HostGator vs. InMotion Hosting Comparison (2020) – 1 vinner!

Hostgator vs inmotion hosting


Vil du vite hvilken som er den beste hostingtjenesten: InMotion Hosting vs. HostGator? Både HostGator og InMotion Hosting er populære vertsleverandører, men det kan være vanskelig å finne den perfekte hostingtjenesten for dine spesifikke behov. En leverandør må være mye mer enn bare ‘populær’ for å kvalifisere seg som den BESTE.

Det er derfor vi har skrevet en objektiv sammenligning mellom HostGator og InMotion Hosting, slik at du kan finne den vertskapstjenesten som passer ditt budsjett og behov.

HostGator vs. InMotion Hosting – Oversikt

hostgator-web-hosting

HostGator er en av de mest populære hostingleverandørene på markedet. Det ble grunnlagt i 2002 av Brent Oxley, en student fra Florida Atlantic University. For noen år siden ble det kjøpt opp av Endurance International Group, og driver nå over 8 millioner nettsteder fra hele verden.

Mens de tilbyr et bredt utvalg av vertsalternativer, vugger de spesielt den delte hosting-tjenesten, som er rettet mot brukere på nybegynnere.

inMotion-web-hosting

InMotion Hosting er enda en pålitelig webhotell. Det ble grunnlagt i 2001 og er en uavhengig eid og drevet hostingleverandør. Nettvertsnettverket deres er basert på operativsystemene Linux og Unix.

I et forsøk på å oppveie karbonavtrykket sitt, har de inngått et samarbeid med Trees for the Future, en ideell organisasjon. Gjennom partnerskapet har de plantet 5000 trær i hele u-verdenen.

Begge er PCI-kompatible webhotellfirmaer.

HostGator vs. InMotion Hosting – Hastighet og oppetid

Hastighet og oppetid er de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

Nesten hver webhotellgaranti garanterer raske lastetider og høy oppetid. For å teste om HostGator og InMotion Hosting lever opp til løfter om hastighet og oppetid, registrerte vi oss med deres delte hostingplaner og opprettet en testside på hver av hostingkontoer. For å speile produksjonsmiljøet på testnettstedene våre, installerte vi WordPress, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder.

Deretter gjennomførte vi noen forskjellige hastighets- og oppetidsforsøk på teststedene.

 • Pingdom test: For å overvåke lastetiden for siden på teststedene våre.
 • Lastbelastningstest: For å sjekke hvordan serverne håndterer en trafikkstigning på våre nettsteder under den maksimale belastningen.
 • Bitcatcha-test: For å registrere serverens responstid fra 8 forskjellige geografiske steder.

speedtest hostgator

I følge vår Pingdom-test tok HostGator-nettstedet 691 ms å laste da det ble testet fra Dallas. På den annen side tok InMotion Hosting-nettstedet 982ms å laste.

InMotion Hosting test pingdom

Etter Pingdom-testen gjennomførte vi Load Impact-tester for å se hvordan serverne ville takle en trafikkstigning i løpet av en høy belastningstid. For denne testen sendte vi noen virtuelle brukere til våre nettsteder og bygde opptil 100 besøkende om gangen.

loadimpact hostgator

I følge Load Impact, svarte HostGator-serveren vår raskt til det var rundt 80 besøkende om gangen. Motsatt presterte InMotion Hosting-nettstedet bare bra til det nådde 25 brukere. Etter det avtok det betydelig. Serverens ytelse var ikke konsekvent gjennom hele testen.

loadimpact følelser

Etter Load Impact-testen gjennomførte vi en Bitcatcha-test på testnettstedene våre.

Bitcatcha analyserer serverens responstid over hele kloden ved å ignorere innholdet på nettstedet. Det gjennomsnittet lastehastigheten fra 8 forskjellige globale steder: New York, LA, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia. Hastigheten for hvert sted måles tre separate ganger og deretter blir resultatene gjennomsnittet.

bitcatcha-hostgator

Både InMotion Hosting og HostGators servere ble vurdert til C av Bitcatcha. Begge serverne svarte på bare en brøkdel av sekunder i USA, men responstidene var relativt høye på internasjonale steder.

bitcatcha InMotion Hosting-test

Vinner: HostGator

HostGator vs. InMotion Hosting – Brukervennlighet

hostgator-cpanel

Både InMotion Hosting og HostGator har cPanel-tilgang som lar deg administrere nettstedfiler, databaser og e-poster med letthet.

InMotion kontrollpanel

Du vil også få et 1-klikk-installasjonsprogram som lar deg raskt installere WordPress, Joomla, Drupal og andre populære nettstedskript på vertserveren din.

Vinner: Det er uavgjort

HostGator vs. InMotion Hosting – Funksjoner

Når det gjelder funksjoner, slår InMotion Hosting all konkurransen. Selvfølgelig gir HostGator deg alle de viktige hostingfunksjonene for å lage et nettsted med letthet. Imidlertid går InMotion Hosting bare utover.

Her er noen InMotion Hosting-funksjoner du ikke finner hos HostGator:

 • 2X bedre pengene tilbake-garanti: Mens HostGator gir en 45-dagers garanti for å prøve ut deres hosting-tjeneste risikofritt, kommer InMotion Hosting med en 90-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Velg et datasenter: I motsetning til HostGator, lar InMotion deg velge datasenter for nettstedet ditt når du registrerer deg for hostingplanen deres.
 • SSD-lagring: Alle InMotion Hosting-planer leveres med SSD-lagring (Solid State Drive), som viser seg å være raskere enn HDD-lagring, som HostGator bruker.

Vinner: InMotion Hosting

HostGator vs. InMotion Hosting – Support og dokumentasjon

HostGator tilbyr 24/7 support via 3 modus: telefon, live chat og e-post. Deres omfattende supportportal inkluderer 680+ hjelpeartikler og 500+ videoopplæringer som hjelper deg å utforske alle aspekter av webhotell, trinnvis.

InMotion Hosting gir derimot 24/7/365 USA-basert teknisk support via telefon, live chat, e-post / billetter og til og med Skype! De har også en robust kunnskapsbase som forklarer alt du trenger å vite om å bygge et nettsted med InMotion Hosting.

Vinner: Det er uavgjort

HostGator vs. InMotion Hosting – Priser

La oss se på en sammenligning mellom priser mellom to vertsleverandører: HostGator og InMotion Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
HostGator$ 2,78 / mo.$ 5,95 / mo. (Sky)19,95 / mo.$ 19,95 / mo.$ 119,00 / mo.
InMotion Hosting$ 3,99 / mo.$ 4,99 / mo.$ 13,99 / mo.$ 19.99 / mo.$ 105,69 / mo.

HostGator har bedre prisalternativer for brukere som nettopp begynner. De belaster bare $ 2,78 per måned for en delt hostingplan. ImMotion Hosting tilbyr imidlertid billigere planer for WordPress, dedikert og forhandlervert.

Du kan bruke HostGator-kupongkoden for å få STORT rabatt.

Vinner: InMotion Hosting

Oppsummering: HostGator vs. InMotion Hosting

Etter vår sammenligning mener vi at HostGator er et bedre alternativ enn InMotion Hosting. Fra testen vår er det tydelig at når det gjelder hastighet og oppetid, slår HostGator buksene av all sin konkurranse.

De tilbyr også billigere delte hostingplaner. Hver gang du trenger hjelp, kan du stole på deres vennlige supportteam.

Du vil også sjekke disse sammenligningene mellom,

 • HostGator vs DreamHost
 • HostGator vs. GreenGeeks
 • HostGator vs WP Engine
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Hosting

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det rette vertsalternativet for dine behov. For mer informasjon, kan du sjekke ut vår komplette HostGator-gjennomgang og vår grundige InMotion Hosting-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me