HostGator vs. iPage Comparison (2020) – Her er vinneren!

HostGator vs ipage


Leter du etter den beste leverandøren av webhotell? iPage og HostGator er to av de mest kjente hostingleverandørene der ute. Men som virkelig har den beste webhotellstjenesten: iPage eller HostGator?

Ikke alle webhotell-tjenester er opprettet like. Det er viktig å forstå hvordan disse to vertsleverandørene skiller seg fra hverandre, med hensyn til deres prisplaner og funksjoner. Ved å bruke vår objektive sammenligning mellom HostGator og iPage, hjelper vi deg med å bestemme hvilken som er det beste valget for nettstedene dine.

HostGator vs. iPage – Oversikt

hostgator

Både HostGator og iPage er vertsmerker som drives av Endurance International Group, et ekstremt høyt ansett webhotellfirma.

HostGator er rettet mot å tilby et bredt spekter av forskjellige hostingalternativer og tjenester. De tilbyr flere vertsalternativer som iPage ikke tilbyr, inkludert netthosting og forhandlervert.

IPage-GoDaddy-hosting-alternativer

Motsatt er iPage fokusert på å levere de rimeligste hostingplanene i bransjen for å passe til ethvert budsjett. Webhotellplanene deres starter på $ 1,99 per måned, som inkluderer et gratis domenenavn og SSL.

HostGator vs. iPage – Sidehastighet og oppetid

Uten tvil er hastighet og oppetid de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

For å teste om HostGator og iPage faktisk lever opp til deres hype, bestemte vi oss for å analysere siden hastighet og oppetid garantier ved å registrere deg med hver av dem og opprette to test nettsteder.

For å speile det levende miljøet på testnettstedene våre, installerte vi et WordPress-tema og publiserte dummyinnhold sammen med noen bilder.

Deretter gjennomførte vi noen forskjellige eksperimenter på disse teststedene med følgende verktøy:

 • Pingdom: For å analysere nettstedets hastighet.
 • Lastpåvirkning: For å overvåke hvordan disse hosting-serverne håndterer en trafikkstigning i løpet av en maksimal belastningstid.
 • Bitcatcha: For å bestemme hvordan disse hosting-serverne fungerer fra åtte forskjellige geografiske steder.

speedtest hostgator

I henhold til vår Pingdom-hastighetstest tok HostGator-nettstedet 691 ms å laste da det ble testet fra Dallas.

ipage pingdom hastighetstest

Imidlertid lastet vår iPage-testside inn på 2,6 sekunder, som er raskere enn bare 60% av alle testede nettsteder, og det er tregere enn HostGator-nettstedet.

loadimpact hostgator

I følge Load Impact, svarte HostGator-serveren vår raskt til det var rundt 80 besøkende om gangen.

belastning på siden

Når det gjaldt iPage, var responstiden langsom når det var rundt 50 brukere på nettstedet. Etter dette forble sidehastigheten stabil til tross for at det var flere live brukere.

bitcatcha-hostgator

I henhold til vår Bitcatcha-test ble HostGators server vurdert til C; mens iPage-nettstedet vårt ble vurdert til C+.

ipageserverens responstid

Vinner: HostGator

HostGator vs. iPage – Brukervennlighet

hostgator-cpanel

Alle hostingplaner fra HostGator kommer med cPanel for administrasjon av webhotellkontoer. De tilbyr også 1-klikks installatører for populære nettstedskript, for eksempel WordPress, Joomla og Drupal.

iPage kontrollpanel

På den annen side tilbyr iPage ikke cPanel. I stedet tilbyr de sin egen tilpassede versjon av et kontrollpanel som de omtaler som vDeck. Imidlertid, hvis du er vant til cPanel, som er det mest populære kontrollpanelet for webhotell i verden, så vil det være litt læringskurve å takle før du mestrer vDeck.

Begge tilbyr også en nettstedsbygger som er utviklet internt for brukere som ønsker å bygge et nettsted uten å måtte ansette en utvikler.

Vinner: HostGator

HostGator vs. iPage – Funksjoner

Med HostGator får du alt du trenger for å sparke av det nye nettstedet fra grunnen av. Enten du vil ha verktøy for nettstedsbygger eller 1-klikk applikasjonsinstallere, SEO-verktøy eller sikkerhetskopiløsninger, har HostGator deg dekket. De tilbyr også en 45-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøve ut deres hosting-tjenester risikofri.

Imidlertid kjører iPage sirkler rundt HostGator når det kommer til funksjoner.

En-passer-for-alle-plan: iPage tilbyr bare en delt hostingplan, som lar deg være vert for ubegrensede nettsteder; mens du med HostGator må registrere deg for en kostbar plan for å få ubegrenset webhotell.

Gratis domenenavn: Når du registrerer deg for en hostingplan, får du et gratis domenenavn med iPage.

Vinner: iPage

HostGator vs. iPage –Støtte og dokumentasjon

Både HostGator og iPage tilbyr 24/7 eksperthjelp når det er behov via telefon, chat og billettbaserte e-poster. Kunnskapsbaseene deres er ganske enkle uten fluff, slik at du enkelt kan løse problemer med webhotell også.

Vinner: Det er uavgjort

HostGator vs. iPage – Priser

Her er en sammenligning to-to-head mellom prisingen av forskjellige vertsalternativer fra HostGator og iPage:

SharedWordPressCloudVPSDedicated
HostGator$ 2,78 / mo.$ 5,95 / mo. (Sky)$ 4,95 per måned.$ 19,95 / mo.$ 119,00 / mo.
iPage$ 1,99 / mo.$ 3,75 / mo.$ 19.99 / mo.$ 119,99 / mo.

Som du kan se, er iPages introduksjonsplaner langt billigere enn HostGators. Hvis du leter etter rimelige delte eller WordPress-hostingplaner, bør du vurdere iPage.

iPage tilbyr ikke Cloud eller forhandlervert. Prisene for VPS-server og dedikerte servere som tilbys av HostGator og iPage er nesten de samme.

Du kan også bruke HostGator-kupongkoden for å få STORT rabatt.

iPage ble også laget til vår liste over de beste gratis webhotellfirmaene.

Vinner: iPage

Oppsummering – HostGator vs. iPage

Etter vår sammenligning mener vi at HostGator er et bedre vertsfirma enn iPage totalt sett. Ikke bare gir HostGator flere vertsalternativer, men de tilbyr også et stort utvalg av verktøy for enkelt å lansere et nettsted fra grunnen av.

HostGator tilstreber alltid fortreffelighet ved kontinuerlig å oppgradere infrastrukturen så vel som brukeropplevelsen.

Mens iPage kommer med 30 dager pengene tilbake-garanti, lar HostGator deg prøve tjenesten deres i 45 dager uten risiko.

Du kan også sjekke ekspertens sammenligninger mellom …

 • HostGator vs GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion Hosting
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Hosting

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste webhotellleverandøren for nettstedet ditt. Hvis du likte denne sammenligningen, sjekk ut vår komplette HostGator-gjennomgang og fullstendige iPage-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map