HostGator vs. GreenGeeks sammenlignet (2020) – 1 klar vinner!

HostGator-vs-GreenGeeks


Lurer du på hva som er det bedre valget mellom HostGator kontra GreenGeeks? Både HostGator og GreenGeeks serverer millioner av domener fra hele verden. Men det er vanskelig å analysere hvilken som er det beste valget med så mange motstridende meninger.

I vår UNBIASED sammenligning mellom HostGator og GreenGeeks, hjelper vi deg med å forstå hvilken leverandør som har riktig webhotell for budsjettet og behovene dine.

HostGator vs. GreenGeeks – Oversikt

hostgator-web-hosting

HostGator og GreenGeeks er to av de mest populære hostingleverandørene på markedet. Mens de tilbyr en rekke forskjellige hostingalternativer, inkludert VPS og dedikerte servere, vugger de spesielt den delte hostingbransjen.

HostGator tilbyr også de beste forhandlerhotellplanene.

HostGator ble grunnlagt i 2002, og har i dag rundt 8 millioner nettsteder som spenner over kunder over hele verden. HostGator ble kjøpt opp av Endurance International Group i 2012. Siden oppkjøpet har de vokst kontinuerlig som en av verdens ledende webhotellleverandører.

greengeeks-web-hosting

GreenGeeks ble derimot grunnlagt i 2008, med kunder fra over 150 land. De understreker ofte sitt engasjement for miljøet og merker seg selv som den # 1 miljøvennlige webhotellleverandøren på markedet.

HostGator vs. GreenGeeks – Hastighet og oppetid

Sidehastighet og oppetid er de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

Ingen liker en treg nettside. Selv en forsinkelse på 1 sekund kan skade konverteringene dine med 7%. I tillegg fortsetter Google å understreke hastigheten i algoritmene sine.

Tilsvarende er oppetid også viktig fordi de besøkende forventer at nettstedet ditt vil være tilgjengelig døgnet rundt.

For å teste hastigheten og oppetiden til HostGator og GreenGeeks for vår sammenligningsartikkel, registrerte vi oss for en delt hostingkonto med begge vertsleverandørene. Vi speilet også et produksjonsmiljø på disse delte hostingkontoer ved å opprette et WordPress-nettsted, installere et standard WordPress-tema, legge til dummyinnhold og laste opp noen bilder.

Deretter gjennomførte vi noen forskjellige hastighets- og oppetidseksperimenter på disse teststedene ved hjelp av følgende testverktøy:

 • Pingdom
 • Lastpåvirkning
 • Bitcatcha

speedtest hostgator

I følge Pingdom tok HostGator-nettstedet 691 ms å laste, mens GreenGeeks-nettstedet tok 697 ms.

GreenGeeks hastighetstest

Etter våre Pingdom-tester analyserte vi hvordan testnettstedene våre håndterte trafikkstøt i løpet av rushtiden med et populært testverktøy, Load Impact, og sendte noen virtuelle brukere til nettstedene våre.

loadimpact hostgator

I følge Load Impact, svarte HostGator-serveren vår raskt til det var rundt 80 besøkende om gangen. Etter hvert som trafikken vokste, begynte nettstedet å avta litt.

GreenGeeks lastimpact

Imidlertid utførte GreenGeeks-nettstedet under Load Impact-testen nesten konsekvent uavhengig av belastningen. Ingen nedetid ble registrert under testen.

Vi ønsket også å analysere serverens responstid fra hele verden ved å ignorere innholdet på nettstedene. For denne testen brukte vi Bitcatcha. Det gjennomsnittet lastehastigheten fra 8 forskjellige globale steder: New York, LA, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia.

bitcatcha-hostgator

I følge Bitcatcha-testen svarte HostGator-serveren vår på bare en brøkdel av sekunder i USA. Selv om responstiden var relativt høy på internasjonale steder, svarte serveren fortsatt på mindre enn et sekund.

GreenGeeks responstid

Tilsvarende ble GreenGeeks ‘server vurdert av C av Bitcatcha. Responstiden var nesten den samme som HostGator fra flere steder.

Vinner: GreenGeeks

HostGator vs. GreenGeeks – Brukervennlighet

hostgator-markedet

Både HostGator og GreenGeeks gir cPanel-tilgang til å administrere webhotellkontoen din. Med hver hostingplan vil du også få et 1-klikk WordPress-installasjonsprogram for å raskt starte nettstedet ditt.

Med HostGator kan du bygge et nettsted slik du vil med en dra og slipp-byggherre som er utviklet internt. Byggherren lar deg til og med integrere en butikk for e-handel med nettstedet ditt.

GreenGeeks cpanel

På den annen side gir GreenGeeks en veldig grunnleggende byggherre med hostingplanene sine.

Vinner: HostGator

HostGator vs. GreenGeeks – Funksjoner

Når det gjelder funksjoner, holder GreenGeeks seg foran kurven. La oss se på hvordan GreenGeeks stabler opp mot HostGator:

 • Ubegrenset domener hosting: Med hver hostingplan tilbyr GreenGeeks ubegrensede domener hosting, mens HostGators delte startplan bare lar deg være vert for et enkelt nettsted.
 • SSD (Solid State Drive) lagring: Alle GreenGeeks-planer har SSD-lagring, mens HostGator tilbyr HDD (Hard Disk Drive) lagring. SSD er bevist å utføre 2X bedre enn HDD.
 • Gratis domeneregistrering: I motsetning til HostGator, kan du frafalle domeneregistreringsavgiften når du registrerer deg for en GreenGeeks-vertsplan.

Vinner: GreenGeeks

HostGator vs. GreenGeeks – Støtte og dokumentasjon

Både HostGator og GreenGeeks tilbyr 24/7 teknisk support via live chat, telefon og e-post.

Det som gjør at HostGator skiller seg ut er deres robuste kunnskapsbase. Den inneholder 680+ hjelpeartikler og 500+ videoopplæringer for å hjelpe deg med å utforske alle aspekter av webhotell, steg for steg.

Vinner: HostGator

HostGator vs. GreenGeeks – Priser

La oss foreta en sammenligning sammenlikning med hostingpriser for GreenGeeks og HostGator-planer.

SharedWordPressCloudVPSDedicated
HostGator$ 2,78 / mo.$ 5,95 / mo. (Sky)$ 4,95 per måned.$ 19,95 / mo.$ 119,00 / mo.
GreenGeeks$ 2,95 / mo.$ 2,95 / mo.$ 39,95 / mo.$ 169,00 / mo.

HostGator er også i vår liste over de beste gratis webhotellfirmaene som tilbyr billigste løsninger.

Som du ser av tabellen, er HostGator-planene billigere enn GreenGeeks-planer. HostGator tilbyr også flere vertsalternativer, inkludert netthosting og WordPress skyhosting.

Du kan også bruke HostGator-kupongkoden for å få STORT rabatt.

Vinner: HostGator

Oppsummering: HostGator vs. GreenGeeks

Etter vår sammenligning mener vi HostGator er et bedre vertsvalg enn GreenGeeks. HostGator gir deg flere vertsalternativer enn GreenGeeks. Deres hosting-tjenester er billige og rimelige.

Hvis du nettopp begynner og ikke ønsker å ansette en utvikler for å opprette et nettsted, kan du prøve ut HostGators nettstedbygger.

Ikke gå glipp av sammenligningene våre mellom,

 • HostGator vs DreamHost
 • HostGator vs InMotion Hosting
 • HostGator vs WP Engine
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Hosting

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste hostingløsningen. Hvis du likte denne artikkelen, kan det også være lurt å sjekke vår komplette HostGator-gjennomgang og GreenGeeks-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map