BackupBuddy Review 2020: Este cel mai bun plugin de backup premium?

Căutați un plugin de rezervă pentru site-ul dvs. WordPress? BackupBuddy este unul dintre cele mai populare plugin-uri de backup WordPress de pe piață. În această recenzie BackupBuddy, vom arunca o privire la ceea ce îl face pluginul de backup WordPress de top.


Examinare completă BackupBuddy

De ce ai nevoie de un plugin de backup pentru WordPress?

Internetul nu este atât de sigur pe cât ne-am dori să fie. În fiecare zi, mii de site-uri web apar din cauza atacurilor DDOS, încercărilor de hack și a furtului de date.

Mulți proprietari de site-uri nu își dau seama de importanța copiilor de rezervă, până când nu își pierd datele. Recuperarea datelor pierdute este foarte scumpă, dureroasă și evitată cu ajutorul copiilor de rezervă adecvate.

Există mai multe soluții de backup WordPress pe piață. Iată ce căutăm într-o soluție ideală de backup pentru un site WordPress.

 • Creează automat copii de rezervă în program regulat
 • Stochează backup-urile pe cloud
 • Oferă restaurare nedureroasă și migrare din backup-uri

Să aruncăm o privire la BackupBuddy și să vedem cât de bine face toate acestea și apoi câteva altele.

Configurare rapidă și ușoară pentru copii de rezervă complete

Mulți utilizatori de nivel începător nu sunt familiarizați cu terminologiile utilizate de software-ul de rezervă. Acest lucru le face puțin dificil să ia decizii atunci când își stabilesc soluția de rezervă.

BackupBuddy face foarte simplu și ușor pentru începători să-și configureze soluția de backup imediat ce activează pluginul.

Le arată o formă simplă cu opțiuni foarte ușor de înțeles. Pur și simplu completarea și salvarea acesteia nu numai că va configura soluția de rezervă, dar va iniția și prima dvs. backup complet.

Acesta salvează utilizatorii de un număr copleșitor de decizii și opțiuni. Începe să funcționeze în câteva secunde și nu trebuie să vă luptați cu software-ul pentru a-l face să funcționeze.

Copii de rezervă automate programate

Cei mai mulți utilizatori nu au timp să facă backup manual ori de câte ori își actualizează site-ul. BackupBuddy vă permite să configurați rapid un program automat și apoi să uitați de el.

Va crea automat copii de rezervă pe programul definit de dvs. În funcție de cât de des publicați conținut nou pe site-ul dvs. web, puteți ajusta acest program pentru a răspunde nevoilor dvs..

BackupBuddy planificări

O altă caracteristică excelentă a BackupBuddy este că vă permite să configurați mai multe programe. De exemplu, puteți configura un program pentru backup-ul zilnic al dvs. Bază de date, și apoi alta pentru a crea copii de rezervă complete în fiecare săptămână.

Stocați copiile de rezervă pe Cloud cu BackupBuddy

Una dintre cele mai importante caracteristici ale oricărei soluții de rezervă a site-ului web este posibilitatea de a stoca copii de rezervă pe mai multe locații. BackupBuddy oferă o serie de opțiuni pentru a stoca copiile de siguranță în siguranță.

Fiecare plugin BackupBuddy vă oferă acces la 1 GB de stocare pe spațiul de stocare în cloud BackupBuddy. Pluginul îți permite, de asemenea, să ștergi automat copii de rezervă vechi din stocarea în cloud. Aceasta înseamnă că 1 GB este suficient pentru 95% dintre site-urile web. Cu toate acestea, mai mult spațiu de stocare este disponibil dacă aveți nevoie. Începând cu doar 35 USD pe an pentru 5 GB.

Salvați backup-ul dvs. în locații cloud de la distanță cu BackupBuddy

BackupBuddy vă permite, de asemenea, să vă salvați backup-urile pe serviciile populare de stocare în cloud, cum ar fi Google Drive și Dropbox.

De asemenea, acceptă servicii ieftine de stocare în cloud, cum ar fi Amazon S3 și Rackspace.

În afară de spațiul de stocare în cloud, puteți, de asemenea, să vă salvați backup-urile pe propriul dvs. server, să le trimiteți unui alt server folosind FTP sau copii de rezervă prin e-mail.

Restaurați și migrați cu ușurință site-urile cu BackupBuddy

Multe soluții de backup facilitează crearea de copii de rezervă. Dar restaurarea site-urilor cu ele nu este la fel de ușoară. BackupBuddy, pe de altă parte, face extrem de simplu să restaurați site-ul dvs. de la backup.

Vă restaurați toate fișierele cu un singur clic din copie de rezervă. BackupBuddy vă permite, de asemenea, să înlocuiți fișierele selectate dintr-o copie de rezervă veche. Acest lucru este deosebit de util atunci când lucrați cu teme sau editați fișiere pe un site live.

BackupBuddy vine, de asemenea, cu o opțiune simplă de returnare pentru baza de date. Puteți selecta o copie de rezervă și rollback la baza de date stocată cu respectiva copie de rezervă fără a înlocui fișierele.

Dacă migrați un site web de la server la altul sau la un nume de domeniu nou. Apoi BackupBuddy oferă un asistent de migrare extrem de ușor de utilizat pentru asta. Pur și simplu încărcați fișierul de rezervă și importbuddy.php pe noul server. Apoi rulați scriptul importbuddy pentru a migra site-ul dvs. cu ușurință.

Efectuați scanări rapide ale programelor malware cu BackupBuddy

malware sunt o problemă comună cu site-urile web. În mod obișnuit, malware-ul este introdus într-un site web fără cunoștința proprietarului site-ului. Acesta este de obicei un script care descarcă software-ul rău intenționat sau troienii pe computerul vizitatorului.

Programele malware pot distruge clasamentul motorului de căutare al site-ului dvs. BackupBuddy vine cu un scaner rapid malware integrat. Puteți utiliza acest lucru pentru a verifica site-ul dvs. web împotriva amenințărilor malware frecvente. Acesta verifică site-ul dvs. web utilizând navigare sigură Google, web sigură Norton, PhishTank, SiteShare și alte câteva instrumente online.

Dacă un site malware este detectat pe site-ul dvs., puteți pur și simplu să restaurați site-ul la o copie de rezervă anterioară pentru o rezolvare rapidă. Cu toate acestea, va trebui totuși să îmbunătățiți securitatea generală a site-ului dvs. pentru a vă asigura că acest lucru nu se va mai repeta.

Prețuri și opțiuni de asistență pentru BackupBuddy

Prețurile pentru BackupBuddy încep cu 80 USD pe an pentru 2 licențe de site. Puteți cumpăra o licență Gold pentru 297 USD care vă dă dreptul să utilizați BackupBuddy pe site-uri nelimitate, cu asistență și upgrade-uri pe viață.

Suportul bazat pe bilete este oferit tuturor abonaților de pe forumurile oficiale de asistență ale pluginului. La întrebări, de obicei, se răspund în mai puțin de câteva ore.

Utilizatorii care preferă să facă lucrurile pe cont propriu vor găsi documentația online destul de vastă și satisfăcătoare. De asemenea, veți avea acces la Codex, tutoriale, tutoriale video, instrucțiuni și forumuri de asistență.

Verdictul nostru de pe BackupBuddy ca cel mai bun plugin de backup pentru WordPress

BackupBuddy oferă un set complet de caracteristici de care veți avea nevoie din pluginul dvs. de backup WordPress. Are o interfață de utilizator foarte șlefuită, cu ajutor pe ecran disponibil ori de câte ori este nevoie. Experiența utilizatorului este elegantă și chiar și începătorii le-ar părea destul de ușor de utilizat.

Codul pluginului este de încredere și are una din cele mai bune minți din comunitatea WordPress în spatele ei. Este foarte de încredere și foarte fiabil. Acesta este întreținut în mod regulat și primește frecvent actualizări pentru a-l păstra în siguranță.

Este cea mai eficientă metodă de configurare a copiilor de rezervă pentru un site WordPress, cu un suport profesional bun.

Ne simțim încrezători că BackupBuddy se află în topul celor mai bune pluginuri de backup WordPress de pe piață. Îi oferim 5 din 5 stele perfecte.

Iată o defalcare a scorului nostru de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obține BackupBuddy acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map