenester? Da kan det hende at Liquid Webs forhandlervertprogram er riktig passform for deg.

Liquid Webs forhandlervertprogram gir deg en komplett pakke med vertserveringsverktøy for å starte og utvide din webhotellvirksomhet.

Forhandlervertprogrammet lar deg kjøpe Liquid Web hosting-produkter til en rabatt. Du vil også få mange forskjellige gratis verktøy som WHMCS lisens, Standard SSL og mer.

Med WHMCS kan du lage høyt tilpassede hostingpakker, addons og generere profesjonelle fakturaer. Det beste av alt er at du får detaljert innsikt i hvordan det går med hostingvirksomheten med et øyeblikk.

 • Få konkurransedyktige rabatter på alle vertsprodukter
 • Selg delte, VPS og dedikerte hostingplaner
 • Gratis WHMCS-lisens
 • Helautomatisk distribusjon
 • Gi enkel avsetningskontroll til kundene
 • Kom i gang med Liquid Web nå!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map