ActualizarePlus Recenzie: Este cel mai bun plugin de backup pentru WordPress?

Căutați un plugin de rezervă complet WordPress? Cu peste un milion de instalări active, plugin-ul UpdraftPlus este evaluat drept cel mai de încredere plugin de rezervă din depozitul WordPress.


În revizuirea noastră UpdraftPlus, vom arunca o privire asupra caracteristicilor, suplimentelor și a ceea ce diferențiază UpdraftPlus de concurența sa.

Aveți nevoie de un plugin de backup WordPress?

Ca utilizator WordPress, este esențial pentru dvs. să vă faceți copii de siguranță fișierele și bazele de date WordPress într-o locație sigură. În cazul în care pierderea de date se întâmplă din cauza unui accident, a unui atac rău sau a unei alte catastrofe, a face ca backup-urile regulate să poată fi salvatoare. În acest fel, puteți restaura cu ușurință fișierele și bazele de date, chiar dacă întregul site web este hacked, corupt sau șters.

Un bun plugin de backup WordPress vă permite să faceți backup și să vă restabiliți site-ul complet WordPress. De asemenea, ar trebui să vă permită să trimiteți fișierele dvs. de rezervă într-o locație de siguranță la distanță pentru o mai mare securitate.

Cum se instalează UpdraftPlus împotriva concurenței?

UpdraftPlus este pluginul de rezervă cel mai bine evaluat și cel mai instalat din depozitul WordPress. Dar este într-adevăr cel mai bun plugin de rezervă WordPress? În revizuirea noastră UpdraftPlus, le-am pus promisiunile.

Să aruncăm o privire mai atentă la UpdraftPlus și la modul în care rămâne în fața concurenților săi.

1. Plugin de backup WordPress integrat

UpdraftPlus este pluginul complet de rezervă WordPress pentru site-ul dvs. Fie că doriți un plugin de rezervă care face o copie de rezervă completă, stochează în cloud și restabilește fișierele și bazele de date WordPress cu un singur clic, UpdraftPlus v-a acoperit.

Plug-ul de bază vine cu toate funcțiile de care veți avea nevoie vreodată de la un plugin de rezervă. Pentru funcții avansate, cum ar fi clonarea și migrarea, backup-ul fișierelor non-WordPress și multe altele, puteți instala suplimentele respective pe site-ul dvs..

2. Interfață ușor de utilizat

Unul dintre avantajele principale ale UpdraftPlus este că oferă o interfață ușor de utilizat, care face ușor să faceți o copie de siguranță a site-ului dvs. WordPress chiar dacă sunteți un începător absolut. Dacă puteți citi și faceți clic, atunci puteți face backup, programa și restaura fișierele și bazele de date WordPress.

3. Singura soluție de backup pentru o singură dimensiune

Indiferent dacă sunteți un blogger hobby, o companie mică, un comerciant de comerț electronic sau o publicație online, veți găsi UpdraftPlus extrem de util. Este cel mai potrivit pentru site-uri web de toate dimensiunile și bugetele.

Pluginul gratuit este livrat cu tone de funcții de rezervă integrate. Asta înseamnă că, chiar dacă nu aveți un buget pentru o soluție de rezervă, UpdraftPlus v-a acoperit.

De fapt, este un sistem de backup „setați-l și uitați-l”. Tot ce trebuie să faceți este să instalați pur și simplu pluginul și să programați backup-urile într-o locație de la distanță.

Caracteristici UpdraftPlus – Un aspect fantastic

1. Efectuați copii de rezervă complete, manuale sau programate

Unul dintre principalele avantaje ale UpdraftPlus este că vă permite să efectuați backupuri complete, manuale sau programate rapid și ușor.

Pentru a configura o copie de rezervă, nu trebuie decât să faceți clic pe butonul Backup acum buton. Atunci vi se va cere dacă trebuie să faceți o copie de rezervă a bazelor de date sau a fișierelor sau a ambelor (copie de rezervă combinată).

backup rapid pentru actualizare

Puteți alege o copie de rezervă manuală sau programa o copie de rezervă la un interval regulat. Pluginul oferă, de asemenea, o opțiune pentru a alege numărul de copii de rezervă programate pe care le puteți păstra. În mod implicit, retainer-ul este setat pentru 2 copii de rezervă programate.

2. Înapoi la o locație de la distanță

Dacă trebuie să faceți o copie de rezervă a site-ului dvs. într-o locație de la distanță, va trebui să o configurați în Setări primul.

backup program de actualizareplus

Este foarte recomandat să optezi pentru o opțiune de rezervă la distanță, mai degrabă decât să stochezi copiile de rezervă pe serverul web unde este găzduit site-ul tău. Vă ajută să vă protejați datele de riscurile de pe server.

Cu un addon premium, puteți trimite o copie de rezervă în mai multe destinații.

3. Clonați și migrați cu ușurință site-ul dvs. WordPress

Puteți migra site-ul dvs. WordPress cu addonul Migrator. Adăugatorul migrator efectuează o migrare directă de la site la site. În plus, suplimentul vine cu mai multe funcții utile de care aveți nevoie în timpul migrării site-ului, inclusiv căutarea și înlocuirea.

Dacă doriți să clonați un site web pentru testare sau dacă doriți să construiți un site personalizat pe un domeniu local sau temporar și apoi să îl transferați pe site-ul live mai târziu, poate doriți să încercați suplimentului.

4. Restaurați backup chiar și de la alte pluginuri

Dacă în prezent utilizați un plugin de rezervă gratuit care nu este livrat cu o opțiune de restaurare, atunci puteți utiliza UpdraftPlus împreună cu suplimentul său Importator. Importatorul vă ajută să restaurați site-ul dvs. web de la orice alte plugin-uri de rezervă.

5. Alte caracteristici utile

Compatibilitate cu mai multe site-uri: Panoul de control pentru backup / restaurare este disponibil în tabloul de bord Rețea. Acest lucru vă permite să vă gestionați cu ușurință copiile de rezervă WordPress de pe diferite site-uri dintr-un singur tablou de bord.

Backup de fișiere și baze de date non-WordPress: Puteți, de asemenea, face backup pentru fișierele principale ale WordPress, fișiere non-WordPress și baze de date.

Gestionați utilizatorii care pot accesa copii de rezervă: Cu ajutorul addonului Lock Settings, puteți bloca accesul la UpdraftPlus printr-o parolă. În acest fel vă puteți asigura că numai utilizatorii potriviți pot avea acces la copii de rezervă.

Rulați de la WP-CLI: Utilizatorii avansați de WordPress pot gestiona UpdraftPlus prin WP-CLI (Command-Line Interface). Prin gestionarea pluginului cu interfața liniei de comandă, utilizatorii își pot grăbi procesul de dezvoltare a WordPress.

Programare: Plug-ul de bază vă permite să planificați backup-ul site-ului pe baza preferințelor. Puteți programa copii de rezervă automat la fiecare 4, 8 sau 12 ore. Dacă nu doriți să configurați mai multe planificări într-o zi, puteți opta pentru backupuri zilnice, săptămânale, în fiecare cincisprezece ori lunare.

Opțiuni de stocare la distanță extinse: Pentru a evita riscurile la nivel de server, se recomandă o copie de rezervă la o locație de stocare la distanță. UpdraftPlus oferă cea mai largă gamă de opțiuni de stocare la distanță, cum ar fi Dropbox, Google Drive, Amazon S3, etc.

Stocare UpdraftVault: Dacă te-ai săturat să folosești o opțiune de stocare la distanță de la o terță parte, poți opta pentru stocarea UpdraftVault. Avantajul este că UpdraftVault este complet integrat în plugin, astfel încât să puteți gestiona backup-ul în doar câteva clicuri.

Copie de rezervă de înaltă securitate: UpdraftPlus vă permite să criptați copiile de rezervă ale bazei de date pentru securitate.

Funcții puternice de raportare și monitorizare: UpdraftPlus vă oferă, de asemenea, un instrument sofisticat de raportare care afișează starea copiilor de rezervă în desfășurare și vă avertizează în caz de erori și avertismente.

Legate de: Back-up ușor site-ul dvs. WordPress.

Prețuri UpdraftPlus

UpdraftPlus este cel mai potrivit pentru site-uri web de toate dimensiunile, indiferent de bugetul dvs..

O versiune lite este disponibilă pentru a fi descărcată gratuit în depozitul WordPress. Versiunea lite este suficientă pentru dvs. dacă doriți să configurați sau să programați o copie de rezervă completă a site-ului dvs. De asemenea, puteți restaura rapid site-ul dvs. în cazul în care pierdeți datele. Versiunea lite vă permite, de asemenea, să configurați backup-uri la distanță în Dropbox, Google Drive, Amazon S3, UpdraftVault, Rackspace Cloud, FTP, DreamObjects, Openstack Swift și e-mail..

Prețul pentru versiunea premium începe de la 70 USD pentru 2 licențe de site. Cu versiunea premium, veți avea acces la toate suplimentele, asistență gratuită și actualizări pentru un an și spațiu de stocare gratuit de 1 GB pentru abonamentul UpdraftVault.

actualizarea plusei

Există 4 planuri de plată diferite pentru UpdraftPlus.

  • Personal: 2 licențe pentru 70 USD.
  • Afaceri: 10 licențe pentru 95 USD.
  • Agenţie: 35 de licențe pentru 145 $.
  • Afacere: Licențe nelimitate pentru 245 USD.

Dacă aveți nevoie să utilizați doar un anumit addon fără a fi necesar să vă abonați la niciun plan premium costisitor, puteți achiziționa suplimentele necesare individual.

Suport UpdraftPlus

Documentația extinsă oferită de UpdraftPlus vă ajută să parcurgeți fiecare aspect al utilizării pluginului UpdraftPlus.

Suportul este oferit prin intermediul forumurilor de asistență. Echipa UpdraftPlus menține două forumuri: un forum WordPress pentru utilizatorii pluginului gratuit și un forum de asistență pentru clienții premium. Dacă nu sunteți un client plătitor, puteți achiziționa un pachet de asistență pentru a primi asistență.

Cu toate acestea, dacă achiziționați pachetul de asistență pentru un incident care se pare că este legat de o eroare, veți primi o rambursare completă.

Verdictul nostru de pe UpdraftPlus ca cel mai bun plugin de backup pentru WordPress

Cu peste un milion de instalări active, UpdraftPlus este cel mai popular plugin de rezervă programat din depozitul WordPress. În ceea ce privește caracteristicile, acesta este unul dintre cele mai cuprinzătoare plugin-uri de rezervă WordPress.

UpdraftPlus simplifică configurarea și restaurarea copiilor de rezervă chiar și pentru utilizatorii absolut noi. Acceptă mai multe opțiuni de backup în cloud decât majoritatea altor pluginuri.

Dacă aveți nevoie de o soluție de rezervă care nu compromite viteza, UpdraftPlus este cea mai bună alegere. Deoarece este extrem de optimizat pentru performanța serverului, consumă mai puține resurse de server în comparație cu majoritatea concurenților săi.

Putem spune că UpdraftPlus este unul dintre cele mai bune plugin-uri de rezervă WordPress de pe piață.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți UpdraftPlus acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me