Constant Contact Review 2020 – Cel mai bun software de e-mail marketing

Doriți să construiți o listă de e-mail, dar nu sunteți sigur ce serviciu de e-mail marketing să alegeți? Constant Contact a fost lider de industrie în marketingul prin e-mail de peste 20 de ani.


În recenzia noastră de Contact constant, ne-am pus promisiunile, astfel încât să puteți decide dacă este cel mai bun serviciu de e-mail pentru nevoile dvs..

Contact constant

De ce ai nevoie de e-mail marketing?

Dacă aveți un site web cu trafic, atunci trebuie să faceți email marketing.

Marketingul prin email vă ajută să vă conectați cu publicul dvs. și să construiți o relație de lungă durată cu ei. Majoritatea întreprinderilor mici consideră că e-mail marketingul este un instrument esențial pentru creșterea vânzărilor și a veniturilor.

Mai jos sunt câteva beneficii ale marketingului prin email:

 • Măriți vizitele repetate: Cu ajutorul marketingului prin email, vă puteți conecta cu publicul dvs. colectând adresele lor de e-mail și le puteți trimite conținut valoros. De asemenea, îi puteți încuraja să se întoarcă deseori pe site-ul dvs. web.
 • Măriți conversiile: Conversiile prin e-mail depășesc atât traficul de căutare social cât și cel organic. Dacă doriți să generați mai multe vânzări, va trebui să începeți marketingul prin email.
 • Generați mai multe venituri: Studiile arată că marketingul prin email vă ajută să obțineți o medie de 38 USD pentru fiecare 1 dolar cheltuit.

Revizuire constantă de contact: Cel mai bun serviciu de e-mail de marketing pentru începători

Contactul constant îți ușurează crearea unei liste de e-mailuri chiar dacă ești un începător absolut. La înregistrare, vi se va cere să alegeți o industrie.

Pe baza selecției dvs., veți primi sugestii specifice sectorului pentru campanii de e-mail pentru a vă dezvolta afacerea. Veți primi, de asemenea, sfaturi de proiectare a șabloanelor de e-mail, care vă ajută să creați și să trimiteți e-mailuri deschise, citite și clicuri.

De asemenea, consultați articolul nostru despre cum să creați un e-mail în mod corect.

Să aruncăm o privire mai detaliată asupra caracteristicilor Constant Contact și de ce este cel mai bun serviciu de e-mail marketing pentru începători.

Glisați și fixați editorul pentru a crea e-mailuri frumoase

constructor de contacte constant

Editorul puternic de drag and drop vă face ușor să creați e-mailuri frumoase și captivante. Puteți găsi o mulțime de șabloane integrate, optimizate pentru mobil, care arată excelent pe toate dispozitivele. În acest fel, nu trebuie să creezi întotdeauna buletinele de e-mail de la zero.

Pentru a economisi timp, puteți alege șablonul potrivit pentru e-mailurile dvs. și apoi personalizați-l așa cum doriți.

Raportare și analiză în timp real

raportare constantă de contact

Constant Contact vine cu raportări și analize în timp real care vă oferă informații despre performanța campaniilor de marketing prin e-mail. Raportul de implicare vă permite să urmăriți performanța campaniilor dvs. de e-mail arătându-vă valori importante, inclusiv trimiteri, deschideri, clicuri și multe altele.

Puteți chiar compara performanțele diferitelor campanii de e-mail pentru a vedea care dintre cele mai multe deschideri și clicuri.

Veți obține, de asemenea, hărți de căutare cu urmărirea clicurilor, care vă arată plasarea optimă a butoanelor pentru a conduce mai multe clicuri.

De asemenea, verificați: cele mai bune soluții WordPress Analytics comparate

Multe servicii de marketing integrate

integrare constantă de contact

Cu Constant Contact, integrarea cu aplicațiile dvs. web preferate este o briză. Cu sute de aplicații acceptate, puteți obține mai multe prin eforturile dvs. de marketing. Poti:

 • Creșteți-ți exponențial lista de e-mailuri
 • Actualizați contactele dintre contul dvs. Constant Contact și alte aplicații online
 • Creează-ți site-ul și canalele de marketing mai captivante

Integrați-vă cu ușurință în site-ul dvs. WordPress

Legate de: Cum să crești lista de e-mailuri, FAST!

Conectarea contului dvs. de contact constant cu site-ul dvs. WordPress este foarte simplă. Deși puteți încorpora cu ușurință un formular de înscriere pentru a colecta e-mailuri, vă recomandăm cu încredere să încorporați formularul printr-un plugin WordPress de formular de contact.

De ce? Mai jos sunt câteva motive:

 • Integrare ușoară: Cu un plugin, nu trebuie să vă încurcați cu codul de încorporare. După ce conectați Constant Contact cu pluginul formularului de contact, puteți adăuga cu ușurință un formular de înscriere direct din tabloul de bord WordPress.
 • Nu este necesară autentificare: Nu trebuie să vă conectați întotdeauna la contul dvs. de contact constant de fiecare dată când doriți să creați un formular de înscriere, deoarece îl puteți face de la administratorul dvs. WordPress.
 • Creșteți-vă lista de e-mail folosind orice formular de contact: Pentru a vă crește lista de e-mailuri, nu trebuie întotdeauna să creați un formular de înscriere separat. Puteți include o casetă de selectare pe orice formular de contact de pe site-ul dvs. web. Dacă caseta este bifată, puteți adăuga persoanele de contact în lista de e-mailuri.

În depozitul WordPress puteți găsi o mulțime de module de formulare de contact diferite care asigură integrarea constantă a contactului. Cu toate acestea, vă recomandăm WPForms, deoarece oferă o integrare constantă a contactului din cutie.

WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact pentru WordPress. Cu WPForms, puteți integra Constant Contact imediat fără a fi necesar să instalați suplimente.

Citiți recenzia completă a WPForms pentru mai multe informații.

Cum se instalează contactul constant împotriva concurenței?

Constant Contact este cel mai potrivit pentru întreprinderile inteligente care încep doar cu e-mail marketing. Aruncăm o privire la câteva domenii în care Constant Contact excelează în comparație cu alte servicii de e-mail marketing.

1. Încercare gratuită de 60 de zile

În timp ce majoritatea serviciilor de marketing prin email oferă o probă gratuită de 14 sau 30 de zile pentru a testa serviciile lor, Constant Contact vă oferă acces complet la instrumentele lor timp de 60 de zile. După proces, abonamentul începe de la 20 USD pe lună pentru până la 500 de abonați.

2. Ușor de utilizat

Constant Contact vine cu o interfață frumoasă, ceea ce facilitează oricui să înceapă cu marketingul prin email.

Editorul puternic de drag and drop face efortul să creeze și să regleze e-mailurile în ceea ce le va plăcea abonaților. Cu fiecare plan, veți avea acces la șabloane pre-construite optimizate pentru mobil, care arată excelent pe fiecare dispozitiv.

3. Instrumente avansate de marketing

Constant Contact vine cu toate instrumentele esențiale de automatizare pentru creșterea listei de e-mailuri. Acest lucru se datorează faptului că a făcut pe lista noastră de cele mai bune CRM pentru marketing prin e-mail. Mai jos sunt câteva funcții avansate pe care le veți găsi utile:

 • Creați o pagină web personalizată pentru a primi donații online.
 • Creați sondaje și sondaje online simple.
 • Gestionați-vă evenimentele cu invitații personalizate, înregistrări online, colecții de plăți etc..

Contact constant: contra

Revizuirea noastră de contact constant nu ar fi completă fără a dezvălui dezavantajele software-ului.

Iată câteva lucruri care nu ne-au plăcut despre Constant Contact:

Instrumente de automatizare limitate: Ca serviciu de e-mail marketing, Constant Contact este creat pentru utilizatorii la nivel de începător, astfel că îi lipsește multe dintre capacitățile de direcționare a comportamentului de care vor avea nevoie utilizatorii avansați.

Preț: În comparație cu alte servicii de e-mail marketing precum SendinBlue, MailChimp și alternativele alternative de Contact, Constant Contact este puțin scump. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un serviciu de e-mail de prietenie pentru începători, Constant Contact este cea mai bună alegere.

Opțiuni de preț și asistență pentru contact constant

stabilirea prețului de contact constant

Constant Contact vă oferă o încercare gratuită de 60 de zile pentru a testa serviciile acestora. În timpul procesului gratuit, puteți explora toate tipurile și funcțiile de campanie pe care le oferă.

Prețul începe de la 20 USD pe lună în funcție de numărul de contacte active din cont. Planul de e-mail este cea mai bună alegere pentru utilizatorii care doresc să trimită și să planifice buletine de e-mail. Veți obține toate caracteristicile de bază, inclusiv gestionarea contactelor, programarea e-mailurilor, instrumente de creare a listelor etc..

De asemenea, consultați ghidul nostru despre cum să creați un buletin de e-mail.

Dacă aveți nevoie de un răspuns automat pentru a trimite e-mailuri la persoanele potrivite la momentul potrivit, cum ar fi pentru ziua de naștere și aniversări, atunci Email Plus este cea mai bună alegere pentru dvs. Veți obține, de asemenea, funcții avansate, precum sondaje și sondaje, cupoane, testare A / B etc. Planul Email Plus costă 45 USD pe lună..

Constant Contact oferă asistență de neegalat cu chat-uri live, e-mailuri și forumuri de discuții. De asemenea, au o bibliotecă vastă de resurse care vă ajută să vă parcurgeți fiecare aspect al marketingului prin e-mail cu Constant Contact.

Verdictul nostru de contact constant pentru e-mail marketing

Constant Contact este alegerea perfectă pentru marketeri de e-mail la nivel de începători, întreprinderi mici și non-profit, care au nevoie de un instrument ușor de utilizat pentru crearea unei liste de e-mailuri.

De la editorul puternic de drag and drop până la șabloane gata făcute până la gestionarea frumos a contactelor organizate până la raportarea puternică, veți găsi toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a reuși în marketingul dvs. prin email.

Puteți începe cu planul de e-mail atunci când începeți, mai ales dacă nu aveți nevoie de răspuns automat. Pe măsură ce crești, poți face upgrade la Email Plus pentru mai multe caracteristici avansate de automatizare prin e-mail.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.6 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți contact constant acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map