WP Engine vs. A2 Hosting Comparison (2020) – 1 klar vinner

wp motor vs a2 hosting


WP Engine vs. A2 Hosting: hvilken leverandør har virkelig de best administrerte WordPress-hosting-tjenestene? A2 Hosting og WP Engine er begge ledende WordPress-hostingleverandører på markedet, men det er på tide å velge den virkelige mesteren.

Mens WP Engine er en WordPress-sentrert administrert hostingløsning, gir A2 Hosting deg et bredt utvalg av hostingalternativer, inkludert administrert WordPress hosting. I vår objektive sammenligning av WordPress-hosting mellom A2 Hosting og WP Engine, forklarer vi hvordan de skiller seg fra hverandre. Vi hjelper deg også med å bestemme hvilken som er den beste løsningen for budsjettet og behovene dine.

WP Engine vs. A2 Hosting – Oversikt

A2 Hosting

A2 Hosting tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer, inkludert WordPress hosting. De er et utviklingsvennlig vertsfirma som tilbyr alle funksjonene du trenger for å få nettstedet ditt i gang. De lar deg også velge ditt foretrukne datasenter når du registrerer deg for deres hosting-tjenester.

Det beste av alt er at A2 Hosting gir en garantert pengene tilbake-garanti når som helst hvis du ikke er helt fornøyd.

WP-motor

WP Engine er derimot en av verdens best administrerte WordPress-hostingleverandører. De er et av de første selskapene som tilbyr WordPress-sentrerte styrte hostingløsninger. De kan skryte av en imponerende kundeliste som inkluderer Yelp, Asana, National Geographic, PBS og MyFitnessPal.

Enten du driver en personlig blogg, eller en virksomhetsnivå med vekst utenfor kartet, vil du finne det perfekte vertsalternativet med WP Engine.

WP Engine vs. A2 Hosting – Sidehastighet og oppetid

Uten tvil er hastighet og oppetid de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

For å teste om A2 Hosting og WP Engine faktisk lever opp til deres hype, bestemte vi oss for å analysere siden hastighet og oppetid garantier ved å registrere deg med hver av dem og opprette to test nettsteder.

For å speile det levende miljøet på testnettstedene våre, installerte vi et WordPress-tema og publiserte dummyinnhold sammen med noen bilder.

Deretter gjennomførte vi noen forskjellige eksperimenter på disse teststedene med følgende verktøy:

 • Pingdom: For å analysere nettstedets hastighet.
 • Lastpåvirkning: For å overvåke hvordan disse hosting-serverne håndterte en trafikkstigning i løpet av en høy belastningstid.
 • Bitcatcha: For å bestemme hvordan disse hosting-serverne fungerer fra åtte forskjellige geografiske steder.

wpengine hastighetstest

I henhold til Pingdoms hastighetstest for nettstedet tok testområdet til WP Engine bare 582 ms å laste, noe som er raskere enn 96% av alle testede nettsteder.

a2 hosting hastighetstest pingdom

Imidlertid tok A2 Hosting-nettstedet vårt 1,18 sekunder å laste, noe som betyr at nettstedet bare var raskere enn 84% av alle testede nettsteder.

wpengine loadimpact hastighetstest

Deretter gjennomførte vi en test på hver hosting-server med Load Impact. WPEngine utførte konsekvent gjennom hele testen. Antallet live besøkende på nettstedet hadde ingen innvirkning på serverens ytelse.

A2 Hosting loadimpact test

På den annen side, testet nettstedet vårt A2 Hosting fungerte konsekvent til det var rundt 40 besøkende på nettstedet. Nettstedet bremset opp en stund for deretter å gå tilbake til normal tilstand.

Etter vår Load Impact-test utførte vi en test med Bitcatcha for å overvåke serverens responstid fra 8 forskjellige geografiske steder: New York, LA, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia. Hastigheten for hvert sted ble målt tre separate ganger, og deretter ble resultatene gjennomsnittet.

wpengine bitcatcha-responstid

Som du kan se, ble WP Engine-siden vurdert til A av Bitcatcha; mens nettstedet vårt A2 Hosting ble vurdert til C.

a2 hosting bitcatcha test

Vinner: WP Engine

WP Engine vs. A2 Hosting – Brukervennlighet

wpengine installeres

WP Engine er fokusert på nettsteder med høy trafikk og virksomheter på virksomhetsnivå. De håndterer alle tekniske forhold ved å optimalisere serveren din for forbedret ytelse. Du får et finjustert hostingoppsett som er bygget spesielt for å betjene WordPress-nettsteder. Imidlertid tillater de ikke deg å installere plugins for å øke nettstedets hastighet, for eksempel CDN eller hurtigbuffer-plugins.

A2 Hosting cPanel

For å administrere din Linux-baserte webhotellkonto gir A2 Hosting derimot cPanel-tilgang til brukere. I tillegg hjelper installatørene med 1 klikk deg raskt å installere populære nettstedskript som WordPress, Joomla, Drupal, osv..

Alternativt, hvis du velger Windows-hosting, vil du få tilgang til Plesk for å administrere hostingkontoen din.

Vinner: WP Engine

WP Engine er også en del av de beste bloggverttselskaper.

WP Engine vs. A2 Hosting – Funksjoner

A2 Hosting

A2 Hosting er først og fremst rettet mot brukere på nybegynner-nivå, slik at du kan forvente at alle funksjoner på nybegynnervirksomhet for å starte bloggen eller nettstedet ditt, inkludert båndbredde, ikke-målte båndbredde, SSD-lagring, gratis SSL, 1-klikk-installatører, osv..

I motsetning til andre tradisjonelle hostingleverandører, lar A2 Hosting deg velge mellom Windows eller Linux hosting og installere det foretrukne nettstedskriptet på hostingkontoen din.

Noe av det viktigste som gjør at A2 Hosting skiller seg ut er deres pengene tilbake-garanti når som helst. Innen 30 dager kan du kansellere kontoen din for full refusjon. Etter de første 30 dagene vil du være berettiget til en forhåndsbetalt tilbakebetaling for ubrukte tjenester.

WP-motor

Å være en administrert WordPress-hostingløsning, lover WP Engine høy tilgjengelighet, drevet av Amazon Web Services og Google Cloud Platform.

Vertsplanene deres kommer med et bredt utvalg av innebygde verktøy som hjelper deg med å bygge, teste og migrere nettstedet ditt. Med hver hostingplan vil du få premium tilgang til 35+ StudioPress-temaer gratis. På toppen av det har du også 1-klikk-verktøy for å sette opp utviklings-, iscenesettelses- og produksjonsmiljøer.

Vinner: WP Engine

WP Engine vs. A2 Hosting – Support og dokumentasjon

Med sin startplan tilbyr WP Engine bare live chat support. Telefonstøtte gis med de høyere planene. Og billettbasert støtte gis med deres tilpassede dedikerte serverplaner.

A2 Hosting tilbyr 24/7 support via 3 moduser: live chat, telefon og e-post. Deres robuste kunnskapsbase forklarer alt du trenger å vite om å bygge et nettsted med A2 Hosting, steg for steg.

Vinner: A2 Hosting

WP Engine vs. A2 Hosting – Priser

Den ordinære prisen for WP Engine starter på $ 35 per måned. Vi har forhandlet frem en avtale med WP Engine, slik at brukerne våre får 20% rabatt på planene sine. Dette betyr at du bare trenger å betale $ 28 per måned.

Prisen for A2 Hostings billige hostingplan starter på $ 3,92 per måned. Deres VPS-plan starter så lavt som $ 5 per måned takket være deres ubemannede VPS-hostingalternativ.

Vinner: A2 Hosting

Oppsummering – WP Engine vs. A2 Hosting

Når det gjelder administrert WordPress-hosting, tror vi at WP Engine totalt sett er det bedre alternativet.

Imidlertid er det ideelle kundegrunnlaget for A2 Hosting og WP Engine helt annerledes.

Mens A2 Hosting fokuserer på brukere på entry-level, er WP Engine rettet mot bestemte kundesegmenter som utviklere, markedsførere, SMB, byråer og bedrifter.

For eksempel, med WP Engine, kan utviklere kun fokusere på utvikling og design uten å måtte ta ansvaret for vedlikeholdet av hosting. På samme måte kan markedsførere raskt bygge og tilpasse nettstedet sitt ved hjelp av sine omfattende innebygde verktøy.

For nybegynnere er A2 Hosting det bedre valget da det tilbyr rimeligere planer.

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs GreenGeeks

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-hosting for nettstedet ditt. Hvis du likte denne artikkelen, kan det også være lurt å sjekke ut vår komplette WP Engine-gjennomgang eller hele A2 Hosting-gjennomgangen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map