SiteGround vs. WPEngine Comparison (2020) – 1 klar vinner!

SiteGround vs WPEngine


Vil du vite hvordan SiteGround skiller seg fra WP Engine? Lurer du på hvilken som er den beste hostingleverandøren? Mens SiteGround tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer, inkludert WordPress-hosting, VPS-hosting og dedikert hosting; WP Engine fokuserer på den administrerte WordPress-vertsindustrien.

Fortsett å lese for vår sammenligning mellom SiteGround og WP Engine.

SiteGround vs. WP Engine – Oversikt

Siteground-GoDaddy-hosting-alternativer

SiteGround er en av de mest populære webhotellleverandørene på markedet. Det er også en av de offisielt anbefalte hostingleverandørene av WordPress.org.

De tilbyr bransjeledende teknologi for enkel, rask WordPress-hosting. De er et av få selskaper som lar kunder velge mellom de tre datasentrene som ligger på tre geografiske steder: USA, Europa og Singapore.

WP-motor

WP Engine er derimot et av de første selskapene som tilbyr WordPress-sentriske styrte hostingløsninger. Som ledende i bransjen skryter de av en imponerende kundeliste som inkluderer Yelp, Asana, National Geographic, PBS og MyFitnessPal.

I motsetning til andre WordPress-sentriske administrerte hostingfirmaer, tilbyr de hosting-tjenester som passer for alle slags brukere, uavhengig av budsjett og krav.

SiteGround vs. WP Engine – Hastighet og oppetid

Hastighet og oppetid er de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger leverandør av webhotell.

Hastighet er viktig fordi ingen liker en treg nettside. Det er sannsynlig at besøkende forlater nettstedet ditt hvis det tar for lang tid å svare.

Tilsvarende er oppetid avgjørende fordi besøkende forventer at nettstedet ditt skal være tilgjengelig døgnet rundt. Hvis nettstedet ditt går ned en gang i blant, legger du igjen mye penger på bordet.

Mens alle vertsfirmaer, inkludert SiteGround og WP Engine, lover supersnelle nettopplevelser og høy tilgjengelighet på deres hostingplattformer, bestemte vi oss for å sette deres påstander på prøve.

Vi registrerte oss for hostingplaner fra både SiteGround og WP Engine og bygde WordPress-nettsteder på hver av dem. For å speile et produksjonsmiljø på testnettstedene våre, installerte vi et standardtema, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder på hvert nettsted.

Etter å ha speilet et produksjonsmiljø, gjennomførte vi noen forskjellige hastighets- og oppetidstester på deres hosting-servere med følgende verktøy:

 • Pingdom
 • Lastpåvirkning
 • Bitcatcha

hastighetstest siteground

I følge Pingdom-testen tok SiteGround-teststedet bare 649 ms å laste når det ble testet fra Dallas, Texas. Det er raskere enn 95% av alle testede nettsteder. Vi kjørte den samme testen på WP Engine og nettstedet tok bare 582ms å laste. Det er raskere enn 96% av alle testede nettsteder.

wpengine hastighetstest

Etter Pingdom-testen testet vi nettstedene våre med Load Impact for å se hvordan serverne ville prestere under en trafikkstøt. Load Impact sendte noen virtuelle brukere (VU-er) til nettstedet vårt og bygde gradvis opp til 100 besøkende om gangen for å teste hvordan serverne ville takle det.

loadimpact-Siteground

Som du ser over, var det noen få pigger etter at Siteground-nettstedet traff 50 brukere om gangen. Det kom raskt igjen og sidetidspunktet var stabilt etter noen få øyeblikk.

wpengine loadimpact hastighetstest

På den annen side presterte WP Engine konsekvent gjennom hele testen. Antallet live besøkende på nettstedet hadde ingen innvirkning på resultatene.

Deretter testet vi nettstedene våre med Bitcatcha for å spore serverens responstid fra 8 forskjellige geografiske steder: New York, LA, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia. Hastigheten for hvert sted ble målt tre separate ganger, og deretter ble resultatene gjennomsnittet.

responstid siteground

SiteGround ble rangert som D mens WP Engine ble vurdert til A.

wpengine bitcatcha-responstid

Vinner: WP Engine

SiteGround vs. WP Engine – Brukervennlighet

Siteground cPanel

Alle SiteGround-planer kommer med et 1-klikk-installasjonsprogram for raskt å starte et nettsted med favorittskriptet ditt, inkludert WordPress, Joomla, Drupal, etc. SiteGround tilbyr cPanel for å administrere nettstedet og hostingkontoen din..

Med hver plan får du også tilgang til en sidebygger. En sidebygger er et godt alternativ for nybegynnere som raskt vil starte et nettsted uten å måtte ansette en profesjonell utvikler.

wpengine min konto

Sammenlignet med SiteGround, er WP Engine-plattformen rettet mot et mye annet kundegrunnlag. Den største fordelen ved å bruke WP Engine er at du ikke trenger å håndtere det tekniske ved å optimalisere WordPress-hosting-serveren for å øke hastigheten. I tillegg gir de innebygde sikkerhetsfunksjonene deg trygghet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for sårbarheter og sikkerhetstrusler.

WP Engine-plattformen kjører litt annerledes enn en tradisjonell WordPress-vertsleverandør, som SiteGround. For eksempel har du ikke lov til å installere noen ytelse eller sikkerhetsplugins på nettstedet ditt fordi de kan komme i konflikt med den innebygde ytelsen og sikkerhetsfunksjonene.

For ikke å nevne, det er litt læringskurve å takle før du kan bruke WP Engine.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs. WP Engine – Funksjoner

SiteGround har alle viktige funksjoner for å få WordPress-nettstedet ditt i gang, inkludert båndbredde som ikke er målt, 1-klikk-installatører, en nettstedsbygger, etc. Hostingplanene deres tilbyr også SSD-lagring, som har vist seg å være raskere enn en tradisjonell HDD-stasjon.

Nedenfor er noen unike funksjoner du kan dra nytte av med WP Engines billige hostingplan:

 • Hastighetsteknologier: På toppen av SSD-lagring får du gratis CloudFlare CDN, PHP 7 med OpCache.
 • sikkerhetskopier: Med GoGeek-planen din får du gratis daglige sikkerhetskopier og sikkerhetskopieringer.
 • Nerdete funksjoner: De tilbyr også PCI-kompatible servere for e-handelsområder og 1-klikk Git repo-oppretting.

WP Engines funksjoner hjelper deg med å strømlinjeforme utviklings- og migreringsbehov. Noen av deres unike funksjoner er:

 • 1-klikk verktøy for å sette opp utviklings-, produksjons- og iscenesettelsesmiljøer.
 • Gratis tilgang til 35+ StudioPress-temaer.
 • De har samarbeidet med Amazon Web Services og Google Cloud Platform for å sikre høy ytelse.

Vinner: WP Engine

SiteGround vs. WP Engine – Support og dokumentasjon

SiteGround tilbyr 24/7 support via live chat, telefon og e-post. Deres omfattende kunnskapsbase består av hundrevis av nyttige tutorials og videoer.

Mens WP Engine tilbyr 24/7 support via live chat, tilbyr de bare telefonstøtte med vekst eller høyere planer. Billettbasert støtte er bare tilgjengelig med tilpassede dedikerte serverplaner.

Vinner: SiteGround

SiteGround vs. WP Engine – Priser

SiteGround tilbyr en av de mest konkurransedyktige prisene i bransjen for deres servicenivå og ytelse. Deres billige hosting- og WordPress-hostingplaner starter på $ 3,95 per måned.

Siden WP Engine er en administrert hostingtjeneste, er prisene deres basert på mengden trafikk til nettstedet ditt. Den vanlige prisingen for deres startplan koster $ 35 per måned. Imidlertid har vi forhandlet frem en avtale med dem, så du trenger bare å betale 24,50 dollar per måned.

Men hvis du leter etter en virkelig rimelig hostingløsning, er SiteGround det beste alternativet for deg.

SiteGround laget også til ekspertenes liste over de beste gratis webhotelltjenestene.

Du kan også bruke vår SiteGround-kupong for å få STORE rabatter.

Vinner: SiteGround

Oppsummering: SiteGround vs. WP Engine

SiteGround er det beste valget for brukere som nettopp kommer i gang med et nytt nettsted og trenger en rimelig hostingløsning. De gir alle viktige funksjoner for å få nettstedet ditt i gang. Deres enorme utvalg av hostingfunksjoner passer for ethvert budsjett og behov.

WP Engine er derimot målrettet mot en annen brukerbase. Hostingplattformen deres er best egnet for brukere som er utviklere, markedsførere, SMBer, etc. som ønsker å effektivisere utviklings- og markedsføringsprosessene uten å måtte ta ansvaret for hostingvedlikehold.

Her er noen andre vertsammenligninger:

 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Hosting
 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs iPage
 • SiteGround vs Liquid Web

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne riktig hostingtjeneste for nettstedet ditt. Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke ut vår komplette SiteGround-gjennomgang og en grundig WP Engine-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map