Codul cuponului LearnDash (2020)

LearnDash


Căutați un cod promoțional LearnDash? LearnDash este cel mai popular plugin WordPress LMS (Learning Management System). Vine cu un constructor de cursuri drag-and-drop pentru a proiecta cu ușurință cursuri online pentru utilizatorii dvs. LearnDash este de încredere de marile universități, companii de avere 500, organizații de instruire și antreprenori din întreaga lume. Puteți utiliza LearnDash pentru a crea forumuri pentru studenții dvs., pentru a oferi și urmări cursuri online, pentru a vinde formare profesională și multe altele. Dacă sunteți în căutarea unui cod promoțional LearnDash, astfel încât să puteți începe cu cele mai bune prețuri posibile, sunteți la locul potrivit! La IsItWP lucrăm din greu pentru a negocia reduceri exclusive în numele dvs. Continuați să citiți pentru a afla cum puteți obține cea mai bună ofertă LearnDash posibilă.

Obțineți cea mai bună ofertă pentru pluginul LMS WordPress LearnDash

Utilizați codul nostru promoțional LearnDash pentru a obține cel mai bun preț!

Obțineți oferta »

Obțineți cea mai bună ofertă pentru pluginul LMS WordPress LearnDash
Nu este necesar un cod. Faceți clic pe butonul pentru a solicita acordul.

Accesați WWW.ISITWP.COM/REFER/LEARNDASH/

Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a obține cea mai bună afacere posibilă cu codul nostru promoțional exclusiv LearnDash.

În primul rând, vizitați site-ul web LearnDash folosind linkul nostru de trimitere De acolo, puteți face clic pe butonul Incepe buton.

Site-ul LearnDash

În continuare, va trebui să selectați un plan. LearnDash oferă 3 planuri: De bază, Pachet Plus, și Pachet Pro.

Faceți clic pe butonul Adaugă în coș buton sub planul pe care doriți să îl achiziționați.

Învățarea prețurilor

După aceea, veți vedea rezumatul comenzii în pagina de finalizare.

Nu este necesar să introduceți un cod promoțional LearnDash. Urmați doar linkul nostru la LearnDash și cele mai bune prețuri vor fi aplicate automat.

Derulați în jos pentru a adăuga informațiile contului dvs. precum prenumele, prenumele și adresa de e-mail.

Comanda LearnDash

Acum, va trebui să selectați o metodă de plată și să adăugați informațiile de plată.

LearnDash Trimite comanda

Faceți clic pe butonul Depune comanda buton pentru a finaliza achiziția.

Sperăm că ați găsit util codul nostru de cupon LearnDash. De asemenea, poate doriți să consultați pagina cupoanelor noastre pentru mai multe reduceri.

Întrebări frecvente despre codul cuponului LearnDash

Nu sunteți gata să începeți cu LearnDash încă? Aici vom răspunde la câteva dintre cele mai obișnuite întrebări pe care le primim cu privire la discountul nostru LearnDash.

Ce este un sistem de management al învățării?

Un sistem de management al învățării (LMS) este un software care vă permite să creați cursuri online, teste, forumuri și certificări. Funcționează perfect cu tema dvs. WordPress și ușor de personalizat pentru a se potrivi cu marca dvs. Puteți utiliza, de asemenea, constructorul de cursuri pentru a crea cursuri online nelimitate publice și private pentru utilizatorii dvs..

Cât este pentru un LMS lunar?

Cu codul nostru de reduceri LearnDash, prețul lor începe de la 159 USD. De asemenea, veți primi o garanție de returnare de 30 de zile cu fiecare plan.

Care sunt avantajele unui sistem de management al învățării?

Dacă comparați un sistem de management al învățării cu un simplu site educațional, atunci LMS este o opțiune mai bună, întotdeauna.

Eficienţă: Vine cu toate opțiunile de care aveți nevoie pentru a configura cursuri online. Nu trebuie să faceți nicio lucrare manuală și puteți vinde eficient cursuri nelimitate pe site-ul dvs..

integrările: LearnDash se integrează cu pluginuri populare WordPress precum WooCommerce, Easy Digital Downloads, bbPress, BuddyPress, PaidMembershipsPro, etc. De asemenea, vine cu suplimente puternice pentru conectarea LMS-ului dvs. cu Zapier, Stripe, SmartCart și multe altele.

Traducere-Ready: Cu LearnDash, puteți crea cursuri online în mai multe limbi pentru a face utilizatorii să se simtă ca acasă în orice țară sau regiune din lume. Este livrat cu mai mult de 10 limbi populare, inclusiv engleza, araba, chineza, franceza, spaniola, germana, poloneza, rusa, etc..

… plus multe altele. Faceți clic aici pentru a vedea toate caracteristicile LearnDash.

Este LMS bun pentru universități, colegii și instituții de învățământ?

Da, un LMS este cea mai bună alegere pentru universități, colegii și orice instituție de învățământ care doresc să înființeze rapid și să ofere cursuri online. Este livrat cu un model de temă demonstrativ gratuit, suplimente puternice și garanție de returnare a banilor, oferindu-vă timp pentru a proiecta cele mai bune cursuri online pentru utilizatorii dvs..

Care este cel mai bun plugin pentru sistemul de management al învățării WordPress?

LearnDash este un popular și cunoscut plugin de sistem de management al învățării. Pentru mai multe opțiuni, consultați lista noastră completă de cele mai bune pluginuri LMS WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map