Autentificare LockDown

Ești îngrijorat de accesul hackerilor la tabloul de bord WordPress? Unul dintre modurile în care vă puteți proteja site-ul WordPress este limitând numărul de încercări de conectare incorecte într-o perioadă scurtă de timp. În recenzia noastră LockDown de conectare, veți afla exact modul în care acest plugin vă va ajuta să vă păstrați site-ul în siguranță.


Autentificare LockDown Review

De ce ai nevoie pentru a proteja WordPress de încercările de hacking

WordPress este unul dintre cele mai populare CMS-uri (sisteme de gestionare a conținutului) de pe web – este folosit de aproximativ 20% din toate site-urile web existente.

E o concepție greșită comună că popularitatea sa face ca WordPress să fie nesigur, dar caracteristicile sale de securitate de top sunt de fapt unul dintre motivele pentru care este atât de popular! Deși este open source, mulți dezvoltatori lucrează la proiect pentru a remedia erorile și a conecta eventualele scurgeri de securitate și lacune, eliberând totodată noi patch-uri.

Utilizat corect, WordPress este sigur chiar din cutie – dar asta nu înseamnă că nu poate utiliza un boost cu plugin-uri de securitate.

Utilizarea unui plugin precum Login LockDown vă va ajuta să oferiți un strat suplimentar de securitate, ceea ce va face site-ul dvs. o țintă mult mai dificilă pentru hackeri.

Site-ul dvs. ar putea fi vulnerabil la atacurile de forță brută?

Hackerii folosesc multe trucuri și tehnici diferite pentru a intra în site-urile WordPress. Una dintre tehnicile pe care le folosesc se numește „forta bruta”Atacă.

Un atac de forță brută este atunci când un hacker încearcă să se conecteze la tabloul de bord WordPress, ghicind parola din nou și din nou. Adesea fac acest lucru automat folosind software special pentru a ghici diferite parole cât mai rapid.

Acesta este unul dintre motivele pentru care experții în securitate vă avertizează să nu utilizați numele de utilizator „admin” implicit și să utilizați parole puternice și unice. Generatorul de parole aleatoriu gratuit va veni la îndemână pentru acest caz de utilizare. Atacurile de forță brută încep de obicei cu cele mai frecvente parole nesigure, cum ar fi „12345”, „parolă” sau „qwerty”. Din păcate, există încă mulți utilizatori WordPress pe web care folosesc aceste parole nesigure, ceea ce face site-urile lor vulnerabile față de oricine încearcă să-și ghicească parola.

Pentru mai multe detalii despre atacurile cu forța brută și cum să le opriți, consultați Cum și de ce ar trebui să Limitați încercările de conectare în WordPress.

Cum se conectează LockDown oprește hackerii

Logare LockDown pune capăt acestor atacuri de forță brută prin logarea adresei IP a fiecărei persoane (sau bot) care încearcă să se conecteze la tabloul de bord WordPress..

Dacă aceeași adresă IP (sau adrese din același interval) introduce numele de utilizator și / sau parola greșite în mod repetat într-o perioadă scurtă de timp, acestea vor fi automat blocate de la logare pentru o anumită perioadă de timp.

Cum să configurați Logare LockDown

Login LockDown se poate descărca gratuit din directorul pluginului WordPress.org.

După ce ați instalat și activat pluginul, puteți naviga la Setări »Login LockDown pentru a personaliza setările pluginului pentru site-ul dvs..

Autentificare LockDown Review - Setări

În mod implicit, setările vor bloca orice bloc IP după 3 încercări de conectare eșuate în 5 minute, blocarea durează 60 de minute. Puteți ajusta toate aceste numere în setări.

Autentificare LockDown Review - Mai multe setări

Puteți alege, de asemenea, să blocați automat orice persoană care introduce un nume de utilizator care nu există.

O altă opțiune disponibilă este de a masca mesajele de eroare. De exemplu, dacă introduceți numele de utilizator corect „admin”, dar introduceți parola greșită, veți primi mesajul de eroare: „EROARE: Parola introdusă pentru administratorul utilizatorului este incorectă.”

Acest tip de mesaj de eroare specific vă este, fără îndoială, util, dar este la fel de util pentru oricine altcineva încearcă să-și forțeze drumul în tabloul de bord.!

Utilizând Login LockDown, puteți alege să ascundeți aceste mesaje de eroare și să nu dați indicii utile atacatorilor dvs..

În sfârșit, puteți alege să-l ajutați pe dezvoltator afișând un link de credit pe formularul de autentificare.

Autentificare LockDown Review - Setări pentru link-ul de credit

Autentificare LockDown vs. WordFence Security

Dacă ați văzut recenzia noastră de securitate WordFence, vă întrebați probabil care este diferența dintre cele două plugin-uri de securitate și care ar trebui să utilizați pe propriul site.

Ei bine, aceste două pluginuri nu sunt o comparație corectă, deoarece au funcții diferite. WordFence este menit să fie un plugin de securitate complet, oferindu-vă multe opțiuni și funcții pentru a vă proteja site-ul.

Pe de altă parte, Logare LockDown este un plugin extrem de specializat, menit să protejeze site-ul dvs. de încercări de conectare cu forțe brute.

Puteți utiliza ambele pluginuri în același timp sau puteți utiliza Login LockDown cu alte pluginuri de securitate, atât timp cât nu există un conflict de cod. Deoarece funcționează în moduri diferite, utilizarea ambelor poate ajuta la păstrarea site-ului dvs. mai sigur de atacurile de forță brută.

Alte modalități de a vă păstra site-ul în siguranță

Din păcate, atacurile de forță brută nu sunt singura problemă de securitate la care trebuie să aveți grijă când dețineți un site web.

Și, în timp ce WordPress este proiectat pentru a fi protejat de siguranță, anumite comportamente ale utilizatorului pot face ca funcțiile sale de securitate să nu fie eficiente.

Pentru a vă păstra site-ul în siguranță și în siguranță, asigurați-vă că:

Pentru mai multe idei despre păstrarea site-ului dvs. în siguranță, consultați acestea 13 sfaturi vitale și îndrumări pentru a vă proteja zona de administrare WordPress.

Pentru mai multe detalii, ar trebui să citiți și ghidul suprem de securitate WordPress.

Verdictul nostru

Când vine vorba de securitatea WordPress, este mai bine să fii în siguranță decât să-mi pare rău! S-ar putea să credeți că nu aveți de ce să vă faceți griji, dar fiecare site de pe web este o țintă pentru hackeri.

Considerăm că Logare LockDown este un instrument foarte util pentru a vă proteja site-ul împotriva atacurilor de forță brută.

În timp ce există alte moduri în care site-ul dvs. poate fi vulnerabil, Logare LockDown este foarte bun în sarcina sa de a limita încercările de conectare de la persoane greșite.

Este foarte ușor de utilizat și are doar opțiunile de care ai nevoie – nimic prea complicat sau confuz.

Oferim Logare LockDown 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 2.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți autentificare LockDown acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map