SiteGround vs. HostGator-sammenligning (2020) – 1 klar vinner

siteground vs hostgator


Lurer du på hvilken webhotellleverandør som er bedre: SiteGround eller HostGator? Det kommer til å bli en tøff samtale! SiteGround og HostGator er to av de mest populære hostingleverandørene på markedet. Mens HostGator vekker den delte webvertsindustrien, er SiteGround kjent for deres supersnelle WordPress-hosting. Men det kan bare være en SANT mester …

Siden valg av feil webhotell kan sabotere din online virksomhet og omdømme, tar vi konkurranser som dette veldig alvorlig. Det er derfor vi har skrevet en UNBIASED sammenligning av webhotell mellom HostGator og SiteGround, slik at du kan bestemme hvilken som er det beste alternativet for nettstedet ditt. La slaget begynne!

SiteGround vs HostGator – Oversikt

Siteground-GoDaddy-hosting-alternativer

SiteGround er en offisielt anbefalt webhotell-tjeneste av WordPress.org. De er et av få selskaper som lar deg velge hvilke datasentre du bruker når du registrerer deg for deres vertstjeneste.

På grunn av datasentre i tre forskjellige kontinenter, gir SiteGround en overlegen nettstedopplevelse til de besøkende uansett hvor de befinner seg. De tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøvekjøre deres hosting-tjeneste.

hostgator-web-hosting

HostGator er en annen ekstremt populær leverandør av webhoteller. HostGator ble grunnlagt i 2002 og er nå vertskap for over 8 millioner nettsteder over hele kloden. HostGator er spesielt viktig når det gjelder delte webhotelltjenester.

HostGator-planer har alle de viktige hostingfunksjonene, og de gir deg en 45-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøve ut tjenesten deres risikofritt.

SiteGround vs HostGator – Sidehastighet og oppetid

Sidehastighet og oppetid er de viktigste faktorene når det gjelder valg av webhotell.

I følge studier kan selv en forsinkelse på 1 sekund resultere i en reduksjon på 7% i konverteringer. Google fortsetter å understreke sidehastigheten i algoritmen sin, så det sier seg selv at sidehastigheten har stor innvirkning på SEO-rangeringer for nettstedet ditt.

Oppetid er viktig fordi de besøkende forventer at nettstedet ditt skal være tilgjengelig døgnet rundt. Oppetid uttrykkes vanligvis som en prosentandel av den totale tilgjengelige tiden, for eksempel 99,9%.

Ofte skryter webhotellleverandører om å være den raskeste webhotellet og lover høy tilgjengelighet med deres hostingtjenester. For å teste om de lever opp til sin hype, registrerte vi oss med både SiteGround og HostGator og opprettet et test WordPress-nettsted på hver av dem. Vi installerte også et standardtema, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder for å speile et levende miljø på testnettstedene våre.

Så gjennomførte vi noen forskjellige hastighets- og oppetidstester på dem.

Her er resultatene våre:

hastighetstest siteground

I henhold til Pingdom-testen tok SiteGround-testnettstedet bare 649 ms å laste for en server i Dallas, Texas. Det er raskere enn 95% av alle testede nettsteder.

speedtest hostgator

Da vi kjørte den samme testen på HostGator, tok teststedet 691 ms å laste.

Vi har ikke opplevd driftsstans under testene våre på noen av serverne.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs HostGator – Brukervennlighet

hostgator-cpanel

Alle hostingplaner fra SiteGround og HostGator kommer med cPanel for å administrere webhotellkontoer. De tilbyr også 1-klikks installatører for populære nettstedskript, for eksempel WordPress, Joomla og Drupal.

Begge deler gir også en nettstedsbygger med sine hostingplaner for brukere som ønsker en rask og enkel løsning for å sparke av et nettsted.

Mens SiteGround gir Weebly-byggherre alle sine hostingplaner, blir alle HostGator-hostingkontoer levert med Gator builder, en brukervennlig nettstedbygger utviklet av HostGator-teamet. Begge byggherrer lar deg starte alle typer nettsteder med letthet, inkludert en blogg, e-handelsbutikk, portefølje osv.

Vinner: Det er uavgjort

SiteGround vs HostGator – Funksjoner

HostGator tilbyr alle standard hostingfunksjonene du kan forvente fra et webhotellfirma, inkludert båndbredde som ikke er målt, gratis SSL, 1-klikks installatører, markedsføringstilbud på $ 200 og mer. Med en litt dyrere delt webhotellplan vil du få tilgang til ubegrenset webhotell, en gratis dedikert IP og gratis SEO-verktøy.

Når du sammenligner funksjoner, trekker SiteGround imidlertid miles foran HostGator. La oss ta noen av funksjonene som legger SiteGround langt foran kurven:

 • SSD-lagring: Alle HostGators delte hostingplaner tilbyr harddiskstasjon (HDD) lagring, mens SiteGround gir SSD-lagring (Solid State Drive), som viser seg å utføre minst 2 ganger raskere enn HDD.
 • Hastighetsteknologier: På toppen av SSD-lagring gir SiteGround gratis CloudFlare CDN, PHP 7 med OpCache.
 • Proaktiv sikkerhet: Med alle SiteGround webhotellplaner kan du benytte deg av gratis daglige sikkerhetskopier. Med en litt dyrere plan får du også gratis sikkerhetskopier av sikkerhetskopien.
 • Avanserte nerdete funksjoner: For avanserte funksjoner kan du velge GoGeek-planen som gir deg PCI-kompatible servere og 1-klikk oppretting av Git-repo.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs HostGator – Support og dokumentasjon

Både SiteGround og HostGator gir 24/7 support via live chat, telefon og e-post. Begge vertsleverandørene har omfattende kunnskapsbaser som består av hundrevis av nyttige tutorials som dekker alle aspekter ved å bygge et nettsted med hostingkontoer.

Vinner: Det er uavgjort

SiteGround vs HostGator – Priser

La oss gjøre en sammenligning mellom de forskjellige kostnadene for de forskjellige vertsalternativene fra HostGator og SiteGround:

SharedWordPressResellerCloudDedicated
Siteground$ 3,95 / mo.$ 3,95 / mo.$ 42 / år$ 80,00 / mo.$ 269,00 / mo.
HostGator$ 2,78 / mo.$ 5,95 / mo.$ 19,95 / mo.$ 4,95 per måned.$ 119,00 / mo.

Som du kan se, er SiteGround-planene kostbare i forhold til HostGators planer. Hvis du leter etter en rimelig hostingløsning, kan HostGator være det beste alternativet.

HostGator tilbyr også de beste forhandlerhotellplanene.

Du kan også bruke HostGator-kupongkoden for å få STORT rabatt.

Vinner: HostGator

Oppsummering: SiteGround vs HostGator

Etter vår grundige sammenligning, tror vi SiteGround er en bedre leverandør av webhotell enn HostGator. SiteGround utvikler interne verktøy for å gi en super rask hostingopplevelse til WordPress-brukerne sine. Med Super Cache-tjenesten din kan du øke sidetiden og ytelsen til nettstedet ditt enormt.

Med SiteGround kan du være trygg på at de vil ta en daglig sikkerhetskopi av nettstedet ditt. Gjenoppretting kan enkelt gjøres via klikk-og-gjenopprettingsverktøyet.

Sjekk ut andre nyttige vertsammenligninger:

 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Hosting
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs A2 Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs iPage
 • SiteGround vs Liquid Web

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge mellom SiteGround og HostGator. For mer informasjon, kan du sjekke ut vår komplette SiteGround-gjennomgang og hele HostGator-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map