Beaver Builder Review 2020: Este cel mai bun constructor de drag and drop?

Căutați un constructor de pagini puternic pentru site-ul dvs. WordPress? Beaver Builder este un constructor popular de pagini drag și drop pentru WordPress și ar putea fi exact ceea ce căutați.


În această recenzie Beaver Builder, vom arunca o privire asupra caracteristicilor sale, performanței și ușurința de utilizare.

Ce este un plugin WordPress Builder de pagini?

Când căutați o temă pentru site-ul dvs. WordPress, puteți cumpăra o temă care să fie cea mai apropiată de ceea ce aveți în minte. Va trebui să vă bazați pe caracteristicile temei pentru a-l personaliza.

Sau puteți angaja un dezvoltator WordPress pentru a elabora o temă exact așa cum v-ați imaginat. Acest lucru va fi costisitor și s-ar putea să nu funcționeze la fel de frumos cum ați spera.

În cele din urmă, puteți utiliza un plugin pentru constructor de pagini pentru a vă construi blocul site-ului cu bloc. Acest lucru vă va oferi libertatea de a utiliza orice aspect doriți. Utilizați machete multiple pentru pagini diferite, folosiți propriile culori, stiluri și conținut oriunde pe site-ul dvs..

Există o mulțime de pluginuri pentru creatorul de pagini. Unele dintre ele sunt foarte dificil de utilizat, unele dintre ele au prea multă umflătură în ele.

Pluginul perfect pentru creatorul de pagini pentru WordPress ar trebui să vă permită să vă creați site-ul dvs. într-un mod live. Ar trebui să fie rapid și ușor de utilizat. Dacă vreodată decideți să folosiți altceva, nu ar trebui să lăsați o mizerie în urmă.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul în care Beaver Builder se potrivește criteriilor noastre.

Creați cu ușurință modele și machete cu Beaver Builder

Indiferent dacă sunteți un începător WordPress sau un profesionist experimentat, veți iubi capacitățile puternice și intuitivitatea pluginului Beaver Builder.

Nu trebuie să atingeți niciodată codul sau lupta cu coduri scurte confuze pentru a construi site-uri web profesionale. Cu drag and drop, puteți crea pagini uimitoare în câteva minute, nu în luni.

Să aruncăm o privire la modul în care Beaver Builder ușurează crearea de pagini uimitoare pentru site-ul dvs. WordPress:

1. Zeci de șabloane de pagini creative din care să alegeți

zeci de șabloane de constructor de castori

Beaver Builder vine cu peste 30 de șabloane de pagini uimitoare. Pluginul Beaver Builder funcționează pe toate temele WordPress, deci nu trebuie să schimbați tema preferată pentru a începe să utilizați pluginul. În cazul în care găsiți probleme de compatibilitate cu tema dvs. WordPress, puteți contacta echipa de asistență prietenoasă și puteți rezolva problemele.

Atâta timp cât utilizați o temă WordPress cu răspuns, toate paginile pe care le creați vor răspunde 100%, ceea ce înseamnă că arată excelent pe toate dispozitivele.

Puteți utiliza toate șabloanele Beaver Builder cu oricare dintre planurile dvs. premium, fără taxe ascunse. Puteți găsi șabloane pentru afaceri mici, cărți electronice, firme de avocatură și multe altele.

Puteți găsi, de asemenea, multe șabloane de pagini interioare, cum ar fi pagini de contact, înregistrări la newsletter, despre pagini, tabele de prețuri și multe altele.

Pentru a economisi și mai mult timp, pluginul vă permite, de asemenea, să salvați un număr infinit de șabloane în constructor. În mod similar, puteți salva atât modulul brut, cât și modulele din constructor.

2. Generator de pagini ușor de utilizat

Majoritatea constructorilor de pagini WordPress funcționează în ecranul de editare a postării. Utilizatorii trebuie să ghicească cum va arăta pagina lor sau să lanseze o previzualizare într-o filă separată.

Cu editorul frontend ușor de utilizat de Beaver Builder, nu trebuie să comutați înainte și înapoi între Previzualizare și site live. Pentru a utiliza editorul frontend, accesați editorul de pagini WordPress și alegeți fila Beaver Builder.

fila constructor de castor

Acest lucru vă va direcționa către frontendul site-ului dvs. WordPress. Apoi puteți începe să construiți și să personalizați paginile pe frontend în timp real.

Interfața constructor de pagini vă arată o previzualizare în direct a paginii dvs. cu instrumente din dreapta. Pur și simplu puteți face clic oriunde pe pagina dvs. și puteți începe să personalizați acea secțiune. Puteți adăuga, de asemenea, mai multe rânduri, blocuri de conținut, widget-uri și elemente avansate, cum ar fi comutatoare, acordeoane, file etc..

Beaver Builder vine cu un editor vizual live care vă permite să editați pagina într-un mediu WYSIWYG. Acest lucru îl face un plugin de constructor de pagini extrem de ușor de utilizat pentru WordPress.

Beaver Builder acceptă, de asemenea, shortcodes și widget-uri. Asta înseamnă că puteți utiliza Beaver Builder pe paginile dvs. împreună cu dvs.
plugin-uri preferate de WordPress.

3. Poziționează-ți conținutul cu mare precizie

Poziționarea imaginilor și a textului în editorul dvs. de pagini WordPress implicit este o durere. Cu editorul de pagini de glisare și de lansare frontend de la Beaver Builder, puteți poziționa cu ușurință conținutul dvs. cu mare precizie. După ce ați terminat de editat, puteți salva modificările direct de pe frontend sau reveni la ultima stare publicată.

4. Obțineți controlul complet al conținutului dvs.

Beaver Builder vă permite să schimbați tema fără a vă pierde conținutul. Dacă decideți să opriți utilizarea Beaver Builder, conținutul dvs. este transferat chiar din nou în editorul WordPress.

5. Disponibil atât ca plugin, cât și ca temă

Beaver Builder este disponibil atât ca plugin, cât și ca temă. Tema este un echilibru perfect al setărilor și funcționalității. Puteți personaliza tema la fel cum editați paginile.

Tema Beaver Builder vă permite să efectuați modificări live prin intermediul personalizatorului WordPress. Toate setările pentru teme pot fi găsite în personalizator. În acest fel, puteți previzualiza în direct oricare dintre modificările setărilor dvs. de temă.

Tema vine și cu o mare varietate de presetări. Prin apăsarea unui buton, presetările actualizează automat setările temei pentru a crea zeci de stiluri diferite.

Beaver Builder este prietenos atât pentru începători cât și pentru dezvoltatori

Începătorii care au nevoie de ajutor pentru a începe, vor găsi Beaver Builder extrem de util.

Dezvoltatorii care lucrează pe site-urile client se vor bucura de funcțiile sale prietenoase pentru dezvoltatori, cum ar fi Modul Editor, care împiedică clienții să vă rupă aspectul. Dezvoltatorii pot integra, de asemenea, widget-uri personalizate, numerele scurte, sau utilizați placa de cazane a modulului personalizat Beaver Builder.

Fiecare structură creată poate fi salvată ca șablon și reutilizată. De asemenea, puteți salva și reutiliza rândurile și modulele. Puteți chiar să vă mutați aspectele de pe site-ul WordPress în altul folosind instrumentele implicite de import / export WordPress.

Module puternice gata de utilizare în Beaver Builder

Modulele acționează ca niște blocuri pe care le puteți adăuga la paginile dvs. Beaver Builder vine cu toate modulele esențiale de care veți avea vreodată nevoie pentru a construi orice fel de site web.

 • Editor de texte– Adaugă un editor de text vizual similar cu editorul de posturi WordPress
 • Video– Adăuga videoclipuri din media media, YouTube, Vimeo, etc.
 • Acordeon– Adaugă un meniu de acordeon interactiv. Ideal pentru întrebări frecvente sau întrebări&O pagină
 • Buton– Adăugați butoane frumoase cu link-uri
 • Apel la acțiune– Adăuga apeluri direcționate la acțiuni
 • Strigă– Similar cu apelul la acțiune cu aspect diferit
 • Formular de contact– Adăugați rapid un formular de contact.
 • Slider de conținut– Adaugă glisiere frumoase cu imagini și text
 • Tab-uri– Adăugați conținut în file
 • Contor numere– Adăuga cercuri frumoase, numere și contoare de bare animate
 • HTML personalizat– Adăugă shortcodes personalizate HTML și WordPress plugin
 • Icoane de font– Utilizați FontAwesome, Foundation și Dashicons
 • Hartă– Adăugă Google Maps
 • Post Carusel– Adăugă carusel frumos pentru postări, pagini sau tipuri de postări personalizate
 • Tabelul prețurilorAdăugați tabele de prețuri frumoase.
 • Butoane socialePermite utilizatorilor să partajeze cu ușurință conținutul dvs. pe rețeaua socială
 • Marturii– Creează un glisor mărturie frumos cu diverse opțiuni de stil
 • WooCommerce– Adăugați produse folosind drag and drop simplu pentru a construi un magazin online

Credem că această listă de module conține cele mai utilizate elemente ale site-urilor web moderne.

Opțiuni de prețuri și asistență pentru Beaver Builder

Spre deosebire de majoritatea constructorilor de pagini WordPress disponibile pe piață, Beaver Builder vă permite să descărcați gratuit o versiune literară a pluginului din depozitul oficial WordPress.

Dacă nu aveți un buget pentru toate funcțiile premium, puteți începe cu versiunea literară a Beaver Builder. Versiunea lite vine cu funcții și suport limitate.

prețul constructorului castorului

Versiunea premium a Beaver Builder este disponibilă în 3 planuri diferite: Standard, Pro și Agency. Toate planurile vă permit să utilizați constructorul de pagini pentru site-uri nelimitate și să ofere, de asemenea, suportul lor de clasă mondială pentru un an.

Singura diferență este că planul Standard nu vine cu tema Beaver Builder. Planul Pro este livrat cu tema și capacitatea de mai multe site-uri. Planul agenției vă oferă toate caracteristicile planului Pro. În plus, vă permite să etichetați alb constructorul. În acest fel, puteți crea site-uri web pentru clienții dvs. în timp ce modificați toate instanțele cuvintelor Page Builder și Beaver Builder în zona de administrare WordPress.

Uitați-vă la diferitele planuri de tarifare Beaver Builder aici:

 • Standard: 99 USD
 • Pro: 199 $
 • Agenţie: 399 USD

Pentru cea mai bună ofertă, consultați cupoanele noastre Beaver Builder!

Verdictul nostru pe Beaver Builder ca cel mai bun constructor de pagini WordPress

Considerăm că Beaver Builder este cel mai ușor de folosit plugin pentru construirea de pagini de drag and drop pentru WordPress. Fără îndoială, este unul dintre cei mai descărcați constructori de pagini WordPress existente și este cel mai potrivit pentru site-urile de toate dimensiunile. Interfața de utilizator ușor de utilizat face convenabil oricui să construiască un site WordPress foarte personalizat. Vine cu toate funcțiile puternice de construire a paginilor pe care le-ați putea solicita vreodată.

Dăm lui Beaver Builder 4.2 din 5 stele. Iată o defalcare a sistemului nostru de notare:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.2 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți acum Beaver Builder »
Consultați cuponul Beaver Builder »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map