SiteGround vs. A2 Hosting (2020) – Her er vinneren!

siteground vs a2 hosting


Lurer du på hvilken webhotellleverandør som er bedre: SiteGround eller A2 Hosting? SiteGround og A2 Hosting er to av de mest populære hosting-leverandørene på markedet. Men man må være overlegen, ikke sant?

Uten tvil kan valg av feil webhotell sabotere din online virksomhet og omdømme. Derfor har vi skrevet en UNBIASED sammenligning av webhotell mellom A2 Hosting og SiteGround, slik at du kan bestemme hvilken som passer best for nettstedet ditt.

SiteGround vs. A2 Hosting – Oversikt

Siteground-GoDaddy-hosting-alternativer

SiteGround er en offisielt anbefalt leverandør av webhotell av WordPress.org. De har et av de beste 24/7 WordPress-supportteamene i bransjen. De tilbyr automatiske oppgraderinger, innebygd WP-hurtigbufring, CDN, iscenesettelse av 1 klikk og GIT-versjonskontroll.

De er et av få vertsselskaper som lar deg velge ditt foretrukne datasentersted når du registrerer deg for en vertstjeneste. De tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøvekjøre hosting-tjenestene deres.

a2-hosting-hosting-alternativer

A2 Hosting merker seg selv som den beste utviklervennlige leverandøren av webhoteller. Alternativer for webhotell er svært allsidige. For eksempel lar de deg velge mellom Linux og Windows hostingplaner for delt hosting. Du kan også velge vertsstyringsnivå når du enten registrerer deg for VPS eller dedikert serververt.

Akkurat som SiteGround, lar A2 Hosting deg også velge ditt foretrukne datasenter. Hvis du kansellerer A2 Hosting-kontoen din innen 30 dager, er du kvalifisert for full refusjon. Du kan be om forhåndsbetalt tilbakebetaling for ubrukt tjeneste etter 30 dager.

SiteGround vs. A2 Hosting – Sidehastighet og oppetid

SiteGround tilbyr bransjeledende hastighetsteknologier som NGINX, HTTP / 2, PHP7 og gratis CDN for å fremskynde nettstedets ytelse. På den annen side lar A2 Hosting deg velge Turbo-servere når du registrerer deg, noe som gir en drop-in Apache-erstatning for å øke hastigheten på nettstedets ytelse med 20 ganger.

For å teste ytelsen til hosting-serverne for sammenligningen av SiteGroud vs. A2 Hosting registrerte vi oss med begge webhotellene og opprettet en testside på hver med WordPress. For å speile produksjonsmiljøet på testnettstedet vårt, installerte vi også et standard WordPress-tema, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder.

hastighetstest siteground

I henhold til vår Pingdom-hastighetstest, nettstedet vårt SiteGround-testområde lastet på under et sekund når det ble testet fra Dallas, Texas. Det er raskere enn 95% av alle testede nettsteder.

a2 hosting hastighetstest pingdom

Motsatt tok nettstedet vårt A2 Hosting 1,28 sekunder å laste. Det betyr at nettstedet bare er raskere enn 84% av alle testede nettsteder.

Vi har også utført en annen ytelsestest ved bruk av Load Impact for å se hvordan testserverne våre ville prestere under en trafikkstigning. Under analysen sendte vi noen virtuelle brukere (VU) til våre nettsteder.

loadimpact-Siteground

Fra diagrammet vårt kan du se at SiteGround-nettstedet presterte ganske konsistent til det var rundt 50 brukere. Nettstedet bremset opp noen få øyeblikk, og deretter gikk det tilbake etter noen sekunder til.

A2 Hosting loadimpact test

Tilsvarende utførte testområdet vårt A2 Hosting konsekvent til det var rundt 40 besøkende på nettstedet. Nettstedet bremset opp en stund for deretter å gå tilbake til normal tilstand.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs. A2 Hosting – Brukervennlighet

siteground wordpress hosting

Både SiteGround og A2 Hosting gir cPanel-tilgang til brukere for å administrere webhotellkontoer. I tillegg hjelper installatørene med 1 klikk deg raskt å installere populære nettstedskript som WordPress, Joomla, Drupal, osv..

A2 Hosting WordPress-pålogging

Hvis du velger Windows-hosting med A2 Hosting, vil du få tilgang til Plesk for å administrere webhotellkontoen din.

Vinner: Det er uavgjort

SiteGround vs. A2 Hosting – Funksjoner

Både SiteGround og A2 Hosting tilbyr alle de viktige funksjonene du trenger for å få nettstedet ditt i gang, for eksempel ubegrenset båndbredde, valg av datasentre, 1-klikks installatører, nettstedbyggere osv..

Når det gjelder funksjoner, nedenfor, er noen få områder der SiteGround skyter fremover sammenlignet med A2 Hosting:

 • SSD-lagring: SiteGround tilbyr SSD-lagring, mens A2 Hosting gir RAID 10-lagring.
 • Høy ytelse: For å forbedre serverytelsen gir SiteGround gratis CloudFlare CDN, PHP 7 med OpCache.
 • Innebygd sikkerhet: Med alle SiteGround-planer kan du benytte deg av gratis daglige sikkerhetskopier. Med en litt dyrere plan får du også gratis sikkerhetskopier av sikkerhetskopien.
 • Nerdete funksjoner: Med SiteGrounds GoGeek-plan, vil du få PCI-kompatible servere for e-handelsbutikker, 1-klikk oppretting av Git repo og enkel iscenesettelse av WordPress og Joomla.

Nå som du vet fordelene med SiteGround i forhold til A2 Hosting, la oss se på noen få områder der A2 Hosting utmerker seg i forhold til SiteGround:

 • Windows og Linux Hosting: I motsetning til de fleste hostingleverandører, inkludert SiteGround, lar A2 Hosting deg velge mellom Windows og Linux hosting.
 • Når som helst pengene tilbake-garanti: I tillegg til deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti, tilbyr A2 Hosting en pro-rangert tilbakebetaling for ubrukte tjenester etter de første 30 dagene.
 • Valg av ledernivå: A2 Hosting lar deg også velge styringsnivå for VPS og dedikert serververt.

Vi tror at A2 Hosting er en svært allsidig hostingleverandør som gir deg mange valg når du registrerer deg for deres hosting-tjenester. Når det gjelder funksjoner, skiller de seg absolutt ut fra konkurransen.

Vinner: A2 Hosting

SiteGround vs. A2 Hosting – Support og dokumentasjon

Både SiteGround og A2 Hosting tilbyr 24/7 support via 3 modus: live chat, e-post og telefon. Begge har en enorm kunnskapsbase som forklarer hvordan man bygger en webside med hosting-serverne sine.

Vinner: Det er uavgjort

SiteGround vs. A2 Hosting – Priser

La oss se på en prissammenligning mellom SiteGround og A2 Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
Siteground$ 3,95 / mo.$ 3,95 / mo.$ 42 / kreditt / år$ 269,00 / mo.
A2 Hosting$ 3,92 / mo.$ 3,92 / mo.$ 13,19 / mo.$ 5 / mo.$ 99,59 / mo.

Som du ser av tabellen, er A2 Hosting planer billigere enn SiteGround. Du vil kanskje også legge merke til at den dedikerte hostingprisen for A2 Hosting er langt billigere. Det er fordi SiteGround bare tilbyr administrert dedikert serververt, mens A2 Hosting lar deg velge styringsnivå.

Hvis du leter etter en rimelig VPS eller en dedikert hosting-server, kan A2 Hosting’s ikke-administrerte hosting være det beste alternativet.

Du kan imidlertid bruke vår SiteGround-kupong for å få STORE rabatter.

Vinner: A2 Hosting

Oppsummering – SiteGround vs. A2 Hosting

Etter vår sammenligning mener vi at SiteGround er en bedre hostingleverandør enn A2 Hosting generelt. SiteGround forbedrer kontinuerlig vertsinfrastrukturen og bruker nyeste hastighetsteknologier for å forbedre ytelsen til deres vertsplattform.

Mens de fleste hostingleverandører ganske enkelt skryter av utmerket kundestøtte, leverer SiteGround det faktisk. Med SiteGround trenger du ikke vente mer enn noen få sekunder på den neste tilgjengelige operatøren. Når du trenger hjelp, har de ryggen.

Men hvis du leter etter en rimeligere hostingleverandør, kan du vurdere å velge A2 Hosting.

Du bør også sjekke disse vertsammenligningene mellom …

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs Liquid Web
 • SiteGround vs iPage

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den rette leverandøren for dine behov. For mer informasjon, sjekk ut vår komplette SiteGround-gjennomgang eller vår fullstendige A2 Hosting-anmeldelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map