Bloom Review 2020: Merită acest plug-in pentru e-mail?

Vrei să-ți creezi și să-ți crești lista de poștă? Dacă aveți un site bazat pe WordPress, puteți utiliza plugin-uri de opțiune de e-mail precum Bloom, care vă ajută să vă creșteți lista de e-mailuri.


În această recenzie Bloom, vom arunca o privire asupra caracteristicilor și funcționalităților pluginului pentru a afla dacă este cu adevărat minunat și merită investiția dvs..

floare-recenzie

Notă: La IsItWP, folosim OptinMonster pentru generarea de plumb, o alternativă Bloom. Puteți citi recenzia noastră completă OptinMonster pentru mai multe informații.

De ce ai nevoie de un plugin de e-mail pentru WordPress?

Marketingul prin e-mail este una dintre cele mai importante sarcini pe care ar trebui să le facă fiecare proprietar de site. Marketingul prin email se referă la procesul de trimitere a unui mesaj comercial către un grup de persoane (publicul dvs. țintă) prin e-mail.

Fără îndoială, e-mail marketingul este o tehnică eficientă pentru construirea unui brand personal, a unei afaceri sau a unui magazin online de succes.

Înainte de a putea primi adresa de e-mail a publicului vizat / posibililor clienți, va trebui să colectați adresele lor de e-mail, care este primul și cel mai important pas în marketingul prin email.

Ei bine, există o serie de servicii de e-mail marketing pe piață pentru a vă ajuta să desfășurați marketingul prin e-mail cu ușurință, dar nu se potrivesc cu unele caracteristici. În timp ce îți permit să creezi și să încorporezi formulare generice de opțiune de e-mail pe site-ul tău, le lipsește multe funcții interesante, cum ar fi opțiuni de design uimitoare, setări de afișare direcționate și alte funcționalități importante care te ajută să-ți transformi vizitatorii în clienți..

Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de un plugin de opțiune de e-mail pentru WordPress. Plugin-urile de tip optin de e-mail vin adesea cu o integrare profundă cu serviciile majore de e-mail marketing. Pluginurile vă ajută să creați forme optin de conversie frumoase și ridicate pentru site-ul dvs. WordPress.

Bloom – Leading E-mail Plugin Plugin pentru WordPress

Bloom este un plugin de optinema de e-mail WordPress pe piața de astăzi și a fost creat de Temele Elegante.

Pluginul vă permite să creați formulare frumoase de optin e-mail și să le afișați în diverse locații pe site-ul dvs. WordPress. Vă ajută să transformați vizitatorii site-ului dvs. în abonați de e-mail și crește conversiile site-ului.

Bloom are integrare cu cele mai populare 16 servicii de e-mail marketing, inclusiv AWeber, MailChimp, Monitor de campanie, etc..

floare-mail marketing-service-integrat

Vă vom parcurge principalele caracteristici ale pluginului:

Șase tipuri de afișare de formă optină

Bloom vine cu 6 tipuri de afișare sub formă de optin. Cu fiecare tip de afișare, puteți afișa forme optin în diferite stiluri și locații.

Bloom-OptIn-formular-tipuri

1. Pop-Ups automat Optin: Creați ferestre pop-up optin automate declanșate de o întârziere cronologică, de la sfârșitul conținutului, după defilare, comentarii, cumpărare sau după inactivitate.

2. Fly-Ins automate Optin: Creați fly-in-uri impresionante cu 10 animații fly-in și declanșatoare diferite ca pop-up-uri.

3. Formulare de optină în linie: Când aveți nevoie să afișați optini în anumite locații din conținutul dvs., puteți utiliza formulare de optină inline. Creați un formular, generați codul scurt și folosiți-l oriunde doriți.

4. Sub formularele optinice de conținut: Mai jos, formularele de optin de conținut vă permit să încurajați vizitatorii post / pagini cei mai implicați să se aboneze prin intermediul formularului dvs. de optin.

5. Widget Forme Optin: Afișați formularele optin frumoase în orice zonă pregătită pentru widget-uri pe site-ul dvs..

6. Optine de conținut blocate: Optinele de conținut blocate sunt utile și eficiente dacă aveți o bucată de conținut premium la care doar abonații dvs. pot avea acces. Plasând opțiuni blocate de conținut, puteți atrage direct cititorii blogului dvs. pentru a vă abona la blogul dvs..

Opțiuni extinse de proiectare – 100+ șabloane de formular

Când vine vorba de design, Bloom nu te dezamăgește. Are peste 100 de șabloane preformate de formă optin pentru a începe. Fiecare șablon are un design unic și o atingere profesională.

floare-opt-in-form-șabloane

Pentru a crea un design, alegeți un șablon și apoi faceți clic pe butonul „Următorul: Personalizare” de la sfârșitul paginii. Opțiunile de proiectare sunt nelimitate aici, deoarece puteți personaliza totul pe șablonul ales.

floare-design-opțiuni

Configurați conținutul, aspectul, stilul și tot ceea ce doriți să modificați în interfața sa prietenoasă. Puteți alege dintre o serie de opțiuni de design disponibile pentru formulare, orientări de imagine, margini și margini optin și culori nelimitate. În plus, puteți introduce și CSS personalizate pentru a vă oferi propria sa aromă de design.

Setări puternice de afișare

Pe lângă opțiunile de design impresionante, Bloom oferă și setări de afișare impresionante și puternice. Puteți controla unde și când ar trebui să apară formularele dvs. optinice pe site-ul sau în postările dvs. Cu setările sale de afișare uimitoare, puteți crea formulare optin foarte bine direcționate și le puteți afișa în cele mai optime locații pentru a-ți converti vizitatorii în abonați.

floare-display-settings

Declanșatoare automate de zbor și pop-up: Declanșează-ți opțiunile pe baza întârzierii cronometrate, după inactivitate, în partea de jos a postării, după comentarii, defilare, cumpărare și după clic. Pur și simplu verificați opțiunile pentru a configura aceste setări în încărcare.

Locații de afișare vizate: Puteți alege locații afișate (totul, pagină de pornire, pagina blogului, arhive, categorii, etichete, postare, pagină) și opțiuni specifice pentru țintă pentru anumite locații. Mai mult, puteți perfecționa direcționarea optin prin definirea anumitor pagini și postări pentru a fi afișate și nu pentru a afișa forme de optin.

floare-display-specifice-post-opțiuni

Bloom Dashboard – O abordare prietenoasă pentru utilizatori

Tabloul de bord Bloom vă permite să vedeți cât de bine se transformă formularele de optină dintr-o singură privire. Obțineți un panou personalizat pe tabloul de bord WordPress pentru acces ușor la crearea și gestionarea conturilor de e-mail, consultați statistici optin și rate de conversie, testare AB separată, etc..

floare-tablou de bord

Testare Split AB: În plus față de setările uimitoare de design și afișare, Bloom are o caracteristică minunată care vă ajută să creșteți ratele de conversie. Funcția de testare AB împărțită vă permite să comparați diferite variante ale formei dvs. de optină pentru a vedea care dintre acestea depășește restul.

Bloom-AB-testare

Optin Statistici: O altă caracteristică foarte interesantă cu Bloom este statisticile optin oferite într-o manieră cuprinzătoare.

floare-tablou de bord-statistici

Statisticile vă oferă o imagine de ansamblu în timp real a performanței pluginului, inclusiv:

 • Viteza medie de conversie, numărul de abonați și rata de creștere a listei
 • Toate afișările optine, numărul de conversii și rata de conversie
 • Graficul de înregistrare în ultimele 12 luni
 • Numărul de abonați ai listei de e-mail și rata de creștere
 • Cele mai mari pagini de conversie

Import și export de date și setări în floare: Importați și exportați ușor datele și setările de la un site la alt site.

Opțiuni de preț și asistență pentru Bloom Plugin

Bloom este un plugin premium de The Elegant Themes, care necesită să vă alăturați Clubului lor de teme pentru a descărca pluginul. Nu puteți cumpăra produsul individual. Trebuie să cumpărați unul dintre planurile de apartenență la Elegant Themes pentru a avea acces la pluginul Bloom și la alte produse. În plus, veți obține toate temele și plugin-urile pentru un membru.

Au două planuri de membru. Acestea sunt: ​​1) Acces anual la 89 USD pe an și 2) Acces pe viață pentru o plată unică de 249 USD.

Aceasta înseamnă că va trebui să cheltuiți cel puțin 89 USD pentru a cumpăra Bloom, care este destul de scump pentru companiile cu buget redus. Cu toate acestea, pachetul de teme și pluginuri puternice incluse în plan face ca abonamentul să fie în valoare.

Teme elegante oferă asistență dedicată pentru toate produsele sale prin diferite canale, inclusiv bilete de asistență, forumuri și chat live. Puteți obține documentație detaliată, tutoriale video și articole pentru pluginul Bloom.

Deși oferă câteva opțiuni de proiectare pentru a vă personaliza formularele de optin, principalul dezavantaj este că acesta nu vine cu un personalizator vizual. Va trebui să faceți clic pe butonul de previzualizare pentru a vedea modificările pe care le faceți pe formular.

Bloom vs. OptinMonster- Care este cea mai bună soluție de generare de plumb

OptinMonster este cea mai uimitoare soluție de generare de plumb existentă.

Revizuirea noastră pentru Bloom nu ar fi completă dacă nu am compara Bloom cu OptinMonster, cea mai populară soluție de generare de plumb..

Comparativ cu o soluție SaaS ca. OptinMonster, Bloom tinde să consume mai multe resurse de server, ceea ce poate duce la încetinirea site-ului. În plus, îi lipsește multe caracteristici utile pe care le oferă OptinMonster, cum ar fi pop-up-ul de pânză și declanșările intenției de ieșire. Opțiunile de direcționare sunt limitate și în Bloom.

Nu pierdeți articolul nostru despre cele mai bune pluginuri popup WordPress.

Prețul OptinMonster începe de la 29 $ / lună. Pe de altă parte, va trebui să cheltuiți cel puțin 89 USD pe an, dacă doriți să cumpărați Bloom pentru site-ul dvs..

Dacă sunteți în căutarea unui constructor optin care să se potrivească bugetului, OptinMonster este cea mai bună alegere. Cu toate acestea, dacă preferați să mergeți cu un plugin de optin specific pentru WordPress, atunci Bloom merită încercat.

Puteți citi recenzia completă OptinMonster.

Verdictul nostru pe Bloom pentru generarea de plumb

Bloom oferă o interfață cu adevărat ușor de utilizat și ușor de utilizat pentru crearea de formulare optin e-mail pentru site-urile WordPress. Panoul de bord simplu și fără confuzie permite oricui să creeze forme optin atractive și să genereze mai multe oportunități.

Deși nu este la fel de bogat în funcții ca OptinMonster, acesta oferă toate funcționalitățile de bază și unele opțiuni de direcționare pentru a vă crește lista de e-mailuri. Vine cu o listă exhaustivă de șabloane, care face din Bloom un plugin unic de generare de plumb pentru WordPress.

Dacă sunteți în căutarea unui plugin de generare de plumb care este special creat pentru WordPress, atunci Bloom Themes Elegant este o alegere de încredere pentru dvs. Îi dăm 3,8 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 3,8 / 5,0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Înfloriți acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map