WP Engine vs. InMotion Hosting Comparison (2020) – 1 vinner

wp motor vs inmotion hosting


Leter du etter den beste leverandøren av WordPress-hosting? Prøver du å bestemme deg mellom InMotion Hosting og WP Engine? Både InMotion Hosting og WP Engine lar deg være vert for WordPress-nettstedet ditt med letthet. Mens InMotion Hosting gir deg noen få forskjellige vertsalternativer, inkludert WordPress-hosting og WordPress-basert nettstedsbygger hosting; WP Engine er en helt WordPress-sentrert administrert hostingleverandør.

I denne artikkelen sammenligner vi mellom WP Engine og InMotion Hosting slik at du kan bestemme hvilken som passer best for budsjettet og behovene dine.

WP Engine vs. InMotion Hosting – Oversikt

WP-motor

WP Engine er en av de beste WordPress-sentrerte administrerte hostingløsningene på markedet. I tillegg til hosting tilbyr de en pakke med løsninger for å gi en glødende rask opplevelse for brukerne dine, enkelt distribuere nye nettstedsfunksjoner og få handlingsrike innblikk i ytelsen til nettstedet.

WP Engine anskaffet StudioPress-temaer, WordPress-temahubben nr. 1. Med hver WP Engine-plan kan du få tilgang til alle Premium StudioPress-temaer uten ekstra kostnad.

inmotion hosting gjennomgang

InMotion Hosting er en av de beste leverandørene av webhotell og tilbyr mange ønskelige funksjoner. De lar deg velge et datasenter når du registrerer deg for en hostingplan og gir 24/7 amerikansk-basert intern support.

De har samarbeidet med Trees for the Future, en ideell organisasjon som har til hensikt å utligne karbonavtrykk ved å plante trær.

Det beste av alt er at de gir en uovertruffen 90-dagers garanti for å prøve ut tjenesten, risikofri.

WP Engine vs. InMotion Hosting – Sidehastighet og oppetid

Nettstedshastighet og oppetid er de mest kritiske faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

wpengine hastighetstest

I følge Pingdom tok testområdet til WP Engine bare 582ms å laste, noe som er raskere enn 96% av alle testede nettsteder. InMotion Hosting-nettstedet tok 982 ms å laste, noe som er raskere enn 90% av testede nettsteder, men likevel tregere enn testnettstedet WP Engine.

InMotion Hosting test pingdom

For å få hele bildet av serverytelsen, bestemte vi oss også for å teste testnettstedene våre med Load Impact. Ved hjelp av Load Impact sendte vi noen virtuelle brukere til våre nettsteder og bygde opptil 100 besøkende om gangen for å overvåke hvordan serverne ville takle det.

wpengine loadimpact hastighetstest

Fra diagrammet er det tydelig at en trafikkstigning ikke hadde noen negativ innvirkning på responstiden for nettstedet WP Engine. Imidlertid fungerte InMotion Hosting-nettstedet bare bra før det nådde 25 brukere. Etter det avtok det betydelig. Serverens ytelse var ikke konsekvent gjennom hele testen.

loadimpact følelser

Etter vår Load Impact-test bestemte vi oss for å utføre en server-responstest med Bitcatcha. Den overvåker hvordan serverne ville prestere fra åtte forskjellige geografiske steder.

wpengine bitcatcha-responstid

I følge Bitcatcha ble den totale ytelsen til WP Engine gradert C, mens InMotion Hosting-siden ble gradert A.

bitcatcha InMotion Hosting-test

Vinner: WP Engine

WP Engine vs. InMotion Hosting – Brukervennlighet

InMotion kontrollpanel

Det er enkelt å komme i gang med InMotion Hosting. Hvis du noen gang har drevet et WordPress-nettsted, vil du kunne opprette et nettsted på InMotion Hosting uten problemer.

Med hver webhotellplan får du tilgang til cPanel for å administrere webhotellkontoen din. Du får også tilgang til BoldGrid, en gratis nettsted for dra og slipp, som er bygget på toppen av WordPress.

wpengine min konto

WP Engine er en administrert leverandør av WordPress-hosting, slik at du kan være trygg på at serveren din vil være svært optimalisert for lynraske hastigheter uten at du trenger å håndtere serveroptimalisering.

Imidlertid er det noen begrensninger på WP Engine-plattformen. For eksempel har du ikke lov til å installere visse plugins, noe som vil være i konflikt med den innebygde vertsytelsen og sikkerhetsfunksjonene.

For ikke å nevne, det er litt læringskurve å takle før du kan bruke WP Engine.

Vinner: InMotion Hosting

WP Engine vs. InMotion Hosting – Funksjoner

Ikke alle nettsteder er opprettet like. Det er vanskelig å bla gjennom hele listen over hostingfunksjoner for både WP Engine og InMotion Hosting for å finne ut hva som er riktig for nettstedet ditt.

InMotion Hosting kommer med alle viktige funksjoner som nybegynnere trenger for å raskt starte et nettsted; for eksempel uovervåket båndbredde, 1-klikk WordPress installasjonsprogram, en nettstedsbygger, gratis sikkerhetskopiering av data, SSD-lagring, Nginx, gratis CDN osv..

Mens InMotion Hosting-funksjonene er rettet mot en bredere brukerbase, er WP Engines funksjoner fokusert på spesifikke kundesegmenter, inkludert utviklere, markedsførere, SMB, byråer og bedrifter.

Noen unike funksjoner ved WP Engine er:

 • 35+ StudioPress-temaer: Få tilgang til alle StudioPress-temaer uten ekstra kostnad.
 • 1-klikk verktøy: Sett opp utviklings-, produksjonsmiljøer raskt og enkelt med 1-klikk verktøy.
 • Lynrask ytelse: WP Engine har inngått samarbeid med Amazon Web Services og Google Cloud Platform for å levere lynraskt brukeropplevelse.

Vinner: WP-motor

WP Engine er også oppført i de beste bloggverttselskaper.

WP Engine vs. InMotion Hosting – Support og dokumentasjon

InMotion Hosting tilbyr 24/7/365 amerikansk teknisk support via telefon, live chat, e-post / billetter og til og med Skype!

Foruten omfattende dokumentasjon, oppdaterer de jevnlig videoopplæringer på YouTube for visuelt å svare på kundens relevante spørsmål.

WP Engine derimot tilbyr bare live chat support. Telefonstøtte tilbys med de rimeligere planene. Og billettbasert støtte gis kun med deres tilpassede dedikerte serverplaner.

Vinner: InMotion Hosting

WP Engine vs. InMotion Hosting – Priser

InMotion Hosting-planene er først og fremst rettet mot brukere på inngangsnivå som vil starte et nettsted raskt og enkelt. Deres vanlige prisplan starter fra $ 7,99 per måned.

Når du starter, kan kostnadene for å bygge et nettsted virke ganske mye. Derfor har vi forhandlet en avtale med InMotion Hosting for å tilby 37% avslag til leserne våre. Det betyr at du bare må betale $ 4,99 per måned.

Den ordinære prisen for WP Engine starter på $ 35 per måned. Hvis du vil ha et månedlig abonnement, kan du få 20% rabatt på WP Engine, slik at du bare trenger å betale $ 28 per måned.

Vinner: InMotion Hosting

Oppsummering – WP Engine vs. InMotion Hosting

Vi tror at WP Engine er en bedre WordPress-vertsleverandør enn InMotion Hosting. WP Engine leveres med et sett med verktøy og funksjoner som hjelper deg raskt å bygge et WordPress-nettsted og gi et lynraskt, stabilt miljø til sluttbrukerne.

Når du registrerer deg for en hostingplan, gir de tilgang til 35+ premium WordPress-temaer, som er verdt over $ 2000.

I motsetning til WP Engine, er InMotion Hosting ideell for en bredere brukerbase, fra brukere på entry-level til en erfaren internett-proff. Uansett ferdighetssett og budsjett, finner du det perfekte settet med funksjoner for å sparke av nettstedet ditt med InMotion Hosting.

Imidlertid, hvis du leter etter en administrert WordPress-hostingløsning, er WP Engine det beste alternativet.

Du vil også sjekke disse sammenligningene mellom,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting
 • WP Engine vs GreenGeeks

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-hostingløsningen for dine behov. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke gjennomgangen vår om WP Engine og InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map