WP Engine vs. Liquid Web Comparison (2020) – 1 klar vinner

wp-motor vs flytende nett


Leter du etter den best administrerte leverandøren av WordPress? Prøver du å bestemme mellom Liquid Web og WP Engine? Både Liquid Web og WP Engine er to av verdens ledende administrerte WordPress-hostingleverandører.

I denne artikkelen sammenligner vi WP Engine og Liquid Web slik at du kan bestemme hvilken som passer best for budsjettet og behovene dine.

WP Engine vs. Liquid Web – Oversikt

WP-motor

Både WP Engine og Liquid Web er administrerte hostingfirmaer. Mens WP Engine utelukkende er fokusert på WordPress-sentrisk administrert hosting, tilbyr Liquid Web styrt hosting for tilpassede løsninger og applikasjoner.

Eksklusiv rabatt på nettet

Den viktigste forskjellen mellom WordPress-hosting-tjenestene til WP Engine og Liquid Web er at WP Engine tilbyr hostingløsninger for alle størrelser og budsjetter, mens Liquid Web er målrettet mot nettsteder med høyt trafikkvolum.

WP Engine vs. Liquid Web – Page Speed ​​og Uptime

Uten tvil er hastighet og oppetid de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

For å teste om Liquid Web og WP Engine faktisk lever opp til deres hype, bestemte vi oss for å analysere siden hastighet og oppetid garantier ved å registrere deg med hver av dem og opprette 2 test nettsteder.

For å speile det levende miljøet på testnettstedene våre, installerte vi et WordPress-tema og publiserte dummyinnhold sammen med noen bilder.

Deretter gjennomførte vi noen forskjellige eksperimenter på disse teststedene med følgende verktøy:

 • Pingdom: For å analysere nettstedets hastighet.
 • Lastpåvirkning: For å overvåke hvordan disse hosting-serverne håndterer en trafikkstigning på testnettstedene våre i løpet av en høy belastningstid.
 • Bitcatcha: For å finne ut hvordan disse hosting-serverne ville fungere fra åtte forskjellige geografiske steder.

wpengine hastighetstest

I henhold til vår Pingdom-hastighetstest for nettstedet tok testområdet til WP Engine bare 582 ms å laste, noe som er raskere enn 96% av alle testede nettsteder.

Liquid Web speed test

Liquid Web tok derimot 901 ms å laste, noe som er raskere enn 91% av alle testede nettsteder. Ikke verst, men mye tregere enn testsiden for WP Engine.

wpengine loadimpact hastighetstest

Deretter gjennomførte vi en test på begge hosting-serverne med Load Impact. Både WPEngine og Liquid Web utførte konsekvent gjennom hele testen. Antallet live besøkende på nettstedet hadde ingen innvirkning på noen av serverne ytelse.

Effekt på væske på nettet

Vi brukte også Bitcatcha til å registrere serverens responstid for våre hosting-servere fra 8 forskjellige geografiske steder: New York, Los Angeles, London, Brasil, India, Singapore, Japan og Australia. Hastigheten for hvert sted ble målt tre separate ganger, og deretter ble resultatene gjennomsnittet.

wpengine bitcatcha-responstid

Som du kan se, mens vårt WP Engine-nettsted ble rangert som A av Bitcatcha, ble Liquid-nettstedet vurdert til C+.

Reaksjonstid på flytende nett

Vinner: WP Engine

WP Engine vs. Liquid Web – Brukervennlighet

WP-motor

wpengine min konto

Siden WP Engine er en administrert WordPress-hostingløsning, kan du være trygg på at serveren din vil være optimalisert for rask rask lastingstid uten å måtte bekymre deg for serveroptimalisering. Du har ro i sjelen mens du fokuserer på det du er virkelig god på: publisere innhold og markedsføre nettstedet ditt.

For å unngå plugin-konflikter har du ikke lov til å installere visse plugins på WP Engines plattform, inkludert ytelse og sikkerhetsprogramtillegg.

Det er faktisk litt læringskurve å takle før du kan bruke WP Engine.

Flytende nett

flytende nettsky

Med hver Liquid Web-plan, unntatt administrert WordPress-hosting, vil du få tilgang til cPanel / WHM eller Plesk.

Med Liquid Webs administrerte WordPress-hostingplan vil du få tilgang til iThemes Sync Pro. Det hjelper deg med å administrere alle nettstedene du kjører fra et enkelt sted. Med iThemes Sync Pro vil du kunne overvåke oppetid og nedetid, spore SEO-status for innholdet ditt og kontrollere hva klientene dine ser i WP-admin.

Vinner: Flytende nett

WP Engine vs. Liquid Web – Funksjoner

WP-motor

Nedenfor er noen unike funksjoner i WP Engine:

 • Gratis tilgang til StudioPress-temaer: Du får full tilgang til 35+ høykvalitets StudioPress-temaer uten ekstra kostnad.
 • 1-klikk verktøy: Du får også et 1-klikk-verktøy for å sette opp utviklings-, produksjons- og iscenesettelsesmiljøer.
 • Geo-målrettet personalisering: Tilpass innholdet ditt enkelt basert på geografisk beliggenhet og behov fra publikum.
 • WordPress-kjerneoppdateringer: Ingen grunn til å bekymre deg for å holde deg oppdatert fordi WP Engine har dekket deg.
 • Høy ytelse garantert: WP Engines plattform drives av Amazon Web Services og Google Cloud Platform for å sikre høy ytelse.

Flytende nett

La oss se på noen unike funksjoner på Liquid Web:

 • Auto-plugin-oppdateringer: I motsetning til WP Engine, gir Liquid Web automatiske plugin-oppdateringer, i tillegg til automatiske WordPress-kjerneoppdateringer.
 • stencil: Spar tid mens du oppretter nye nettsteder ved å bruke de samme plugins og temaer for flere nettsteder.
 • Innebygd bildekomprimering: Øk sidehastigheten med innebygd bildekomprimering.
 • Auto-daglige sikkerhetskopier: Liquid Web lager daglige sikkerhetskopier og lagrer dem i 30 dager.
 • Enkel iscenesettelse: Du kan enkelt opprette iscenesettingssteder, som lar deg teste kodene dine før du distribuerer dem til live-nettmiljøet.

La oss gjøre en rask sammenligning av de generelle funksjonene til WP Engine og Liquid Web …

WP Engine tilbyr et sett med funksjoner som hjelper deg med å strømlinjeforme innholdspubliserings- og markedsføringsprosesser. Liquid Web er imidlertid fokusert på å levere supersnabb webopplevelse.

Liquid Web tilbyr til og med automatiske plugin-oppdateringer, slik at du kan ha ro i sjelen, og vite at nettstedet ditt er vert på en pålitelig plattform.

Vinner: Flytende nett

WP Engine vs. Liquid Web – Support og dokumentasjon

Med sin startplan tilbyr WP Engine bare live chat support. Telefonstøtte gis med de høyere planene. Og billettbasert støtte gis med deres tilpassede dedikerte serverplaner.

I motsetning til WP Engine, tilbyr Liquid Web teknisk assistanse via 3 modus: telefonsamtale, live chat og e-post.

Hvis du når ut via telefon eller chat, svarer de på et øyeblikk; og hvis du når ut via e-post, vil du få svar på mindre enn 30 minutter.

Både WP Engine og Liquid Web har robuste kunnskapsbaser på nettstedene sine som leder kundene sine til å bruke plattformen sin enkelt.

Vinner: Flytende nett

WP Engine vs. Liquid Web – Prising

Den ordinære prisen for WP Engine starter på $ 35 per måned. Vi har forhandlet frem en avtale med WP Engine, slik at brukerne våre får 20% rabatt på WP Engines planer, noe som betyr at du bare trenger å betale $ 28 per måned.

Vanlige priser på Liquid Web starter på $ 99 per måned, noe som er ganske mye når du begynner. Heldigvis har vi også forhandlet frem en avtale med Liquid Web. De første tre månedene får du 69% avslag. Dette er fullt administrerte WordPress-hosting for så lave som $ 21,39 per måned.

Vinner: WP Engine

Oppsummering – WP Engine vs. Liquid Web

Vi tror at WP Engine er en bedre hostingleverandør enn Liquid Web takket være deres rimeligere hostingplaner. Med WP Engine får du alt du trenger for å bygge WordPress-nettstedet ditt fra bunnen av, inkludert gratis tilgang til 35+ premium StudioPress-temaer, 1-klikk-verktøy for å administrere nettstedet ditt og mer.

WP Engine har også inngått et samarbeid med Google Cloud Platform og Amazon Web Services for å tilby lynraskt webhotell.

Du vil kanskje også sjekke sammenligningene våre mellom …

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs GreenGeeks

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den best administrerte WordPress-hostingleverandøren for dine behov. Hvis du likte denne artikkelen, kan du sjekke ut vår komplette WP Engine-gjennomgang eller vår komplette Liquid Web-gjennomgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map