Bar social plutitor

Vrei să-ți crești traficul pe blog prin creșterea acțiunilor pe rețelele de socializare? Faceți-le ușor pentru vizitatorii dvs. să partajeze conținutul pe care îl iubesc cu Floating Social Bar. Aflați de ce l-am numit cel mai bun plugin de social media pentru WordPress, în recenzia noastră de bare sociale plutitoare.


Floating Social Bar Review

De ce ai nevoie de un plugin de partajare socială

În căutarea crește traficul către blogul dvs.? Partajarea rețelelor de socializare este una dintre cele mai eficiente metode de a face acest lucru, dar nu dacă faceți singur singurul distribuit.

Pentru a obține mai mult trafic de pe rețelele de socializare pe blogul dvs., trebuie să îi determinați pe alții să vă împărtășească conținutul dvs. pentru dvs..

Și cu atât mai ușor este pentru cititorii dvs. să partajeze chiar de pe blogul dvs., cu atât o vor face mai mult. Prin adăugarea de butoane de partajare a rețelelor de socializare pe site-ul dvs. WordPress cu un plugin, eliminați fricțiunea pentru ca cititorii să vă împărtășească postările cu prietenii și urmașii lor.

Ce face cel mai bun plutitor social bar?

Floating Social Bar este gratuit și este unul dintre cele mai populare pluginuri de partajare socială pe WordPress.org.

Acest lucru se datorează faptului că este rapid și ușor, simplu și prietenos pentru începători, captivant și bine proiectat, și funcționează doar!

Multe pluginuri sociale sunt uriașe și slab codificate și tind să aibă încetinește-ți site-ul.

De asemenea, barurile sociale plutitoare în general vor bloca deseori conținutul de pe site-ul dvs., astfel încât vizitatorii să nu-l poată citi. Barul social plutitor nu este valabil, deoarece bara rămâne în partea de sus a paginii doar pe măsură ce vizitatorii încep să deruleze în jos.

Floating Social Bar este proiectat pentru a fi subțire și rapid. Încarcă scripturi doar atunci când un utilizator dă peste butoane și nu este umflat cu sute de platforme de socializare pe care nimeni nu le folosește cu adevărat. În schimb, se concentrează doar pe principalele platforme din care veți obține cea mai mare parte a traficului dvs. (Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn și Pinterest).

De asemenea, este proiectat să fie ușor de utilizat, cu o interfață intuitivă de drag-and-drop.

Bara orizontală plutitoare este atrăgătoare și urmează împreună cu cititorul, fără a intra în cale, astfel încât să vă poată împărtăși cu ușurință conținutul, indiferent unde se află pe pagină.

Toate aceste caracteristici se combină pentru a face cel mai bun plugin de partajare socială pe WordPress.org.

Cum să-ți configurați barul social plutitor

Pentru a începe, instalați și activați pluginul și navigați la Setări »Flotant Social Bar.

Puteți trage și arunca platformele de socializare dorite de pe Servicii sociale disponibile zona până la Servicii sociale activate zona de dedesubt.

Floating Social Bar Review - alegeți serviciile

Sub reglaj secțiunea de mai jos, puteți alege să configurați mai multe opțiuni.

Floating Social Bar Review - setări

 • Eticheta Social Bar: Aceasta poate fi lăsată goală. Orice text introdus va fi afișat în stânga butoanelor de partajare socială.
 • Show Bar On Single: Decideți dacă doriți să afișați bara de partajare și pe pagini și pe paginile de atașare media.
 • Numele de utilizator Twitter: Includeți automat numele dvs. de utilizator Twitter atunci când mesajele dvs. sunt trimise prin tweet.
 • Interval pentru actualizarea statisticilor: Modificați intervalele de timp implicite pentru când pluginul verifică numărul de partajare.
 • Pinterest Image Fallback: Opțional, alegeți o imagine care să fie implicită, dacă nu este găsită nicio imagine pe postare sau pe pagină.
 • Faceți barul social static: Dezactivați funcția plutitoare astfel încât bara să rămână în partea de sus a postării.
 • Dezactivează Socialite: În mod implicit, scripturile sociale sunt încărcate doar atunci când utilizatorul își dă mouse-ul peste buton. Bifează această casetă pentru a dezactiva și încărca scripturile atunci când pagina este încărcată.

După ce ați terminat de ales opțiunile, faceți clic pe butonul Salvează modificările butonul din partea de jos a paginii.

Bara de partajare socială va apărea mai întâi chiar deasupra conținutului postării blogului.

Floating Social Bar Review - apar

Pe măsură ce vizitatorii defilează în jos și ajunge în partea de sus a paginii, se va lipi de partea de sus și va continua să plutească acolo în timp ce continuă să citească.

Floating Social Bar Review - stick-uri de sus

Documentare suplimentară

Floating Social Bar a fost creat de Syed Balkhi și Thomas Griffin pentru WPBeginner.com și este disponibil gratuit pe WordPress.org.

Este un plugin foarte simplu de folosit, cu nu multe caracteristici pentru a-și da seama. Puteți găsi un articol mai detaliat despre începerea, împreună cu răspunsurile la întrebări frecvente, pe WPBeginner aici: Floating Social Bar – Cel mai bun plugin de social media pentru WordPress.

Flotant Social Bar vs. modul de partajare Jetpack

În căutarea celui mai bun plugin de partajare socială pentru WordPress?

Probabil că veți întâlni modulul de partajare al Jetpack, precum și Floating Social Bar.

Jetpack este un plugin gratuit de la Automattic, compania din spatele WordPress.com. Acesta include o serie de module diferite pe care le puteți alege și alege pentru a le activa, de la securitate la implicare până la module de afișare. Consultați recenzia Jetpack pentru mai multe detalii despre modul în care funcționează.

Modulul de partajare Jetpack are, de asemenea, o interfață drag and drop unde puteți alege să afișați servicii sau să le ascundeți în spatele unui buton de partajare.

Floating Social Bar Review - jetpack sharing

Spre deosebire de Floating Social Bar, butoanele de partajare ale Jetpack nu plutesc și nu urmăresc utilizatorul în timp ce vă citesc conținutul. În schimb, acestea se afișează numai la sfârșitul postării dvs. și va trebui să adăugați cod la fișierul dvs. funcții.php pentru a le muta.

Jetpack încarcă, de asemenea, toate scripturile de partajare atunci când se încarcă pagina, ceea ce poate încetini site-ul.

Verdictul nostru

Vă recomandăm Floating Social Bar dacă căutați un plugin de partajare socială ușor pentru începători, care funcționează doar fără a încetini site-ul dvs..

Oferim Floating Social Bar 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Evaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 0,0 / 5,0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obține acum barul social plutitor »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map