Cheie

Vrei să te autentifici ușor în timp ce folosești parole puternice pe site-ul tău WordPress? Clef este un instrument popular de autentificare cu doi factori care vă permite să vă autentificați pe site-ul dvs. WordPress fără a introduce o parolă. În această recenzie Clef, vom arunca o privire asupra caracteristicilor sale și ușurința de utilizare.


Clef autentificare cu doi factori pentru revizuirea WordPress

De ce ai nevoie de autentificarea cu doi factori cu Clef pentru WordPress?

Parolele sunt primul strat de securitate dintre hackeri și site-ul dvs. web. Ar trebui să utilizați parolele lungi și puternice pentru a le face mai greu de fisurat. Cu toate acestea, problema cu parolele puternice este că sunt greu de reținut.

Consultați acest ghid în cel mai bun mod de a gestiona parolele WordPress.

Dar dacă cineva a accesat parola dvs. în sine? Acest lucru se întâmplă mai regulat decât vă puteți imagina.

Autentificarea cu doi factori elimină nevoia de parole prin adăugarea unui strat extern de securitate. Puteți utiliza telefonul pentru a vă autentifica pe site-ul dvs. WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul în care Clef implementează autentificarea a doi factori în WordPress.

Configurarea clefului pentru WordPress

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul Clef Two-Factor Authentication pentru WordPress. După activare, veți fi redirecționat automat către asistentul de configurare Clef. Pur și simplu faceți clic pe butonul Pornire pentru a continua.

Asistent pentru instalarea fisurilor în WordPress

În continuare, vi se va cere să introduceți numărul dvs. de telefon. Acest pas este opțional; puteți sări peste acest lucru și descărcați direct aplicația Clef din App Store pentru iOS și Play Store pentru dispozitivele Android.

După instalarea aplicației, vi se va cere să vă înscrieți cu Clef. După ce aplicația dvs. mobilă este gata, reveniți la WordPress și faceți clic pe „Am deja butonul aplicației” pentru a continua.

Instalați aplicația Clef pe dispozitivul dvs. mobil

Clef vă va arăta acum un val de bare pe ecranul dvs. WordPress. Pe telefonul dvs., acesta va activa Camera cu bare de undă similare. Indicați ecranul aplicației Clef către WordPress și Clef va sincroniza automat ambele valuri.

Sync Clef valuri pe telefon și WordPress

Asta e tot! Ați configurat cu succes Clef pe site-ul dvs. WordPress. Pentru mai multe informații, aruncați o privire cum să adăugați parola de conectare gratuită la WordPress folosind Clef.

Gestionați cu ușurință parolele WordPress puternice cu Clef

Așa cum am menționat anterior, administrarea parolelor puternice pare a fi o muncă multă pentru majoritatea utilizatorilor. Clef vă permite să vă autentificați fără să introduceți parolele. Trebuie doar să sincronizați valul și sunteți autentificat, puteți chiar dezactiva parola complet pentru a vă proteja site-ul împotriva unor atacuri comune de forță brută..

Dezactivați parolele în WordPress cu Clef

Site-ul dvs. WordPress la fel de sigur ca și parola cea mai slabă. Dacă rulați un site WordPress cu mai mulți utilizatori, atunci puteți invita și toți ceilalți utilizatori de pe site-ul dvs. la setarea Clef. Toți utilizatorii dvs. vor configura Clef-ul la fel cum ați făcut-o. Va trebui să instaleze aplicația pe telefoanele lor și să o sincronizeze cu Clef pentru WordPress.

Dacă utilizați Clef pe mai multe site-uri WordPress, atunci nu vă faceți griji – puteți sincroniza toate aceste site-uri cu Clef. După ce vă conectați la un site WordPress, Clef vă va autentifica automat pe alte site-uri atunci când le vizitați.

Experiența de utilizare la bord și generală pentru Clef este extrem de plăcută. Este foarte simplu de utilizat și foarte sigur.

Securitate și securitate cu Clef pentru WordPress

Clef-ul este foarte sigur și sigur, iată cum funcționează de fapt.

Înlocuiește parolele WordPress cu un sistem de autentificare cu doi factori. Aceasta înseamnă că, practic, autentificați pe site-ul dvs. WordPress folosind două chei de securitate.

Primul este, evident, detaliile dvs. de conectare WordPress, adică numele de utilizator și parola. Acest nume de utilizator și parolă sunt stocate pe dispozitivul dvs. Clef într-o formă criptată.

Al doilea factor este aplicația mobilă Clef de pe site-ul dvs., care recunoaște site-urile web folosind sistemul de criptare RSA-Public Key.

Pentru a finaliza o autentificare, veți avea nevoie nu doar de parola dvs. WordPress, ci și de dispozitivul dvs. mobil. În caz, parola dvs. este furată sau piratată. Există încă un strat de securitate pentru a vă proteja autentificarea pe WordPress.

Clef stochează cheia criptată pe telefon în loc de cloud. Chiar dacă sunt încălcate serverele Clef, datele dvs. de autentificare vor rămâne stocate în siguranță pe telefon.

Este clar tot ce ai nevoie pentru securitatea WordPress?

Clef-ul vă va asigura site-ul dvs. WordPress securizat, dar tabloul de bord WordPress este doar un punct de intrare pentru a vă accesa site-ul.

Mai mulți hackeri avansați pot încerca să intre în serverul dvs. web, să utilizeze conturi de e-mail compromise pentru a avea acces la tabloul de bord de găzduire, injecțiile SQL și diverse alte tehnici.

Va trebui totuși să vă asigurați că există un sistem de rezervă adecvat (vă recomandăm să folosiți BackupBuddy). Utilizați un serviciu de securitate WordPress, cum ar fi Sucuri.

Utilizați parole lungi, unice și puternice pentru contul FTP, panoul de control de găzduire și baza de date MySQL.

Prețuri și opțiuni de asistență pentru Clef

Clef este gratuit pentru a utiliza până la 10.000 de autentificări pe lună. Majoritatea utilizatorilor nu se vor apropia niciodată de acest număr, chiar dacă folosesc Clef pe mai multe site-uri.

După limitele contului gratuit, utilizatorii pot alege un plan de prețuri de volum începând de la 700 USD pe lună pentru până la 100.000 de conectări. Utilizatorii pot alege, de asemenea, modelul preț-pe-autentificare, care costă 0,010 USD pentru autentificare.

Asistența de bază pentru utilizator este oferită prin e-mail și prin camera de chat comunitară de pe Slack. Site-ul oficial al Clef are o documentație vastă disponibilă pentru dezvoltatorii care doresc să integreze Clef în aplicațiile lor.

Verdictul nostru despre clef pentru WordPress

Credem că Clef oferă o soluție excelentă de autentificare în doi factori pentru site-urile web WordPress. Este extrem de ușor de utilizat și este gratuit. Vă permite să evitați administrarea parolelor puternice și vă protejează site-ul WordPress împotriva încălcărilor de autentificare.

Dăm Clef 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor noastre.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Evaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 0,0 / 5,0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Descarcă acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map