WP Engine vs. GreenGeeks Comparison (2020) – 1 klar vinner

wp-motor vs greengeeks


Lurer du på hva som er det bedre valget mellom WP Engine og GreenGeeks? Både WP Engine og GreenGeeks betjener millioner av domener fra hele verden. Men det er vanskelig for kundene å analysere hvilket som er det beste valget av de to på grunn av så mange motstridende meninger på nettet. Du trenger en grundig gjennomgang av en pålitelig kilde!

I vår UNBIASED sammenligning mellom WP Engine og GreenGeeks, hjelper vi deg med å finne ut hvilken leverandør som har de riktige webhotellene for ditt budsjett og behov..

WP Engine vs. GreenGeeks – Oversikt

WP-motor

WP Engine er en av de beste WordPress-sentrerte administrerte hostingløsningene på markedet. I motsetning til de fleste andre administrerte hostingløsninger, tilbyr WP Engine hostingløsninger for alle størrelser og budsjetter.

Enten du driver en personlig blogg, eller en virksomhetsnivå med vekst utenfor kartet, vil du finne den perfekte hostingplanen med WP Engine.

greengeeks-web-hosting

GreenGeeks er en av verdens ledende miljøvennlige leverandører av webhoteller. I tillegg til å tilby en super rask webhotellopplevelse til kundene, er de også forpliktet til å utligne karbonavtrykk produsert av deres datasentre.

WP Engine vs. GreenGeeks – Sidehastighet og oppetid

Uten tvil er hastighet og oppetid de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

For å teste om GreenGeeks og WP Engine faktisk lever opp til deres hype, bestemte vi oss for å analysere siden hastighet og oppetid garantier ved å registrere deg med hver av dem og opprette 2 test nettsteder.

For å speile det levende miljøet på testnettstedene våre, installerte vi et WordPress-tema og publiserte dummyinnhold sammen med noen bilder.

Deretter gjennomførte vi noen forskjellige eksperimenter på disse teststedene med følgende verktøy:

 • Pingdom: For å analysere nettstedets hastighet.
 • Lastpåvirkning: For å overvåke hvordan disse hosting-serverne håndterer en trafikkstigning i løpet av en høy belastningstid.
 • Bitcatcha: For å bestemme hvordan disse hosting-serverne fungerer fra åtte forskjellige geografiske steder.

I henhold til vår Pingdom-hastighetstest, tok WP Engine-teststedet bare 582ms å laste, noe som er raskere enn 96% av alle testede nettsteder.

wpengine hastighetstest

Lastetiden for GreenGeeks-siden vår var litt høyere: det tok 697 ms å laste inn siden.

GreenGeeks hastighetstest

Det er også viktig å analysere om en hosting-server kan overleve en trafikkstigning. For trafikkstopptesten vår brukte vi et verktøy som heter Load Impact. Vi sendte noen virtuelle brukere til nettstedene våre og bygde gradvis opp til 100 besøkende om gangen for å se hvordan serverne presterte.

wpengine loadimpact hastighetstest

Fra testen vår er det tydelig at antallet live besøkende ikke hadde noen negativ innvirkning på WP Engine-serverne våre.

GreenGeeks lastimpact

For GreenGeeks-siden var det noen små pigger i lastetiden, noe som betyr at nettstedet ble litt redusert.

Etter våre Load Impact-tester brukte vi et verktøy kalt Bitcatcha for å analysere responstider fra 8 forskjellige geografiske steder: New York, LA, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia. Hastigheten for hvert sted ble målt tre separate ganger, og deretter ble resultatene gjennomsnittet.

I henhold til Bitcatcha-testen vår, svarte WP Engine-serveren på mindre enn et sekund over hele kloden.

wpengine bitcatcha-responstid

Den totale ytelsen til WP Engine ble gradert A av BitCatcha, mens GreenGeeks ble gradert C.

GreenGeeks responstid

Vinner: WP Engine

WP Engine vs. GreenGeeks – Brukervennlighet

wpengine min konto

Siden WP Engine er en administrert WordPress-hostingløsning, kan du være trygg på at serveren din vil være optimalisert for høy ytelse uten å måtte håndtere teknologiene ved serveroptimalisering. Det betyr at du har ro i sjelen mens du fokuserer på det du virkelig er god på: publisere innhold og markedsføre det.

GreenGeeks cpanel

På den annen side gir GreenGeeks cPanel-tilgang til å administrere webhotellkontoen din med alle webhotellplaner de tilbyr. Du får også et 1-klikk WordPress-installasjonsprogram for å raskt starte nettstedet ditt. Med GreenGeeks kan du bygge et nettsted slik du vil med en brukervennlig dra- og-slipp-byggherre.

Vinner: WP Engine

WP Engine er også nummer 1 for PCI-kompatibel hosting.

WP Engine vs. GreenGeeks – Funksjoner

WP-motor

Som en administrert WordPress-hostingløsning tilbyr WP Engine alt du trenger for å effektivisere ditt WordPress-utviklings-, markedsførings- og migrasjonsbehov. La oss se på deres unike funksjoner:

 • Gratis tilgang til StudioPress-temaer: Du får full tilgang til 35+ høykvalitets StudioPress-temaer uten ekstra kostnad.
 • Geo-målrettet personalisering: Tilpass innholdet ditt enkelt basert på de geografiske stedene og behovene til publikum.
 • 1-klikk verktøy: Du får også et 1-klikk-verktøy for å sette opp utviklings-, produksjon- og iscenesettelsesmiljøer.

GreenGeeks

La oss nå se på noen av de viktigste funksjonene i GreenGeeks:

 • Ubegrenset nettsteder: Selv med deres startplan kan du være vert for ubegrensede nettsteder ved hjelp av GreenGeeks.
 • Gratis nettstedoverføringer: Hvis du allerede er vert på andre hostingplattformer, kan du overføre nettstedene dine til GreenGeeks gratis.
 • Nettstedsbygger: Med hver webhotellplan vil du få en gratis nettstedbygger.
 • E-postkontoer: Du kan opprette ubegrensede e-postkontoer selv med deres starthotellplan.

Vinner: WP Engine

WP Engine vs. GreenGeeks – Support og dokumentasjon

GreenGeeks tilbyr 24/7 support via 3 moduser: live chat, telefon og billettbasert support. Deres omfattende dokumentasjon guider deg gjennom alle aspekter ved å bygge et nettsted med GreenGeeks hosting-plattform.

Imidlertid tilbyr WP Engine med sin startplan bare support for live chat. Telefonstøtte gis med de høyere planene. Og billettbasert støtte gis med deres tilpassede dedikerte serverplaner.

Vinner: GreenGeeks

WP Engine vs. GreenGeeks – Prising

Den ordinære prisen for WP Engine starter på $ 35 per måned. Vi har forhandlet frem en avtale med WP Engine, slik at brukerne våre får 20% rabatt på WP Engines planer, noe som betyr at du bare trenger å betale $ 28 per måned.

GreenGeeks tilbyr rimeligere hosting-tjenester for brukere på nybegynnere. Du kan starte et nettsted med dem for så lavt som $ 2,95 per måned.

Vinner: GreenGeeks

Oppsummering – WP Engine vs. GreenGeeks

Hvis du leter etter en administrert WordPress-hostingløsning, er WP Engine det perfekte valget for deg. Med WP Engine får du alt du trenger for å bygge WordPress-nettstedet ditt fra bunnen av, inkludert gratis tilgang til 35+ premium StudioPress-temaer, 1-klikk-verktøy for å administrere nettstedet ditt og mer.

For å gi rasende hurtige nettstedhastigheter har de til og med inngått samarbeid med Google Cloud Platform og Amazon Web Services.

Du vil også sjekke sammenligningene våre mellom,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-leverandøren for dine behov. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke den komplette WP Engine-gjennomgangen eller hele GreenGeeks-gjennomgangen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map