AfiliaWP Review – Program de afiliere pentru WordPress

Cauti sa creezi un program de afiliere pentru produsul tau? Un program de afiliere este un sistem de recomandare în care îi încurajați pe ceilalți să-și adreseze produsul oferindu-le un comision pentru fiecare vânzare pe care o trimit..


Cum creezi un sistem de afiliere în WordPress? Pentru aceasta a fost creat pluginul AffiliateWP. Vă permite să creați un sistem de afiliere cu drepturi depline în WordPress cu ușurință. Dacă doriți să aflați mai multe despre caracteristicile sale, funcționalitățile, prețurile etc., continuați să citiți recenzia noastră completă a AffiliateWP de mai jos.

Despre pluginul AffiliateWP

affiliatewp-best-afiliat-management sistem pentru wordpress-

AffiliateWP este principalul sistem de administrare a afiliaților pentru WordPress. Vă permite să construiți un sistem complet de afiliere în WordPress și vă ajută să gestionați afiliații, recomandări, plăți etc. de pe site-ul dvs. Este livrat cu toate instrumentele de marketing afiliat de care veți avea nevoie pentru a vă dezvolta afacerea și pentru a câștiga bani.

Este un plugin creat pentru WordPress care arată și seamănă cu WordPress în sine. Toate caracteristicile sale sunt concepute cu atenție pentru a se adapta cu WordPress și pentru a vă oferi o experiență familiară. În plus, este dotat cu funcții avansate de urmărire a afilierii și a recomandărilor care oferă date fiabile și precise.

AffiliateWP a fost dezvoltat de aceeași echipă care a creat pluginul eCoommerce Easy Digital Downloads. Prin urmare, pluginul are o integrare perfectă cu Descărcări digitale ușoare. Nu mai vorbim, de asemenea, are un suport complet pentru WooCommerce și pentru alte pluginuri populare, formular și factură.

Cum funcționează marketingul afiliat?

Marketingul afiliat este unul dintre cele mai populare moduri de a face bani online. Marketingul afiliat creează o situație câștig-câștig pentru cele 2 părți implicate; proprietarii de afaceri și afiliații. Este colaborarea în care afiliații ajută la vânzarea mai multor produse, iar proprietarii de afaceri oferă un comision afiliaților pentru fiecare vânzare la care au făcut referire..

De exemplu, dacă sunteți proprietar de afaceri și încercați să vindeți produse, puteți crea un sistem de afiliere pe site-ul dvs. și puteți apela afiliații la aderare. Când devin un afiliat al site-ului dvs. web, aleg produse din magazinul dvs. și le promovează pe blogul lor și pe alte alte platforme. Acum, dacă oamenii vin la magazinul dvs. prin intermediul linkurilor de afiliere și cumpără un produs, afiliatul care a trimis clientul primește un anumit procent de comision.

Ca proprietar de afaceri, magazinul dvs. va obține mai multă vizibilitate, mai mult trafic și mai multe vânzări. Pe de altă parte, afiliații vor câștiga bani pentru fiecare vânzare pe care s-au referit la magazinul dvs. Prin urmare, este satisfăcător atât pentru companii cât și pentru marketingul afiliat.

Deci, dacă conduci un magazin online, dar nu ai un program de afiliere, cu siguranță trebuie să iei în considerare să ai unul.

AfiliaWP Review – Noțiuni introductive cu AffiliateWP

AffiliateWP este un plugin conceput exclusiv pentru WordPress cu o interfață la fel ca interfața nativă WordPress. Prin urmare, este ușor de configurat și de utilizat.

Mai întâi, descărcați fișierul plugin de pe site-ul oficial AffiliateWP și instalați-l pe site-ul dvs. Dacă aveți nevoie de instrucțiuni detaliate, iată ghidul nostru pas cu pas despre instalarea unui plugin.

1. Setări generale

După activarea pluginului, navigați la Afiliați »Setări pentru a activa licența de plugin. Puteți găsi cheia de licență în contul dvs. pe site-ul web AffiliteWP.

affiliatewp general-setare

În plus față de activarea licenței, General fila are o serie de setări de afiliere. Puteți selecta o pagină de afiliere sau o pagină a unui acord de afiliere; cu toate acestea, nu ezitați să le lăsați așa cum sunt, deoarece aceste pagini sunt create automat de plugin pentru a răspunde nevoilor specifice afiliaților.

În continuare, puteți configura setările de trimitere. Variabila de referință implicit este ref iar formatul de trimitere implicit arată astfel: https://yoursite.com/?ref=1.

sesizare-settings

Dacă doriți să modificați variabila de recomandare, puteți utiliza aff, refer, partener, etc.

În continuare, puteți activa Adrese URL destul de afiliate care va înlocui șirurile de interogare (adică? ref =) și va schimba formatul URL la https://yoursite.com/ref/1.

Puteți selecta un tip de rată de trimitere dintr-un procent sau o sumă forfetară. Apoi, puteți adăuga o rată de trimitere. De asemenea, recenzie Exclude transportul și Exclude impozitul Opțiuni. Apoi, puteți adăuga și o perioadă de expirare a cookie-urilor; de exemplu, 30 de zile (ceea ce înseamnă că o achiziție în termen de 30 de zile de la vizita utilizatorului printr-un link de trimitere va fi valabilă pentru comision).

sesizare-rata-settings-affiliatewp-recenzie

După ce examinați toate opțiunile, nu uitați să faceți clic Salvează modificările.

2. Integrări

Pluginul are integrare integrată pentru o serie de pluginuri și sisteme de comerț electronic, apartenență, formular și factură. Puteți activa cele de care aveți nevoie cu ușurință Afiliați »Setări» Integrări.

-affiliatewp-integrări setări

3. Setări e-mail

Puteți configura toate setările de e-mail din E-mail fila din setările AffiliateWP.

e-mail-settings-affiliatewp

Puteți încărca un logo, alege un șablon de e-mail, de la nume și e-mail, etc. Apoi, puteți configura e-mailuri de notificare pe noile înregistrări de afiliere, aplicația de afiliere acceptată, recomandarea acordată, cererea de afiliere revizuită și aplicația respinsă.

4. Setări diverse

Diverse fila din setările AffiliateWP vă permite să configurați diferite opțiuni utile pentru sistemul dvs. de afiliere.

misc-settings-affiliatewp

Puteți activa sau dezactiva înregistrarea afiliaților de către utilizator însuși, aprobarea afiliată necesară, reCAPTCHA și multe altele.

Examinați toate setările, apoi faceți clic pe Salvează modificările pentru a salva setările.

Crearea zonei de afiliere

Zona de afiliere este locul în care utilizatorii dvs. pot vedea formularul de înregistrare și autentificare a afiliaților. Prin această pagină, noii marketeri afiliați solicită programul dvs. de afiliere, în timp ce afiliații deja înscriși se pot conecta la conturile lor, pot genera linkuri de trimitere, vizualiza statistici și pot vedea câștigurile lor.

Pluginul AffiliateWP creează automat un Zona de afiliere pagina chiar când instalați pluginul în WordPress. Dacă nu găsiți această pagină, puteți crea singuri o nouă pagină și puteți adăuga codul scurt [Affiliate_area] în zona principală de conținut, atunci va crea pagina pentru zona de afiliere pentru dvs..

Aruncați o privire la imaginea de mai jos pentru a vedea cum va arăta zona dvs. de afiliere:

afiliat zona

Când un utilizator se conectează la contul său, va vedea o zonă de afiliere diferită. Zona de afiliere pentru utilizatorii conectați arată imaginea de mai jos:

AFF-zona-URL-generator de-affiliatewp

Afiliații pot genera adrese URL de afiliere introducând o adresă URL a paginii în câmpul de acolo și făcând clic pe butonul Generați URL buton.

În continuare, Statistici opțiunea arată un rezumat al trimiterilor plătite și neplătite, vizite, rata de conversie, veniturile și ratele comisioanelor.

afiliat-zona-statistici

Când faceți clic pe următoarea opțiune, Grafice, afiliații pot vedea o prezentare grafică a statisticilor de afiliere.

afiliat-zona-grafice

Recomandări oferă o imagine a trimiterilor afiliate cu suma câștigată, descrierea produsului și starea plătită sau neplătită.

afiliat-zona-recomandări

vizite opțiunea arată paginile vizitate de linkurile lor de afiliere.

Creativii opțiunea include bannere promoționale pe care afiliații le pot utiliza pe blogurile lor și pe alte alte platforme pentru a vă promova produsele.

afiliat-zona-reclame

Și, în sfârșit, Setări fila permite afiliaților dvs. să își adauge e-mailul de plată unde puteți trimite comisioanele pe care le câștigă.

afiliat-zona-settings

Zona de afiliere pare foarte curată și simplă. Marketerii de afiliați vor iubi interfața programului dvs. de afiliere.

Gestionarea programului dvs. de afiliere

AffiliateWP vă oferă opțiuni simple, dar încă puternice, pentru a vă gestiona programul de afiliere. Puteți adăuga, edita și examina afiliații; vizualizați rapoarte individuale și totale de afiliere; gestionează recomandările, vizitele și aspectele creative; și vizualizați rapoarte complete despre tot.

Configurarea și gestionarea opțiunilor de administrare este ușoară cu AffiliateWP. Pentru a începe, puteți arunca o privire de ansamblu a sistemului dvs. de afiliere accesând Afiliați »Prezentare generală.

admin-Prezentare generală a-affiliatewp

Puteți vedea totalul câștigurilor plătite, trimiterile neplătite, cele mai valoroase filiale, cele mai recente înregistrări ale afiliaților, trimiterile recente, etc..

În continuare, puteți merge la Afiliați »Afiliat pentru a vizualiza lista cu toți afiliații, pentru a adăuga noi afiliați, pentru a edita, etc..

afiliații-affiliatewp-plugin

Întregul management al afiliației funcționează la fel ca postările standard în WordPress.

AddonsWP pentru afiliați

Pluginul AffiliateWP vine cu suplimente puternice gratuite și premium pe care le puteți folosi pentru a face programul dvs. de afiliere mai eficient. În plus, acesta acceptă și o serie de suplimente terțe.

Există 15 suplimente gratuite oficiale și 14 suplimente profesionale. Componente suplimentare includ plăți PayPal, trimiteri recurente, comisioane pe viață, pagini de destinație pentru afiliere, etc. Adonamentele gratuite vă permit să adăugați funcții precum afișarea unui clasament, afișarea cupoanelor de afiliere atribuite, plata afiliaților cu credit la magazin etc..

Puteți accesa suplimentele din tabloul de bord WordPress vizitând Afiliați »Aditivi.

affiliatewp-addons

Pluginul AffiliateWP: prețuri și asistență

AffiliateWP este un plugin premium care oferă 4 planuri de prețuri.

affiliatewp-stabilire a prețurilor

1. Personal: Costă 99 USD pe an. Puteți să-l utilizați doar pe un site web. Include 15 suplimente gratuite oficiale și toate caracteristicile principale ale AffiliateWP.

2. Plus: Costă 149 USD pe an. Oferă 3 licențe de site. De asemenea, include toate suplimentele gratuite și funcțiile de bază ale pluginului.

3. Profesionist: Costă 249 USD pe an. Puteți utiliza AffiliateWP pe site-uri nelimitate cu acest plan. Acesta include toate cele 15 add-uri pro, împreună cu toate addonurile oficiale gratuite.

4. Ultimate: Are un preț de 499 USD și este un plan de plată o singură dată. Cu acest plan, puteți utiliza AffiliateWP pe site-uri nelimitate. De asemenea, include toate suplimentele pro și gratuite, precum și suplimentele viitoare.

Cu cele 3 planuri anuale de abonare, veți primi asistență prin email și actualizări pe durata abonamentului curent, în timp ce veți primi asistență pe viață și actualizări cu ajutorul Final plan.

Dacă aveți întrebări, puteți utiliza chat-ul live pentru răspunsuri instantanee. De asemenea, puteți trimite un bilet pentru întrebări de asistență, dar este posibil să nu fie nevoie să contactați asistența, deoarece au documentație detaliată cu articole cu adevărat cuprinzătoare pentru a vă ghida.

Verdictul nostru privind utilizarea AffiliateWP pentru crearea unui sistem de afiliere în WordPress

AffiliateWP este, fără îndoială, numărul 1 cel mai bun plugin de sistem de administrare a afiliaților pentru WordPress. Are un set complet de funcții și funcționalități care vă permit să creați un sistem de afiliere puternic în WordPress. Integrarea sa cu eCommerce, apartenență, formulare și pluginuri de factură fac soluția integrală pentru programele de afiliere.

Pluginul a fost creat doar pentru WordPress, ceea ce îl face un produs foarte special. Interfața sa este foarte asemănătoare cu interfața WordPress, astfel încât oricine va folosi WordPress va recunoaște senzația familiară a acesteia și va configura totul foarte ușor. Este un simplu plugin de afiliere WordPress pe care îl puteți utiliza fără să atingeți niciun cod.

Credem că AffiliateWP este cel mai bun plugin de gestionare a afiliaților pentru crearea și rularea unui program de afiliere pe site-urile WordPress. Este un instrument excelent pe care îl puteți utiliza pentru a vă stimula vânzările, pentru a îmbunătăți SEO și pentru a vă dezvolta afacerea.

Îi dăm 4.5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți AffiliateWP acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map