HostGator vs. DreamHost (2020) – En detaljert sammenligning!

HostGator vs. DreamHost


Lurer du på hva som er det beste vertsalternativet: HostGator eller DreamHost? De er to av de mest populære webhotellbedriftene der ute. Men det ene må være bedre enn det andre, ikke sant?

I vår UNBIASED sammenligning mellom HostGator og DreamHost, hjelper vi deg med å finne ut det beste valget for budsjett og behov.

HostGator vs. DreamHost – Oversikt

hostgator-web-hosting

HostGator og DreamHost er to av de mest populære webhotellleverandørene på markedet. HostGator ble grunnlagt i 2002 og har i dag over 8 millioner nettsteder. DreamHost ble derimot grunnlagt tilbake i 1996, et år før Google kom. De serverer nå over 1,5 millioner nettsteder, blogger og applikasjoner med over 400 000 glade kunder. Begge er PCI-kompatible webhotellfirmaer.

Mens Endurance International Group kjøpte HostGator i 2012, eies og drives fortsatt DreamHost.

Dreamhost

Både HostGator og DreamHost tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer inkludert delt, VPS og dedikert server. Begge deler vugger spesielt det delte vertsområdet med sine rimelige vertsplaner.

HostGator vs. DreamHost – Hastighet og oppetid

De viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger en webhotell er nettstedets hastighet og oppetid. Webhotellfirmaer skryter ofte av høye responstider på servere og oppetid garantier.

For å sjekke om de lever opp til hypen, registrerte vi oss for de delte hostingplanene og opprettet en testside på både HostGator og DreamHost. For å speile det levende nettstedmiljøet på våre testnettsteder, installerte vi standard WordPress-tema og la til dummyinnhold sammen med noen bilder.

Og så gjennomførte vi noen forskjellige ytelsestester på testnettstedene våre:

 • Pingdom-test: For å overvåke lastingstiden for siden.
 • Load Impact-test: For å se hvordan serveren reagerer under en trafikkstøt.
 • Bitcatcha-test: For å registrere serverens responstid på 8 forskjellige internasjonale steder ved å ignorere innholdet.

Og her er resultatene våre:

speedtest hostgator

I følge Pingdom tok HostGator 691ms å laste da de ble testet fra Dallas. Det er raskere enn 94% av alle testede nettsteder.

dreamhost hastighetstest

DreamHost-testnettstedet vårt er lastet på under et halvt sekund, som er raskere enn 97% av alle testede nettsteder.

loadimpact hostgator

I følge Load Impact, svarte HostGator-serveren vår raskt til det var rundt 80 besøkende om gangen. Etter hvert som trafikken vokste, begynte nettstedet å avta.

dreamhost loadimpact test

Som du ser i diagrammet, forble DreamHost-nettstedet stabilt under trafikkstøtestesten. Antall live besøkende hadde ingen innvirkning på responstiden.

bitcatcha-hostgator

I henhold til vår Bitcatcha-test, svarte HostGator-serveren vår på bare en brøkdel av sekunder i USA. Selv om responstiden var relativt høy på internasjonale steder, svarte den fortsatt på mindre enn et sekund. HostGators server ble rangert som C av Bitcatcha, mens DreamHost-nettstedet vårt ble rangert som A+.

dreamhost bitcatcha

Vinner: DreamHost

HostGator vs. DreamHost – Brukervennlighet

hostgator-cpanel

I motsetning til HostGator kommer ikke DreamHost med et cPanel-dashbord. I stedet har de sitt eget nettbaserte kontrollpanel.

dreamhost administrere domener

Det betyr at hvis du allerede er kjent med det mest populære kontrollpanelet for webhotell (cPanel), er det litt læringskurve å takle før du bruker DreamHosts kontrollpanel.

Vinner: HostGator

HostGator vs. DreamHost – Funksjoner

Det beste med HostGator er at de gir deg flere hostingfunksjoner enn noen av konkurrentene.

Før vi hopper inn og begynner å se på hvordan HostGator stabler opp mot DreamHost med tanke på funksjoner, la oss se på det omvendt – noen få områder der DreamHost utmerker seg i forhold til HostGator.

SSD-lagring:

DreamHost tilbyr lagring av Solid State Diskes mens HostGator tilbyr HDD-lagring. SSD har vist seg å være raskere enn HDD-er i opptil 2 ganger.

Gratis domenenavn:

Når du registrerer deg, gir DreamHost deg et gratis domenenavn mens HostGator ikke tilbyr et. Imidlertid er tilbudet om gratis domenenavn mer en markedsførings-gimmick enn en nyttig funksjon, fordi hvis du registrerer et domenenavn gratis hos DreamHost, må du betale rundt $ 15 per år etter det første året. I stedet kan du ha registrert et domenenavn hos en domeneregistrator som Domain.com for så lite som $ 12 årlig.

Hvis du vil spare på domenekostnader på lang sikt, foreslår vi at du bruker en domenenavnsregistrator.

Bortsett fra SSD-lagring og et gratis domenenavn, trekker HostGator kilometer foran DreamHost med tanke på funksjoner …

 • Ubegrenset e-post: Med HostGator får du ubegrenset e-postkontoer med noen av deres vertsplaner. Du må imidlertid velge den dyreste planen for å sette opp e-postmeldinger med DreamHost-vertskontoen din.
 • Avansert nettstedbygger: Både DreamHost og HostGator tilbyr nettstedbyggere med sine hostingplaner, men HostGators byggherre holder seg foran kurven med sine avanserte funksjonaliteter, inkludert en butikk for e-handel.
 • Gratis dedikert IP: Med HostGators avanserte delte hostingplan får du et gratis dedikert IP- og SEO-verktøy, mens DreamHost ikke tilbyr noen av de delte hostingplanene deres.
 • Gratis annonsekreditt: Med hver HostGator-vertsplan får du annonsekreditter på $ 200 for å tiltrekke trafikk til nettstedet ditt. DreamHosts vertsplaner er ikke samlet med noen gratis annonsekreditt.

Vinner: HostGator

HostGator vs. DreamHost – Support og dokumentasjon

HostGator har over 850 ansatte som gir overlegen 24/7 support via live chat, telefon og e-post. Deres online supportportal dekker alle aspekter ved å bygge et nettsted med HostGator. Den inneholder over 500 videoopplæringer og 680 hjelpeartikler.

Motsatt er DreamHosts støtte patetisk. Mens de ofte annonserer 24/7 support, er realiteten at de bare tilbyr 24/7 e-postbasert support. Det tar imidlertid nesten et døgn å få din supportforespørsel løst via e-post.

Støtte for live chat er bare tilgjengelig fra 5 til 22 pm PST, 7 dager i uken. Selv om forespørsler om tilbakeringing er tilgjengelige, må du betale en engangsbetaling eller abonnere på en månedlig plan. Husk at det ikke kan ringes tilbake for numre utenfor USA og Canada.

Vinner: HostGator

HostGator vs. DreamHost – Priser

Her er en detaljert sammenligning mellom prisene for forskjellige vertsalternativer fra DreamHost og HostGator.

SharedWordPressCloudVPSDedicated
HostGator$ 2,78 / mo.$ 5,95 / mo. (Sky)$ 4,95 per måned.$ 19,95 / mo.$ 119,00 / mo.
Dreamhost$ 2,59 / mo.$ 16,95 / mo. (Fikk til)$ 4,50 / mo.$ 13,75 / mo.$ 169,00 / mo.

Den ordinære prisen for DreamHosts delte hostingplan starter på $ 10,95 per måned. Imidlertid har vi inngått en eksklusiv avtale med DreamHost, slik at du bare måtte betale $ 2,59 per måned.

DreamHost tilbyr administrert WordPress-hosting, slik at du ikke trenger å kjenne til det tekniske ved å optimalisere serveren for å øke nettstedets ytelse fordi DreamHost håndterer den for deg.

På den annen side tilbyr HostGator WordPress cloud hosting, som gir en raskere opplevelse av nettstedet enn deres delte hostingplan.

Du kan også bruke HostGator-kupongkoden for å få STORT rabatt.

HostGator tilbyr også de beste forhandlerhotellplanene.

Hvis du leter etter de billigste introduksjonsplanene for hosting, må du ikke se lenger enn DreamHost. Husk at du må betale de ordinære prisene etter den første betalingsperioden.

Vinner: DreamHost

Oppsummering: HostGator vs. DreamHost

Etter vår sammenligning er det tydelig at HostGator er det beste valget for nettstedet ditt. Ikke bare gir de mange nyttige hostingfunksjoner, deres kontrollpanel er superenkelt å bruke.

HostGators prisbelønte støtte har alltid fått ryggen. I motsetning til DreamHost gir de 24/7 support via live chat, telefon og e-post.

Med DreamHost må du betale en egen betaling for telefonstøtte. Selv om gratis tilbakeringingsstøtte er tilgjengelig, er den bare inkludert i deres dyreste prisnivå.

Du vil også sjekke sammenligningen til eksperten vår,

 • HostGator vs GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion Hosting
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Hosting

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge mellom HostGator og DreamHost. For mer informasjon, sjekk ut vår komplette HostGator-gjennomgang og en grundig DreamHost-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map