HostGator vs. A2 Hosting Comparison (2020) – 1 klar vinner

HostGator vs a2 hosting


Ser du etter den beste hostingtjenesten? A2 Hosting og HostGator er to av de beste hostingleverandørene der ute. Men som virkelig er den beste webhotellstjenesten: A2 Hosting eller HostGator?

Ikke hver webhotell er opprettet like. Det er viktig for deg å forstå hvordan disse to vertsleverandørene skiller seg fra hverandre, med hensyn til deres prisplaner og funksjoner. Med vår objektive sammenligning mellom HostGator og A2 Hosting, hjelper vi deg med å bestemme hvilken som er det beste valget for deg.

HostGator vs. A2 Hosting – Oversikt

Hostgator

HostGator er en ekstremt populær leverandør av webhoteller. HostGator ble grunnlagt i 2002 og er nå vertskap for over 8 millioner nettsteder over hele kloden. De er kjøpt opp av Endurance International Group, et populært webhotellfirma, som også eier og driver flere kjente vertsmerker, inkludert Bluehost og iPage.

HostGator-planer har alle de viktige hostingfunksjonene, og de gir deg en 45-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøve ut tjenesten deres risikofri.

a2-hosting-hosting-alternativer

A2 Hosting er også et ledende utviklingsvennlig hostingfirma som tilbyr alle funksjonene du trenger for å få nettstedet ditt i gang. De lar deg også velge ditt foretrukne datasenter når du registrerer deg for deres hosting-tjenester.

I motsetning til HostGator, eies og drives A2 Hosting uavhengig.

Det beste av alt er at A2 Hosting gir garanti for pengene tilbake når som helst hvis du ikke er fornøyd

HostGator vs. A2 Hosting – Sidehastighet og oppetid

Hastighet og oppetid er de mest kritiske faktorene du må ta hensyn til når du velger en webvertstjeneste.

Hastighet er viktig fordi ingen liker et tregt nettsted, og Google fortsetter å understreke sidehastigheten i algoritmen sin.

Tilsvarende er oppetid viktig fordi brukerne forventer at nettstedet ditt skal være tilgjengelig døgnet rundt. Vanligvis uttrykkes oppetid som en prosentandel av den totale tilgjengelige tiden; “99,95%”, for eksempel.

For å teste nettstedets hastighet og oppetid for webhotelltjenestene i sammenligningen vår A2 Hosting vs HostGator, registrerte vi oss med begge tjenestene og opprettet en testside drevet av WordPress. For å speile det levende miljøet, installerte vi også et standard WordPress-tema, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder.

Vi brukte følgende verktøy for å utføre hastighet og oppetid eksperimenter på våre test nettsteder:

  • Pingdom
  • Lastpåvirkning
  • Bitcatcha

speedtest hostgator

I følge Pingdom tok HostGator-nettstedet 691 ms å laste da det ble testet fra Dallas.

a2 hosting hastighetstest pingdom

Imidlertid tok nettstedet vårt A2 Hosting 1,28 sekunder å laste, noe som også betyr at nettstedet bare var raskere enn 84% av alle testede nettsteder.

Det er også viktig å analysere om hosting-servere kan overleve en trafikkstigning. For trafikkstopptesten vår brukte vi et verktøy som heter Load Impact. Vi sendte noen virtuelle brukere til nettstedene våre og bygde gradvis opp til 100 besøkende om gangen for å se hvordan serverne presterte.

loadimpact hostgator

I følge Load Impact, svarte HostGator-serveren vår raskt til det var rundt 80 besøkende om gangen. Etter hvert som trafikken vokste, begynte nettstedet å avta litt og gikk tilbake til det normale etter noen få øyeblikk.

A2 Hosting loadimpact test

På den annen side, testet nettstedet vårt A2 Hosting fungerte konsekvent til det var rundt 40 besøkende på nettstedet. Nettstedet bremset opp en stund for deretter å gå tilbake til normal tilstand.

Etter vår Load Impact-test utførte vi en test med Bitcatcha for å overvåke serverens responstid fra 8 forskjellige geografiske steder: New York, LA, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia. Hastigheten for hvert sted ble målt tre separate ganger, og deretter ble resultatene gjennomsnittet.

bitcatcha-hostgator

I henhold til Bitcatcha-testen vår, var den samlede ytelsen til HostGator og A2 Hosting begge gradert C.

a2 hosting bitcatcha test

HostGator vs. A2 Hosting – Brukervennlighet

hostgator-cpanel

For å administrere webhotellkontoer gir både HostGator og A2 Hosting cPanel-tilgang til brukere. I tillegg hjelper installatørene med 1 klikk deg raskt å installere populære nettstedskript som WordPress, Joomla, Drupal, osv..

A2 Hosting cPanel

Hvis du velger Windows-hosting med A2 Hosting, vil du få tilgang til Plesk for å administrere webhotellkontoen din.

HostGator vs. A2 Hosting – Funksjoner

HostGator gir deg alle de viktige funksjonene du trenger for å starte nettstedet ditt. inkludert uovervåket båndbredde, 1-klikks installatører, nettstedbygger, gratis markedsføringskreditter osv.

Med HostGators startplan kan du være vert for et nettsted og med en litt kostbar plan kan du være vert for så mange nettsteder du vil.

Til sammenligning holder A2 Hosting seg lenger foran kurven når det gjelder funksjoner. La oss se på noen få områder der A2 Hosting utmerker seg i forhold til HostGator:

Når som helst pengene tilbake-garanti: Hvis du ikke er fornøyd med A2 Hosting, kan du be om full refusjon innen 30 dager etter at du registrerte deg. De gir også en pro-rate refusjon for ubrukte hosting-tjenester.

Flere vertsalternativer: I motsetning til HostGator, gir A2 Hosting et bredt utvalg av hostingalternativer. For eksempel, med sine VPS-planer, tilbyr de en ikke-administrert server, administrert server, rabatt SSD-server, kjerneserver osv..

HostGator vs. A2 Hosting – Support og dokumentasjon

Både HostGator og A2 Hosting gir 24/7 support via 3 modus: live chat, telefon og e-post. Begge deres omfattende kunnskapsbaser forklarer alt du trenger å vite om å bruke hostingplattformene deres, steg for steg.

HostGator vs. A2 Hosting – Priser

La oss ta en titt på en sammenligning mellom prisene for forskjellige hostingalternativer fra HostGator og A2 Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
HostGator$ 2,78 / mo.$ 5,95 / mo. (Sky)$ 19,95 / mo.$ 19,95 / mo.$ 119,00 / mo.
A2 Hosting$ 3,92 / mo.$ 3,92 / mo.$ 13,19 / mo.$ 13,75 / mo.$ 99,59 / mo.

Hvis du starter og vil velge delt / billig webhotell, er HostGators planer rimelige. A2 Hosting tilbyr billigere planer for alle andre vertsalternativer.

Både HostGator og A2 Hosting tilbyr de beste forhandlerhotellplanene.

Du kan også bruke HostGator-kupongkoden for å få STORT rabatt.

Oppsummering: HostGator vs. A2 Hosting

Etter sammenligningen mellom HostGator og A2 Hosting, tror vi at HostGator er en bedre hostingtjeneste. Ikke bare er hosting-tjenestene raskere, men de er mer pålitelige, med tanke på omdømmet deres i bransjen.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den rette hostingtjenesten som tilfredsstiller budsjettet og behovene dine. Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke ut hele HostGator-gjennomgangen eller en grundig A2 Hosting-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me