SiteGround vs. iPage Comparison (2020) – 1 klar vinner!

siteground vs ipage


Leter du etter den beste billige hostingtjenesten? iPage og SiteGround er to av de mest populære webhotell-tjenestene som er tilgjengelige på markedet. Men det er virkelig det beste valget: iPage eller SiteGround?

Å velge feil webhotellleverandør kan skade søkeresultatene og bedriftene. Og det er derfor vi har skrevet en UNBIASED sammenligning av webhotell mellom iPage og SiteGround, slik at du kan bestemme hvilken som er det beste alternativet for nettstedet ditt.

La oss ta en titt på vår sammenligning mellom iPage og SiteGround.

SiteGround vs. iPage – Oversikt

Siteground

SiteGround er en av WordPress.org’s offisielt anbefalte leverandører av webhotell. De tilbyr et av de beste 24/7 support sentre i bransjen og opprettholder en høy grad av kundetilfredshet.

Deres vertsalternativer kjører spekteret fra billig hosting helt opp til dedikerte hosting-servere. Med sin WordPress-hosting-tjeneste tilbyr de automatiske WordPress-oppgraderinger, innebygd WP-hurtigbufring, CDN, 1-klikk-iscenesettelse og GIT-versjonskontroll.

De er et av få selskaper som lar deg velge ditt foretrukne datasenter når du registrerer deg for en vertstjeneste. Deres datasentre er lokalisert i USA, Europa og Singapore.

IPage-GoDaddy-hosting-alternativer

iPage er et vertsmerke som eies av Endurance International Group. De er kjent for sine rimelige hostingalternativer, fra så lavt som $ 1,99 per måned.

iPage ble grunnlagt i 1998, og serverer nå over 1 million nettsteder over hele kloden. Akkurat som SiteGround tilbyr de også en rekke vertsalternativer, inkludert delt, WordPress, VPS og dedikert hosting.

iPage er en EPA-grønn kraftpartner, noe som betyr at datasentrene deres drives av vindenergi, noe som reduserer deres karbonavtrykk i stor grad.

SiteGround vs. iPage – Sidehastighet og oppetid

Sidehastighet og oppetid er de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger en webvertstjeneste.

I følge studier kan til og med en forsinkelse på 1 sekund føre til en reduksjon i konverteringer på 7%. I tillegg fortsetter Google å legge vekt på sidehastigheten i algoritmene sine.

For ikke å nevne, hvis du ikke tar sidehastighet på alvor, vil du sannsynligvis miste SEO-rangeringer og kundene dine vil forlate nettstedet ditt.

Oppetid er viktig fordi de besøkende forventer at nettstedet ditt skal være tilgjengelig døgnet rundt. Oppetid uttrykkes vanligvis som en prosentandel av den totale tilgjengelige tiden, for eksempel 99,9%.

Ofte skryter webhotellleverandører om å være de raskeste og lover høy tilgjengelighet med deres hosting-tjenester. For å teste om de lever opp til deres hype, registrerte vi oss med både SiteGround og iPage og opprettet et test WordPress-nettsted på hver av dem. Vi installerte også et standardtema, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder for å speile et levende miljø på testnettstedene våre.

Så gjennomførte vi noen forskjellige hastighets- og oppetidstester på dem.

Her er resultatene våre:

hastighetstest siteground

I henhold til vår Pingdom-test, tok SiteGround-teststedet bare 649 ms å laste når det ble testet fra Dallas, Texas. Det er raskere enn 95% av alle testede nettsteder.

ipage pingdom hastighetstest

Da vi kjørte den samme testen på iPage; vårt teststed tok 2,6 sekunder å laste.

I tillegg til vår Pingdom-test, brukte vi også et testverktøy kalt Load Impact for å bestemme hvordan SiteGround og iPage skulle håndtere serverforespørsler under en trafikkstøt.

For testen sendte Load Impact noen virtuelle brukere (VU-er) til nettstedene våre og bygde gradvis opptil 100 besøkende om gangen.

loadimpact-Siteground

Som du kan se fra vår SiteGround-test, var det noen få pigger i ladetidgrafen. Dette er ganske vanlig i et delt vertsmiljø. Imidlertid gikk nettstedet aldri ned under testen.

belastning på siden

IPage-nettstedet vårt har avtatt da det var 50 brukere. Nettstedet ble raskt gjenopprettet i løpet av noen få øyeblikk og side belastningstider, men forble stabilt lavt selv med flere brukere. Det er imidlertid verdt å merke seg at nettstedet aldri gikk ned under hastighetstesten vår.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs. iPage – Brukervennlighet

SiteGround WordPress-oppsett

SiteGround lar deg administrere nettstedet og hostingkontoen din med cPanel.

De tilbyr også dusinvis av 1-klikk-installatører for populære nettstedskript som WordPress, Joomla og Drupal.

Du vil også få en grunnleggende dra og slipp-byggherre med alle planer om å lage nettstedet ditt slik du vil.

iPage kontrollpanel

La oss ta en titt på iPage og hvor enkelt det er å administrere et nettsted på plattformen deres.

Alle iPage-hosting-pakker leveres med en brukervennlig dra- og-slipp-byggerside for nettstedet og et 1-klikk WordPress installasjonsprogram.

Den viktigste ulempen er at iPage ikke tilbyr cPanel. I stedet tilbyr de sin egen tilpassede versjon av et kontrollpanel som de omtaler som vDeck. Imidlertid, hvis du er vant til cPanel, som er verdens mest populære kontrollpanel for webhotell, vil det være litt læringskurve å takle før du mestrer vDeck.

SiteGround vs. iPage – Funksjoner

Både SiteGround og iPage vil sannsynligvis ha et vertsalternativ som fungerer for nettstedet ditt, uavhengig av størrelsen og budsjettet til din online virksomhet. Mens SiteGround fokuserer på å tilby en lynrask, rask opplevelsesopplevelse med bransjeledende hastighetsteknologier, gir iPage deg alle inngangsfunksjonene nybegynnere trenger for å enkelt kunne starte et nettsted.

La oss se på noen få områder der iPage skiller seg ut fra konkurransen:

 • Ubegrenset nettsteder: iPage tilbyr bare 1 billig hostingplan. Du kan være vert for ubegrensede nettsteder med den planen uten ekstra kostnader; Mens SiteGround krever at du registrerer deg for en litt dyrere plan for ubegrenset webhotell.
 • Dra og slipp nettstedbygger: Selv om iPage tilbyr en egenutviklet nettstedbygger, tilbyr SiteGround Wix Builder med alle webhotellplaner.
 • Gratis annonsekreditt: Få gratis annonsekreditter til en verdi av $ 200 for hver iPage webhotellplan.

Nå som vi vet fordelene med iPage, la oss se på noen få områder der SiteGround utmerker seg i sammenligning:

 • Hastighetsteknologier: SiteGround tilbyr CloudFlare CDN med alle webhotellplaner. Du kan også øke lastetiden din med SuperCacher med en litt dyrere plan.
 • Sikkerhetskopier og gjenoppretter: Med hver plan får du gratis daglige sikkerhetskopier. Og med en litt dyrere plan kan du benytte deg av gratis nettstedoverføringer og sikkerhetskopieringer.
 • Nerdete funksjoner: Hvis du trenger geeky avanserte funksjoner som PCI-kompatible servere og 1-klikk Git repo-oppretting med det delte webhotellet ditt, kan du abonnere på GoGeek-planen deres.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs. iPage – Support og dokumentasjon

Både SiteGround og iPage tilbyr 24/7 support via telefon, e-post og live chat.

Du kan også stole på deres kunnskapsbaser, som dekker alle aspekter ved å bygge et nettsted fra grunnen av ved å bruke webhotellplanene sine.

Vinner: Det er uavgjort

SiteGround vs. iPage – Priser

Uten tvil er iPages vertsalternativer langt billigere enn SiteGround. iPage tilbyr en one-size-fit-for-all plan for billig hosting. De gir bare en billig hostingplan, som koster bare $ 1,99 per måned; mens SiteGrounds billige hostingplan starter på $ 3,95 per måned.

SiteGround tilbyr ikke VPS-hostingplaner. Imidlertid tilbyr de sky og forhandler hosting.

Du kan imidlertid bruke vår SiteGround-kupong for å få STORE rabatter.

Her er en detaljert sammenligning mellom prisingen av forskjellige vertsalternativer fra SiteGround og iPage:

SharedWordPressVPSDedicated
Siteground$ 3,95 / mo.$ 3,95 / mo.$ 269,00 / mo.
iPage$ 1,99 / mo.$ 3,75 / mo.$ 19.99 / mo.$ 119,99 / mo.

Vinner: iPage

Oppsummering – SiteGround vs. iPage

SiteGround fokuserer på å tilby en superrask hostingopplevelse til kundene. De er et av de få delte hostingfirmaene som lar kunder velge sine foretrukne datasentre når de registrerer seg for en hostingplan.

Som en anbefalt WordPress-vertsleverandør tilbyr de styrt WordPress-hosting samt WooComerce-hosting.

iPage derimot gir rimelige hostingalternativer for nettsteder i alle størrelser og budsjetter. Hvis du allerede er vert hos en annen hostingleverandør, kan du dra nytte av deres gratis nettstedoverføringer. Det beste av alt er at deres gratis nettstedbygger lar deg lage et vakkert nettsted med letthet.

 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Hosting
 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs Liquid Web

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste webhotellstjenesten for dine behov. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke ut vår komplette SiteGround-gjennomgang eller vår komplette iPage-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map