WP Engine vs. DreamHost Comparison (2020) – 1 klar vinner!

wp motor vs dreamhost


Vil du vite forskjellen mellom WP Engine og DreamHost? Du vet sannsynligvis allerede at WP Engine og DreamHost er to av de mest populære webhotellleverandørene der ute. Men hvilken som er bedre?

I vår UNBIASED sammenligning av DreamHost vs. WP Engine, hjelper vi deg med å finne ut hva som er det beste valget for budsjettet og behovene dine.

WP Engine vs. DreamHost – Oversikt

WP-motor

WP Engine er en av de best administrerte WordPress-hostingleverandørene på markedet. De kan skryte av en imponerende kundeliste som inkluderer Yelp, Asana, National Geographic, PBS og MyFitnessPal.

Bortsett fra WordPress-hosting, vil du også få premium tilgang til 35+ StudioPress-temaer gratis. De utstyrer deg også med en serie ytelses- og integrasjonsløsninger for å bygge og utvide virksomheten din.

Dreamhost

DreamHost er derimot en veteran i billig vertikal vert. Det ble grunnlagt allerede i 1996, allerede før Google kom. De serverer nå over 1,5 millioner nettsteder, blogger og applikasjoner med over 400 000 glade kunder.

De tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer, inkludert delt, WordPress, administrert WordPress, WooCommerce hosting, etc. Det beste av alt er at de gir en industriledende 97-dagers pengene-tilbake-garanti.

WP Engine vs. DreamHost – Sidehastighet og oppetid

Som en administrert WordPress-leverandør leverer WP Engine WordPress-ytelse på bedriftsnivå for nettstedet ditt. I mellomtiden garanterer DreamHost 100% oppetid for brukerne.

For å teste om disse vertsleverandørene oppfyller løftene, bestemte vi oss for å utføre noen forskjellige sidehastighets- og oppetidstester på WP Engine og DreamHost.

Nedenfor er verktøyene for hastighetstesting vi brukte:

 • Pingdom
 • Lastpåvirkning
 • Bitcatcha

wpengine hastighetstest

I henhold til vår Pingdom-hastighetstest tok testområdet til WP Engine bare 582ms å laste, noe som er raskere enn 96% av alle testede nettsteder.

dreamhost hastighetstest

DreamHost-testnettstedet vårt er lastet på 445 ms. som er raskere enn 97% av alle testede nettsteder.

Etter Pingdom-testen analyserte vi om hosting-serverne kunne overleve en trafikkstigning med et verktøy som heter Load Impact. Vi sendte noen virtuelle brukere til nettstedene våre og bygde gradvis opp til 100 besøkende om gangen for å se hvordan serverne ville prestere.

wpengine loadimpact hastighetstest

Fra testen vår kan du se at antallet live besøkende ikke hadde noen negativ innvirkning på nettstedet WP Engine.

dreamhost loadimpact test

Tilsvarende forble DreamHost-nettstedet stabilt under trafikkstøtestesten. Antallet live besøkende hadde ingen innvirkning på responstiden.

Deretter gjennomførte vi en test med Bitcatcha for å registrere hvordan hosting-serverne våre responderte fra 8 forskjellige geografiske steder rundt om i verden.

wpengine bitcatcha-responstid

I henhold til Bitcatcha-testen vår, var WP Engine-siden gradert A, mens DreamHost-siden vår ble gradert A+.

dreamhost bitcatcha

Vinner: DreamHost

WP Engine vs. DreamHost – Brukervennlighet

dreamhost administrere domener

DreamHost kommer med et nettbasert kontrollpanel, som ble utviklet internt. De tilbyr ikke cPanel for administrasjon av hostingkontoer, noe som er overraskende fordi det er det mest populære kontrollpanelet på markedet.

Mens DreamHosts kontrollpanel er intuitivt, er det litt læringskurve å takle hvis du allerede er vant til å bruke cPanel.

wpengine installeres

WP Engine håndterer alt det tekniske ved å optimalisere serveren din for forbedret ytelse. Du får et finjustert hostingoppsett som er bygget spesielt for å betjene WordPress-nettsteder. Det viktigste er at de ikke tillater deg å installere noen ytelse-plugins, for eksempel cache-plugins og sikkerhetsplugins, fordi de kan komme i konflikt med de innebygde funksjonene.

Vinner: WP Engine

WP Engine vs. DreamHost – Funksjoner

WP Engine er en vertsplattform på bedriftsnivå som gjør publisering med WordPress superenkelt. De tilbyr flere funksjoner som hjelper med å strømlinjeforme kodedistribusjon og migrering av nettsteder. De har også inngått et samarbeid med Amazon Web Services og Google Cloud Platform for å levere brennende raske belastningstider.

La oss se på noen få unike funksjoner i WP Engines administrerte WordPress hostingplattform:

 • Tilgang til 35+ premium StudioPress-temaer uten ekstra kostnad.
 • 1-klikk verktøy for å forenkle iscenesettelse, testing og distribusjon.
 • Sømløs integrasjon med favoritt-appene dine på nettet.
 • Få handlingsdyktige innsikter, drevet av Google Analytics, rett innenfor WordPress-administratoren din om WordPress-ytelse, innhold og applikasjoner.

Sammenlignet med WP Engine er DreamHost veldig mye en hostingleverandør for et bredere kundegrunnlag. Hostingfunksjonene deres appellerer til deres brede brukerbase, og inkluderer ubegrenset båndbredde, et gratis domenenavn, nettstedbyggere, 1-klikk WordPress installasjonsprogram, osv..

Vinner: WP Engine

WP Engine er også oppført i de beste bloggverttselskaper.

WP Engine vs. DreamHost – Support og dokumentasjon

Med alle hostingplaner tilbyr WP Engine 24/7 support via live chat. Med planer på høyere nivå kan du benytte deg av telefonsupport, og med den tilpassede planen får du 24/7 billettstøtte.

Deres robuste kunnskapsbase forklarer alle aspekter ved å bygge et nettsted med WP Engine.

Selv om DreamHost ofte annonserer 24/7 support, er realiteten at de bare tilbyr 24/7 support via e-postbilletter. Det tar imidlertid nesten et døgn å få din supportforespørsel løst via e-post, noe som gjør reklamasjonskravene deres i beste fall. Støtte for live chat er bare tilgjengelig fra 5 til 22 pm PST, 7 dager i uken. Selv om tilbakeringingsanmodninger er tilgjengelige, må du foreta en engangsbetaling per samtale eller abonnere på en månedlig plan.

Vinner: WP Engine

WP Engine vs. DreamHost – Priser

WP Engine er primært rettet mot spesifikke brukersegmenter, for eksempel utviklere, markedsførere, SMB, byråer og bedrifter. De tilbyr konkurransedyktige priser sammenlignet med andre populære administrerte WordPress-hostingleverandører, som Pagely.

Siden DreamHost er målrettet mot brukere på entry-level, ønsket de å holde prisene rimelige for dem.

Den innledende prisen for DreamHost-delt WordPress-hosting starter så lavt som $ 2,59 per måned. Deres administrerte WordPress-hostingpris starter på $ 16,95 per måned.

På den annen side starter prisene til WP Engine på $ 28. Det er 20% avslag på ordinær pris for IsItWP-lesere.

Vinner: DreamHost

Oppsummering – WP Engine vs. DreamHost

Etter sammenligningen vår, tror vi at WP Engine er en bedre WordPress-vertsleverandør enn DreamHost.

Mens DreamHost også tilbyr en administrert WordPress-hosting-tjeneste, er de spesielt rettet mot brukere på nybegynnere. Hvis du ser alvorlig på din online virksomhet og ikke har noe imot å bruke noen ekstra kroner på å få en overlegen hostingplattform, er WP Engine det beste alternativet.

Det beste av alt, WP Engine har suiter med ytelses- og etterretningsverktøy som hjelper deg raskt å distribuere endringer på ditt live nettsted og effektivisere nettstedets vekst.

Du vil kanskje også sjekke sammenligningene våre mellom …

 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting
 • WP Engine vs GreenGeeks

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten for dine behov. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke ut vår komplette WP Engine-gjennomgang eller hele DreamHost-anmeldelsen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map