CSS Hero Review: # 1 Plugin de personalizare a temei WordPress

Doriți să editați CSS de teme fără să scrieți cod? CSS Hero este un plugin WordPress premium care vă permite să editați CSS de orice temă WordPress direct din front-end folosind o previzualizare live. În această recenzie CSS Hero, vom arunca o privire asupra caracteristicilor sale, performanței și ușurința de utilizare.


css logo logo

Ce este CSS Hero și cum funcționează?

CSS Hero este un puternic editor CSS vizual pentru site-urile web WordPress. Vă permite să personalizați aspectul site-ului dvs. WordPress folosind un modul de previzualizare live cu o interfață grafică ușor de utilizat. Nu este necesară codificarea sau cunoștințele despre CSS sau HTML.

Majoritatea utilizatorilor WordPress nu sunt dezvoltatori web. Acești utilizatori nu știu prea multe CSS / HTML pentru a edita sau personaliza aspectul site-ului. Dacă nu există nicio opțiune de a schimba ceva în tema lor, oricât de mică sau ușoară ar fi, sunt blocați cu ea.

CSS Hero susține că orice utilizator WordPress poate personaliza aspectul vizual al site-urilor web fără a scrie cod sau a angaja un dezvoltator.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la CSS Hero.

CSS Hero Review: Pros & Contra

Pro-uri

Să aruncăm o privire la câteva avantaje ale utilizării CSS Hero.

 • Personalizați aspectul site-ului dvs. fără a obține
 • Funcția de punctare și clic face ușor să editați stilul dvs. chiar din frontend
 • Opțiuni ușoare de anulat și refacut
 • Moduri de dispozitiv integrate
 • Chiar și planul de bază al prețurilor vine la pachet cu toate caracteristicile

Acum, să vedem câteva limitări ale CSS Hero.
Contra

Chiar dacă puteți utiliza pluginul pentru totdeauna cu o taxă unică, va trebui să reînnoiți licența dacă doriți actualizări după un an.

Asistența prioritară este disponibilă doar cu Lifetime Pro, cel mai scump plan.

Personalizare ușoară pentru tema WordPress cu CSS Hero

Primul și cel mai vizibil lucru despre CSS Hero este ușurința sa de utilizare. După instalarea și activarea pluginului, pur și simplu accesați front-end-ul site-ului.

Veți observa un buton CSS Hero în partea din față a site-ului dvs. web. Făcând clic pe ea, va extinde interfața CSS Hero și puteți începe să personalizați tema cu previzualizare live vizibilă în orice moment.

css personalizare erou

Editorul vizual în CSS Hero este foarte ușor de utilizat. Pur și simplu faceți clic pe indicatorul și apoi faceți clic pe orice element de pe site-ul dvs. web. CSS Hero își va încărca clasele CSS și puteți începe să-l personalizați.

Toate proprietățile elementelor pe care le puteți personaliza sunt afișate ca butoane. Cum ar fi textul, fundalul, granița, dimensiunea, marja, căptușirea, etc. Pur și simplu faceți clic pe o proprietate, iar eroul CSS vă va arăta ce puteți face cu aceasta.

Există butoane, glisoare și comenzi ușoare pentru a crește sau micșora dimensiunile, valorile și aproape tot ce puteți face cu CSS.

Revenire în orice moment la orice punct cu Erou CSS

Când personalizați un site web, puteți încerca ceva și nu vă place. Puteți încerca mai întâi câteva lucruri și apoi decideți să vă întoarceți la prima schimbare pe care ați făcut-o.

css erou edita istoria

CSS Hero vă permite să reveniți cu ușurință la orice modificări pe care le-ați făcut și să le anulați. De asemenea, puteți parcurge diferite state pentru a vedea care vă place mai bine și apoi activați-o.

Această caracteristică este de mare ajutor pentru începătorii care doresc doar să încerce diferite lucruri. Dacă ceva nu funcționează așa cum vă așteptați, aveți întotdeauna opțiunea de a reveni.

Testare și personalizare mobilă cu CSS Hero

CSS Hero vă permite să previzualizați cu ușurință site-ul dvs. web pe diferite dispozitive și dimensiuni de ecran. De asemenea, puteți edita și personaliza aspectul site-ului dvs. pe mobil utilizând aceeași interfață de utilizator.

css compatibilitatea dispozitivului eroi

Testarea și previzualizarea unui site web pe diferite dispozitive este dificilă pentru începători. Nu mai vorbim de modificările aduse temelor lor WordPress responsive pentru mobil.

CSS Hero face posibilă previzualizarea și editarea aspectului mobil al site-ului dvs. Aveți toate aceleași caracteristici și ușurință de utilizare la editarea aspectului mobil al site-ului dvs..

Compatibilitate cu eroare CSS cu teme și plugin-uri WordPress

Există mii de plugin-uri și teme WordPress disponibile pentru WordPress. Unele dintre aceste teme și pluginuri nu pot respecta standardul cele mai bune practici pentru dezvoltarea WordPress.

Performanță și caracteristici diverse ale CSS Hero

CSS Hero funcționează pe toate browserele web moderne. Utilizează JavaScript și alte tehnologii moderne de dezvoltare web. În mod surprinzător, experiența utilizatorului este foarte lină și nu am simțit niciun comportament lent, chiar și atunci când este folosit pe o mașină Linux veche.

În afară de caracteristicile importante pe care le-am menționat mai sus, CSS Hero vine cu multe altele.

 • Instrumentul Color Picker vă permite să alegeți culori de oriunde
 • Exportați modificările CSS Hero într-un fișier CSS minificat
 • Utilizați proprietăți CSS complexe precum Gradiente, cutii de umbre etc., cu ușurință
 • Construit în suport pentru peste 600 de fonturi Google
 • Resetați ușor la valorile prestabilite ale temei

CSS Hero este soluția potrivită pentru tine?

CSS Hero nu este cu siguranță o soluție unică pentru toate nevoile de personalizare. Înainte de a vă scufunda și a cumpăra pluginul, merită să vă luați un moment pentru a vedea dacă vă poate ușura viața.

Cumpărați CSS Hero dacă …

 • Doriți să personalizați aspectul (stilul) temei dvs. existente cu ușurință, fără a scrie cod
 • Nu doriți să vă încurcați postarea cu shortcodes
 • Ești un dezvoltator care dorește să personalizeze CSS rapid și ușor
 • Trebuie să personalizați CSS în combinație cu pluginul pentru creatorul de pagini
 • Nu doriți să codați fișierul CSS existent.

Nu cumpărați CSS Hero dacă

Căutați un plugin care vă permite să creați o pagină de sine stătătoare personalizată, cu o mulțime de funcții noi. Sau dacă doriți un plugin care vă permite să înlocuiți editorul WordPress implicit cu unul nou.

În aceste cazuri, poate doriți să luați în considerare un plugin pentru constructor de pagini.

Opțiuni de preț și asistență pentru CSS Hero

css preț de erou

CSS Hero este un plugin plătit cu trei niveluri de plan de prețuri. Planul lor de început este de 29 USD pe an și este valabil pentru un singur site. Planul premium are un preț de 59 USD pe an și îl puteți folosi pe 5 site-uri. Cel mai bun plan al lor este pro, care vine la 199 $ pe an și îl poți folosi pe 999 de site-uri. De asemenea, este livrat cu un plugin suplimentar numit Hero Inspector.

Toate planurile includ suport premium și actualizări de un an.

Asistența este oferită folosind un sistem bazat pe bilete. CSS Hero vine, de asemenea, cu o documentare extinsă, care este deosebit de utilă pentru utilizatorii cărora le place să rezolve singuri problemele.

Verdictul nostru despre CSS Hero Plugin

Am fost cu adevărat impresionați de cât de ușor este să folosiți CSS Hero. Are o interfață simplă, simplă, fără chei, care este foarte intuitivă. Experiența din cutie este excelentă, funcționează așa cum a fost promis. Opțiunile de preț sunt foarte rezonabile, iar documentația este destul de extinsă și bine redactată.

Oferim CSS Hero 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzie.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia CSS Hero acum »
Vezi cuponul CSS Hero »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me