SiteGround vs. DreamHost Comparison (2020) – 1 klar vinner!

siteground vs dreamhost


Lurer du på hva som er det beste vertsalternativet: SiteGround eller DreamHost? De er to av de mest populære webhotellbedriftene der ute. Men det ene må være bedre enn det andre, ikke sant?

I vår UNBIASED sammenligning mellom SiteGround og DreamHost, hjelper vi deg med å finne ut det beste valget for budsjett og behov.

SiteGround vs. DreamHost – Oversikt

Siteground-GoDaddy-hosting-alternativer

Både SiteGround og DreamHost har mye til felles. For eksempel er begge vertsleverandørene offisielt anbefalt av WordPress.org. Begge tilbyr forskjellige WordPress-sentriske hostingløsninger, som administrert WordPress hosting og WooCommerce hosting.

SiteGround er et av få hostingfirmaer som lar brukere velge sitt foretrukne datasenter når de registrerer seg for en hostingtjeneste. De gir en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøve sine tjenester, uten risiko.

Dreamhost

DreamHost ble grunnlagt i 1996, og har i dag rundt 1,5 millioner domener. De tilbyr en bransjeledende 97-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøve sine tjenester, risikofri.

SiteGround vs. DreamHost – Hastighet og oppetid

Hastighet og oppetid er de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

Både SiteGround og DreamHost skryter av deres supersnelle serverytelse og høye tilgjengelighet. Vi bestemte oss for å sette løftene på prøve for å se om serverne deres faktisk lever opp til hypen deres.

For å analysere ytelsen til hosting-serverne deres, registrerte vi oss hos begge hosting-leverandørene og bygde et WordPress-nettsted på hver av dem. For å speile et levende miljø, installerte vi også et standard WordPress-tema, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder.

Deretter gjennomførte vi noen forskjellige hastighetstester på hver av hosting-serverne med følgende testverktøy:

 • Pingdom
 • Lastpåvirkning
 • Bitcatcha

hastighetstest siteground

I følge Pingdoms hastighetstestverktøy tok SiteGround-testnettstedet 649 ms å laste når det ble testet fra Dallas, Texas. Det er raskere enn 95% av alle testede nettsteder.

dreamhost hastighetstest

På den annen side tok DreamHost-testnettstedet bare 445 ms å laste, noe som er raskere enn 97% av alle testede nettsteder.

Etter vår Pingdom-test testet vi nettstedene med Load Impact for å se hvordan serverne ville takle en trafikkstøt under maksimal belastningstid.

loadimpact-Siteground

Fra diagrammet kan du se at det var noen pigger da det var rundt 50 brukere om gangen på nettstedet vårt SiteGround. Det betyr at nettstedet bremset opp noen få øyeblikk, og så gikk det tilbake etter noen sekunder.

dreamhost loadimpact test

DreamHost opptrådte imidlertid konsekvent gjennom hele testen. Antallet live besøkende på nettstedet hadde ingen innvirkning på ytelsen.

Vi testet også nettstedene med Bitcatcha for å se hvordan disse nettstedene fungerer på forskjellige geografiske steder. Vi registrerte lastetidene for siden fra 8 forskjellige globale lokasjoner: New York, LA, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia.

responstid siteground

I følge Bitcatcha ble testområdet vårt SiteGround vurdert til C; mens DreamHost-nettstedet ble vurdert til A+.

dreamhost bitcatcha

Vinner: DreamHost

SiteGround vs. DreamHost – Brukervennlighet

Siteground cPanel

Mens alle SiteGround-planer leveres med cPanel for å administrere webhotellkontoen din, tilbyr DreamHost et tilpasset nettbasert kontrollpanel som ble utviklet internt. DreamHosts kontrollpanel er intuitivt. Hvis du imidlertid er vant til å bruke cPanel, bransjens mest populære kontrollpanel for webhotell, vil det være litt læringskurve å takle før du bruker DreamHost-grensesnittet.

dreamhost administrere domener

Både SiteGround og DreamHost tilbyr installasjoner med 1 klikk for raskt å starte de foretrukne nettstedskriptene dine, som WordPress, Joomla og Drupal.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs. DreamHost – Funksjoner

Både SiteGround og DreamHost kjører spekteret av hostingalternativer fra billig hosting til WordPress hosting, helt opp til dedikerte servere.

La oss ta en titt på få områder der SiteGround utmerker seg i forhold til DreamHost:

 • Nerdete funksjoner: Få geeky funksjoner med deres GoGeek-delte hostingplan som enkel git-integrasjon, 1-klikks iscenesettelsesmiljøer, sikkerhetskopieringer på forespørsel, PCI-kompatible servere, osv..
 • Valg av datasenter: Velg mellom tre forskjellige datasentre når du registrerer deg for hostingplanen din.
 • Høy ytelse: SiteGround gir uovertruffen WordPress-ytelse med sine unike cache-alternativer.

Nå som vi har sett på noen av fordelene med SiteGround, er det på tide å undersøke noen få områder der DreamHost utmerker seg:

 • 97-dagers pengene tilbake-garanti: DreamHost slår buksene i all konkurranse med deres bransjeledende 97-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Flere vertsalternativer: DreamHost tilbyr flere WordPress-sentriske hostingalternativer, inkludert WordPress hosting, administrert WordPress hosting og WooCommerce hosting. I motsetning til SiteGround tilbyr DreamHost også VPS-hosting.
 • Automatiske WordPress-oppdateringer: DreamHost tilbyr automatiske oppdateringer slik at du kan ha ro i å vite at hosting er i trygge hender.

Til sammenligning mener vi at SiteGround tilbyr mer avanserte hostingfunksjoner takket være deres Geeky-funksjoner og unike cache-alternativer.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs. DreamHost – Support og dokumentasjon

SiteGround tilbyr 24/7 kundestøtte via live chat, e-post og telefon. De har en omfattende dokumentasjon som hjelper brukere å gå gjennom alle aspekter ved å bygge et nettsted med SiteGround.

DreamHost tilbyr kun støtte via live chat i løpet av 5 – 22 PST, 7 dager i uken. Selv om tilbakeringingsanmodninger er tilgjengelige, må du abonnere på det hver for seg enten ved å foreta en engangsbetaling eller kjøpe et månedlig abonnement.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs. DreamHost – Priser

La oss ta en titt på en sammenligningskostnads-sammenligning mellom SiteGround og DreamHost:

SharedWordPressResellerCloudDedicated
Siteground$ 3,95 / mo.$ 3,95 / mo.$ 42 / år$ 80,00 / mo.$ 269,00 / mo.
Dreamhost$ 2,59 / mo.$ 2,59 / mo.$ 169,00 / mo.

DreamHost tilbyr enorme rabatter på eksklusive DreamHost-kupongkoder på sine introduksjonsplaner til førstegangsbrukere. Totalt sett er DreamHosts planer langt billigere enn SiteGround.

Du kan også bruke vår SiteGround-kupong for å få STORE rabatter.

Vinner: DreamHost

Oppsummering – SiteGround vs. DreamHost

Etter sammenligningen vår, mener vi at SiteGround er et bedre vertsvalg enn DreamHost.

En av de største ulempene med DreamHost er deres kundestøtte. DreamHost tilbyr ikke 24/7 live chat-støtte. Det betyr at hvis du er i en annen tidssone, kan det være en vanskelig problem å løse hostingproblemene. Enda verre vil telefonsupport koste deg ekstra penger.

I mellomtiden kommer SiteGround med alle viktige funksjoner du trenger for å få nettstedet ditt i gang. Det er den klare vinneren.

Fortsatt usikker? Sjekk ut våre andre SiteGround-sammenligningsartikler …

 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Hosting
 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs iPage
 • SiteGround vs Liquid Web

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste hosting-tjenesten for nettstedene dine. For mer informasjon, sjekk ut vår komplette SiteGround-gjennomgang eller vår fullstendige DreamHost-anmeldelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me