SiteGround vs. Liquid Web Comparison (2020) – 1 klar vinner

Siteground-vs.-væske-banen


Leter du etter den best administrerte leverandøren av WordPress? Liquid Web og SiteGround er to av de mest populære WordPress hosting selskaper som er tilgjengelige på markedet. Men det er virkelig det beste valget: Liquid Web eller SiteGround?

Å velge feil webhotellleverandør kan skade søkeresultatene og bedriftene. Det er derfor vi har skrevet en UNBIASED sammenligning av webhotell mellom Liquid Web og SiteGround, slik at du kan bestemme hvilken som er det beste alternativet for nettstedet ditt.

La oss se på vår sammenligning av Liquid Web vs. SiteGround.

SiteGround vs. Liquid Web – Oversikt

Siteground

SiteGround er en offisielt anbefalt leverandør av webhotell av WordPress.org. De tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer, inkludert delt, WordPress, WooCommerce, VPS og Dedicated server hosting.

For å gi en besøkende en overlegen nettstedopplevelse, driver de datasentre over tre kontinenter: Nord-Amerika, Europa, Asia. Det beste av alt er at de lar deg velge ditt foretrukne datasenter for nettstedene dine når du registrerer deg for deres webhotell.

De tilbyr også de nyeste hastighetsteknologiene og sikrer proaktiv sikkerhet på webhotellserverne deres.

Eksklusiv rabatt på flytende nett

Liquid Web er et av de mest populære administrerte webhotellbedriftene på markedet. Deres vertsalternativer er optimalisert for populære apper, inkludert WordPress, WooCommerce, premium forretnings-e-post og mer.

I motsetning til andre administrerte hostingfirmaer gir de deg full tilgang til serverne sine. I tillegg eier og driver de datasentrene sine, noe som betyr at du ikke vil høre dem peke fingre mot andre leverandører.

SiteGround vs. Liquid Web – Page Speed ​​og Uptime

Uten tvil er hastighet og oppetid de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

For å teste om Liquid Web og SiteGround faktisk lever opp til deres hype, bestemte vi oss for å analysere siden hastighet og oppetid garantier ved å registrere deg med hver av dem og opprette 2 test nettsteder.

For å speile det levende miljøet på testnettstedene våre, installerte vi et WordPress-tema og publiserte dummyinnhold sammen med noen bilder.

Deretter gjennomførte vi noen forskjellige eksperimenter på disse teststedene med følgende verktøy:

 • Pingdom: For å analysere nettstedets hastighet.
 • Lastpåvirkning: For å overvåke hvordan disse hosting-serverne håndterer en trafikkstigning i løpet av en høy belastningstid.
 • Bitcatcha: For å bestemme hvordan disse hosting-serverne fungerer fra åtte forskjellige geografiske steder.

hastighetstest siteground

I henhold til Pingdom-hastighetstesten tok SiteGround-teststedet 649ms å laste når det ble testet fra Dallas, Texas. Det er raskere enn 95% av alle testede nettsteder.

Liquid Web speed test

Liquid Web derimot tok 901ms å laste, noe som er raskere enn 91% av alle testede nettsteder.

Etter vår Pingdom-test testet vi nettstedene med Load Impact for å se hvordan disse serverne ville takle en trafikkstøt under maksimal belastningstid.

loadimpact-Siteground

Fra diagrammet kan du se at det var noen pigger da det var rundt 50 brukere om gangen på vårt SiteGround-nettsted. Det betyr at nettstedet bremset opp noen få øyeblikk, og så gikk det tilbake etter noen sekunder.

Effekt på væske på nettet

I motsetning til SiteGround, utførte Liquid Web konsekvent gjennom hele testen. Antallet live besøkende på nettstedet hadde ingen innvirkning på serverens ytelse.

Vi brukte også Bitcatcha til å registrere serverens responstid for våre hosting-servere fra 8 forskjellige geografiske steder: New York, Los Angeles, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia. Hastigheten for hvert sted ble målt tre separate ganger, og deretter ble resultatene gjennomsnittet.

responstid siteground

I følge Bitcatcha ble testområdet vårt SiteGround vurdert til D; mens Liquid-nettstedet ble vurdert til C+.

Reaksjonstid på flytende nett

Vinner: SiteGround

SiteGround vs. Liquid Web – Brukervennlighet

flytende nettsky

Med hver Liquid Web-plan, unntatt administrert WordPress-hosting, vil du få tilgang til cPanel / WHM eller Plesk.

Med Liquid Webs administrerte WordPress-hostingplan vil du få tilgang til iThemes Sync Pro.

iThemes Sync Pro lar deg overvåke oppetid, nedetid og SEO-statuser på nettstedet ditt fra ett sted for alle nettsteder. Det hjelper deg til og med å kontrollere hva kundene ser i WP-admin.

SiteGround derimot lar deg administrere nettstedet og hostingkontoen din med cPanel.

De tilbyr også dusinvis av 1-klikks installatører for populære nettstedskript som WordPress, Joomla og Drupal. For å sikre at du raskt kan bygge et nettsted uten å måtte ansette en utvikler, vil du også få tilgang til en dra og slipp-byggherre med alle planer.

Vinner: Det er uavgjort

SiteGround vs. Liquid Web – Funksjoner

SiteGrounds målkundegrunnlag er brukere på entry-level, mens Liquid Web hovedsakelig er rettet mot nettsteder på virksomhetsnivå med en betydelig mengde trafikk.

Det betyr også at SiteGround-funksjonene er målrettet mot deres ideelle kundegrunnlag: eiere og utgivere av nybegynnede nettsteder. Med SiteGround kan du finne alle de viktige funksjonene du trenger for å få nettstedet ditt i gang, for eksempel ubegrenset båndbredde, ubegrenset e-postkontoer, ubegrenset SSD-lagring, sikkerhetskopiering av nettsteder og mer.

De tilbyr også geeky avanserte verktøy som PCI-kompatible servere og 1-klikk Git repo-oppretting.

Når det gjelder funksjoner, blåser Liquid Web SiteGround opp av vannet. La oss se på noen få unike funksjoner som tilbys av Liquid Web:

Automatiske plugin-oppdateringer: De fleste administrerte WordPress-hostingleverandører tilbyr automatiske kjerneoppdateringer. Liquid Web holder seg foran kurven ved å tilby automatisk plugin-oppdateringer.

stencil: Hvis du er en utvikler som er vant til å lage flere nettsteder med samme plugins og temaer, kan du spare tid ved å bruke Stencil. Det automatiserer prosessen med å bygge et nettsted, slik at du ikke trenger å installere de samme temaene og pluginene manuelt på hvert nettsted.

Bildekomprimering: Med innebygd sidekomprimering kan du øke hastigheten på nettstedet.

Vinner: Flytende nett

SiteGround vs. Liquid Web – Support og dokumentasjon

Både SiteGround og Liquid Web tilbyr 24/7 support via telefon, e-post og live chat.

Deres omfattende dokumentasjon guider deg gjennom alle aspekter ved å bygge et nettsted fra grunnen av ved å bruke webhotellplanene sine.

Vinner: Det er uavgjort

SiteGround vs. Liquid Web – Priser

Den vanlige prisingen for SiteGround’s delte webhotell starter på $ 9,95 per måned. Vi har forhandlet frem en avtale med SiteGround, så IsItWP-brukere bare må betale $ 3,95 per måned.

Prisene for Liquid Webs administrerte WordPress-hosting starter på $ 29 per måned.

Men hvis du er ute etter en virkelig rimelig hostingløsning, er SiteGround det bedre valget.

SiteGround er også oppført som et av de beste gratis webhotellfirmaene av våre eksperter.

Du kan også bruke vår SiteGround-kupong for å få STORE rabatter.

Vinner: SiteGround

Oppsummering – SiteGround vs. Liquid Web

Vi fant ut at SiteGround er en bedre WordPress-hosting-tjeneste for nybegynnere enn Liquid Web. I motsetning til Liquid Web tilbyr SiteGround hostingplaner for alle størrelser og budsjetter. Liquid Web er best egnet for nettsteder på virksomhetsnivå som tiltrekker seg betydelig trafikkmengde.

SiteGround’s WordPress-hosting kommer med alle de viktige funksjonene du trenger for å få WordPress-nettstedet ditt i gang. Med en WordPress-hostingplan på høyere nivå, vil du få avanserte funksjoner, inkludert PCI-kompatible servere, forhåndsinstallerte Git og raskere servere.

Administrert WordPress-hosting av Liquid Web sørger for automatiske pluginoppdateringer for WordPress. Til tross for at de er en fullstendig administrert WordPress-leverandør, gir de deg tilgang til både databasen og serveren som er koblet til kontoen din.

Her er noen andre vertsammenligninger:

 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Hosting
 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs iPage

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den best administrerte WordPress-hostingleverandøren for dine behov. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke ut vår komplette SiteGround-gjennomgang eller vår komplette Liquid Web-anmeldelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map