SiteGround vs. InMotion Hosting Comparison (2020) – 1 vinner

Siteground-vs-inMotion-hosting


Leter du etter den beste webhotelletjenesten? InMotion Hosting og SiteGround er to av de mest populære webhotellene der ute. Men hvilken er bedre: Bluehost eller SiteGround?

Å velge feil webhotellleverandør kan sabotere din online virksomhet og omdømme. Så vi har skrevet en UNBIASED web hosting-sammenligning mellom InMotion Hosting og SiteGround, slik at du kan gjøre det beste valget for dine behov.

SiteGround vs. InMotion Hosting – Oversikt

Siteground-GoDaddy-hosting-alternativer

SiteGround ble grunnlagt i 2004 og er en offisielt anbefalt leverandør av webhotell av WordPress.org. De gir et bredt utvalg av hostingalternativer, inkludert delt, WordPress, VPS og dedikert serververt.

De er et av få hostingfirmaer som lar brukere velge sitt foretrukne datasenter når de registrerer seg for en hosting-tjeneste.

inmotion hosting gjennomgang

InMotion Hosting er en annen ledende leverandør av webhotell som har mange ønskede hostingfunksjoner. Akkurat som SiteGround, lar de deg også velge ditt foretrukne datasenter når du registrerer deg.

På toppen av det tilbyr de en enestående 90-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøve ut tjenesten deres risikofri.

Begge er PCI-kompatible webhotellfirmaer.

SiteGround vs. InMotion Hosting – Hastighet og oppetid

Hastighet og oppetid er de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

Nesten hver webhotellgaranti garanterer høy oppetid og supersnabb nettstedhastighet. SiteGround og InMotion Hosting er ikke forskjellige. Så vi bestemte oss for å sette disse vertsleverandørene på prøve for å se om de lever opp til hypen deres.

For å gjennomføre hastighets- og ytelsestester på deres hosting-servere, registrerte vi oss for en delt hostingplan fra hver hostingleverandør og bygde et WordPress-nettsted. For å speile et produksjonsmiljø installerte vi et standard WordPress-tema, publiserte dummyinnhold og lastet opp noen bilder.

Så gjennomførte vi noen forskjellige hastighets- og oppetidseksperimenter på disse teststedene ved hjelp av følgende verktøy:

 • Pingdom
 • Lastpåvirkning
 • Bitcatcha

hastighetstest siteground

I følge Pingdoms hastighetstest for nettstedet tok SiteGround-testnettstedet bare 649 ms å laste når det ble testet fra Dallas, Texas. Det er raskere enn 95% av alle testede nettsteder.

InMotion Hosting test pingdom

Vi gjennomførte den samme testen på vår testside for InMotion Hosting. Nettstedet lastet på 982ms, som er raskere enn 90% av alle testede nettsteder, men saktere enn SiteGround-nettstedet.

For å få hele bildet av serverytelsen, ønsket vi å analysere hvordan disse testnettstedene vil motstå en trafikkstigning i løpet av en høy belastningstid. For trafikkstøtestesten vår brukte vi et populært testverktøy, Load Impact, og sendte noen virtuelle brukere (VU), opptil 100, til teststedene våre.

loadimpact-Siteground

Mens vårt SiteGround-nettsted fungerte nesten konsekvent, som du ser i diagrammet, var det noen pigger når det var rundt 50 brukere den gangen. Det betyr at nettstedet bremset opp noen få øyeblikk, og deretter gikk det tilbake til det normale etter noen sekunder.

loadimpact følelser

Imidlertid fungerte InMotion Hosting-nettstedet bare bra før det nådde 25 brukere. Etter det avtok det betydelig. Serverens ytelse var ikke konsekvent gjennom hele testen.

Vi brukte også Bitcatcha, et annet testverktøy, for å registrere lastetiden for siden fra 8 forskjellige geografiske steder.

responstid siteground

SiteGround-siden vår ble vurdert til D og nettstedet vårt for InMotion Hosting ble rangert av C av Bitcatcha.

bitcatcha InMotion Hosting-test

Vinner: SiteGround

SiteGround vs. InMotion Hosting – Brukervennlighet

Både SiteGround og InMotion Hosting gir cPanel-tilgang til brukere for å administrere webhotellkontoer. I tillegg hjelper installatørene med 1 klikk deg raskt å installere populære nettstedskript som WordPress, Joomla, Drupal, osv..

Hvis du ønsker å bygge et nettsted raskt og enkelt uten å måtte ansette en profesjonell utvikler, kan du bruke nettstedbyggeren som følger med hostingplanene dine.

InMotion kontrollpanel

Med SiteGround vil du få en grunnleggende dra og slipp-byggherre som hjelper deg å lage et nettsted slik du vil. InMotion Hosting tilbyr derimot en WordPress-basert sidebygger kjent som BoldGrid, som ble utviklet internt eksklusivt for brukere av InMotion Hosting.

Vinner: Det er uavgjort

SiteGround vs. InMotion Hosting – Funksjoner

Når det gjelder funksjoner, holder InMotion Hosting seg foran kurven. Selvfølgelig kommer SiteGround med mange gode funksjoner for å få nettstedet ditt i gang, inkludert gratis daglige sikkerhetskopier, SSD-lagring, CloudFlare CDN.

I slekt: De 10 beste CDN-tjenestene for å få fart på nettstedet ditt.

ImMotion Hosting går imidlertid utover.

La oss se på hvordan InMotion Hosting stabler seg opp mot konkurrentene når det gjelder funksjoner:

 • 90-dagers pengene tilbake-garanti: Deres bransjeledende pengene-tilbake-garanti lar deg prøve ut deres hosting-tjeneste risikofri i 90 dager.
 • Mer diskplass: InMotion Hosting gir 4X mer diskplass enn SiteGround med deres WordPress-hostingplan.
 • Gratis annonseringskreditter: Mens SiteGround ikke tilbyr markedsføringskreditter med noen av planene sine, vil du få annonsekreditter på $ 150 gratis med InMotion Hosting.
 • Gratis iscenesettelsesmiljø: Med InMotion Hosting kan du enkelt teste oppdateringer før de går til produksjonsstedet.

Vinner: InMotion Hosting

SiteGround vs. InMotion Hosting – Support og dokumentasjon

SiteGround gir utmerket 24/7 support via 3 moduser: live chat, telefon og e-post. De oppdaterer også regelmessig nyttige opplæringsprogrammer og videoer for å hjelpe brukere raskt å finne svar på de relevante spørsmålene deres.

Motsatt tilbyr InMotion Hosting 24/7 support via de samme 3 modusene som SiteGround. I tillegg tilbyr de live support via Skype! Deres robuste kunnskapsbase består av hundrevis av nyttige tutorials som guider deg gjennom alle aspekter ved å bygge et nettsted med InMotion Hosting.

Vinner: InMotion Hosting

SiteGround vs. InMotion Hosting – Priser

La oss gjøre en sammenligning mellom de to prisene for forskjellige hostingalternativer fra SiteGround og InMotion Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
Siteground$ 3,95 / mo.$ 3,95 / mo.$ 42 / kreditt / år$ 269,00 / mo.
InMotion Hosting$ 3,99 / mo.$ 4,99 / mo.$ 13,99 / mo.$ 19.99 / mo.$ 105,69 / mo.

SiteGround er et av de beste gratis webhotellfirmaene.

Fra tabellen er det tydelig at SiteGround er en rimelig hosting-tjeneste for brukere på nybegynnere. Deres delte og WordPress-hosting-tjenester er billigere enn de som tilbys av InMotion Hosting.

Du kan også bruke vår SiteGround-kupong for å få STORE rabatter.

Vinner: SiteGround

Oppsummering – SiteGround vs. InMotion Hosting

Etter sammenligningen vår, mener vi at SiteGround er langt bedre enn InMotion Hosting. SiteGround har alle de viktige funksjonene for å sparke fra det nye nettstedet. De er raskere enn InMotion Hosting, og har ryggen med utmerket støtte når du trenger assistanse.

SiteGround er veldig populært blant WordPress-samfunnet. Faktisk er det en av de offisielt anbefalte webhotellleverandørene av WordPress.org.

Du bør også sjekke disse vertsammenligningene mellom,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs A2 Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs Liquid Web
 • SiteGround vs iPage

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste webhotellstjenesten for ditt budsjett og behov. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke ut vår fullstendige InMotion Hosting-gjennomgang og en grundig gjennomgang av SiteGround.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map