HostGator vs. WP Engine Comparison (2020): 1 klar vinner!

hostgator vs wp-motor


Ser du etter den beste leverandøren av WordPress? Prøver du å bestemme deg mellom HostGator og WP Engine? Både HostGator og WP Engine lar deg være vert for WordPress-nettstedet ditt med letthet. Mens HostGator tilbyr noen få forskjellige hostingalternativer, inkludert cloud WordPress hosting; WP Engine er en helt WordPress-sentrert administrert hostingleverandør.

I denne artikkelen vil vi gi en sammenligning mellom WP Engine og HostGator, så du kan bestemme hvilken som er den rette løsningen for budsjettet og behovene dine..

HostGator vs. WP Engine – Oversikt

hostgator

HostGator er en av de mest populære hostingleverandørene på markedet. Det ble grunnlagt i 2002 og driver i dag over 8 millioner nettsteder fra hele verden.

HostGator tilbyr et bredt utvalg av vertsalternativer, inkludert WordPress skyhosting. WordPress skyhosting er spesielt optimalisert for å kjøre WordPress-nettsteder, og det fremskynder hostingytelsen med 2,5 ganger raskere enn en delt hostingplattform. Med HostGator kan du prøve ut deres hosting-tjenester risikofri i 45 dager. Hvis du ikke er helt fornøyd, kan du be om full refusjon.

WP-motor

WP Engine er derimot en av de best administrerte WordPress-hostingleverandørene. De er et av de første selskapene som tilbyr WordPress-sentrerte styrte hostingløsninger. De kan skryte av en imponerende kundeliste som inkluderer Yelp, Asana, National Geographic, PBS og MyFitnessPal.

Enten du driver en personlig blogg, eller en virksomhetsnivå med vekst utenfor kartet, vil du finne det perfekte vertsalternativet med WP Engine.

Begge er PCI-kompatible webhotellfirmaer.

HostGator vs. WP Engine – Hastighet og oppetid

Hastighet og oppetid er de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell. Nesten hver hostingleverandør garanterer supersnabb websidehastighet og høy tilgjengelighet på nettstedet. For å teste om HostGator og WP Engine faktisk lever opp til deres hype, bestemte vi oss for å analysere sidehastighet og oppetidsgarantier ved å registrere deg med hver av dem og opprette to teststeder.

For å speile produksjonsmiljøet på testnettstedene våre, installerte vi WordPress, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder.

Vi gjennomførte noen få forskjellige eksperimenter på disse teststedene med følgende verktøy:

 • Pingdom: For å overvåke sidens lastetid på våre nettsteder.
 • Lastpåvirkning: For å analysere hvordan serverne håndterte en trafikkstigning på nettstedene våre i løpet av en høy belastningstid.
 • Bitcatcha: For å finne ut hvordan serverne ville prestere fra åtte forskjellige geografiske steder.

speedtest hostgator

I følge Pingdom tok TestGest-testnettstedet 691 ms å laste da det ble testet fra Dallas.

wpengine hastighetstest

Imidlertid tok testområdet til WP Engine bare 582ms å laste, noe som er raskere enn 96% av alle testede nettsteder.

Etter Pingdom-testen analyserte vi om hosting-serverne kunne overleve en trafikkstigning med et verktøy som heter Load Impact. Vi sendte noen virtuelle brukere til nettstedene våre og bygde gradvis opp til 100 besøkende om gangen for å se hvordan serverne ville prestere.

wpengine loadimpact hastighetstest

Fra testen vår er det tydelig at antallet live besøkende ikke har noen negativ innvirkning på WP Engine-nettstedet.

loadimpact hostgator

Mens HostGator-siden vår svarte raskt til det var rundt 80 besøkende om gangen. Etter hvert som trafikken vokste begynte det å avta litt.

bitcatcha-hostgator

I henhold til Bitcatcha-testen vår, svarte HostGator-serveren på mindre enn et sekund over hele kloden. Den samlede ytelsen ble gradert C av BitCatcha, mens WP Engine ble gradert A av BitCatcha.

wpengine bitcatcha-responstid

Vinner: WP Engine

HostGator vs. WP Engine – Brukervennlighet

Siden WP Engine er en administrert WordPress-hostingløsning, kan du være trygg på at serveren din vil være optimalisert for høy ytelse uten å måtte håndtere teknologiene ved serveroptimalisering. Det betyr at du har ro i sjelen mens du fokuserer på det du virkelig er god på: publisere innhold og markedsføre det.

wpengine min konto

På baksiden kjører WP Engine-plattformen litt annerledes enn en tradisjonell WordPress-hostingplattform. For eksempel har du ikke lov til å installere noen ytelse eller sikkerhetsprogramtillegg for å øke hastigheten på nettstedet ditt fordi de har innebygde løsninger for ytelse og sikkerhet.

Det er faktisk litt læringskurve å takle før du kan bruke WP Engine.

hostgator-cpanel

På den annen side, HostGator planer lar deg være vert for nettstedet ditt slik du måtte ønske det. Det er ingen pluginbegrensninger, i motsetning til WP Engine. Alle HostGators vertsplaner leveres med cPanel for å administrere hostingfilene og kontoen din. Siden det ikke er en WordPress-spesifikk løsning, kan du bygge hvilken som helst type nettsted med HostGator.

Deres 1-klikks installasjonsprogram gjør det enkelt å installere den foretrukne webhotellprogramvaren.

Vinner: HostGator

HostGator vs. WP Engine – Funksjoner

HostGator er først og fremst rettet mot brukere på nybegynnere, slik at du kan forvente at alle viktige funksjoner nybegynnere trenger for å starte et nettsted; inkludert uovervåket båndbredde, 1-klikks installatører, en nettstedsbygger, gratis markedsføringskreditter til en verdi av $ 200 osv.

Med deres delt delt hostingplan kan du være vertskap for 1 nettsted, og med en litt dyrere plan kan du være vert for ubegrensede nettsteder.

Motsatt tilbyr WP Engine alt du trenger for å effektivisere dine WordPress-utviklings-, markedsførings- og migrasjonsbehov. La oss se på deres unike funksjoner:

 • Gratis tilgang til StudioPress-temaer: Du får full tilgang til 35+ høykvalitets StudioPress-temaer uten ekstra kostnad.
 • 1-klikk verktøy: Du får også et 1-klikk-verktøy for å sette opp utviklings-, produksjons- og iscenesettelsesmiljøer.
 • Høy ytelse garantert: WP Engine-plattformen drives av Amazon Web Services og Google Cloud Platform for å sikre høy ytelse.

Vinner: WP Engine

HostGator vs. WP Engine – Support og dokumentasjon

HostGator gir 24/7 support via live chat, telefon og e-post. Deres omfattende dokumentasjon inneholder 680+ hjelpeartikler og 500+ videoopplæringer for å hjelpe deg med å utforske alle aspekter av webhotell, steg for steg.

Imidlertid tilbyr WP Engine med sin startplan bare support for live chat. Telefonstøtte gis med de høyere planene. Og billettbasert støtte gis med deres tilpassede dedikerte serverplaner.

Vinner: HostGator

HostGator vs. WP Engine – Priser

Den ordinære prisen for HostGator-delt webhotell starter på $ 6,95 per måned. Når du er en nybegynner av nettstedet, føles kostnadene ved å starte et nettsted ganske mye. Kostnadene ved å kjøpe hosting og et domenenavn kan raskt legge seg opp. Derfor har vi forhandlet en avtale med HostGator for å tilby brukerne våre 60% avslag på webhotell. Det betyr at du bare må betale $ 2,78 per måned.

HostGator tilbyr også de beste forhandlerhotellplanene.

Den ordinære prisen for WP Engine starter på $ 35 per måned. Hvis du vil ha et månedlig abonnement, kan du få 30% rabatt på WP Engine, slik at du bare trenger å betale $ 24,50 per måned.

Med et årlig abonnement kan du få 5 måneder gratis med vår WP Engine-kuponkode: WPBeginner30

Du kan også bruke HostGator-kupongkoden for å få STORT rabatt.

Vinner: HostGator

Recap- HostGator vs. WP Engine

Den ideelle kundebasen for HostGator og WP Engine er helt forskjellige. Mens HostGator fokuserer på brukere på entry-level, er WP Engine rettet mot bestemte kundesegmenter som utviklere, markedsførere, SMB, byråer og bedrifter.

For eksempel, med WP Engine, kan utviklere kun fokusere på utvikling og design uten å måtte ta ansvaret for vedlikeholdet av hosting. På samme måte kan markedsførere raskt bygge og tilpasse nettstedet sitt ved hjelp av sine omfattende innebygde verktøy.

HostGator er derimot ideell for en bredere brukerbase og tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer. Enten du er en erfaren internettproff eller en nybegynner, så finner du det perfekte settet med funksjoner for å sparke av nettstedet ditt med HostGator.

Du vil også se på ekspertens sammenligninger mellom,

 • HostGator vs GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion Hosting
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 Hosting

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge riktig hostingtjeneste for nettstedet ditt. Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke ut vår komplette HostGator-gjennomgang og vår grundige WP Engine-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map